Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

What the hell - Zakaroff

Side 4 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Ons 18 okt 2017 - 2:19

Han grinede let inden han strøg en negl langs hendes kæbe og hans øjne blev intenst røde igen.
Det var efterhånden også tydeligt at det var et tegn på et begær der brændte klart.
"Are you really giving me orders again?...... I might like it...... Or......."

Med en fast og hurtig bevægelse havde han drejet hende rundt og holdt hende tæt ind til sig ved hoften med den anden hånd på hendes kæbe. Langsomt løb en negl langs hendes hals lige nøjagtigt nok til at giften ville sitre. Med en dyrisk og dragende hvisken sagde han:
"If i should do something about it..... You need to call in sick....
Depending on how far you want to go......."
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Ons 18 okt 2017 - 7:51

De intense røde øjne fortalte hende at han var med hende hele vejen. Hvilket var godt. At vide han også var tændt gav et kick. Hvad angik hans negl tæt ved kæben, den var hun ret bevidst om.
Ja det var vel en ordre hun havde givet ham, ikke at hun havde tænkt meget over det. Sådan var hun bare til tider, udfordrende og kommanderende. Lige netop med det de havde gang i, kunne hun godt være provokerende også.

Pludselig vendte han her rundt og holdt hende tæt. Et greb ved hendes hofte, en hånd ved hendes kæbe. Et gisp forlod hendes læber i ren og skær overraskelse, men lyden blev erstattet af et højt støn da neglen løb over hendes hud. Lyden var så høj den overraskede selv hende. Hendes krop sitrede uvilkårligt og knæene synes at blive svage under hende. "Just hand me the phone.." svarede hun hviskende. At det betød en sygedag, og at hun egentlig ikke havde råd til sådan en, var pænt ligegyldigt lige nu.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Ons 18 okt 2017 - 18:37

Han gik roligt hen, tog mobilen og rakte hende den uden de nærmest glødende øjne veg fra hende. Det gav ham kun mere blod på tanden af hun gav sig mere og mere hen i det.
Lige så snart hun havde fået mobilen, løftede han hende op og satte hende på skrivebordet med et af hendes ben på hver side af ham.

Han kørte meget forsigtigt neglene op af hendes lår på en måde så det blev meget klart hvad der ville ske hvis hun forsøgte at samle benene. Ganske vist var han fuldt ud klar over hvordan hans gift virkede men derfor var den stadig farlig.
"Make the call....."
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Ons 18 okt 2017 - 18:49

Han slap hende for at finde sin telefon til hende, og det tog heller ikke mere end et øjeblik. Derpå stod hun med telefonen i hånden. Imens hun prøvede at klare tankerne for at huske nummeret, havde han løftede hende op og sat hende på sit skrivebord. Mens han stillede sig i mellem hendes ben, kom hun i tanke om at han havde ringede til hendes arbejdsplads, og fandt bare det sidste nummer han havde ringede til.

Ganske som han forventede, prøvede hun at samle sine ben, og hans negle advarede hende om at det ikke var nogen god ide. "I can't focus when you are touching me.." hviskede hun åndeløst. Hånden hvor hun havde telefonen rystede en anelse af den begær og nydelse som flød rundt i hendes krop, men ikke nok med det, så tog hans blik næsten livet af hende.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 0:28

Hans øjne lyste nærmest rødt af begær til det punkt hvor det burde kunne ses i mørke. Så trådte han et par skridt tilbage men fjernede stadig ikke sine øjne fra hende imens han sagde:
"Well i better wait a bit then..... Better hurry to call then.... I can get a bit impatient..... wanting you even more......"

Så kørte han tungen hen over hugtænderne imens han knurrede dybt og lavt som et signal om han var mere end klar. Og nu havde hun jo selv udfordret ham så det skulle heller ikke blive nemt for hende.
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 0:50

Han slap hende faktisk og trådte et skridt bagud. Det havde hun alligevel ikke regnet med at han ville gøre. Det var da også ikke uden advarsel om at hun hellere måtte gøre det hurtigt. Hans blik fik hende også til at falde i staver et kvart øjeblik. Inden hun febrilsk trykkede på telefonen og fik ringede op.

Mens telefonen fandt op til øret, hvilede hendes blik stadig på ham. Hun sad rank på hans skrivebord, iført de bukser han havde givet hende og ikke meget andet. Pulsen var stadig høj, begæret ikke mindre. I den anden af røret blev telefonen omsider tager. "Angie here..." lød hendes stemme dæmpede og hun prøvede at holde begæret ude for sin stemme. Hvorvidt det lykkedes, anede hun ikke. "I am feeling unwell, so I am gonna stay home this night. I don't care... Find someone else." det var ikke hendes chef, men en anden, og hun ville bare have samtalen over. Hun lagde også hurtigt på, og lagde telefonen til side. "Yours for the night..show me what you got.." blev beskeden til vampyren foran hende, udfordrende og en kende provokerende.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 2:57

Hun nåede nærmest kun lige at lægge telefonen fra sig inden han stod foran hende med hendes ben viklet om sig endnu en gang. Den hurtige bevægelse blev efterfulgt af en lidt højere knurrelyd nærmest som om han havde ventet for længe. Men hans smil fortalte også om at han nærmest svarede på hendes udfordring.
"Oh i will..... If you felt sore before?......."

Så huggede han nærmest tænderne i hendes bryst og lod tungen kort danse om hendes brystvorte inden han kørte tungen over sårene så de endnu en gang blev væk. Så tog han hårdt ved hendes hår imens han knurrede ord:
"You are in for a surprise..... So give it your all...... You will need it...."
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 6:50

I løbet af er kvart sekund stod han atter hos hendes, havde fat om hendes ben, og fået den viklede rundt om sig. Hans knurren fik hjertet til at slå et ekstra slag over, og læberne til et skilles igen. Nu påvirkede han også hendes vejrtrækning ved bare at være så.. rå, dyrisk, sexet. Hun var vild med det. Hans løfte om hvad der ville ske denne her gang, hun ønskede det ganske enkelt ikke anderledes. Hun var stadig øm i kroppen efter deres tidligere omgang, men ærlig talt, og ligeud sagt, ville hun gerne have mere! Hun ønskede at når han engang var færdig, at hun ville mærke sin krop så meget, at hun knap ville være i stand til at gå! Hendes behov for denne.. bekræftelse af sig selv var uforklarlig. Det var blot et kæmpe behov, så vigtigt og enormt som var det et behov for ilt eller mad for hende. "Prove it" blev hendes svar også bare udfordrende.

Det fik han hurtigt bevist som hans tænder huggede sig fast i hendes bryst, et gisp forlod hendes læber. Handlingen var sket hurtig og uventet, men stønner der fulgte som hans tunge gled over hende på denne måde, sagde tydeligt at det var nydelse hun følte. Intens nydelse. Hendes hånd fandt hans baghoved, lukkede sig om hans hår. Den anden hånd hvilede mod bordet, støttede hendes krop.
Det var dog ikke længe han hang ved hendes bryst, snart gled han tungen over såret efter at have fjernet tænderne, og han lukkede effektivt såret. Hurtigt igen havde han fat i hendes hår, og hun havde ikke sluppet sit greb i hans."Oh believe me.. I will" forsikrede hun ham, og trak demonstrativt i hans hår, ikke blidt.. ikke forsigtigt.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 11:20

Han lænede hovedet lidt tilbage som hun tog ved hans hår og lukkede øjnene. Hun var meget udfordrende hvilket var fantastisk! Han var af natur dominant i sådan en situation men der var heller ikke meget sjov ved en der bare underkastede sig.
Og hun påvirkede ham på flere måder end hun selv anede, så inden natten var omme, ville hun vide helt præcist hvor meget.

Som hun trak i hans hår, knurrede han kortvarigt højere som tegn på nydelse men samtidig et svar på hendes udfordrende natur.
Med en hurtig bevægelse rettede han hovedet så han kunne se hende direkte i øjnene og holdt meget bestemt hænderne ved hendes hofter.
"You will not need these......"
De bukser hun før havde på blev rykket af i en voldsom bevægelse så hun også kom noget tættere på ham. Derefter trykkede han hende helt ned at ligge med en fast hånd mellem hendes bryster.
Den lave knurren der kom fra han kiggede ned på hende var dragende og ildevarslende på en gang. Gløden i hans øjne vidnede om hans begær var i fuld flamme
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 11:51

De var på bølgelængde med hinanden hvad det her angik, og egentlig havde Angelique ikke troede de rent faktisk ville kunne opfylde hinandens behov på det her punkt. At hun formentlig kunne tilfredsstille de fleste mænd, var ikke underligt, det handlede om at læse modparten. Men Zakaroff.. han var hård, dominerende, bestemt, og kunne både være sadistisk og brutal.. og hun havde ærlig talt troede hun ville opleve mere af det sidste end det første når de knaldede, det var ikke helt tilfældet, hvad hun var ganske tilfreds med. Hun havde rigeligt i sin fortid der ville have fået hende til at bakke hvis han havde valgt at handle indenfor de to områder, at blive bundet, tæsket eller pisket ville ikke være faldet i god jord.. slet ikke faktisk.

Han knurrede igen, og hun elskede den lyd. Kæft hvor hun nød den! Det blev kun bedre som han rettede sig op, og deres blikke mødtes. Det blik tog pusten fra hende, efterlod hendes begær i fuld flor, og kroppen hungrende efter mere.. efter ham. Så, med en hurtig bevægelse, trak han i de bukser hun kort forinden havde fået på, og hev dem dermed af hende. Den voldsomme bevægelse bragte dem tættere på hinanden, og hun bed sig svagt i underlæben og skulle til at komme med en flabet bemærkning da han skubbede hende ned at ligge. Dermed blev hun tvunget til at slippe hans hår, de violette øjne hvilede dog på ham, strålende af begær og opstemthed. Hans blik og knurren besvarede nærmest de usagte ord i hendes blik, og hun skød let ryggen op fra bordet for at han kunne røre mere ved hende. Hendes blik veg ikke fra hans, hverken kunne eller ville, og hun ville bare have mere.. mere af ham... kun ham. Han skulle vide hvordan hun ikke bare kunne undværes, han skulle fatte at man ikke bare kunne skride fra hende.. at hun var uundværlig, at .. hun faktisk ønskede at være uundværlig. En illusion, det var det liv hun levede.. og det kun delte med ham i øjeblikket, var vel det hun i grunden ønskede at mærke, men ikke turde omfavne.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 13:31

Langsomt kørte han hånden ned af hende men stadig med fingrene bøjede så neglene kørte over hendes silkebløde hud. Igen var der tryk nok på til hun ville kunne mærke faren men samtidig så var han i fuld kontrol.
Som de var nu, lod der ikke til at være brug for ord af nogen art men samtidig med, så ville han presse hende til det yderste så hun slap alle tøjler. Lige som hun måske uvidende var ved at gøre ved ham.
Der havde aldrig brændt så intens en ild i hans indre som der gjorde nu.

Og skulle det komme der til hvor hun ikke ville have andre, ville det være endnu bedre. Tanken om hun ikke ville andre end ham var nærmest berusende i sig selv. Han ville ikke andre end hende selvom han ikke havde sagt det højt.
Hænderne holdt nu godt ved hendes hofter imens han meget elegant lænede sig ind over hende som om han ville gøre mere. Men lige nu var det for at pirre hende. Hun skulle nok komme til at mærke alt det hun håbede og nok mere
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 14:10

Hans hånd gled langsomt over hende, neglene strøg let hen over hendes hud, efterlod hende higende efter mere og i dyb nydelse. Åh, alene denne berøring kunne få hende til at svæve på de lyserøde skyer af nydelse. Faren over den berøringen, og nydelsen.. ja det var en hårfin grænse, men han var i kontrol.. og hun stolede på ham. Angelique havde trods alt set hvad de negle kunne gøre ved folk, det var noget helt andet end hvad hun følte i øjeblikket. Det hun følte i øjeblikket, kunne hun ikke beskrive med ord, men et blik på hende, og man ville vide hvad det handlede om. Hendes krop reagerede på det - ja det reagerede på ham. Brystvorterne var hårde, den silkebløde hud helt følsom så hver en berøring føltes tusind gange bedre, og hendes underliv dunkede af begær og det behov som den endnu ikke havde fået opfyldt.

At tænke en sammenhængende tanke, var altså ikke let i disse øjeblikke. Hans hænder standsede ved hendes hofter, havde et bestemt greb der, der sikrede at hun ikke rykkede sig uden hans tilladelse. Han lænede sig ind over hende, og hendes violette øjne søgte per automatik hans blik, nærmest for at sikre sig at han var med hende hele vejen. Hendes hænder gled ligeledes hen over ham efter at have hvilede over hendes hoved, fuldstændig blottede for hans blik. Nu gled hun dog hænderne over hans skuldre, op langs hans hals, og lod tommelfingrene strejfe hans kæbe. Den kølige hud, mod hendes ildvarme. Heldigvis var hun lyselever, for med den evne hun havde, kunne hun ikke skabe ild uden kilden i nærheden, men hendes hud kunne stadig blive brandene varm af den energi hun kunne skabe men ikke få ud.
Han standsede dog, gjorde ikke mere, og det var i sig selv utroligt frustrerende. Han pirrede hende, det vidste hun at han gjorde, og det virkede desværre! I ren og skær frustration, lukkede hun atter den ene hånd om hans hår, og spændte i mavemuskler for at løfte sig tilstrækkeligt op til at kunne nå hans læber. Hun trykkede sine bløde og varme læber mod hans, hårdt og krævende, men brød kysset for i stedet at fange hans underlæbe mellem tænderne. Hendes blik hvilede trodsigt i hans, et tegn på at hun ikke bare ville underkaste sig. Om det var en del af legen? Jo helt sikkert, hun var dog heller ikke typen der bare lod en anden overtage kontrollen, ikke uden kamp, eller eget ønske.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 15:39

Han knurrede lystent endnu en gang som hun lænede sig op og kyssede ham og bed ham i læben. Hvor var det dog en vidunderligt brændende intensitet der skyllede ind over dem!
Så rev han let hovedet til sig og udstødte en kort lav latter som om han sagde: "Bare vent....."
Så holdt han hende nede mod bordet og lod tungen danse over hendes bryster inden han fangede hendes blik og smilede med blottede hugtænder. Hvor var hun dog fantastisk!
Imens han så holdt hende nede, kørte han sine læber langsomt ned over hendes mave indtil lige under navlen.

Så rettede han sig nærmest op og tog godt ved hendes ben omkring hendes knæ og spredte dem langsomt.
Efter endnu et par dyriske lyde og et blik boblende af dyrisk sensualitet, huggede han nærmest tænderne i hendes inderlår meget tæt på hendes underliv hvor en enkelt finger legede faretruende
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 15:51

Det var måske meget primitivt, men på sin vis.. var det som en dans. Nuvel, måske var det ikke den første tanke man fik, men det var det nu engang! Trådte den ene forkert, kunne den anden ende i smerte.. eller værre end bare det. De tirrede hinanden, udfordrede hinanden og.. pirrede hinanden. Hun nød til stadighed at vide han var med hende, at han med sin knurren og blik afgav et løfte om at hun nok skulle få det betalt gav hende blod på tanden, hvorpå hendes blik endte tydeligt udfordrende.

Han rykkede ned over hende, hans læber og tunge strøg over hendes hud og fik hende til at sitre. Hans tænder var stadig skudt frem, og engang i mellem strejfede de hendes hud og fik hende til at stønne nydende. Hun tog ikke blikket fra ham, og han fortsatte ned over hendes mave. Han holdt hende nede, og det med god grund, for da hans ene hånd fandt hende tæt på hendes underliv, og han pludselig huggede til med tænderne, forlod et gisp hendes læber. Hovedet blev lagt bagud, halsen blottede, og øjnene pressede hårdt sammen. "Oh yeah.." det sitrede i hendes krop, og hendes hånd fandt hans hår, strøg hen over hans hoved med blide strøg. Hans gift flød rundt i hendes krop, og fordi hun ikke var så påvirket af alkohol som før, mærkede hun effekten langt mere. Alting syntes at svæve, og nydelsen var uforklarlig. Flere støn fulgte, og det føltes som om hun kunne komme hvert øjeblik det skulle være.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 16:24

Hendes ord var som at komme benzin på et bål og han havde ikke skyggen af intention om at stoppe.
Så hvorfor ikke udnytte hans vampyriske krop lidt mere? Hans tunge begyndte at bevæge sig noget hurtigere imens hans hænder sikrede sig hun ikke kunne samle benene igen.
Og som han begyndte at bevæge tungen hurtigere, blev det også meget klart at han havde ikke tænkt sig at stoppe ved at hun kom. Det ville ikke blive første gang denne nat hun ville opleve det. Og bare for at øge nydelsen endnu mere, satte han meget forsigtigt neglene i hendes inderlår og lod ind imellem tungen glide en anelse op
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 16:30

Han tog ganske enkelt livet fra hende, men hvis det var sådan man døde.. så fair, hun ville ikke have at han skulle stoppe. I stedet for var han næppe i tvivl om at hun var helt høj på endorfiner. Hendes vejrtrækning var markant ændrede, og hendes hjerte hamrede hårdt og stødt i brystet. Hans negle var bare prikken over i'et og var det der skubbede hende ud over kanten, og havde det ikke været for hans faste greb, var hun endte med at rykke sig.
Han stoppede dog ikke, og hun skreg næsten sin forløsning ud i rummet for at få mere afløb for det. "Don't stop.." tiggede hun ind i mellem den hastige vejrtrækning og sine støn. Grebet om hans hår var blevet strammere, og hendes krop skælvede til stadighed.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 17:19

Hendes skrig der fyldte rummet, fik ham kun til at blive ved i et endnu højere tempo inden han så stoppede så hun lige fik muligheden for at få vejret. Så rettede han sig op i en elegant bevægelse så hun også kunne se han ikke havde noget som helst på mere.
Så lænede han sig ned over hende og hviskede:
"You are not giving up on me are you?......."

Det var med en meget flabet undertone imens han lod en enkelt finger lege mellem hendes ben. Selvfølgelig stod han så hans lem var meget tæt på hendes underliv. Men det skulle jo heller ikke være for nemt for nogen af dem. Nu var de alligevel rigtig godt i gang så kunne man lige så godt se hvor langt man kunne skubbe hinanden.
Derefter hævede han hovedet tilpas meget til at kunne se hende i øjnene og slikkede sig om munden.

"Mmmm......"
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 17:53

Han fortsatte i et højt tempo, til han pludselig standsede. Og selvom hun ikke havde ønskede han skulle stoppe.. så var det nødvendigt. Hun havde faktisk behov for ilt, og hun gispede efter luften. Lungerne brændte, og hun hev efter vejret i store mundfulde. Hjertet slog hastigt, og kroppen skælvede. Blikket endte mod ham, og hun opdagede nu at han var nøgen. Hvornår det lige var sket, anede hun ikke helt, men det var også lige meget.

Han lænede sig ind over hende, og de ord han hviskede var så flabet at hun straks var klar med et modsvar, et modsvar der forsvandt som hans finger strøg hen over hende. Hendes krop reagerede med små krampeagtige ticks. Nok var hun lige kommet, men hun ville stadig mærke ham inde i sig, og det vidste han også godt. Det var ikke helt det samme før de var forenet. Hun kunne slet ikke beskrive hvordan hun havde det. "I want you so bad.." indrømmede hun, og ville end ikke skamme sig over de ord. Han løftede hovedet, hendes blik endte på ham, og blikket fulgte hans tunge. Læberne skiltes, og hun stirrede bare. 'Christ.. I need more' tænkte hun utålmodigt. "Stop playing around!" skældte hun ud på ham, ikke vredt, men derimod ligeså utålmodig som hun følte sig.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 18:38

Han grinede let som han lænede sig ned over hende endnu en gang. Tænderne var blotlagde som han smilede til hende og knurrede. Hans knurren var fyldt af dyrisk lyst og den fungerede nærmest som en tæller for hvad der kom til at ske.
"And i want you...... Only you.... Your desire..... Lust..... What is in your heart is my addiction......"

Så holdt han fast ved hendes hår og den anden hånd solidt plantet ved hendes hofte. Hans lem trykkede let mod hendes underliv imens han næsten brølede lavt.
"Then take what you desire..... I will....."
Imens hun blev holdt godt nede, trykkede han sit lem op i hende og der blev på ingen måde sparet på styrken
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 18:58

Han morerede sig tydeligvis, og selvom hun egentlig ikke klagede, så var det på en eller anden måde provokerende. Så da han blottede tænderne på den måde og knurrede, endte hun med ubevidst at knurrer tilbage, blikket stålfast i hans. Hans lyd var dog langt mere fremtræden og dyb end hendes, og var et løfte om hvad der kom til at ske. Svaret var hun i mellemtiden ganske tilfreds med, han måtte jo hjertens gerne være afhængig af det hun kunne give ham, og det var jo det her hun kunne give ham. Muligheden for at bruge denne side af sig. "Good.." blev hendes svar blot med et skævt smil.

Med et fast greb fik han snart fat i hendes lange hår, den anden hånd havde fat ved hendes hofte, og hun kunne mærke ham mod sig, men uden at trænge ind endnu. Et støn af smerte over hans greb om hendes hår og hofte, samt over den forventning hun følte, slap kort hendes læber. Hans brøl lød snart, og så var de forenet med et hårdt stød. Hun var øm, og karakteren af stødet fik smerten til at skyde gennem kroppen, og hendes ryg hævede sig en anelse fra bordet som hun spændte op. Skriget der havde brudt hendes læber var hun slet ikke bevidst om, og uvilkårligt endte hun med at lukke hånden om den af hans hænder der holdt om hendes hår. Hendes violette øjne fyldtes med tårer et øjeblik, det sveg, men hun kom sig hurtigt og blikket veg ikke fra hans.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 20:26

Uden egentlig at tænke over det skete, holdt han stille ganske kort så hun lige kunne nå at sunde sig over det voldsomme stød. Men der gik heller ikke længe inden han begyndte at støde med en bølgende bevægelse så det ikke bare var hårde stod. Det var så nydelsen aldrig rigtig aftog men som om deres kroppe kom i en perfekt rytme. Selvfølgelig stødte han hårdt da det lod til de begge ville have det.
Men den bølgende bevægelse gjorde at der ikke ville komme så hårde stik af smerte dog samtidig med i en styrke så hendes ømhed heller ikke fortog sig.

Så slap han hendes hår og holdt ved hendes sider og sørgede for at kunne fange hendes blik. Ja han smilede imens men på en anden måde. Før var det for at pirre hende, men nu var det et smil der fortalte om at han ville give hende fuldt ud hvad hun håbede på.
Der kom også klare lyde af nydelse fra ham og synes af hendes krop gjorde ham endnu mere tændt. Hun skulle presses til det yderste af hvad hendes begær kunne holde til
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 20:36

Han pressede hende skam, mere end han måske selv var klar over. De bølgende men dybe og stadig hårde stød sendte hende til himlen og tilbage igen. Hun var så selvbevidst, så bevidst om ham, hans krop, hans nydelse, enhver lyd der forlod ham blev registreret og opbevaret. Det handlede om hendes nydelse, men hun ville have ham med sig, hele vejen. Og han så da også ud til at være med, hans støn og knurren fortsatte, som en musik der aldrig ville stoppe, og som gav genklang i hele rummet. Han føjet benzin til det bål der var hendes begær, og hendes krop spændtes om ham. Hun nægtede dog at give slip, nægtede at give efter for orgasmen, nægtede at give efter så hurtigt.

Hans faste greb om hendes hofter løsnede sig ikke, og de sørgede for at hun ikke rykkede sig fra ham. Der skulle derfor ikke meget andet end at spændte op i mavemusklerne, før hun sad oprejst. Hænderne gled om ham, hendes blik søgte kortvarigt hans, inden hun trykkede læberne hårdt og krævende mod hans.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 22:31

Som hun rettede sig op for at finde hans læber, gav han sig selv helt hen i det krævende kys. Et kys de begge to krævede meget. Gad vide om hun egentlig bemærkede hvor meget begær eller følelser hun vækkede hos ham?
Det var ikke noget han selv bemærkede for lige nu var han helt væk i hende på alle måder. Ikke at han selv bemærkede det men sådan var det altså.

Så greb han godt ved hendes bagdel og løftede hende fra skrivebordet men uden han gled ud af hende. Ganske vist var det ikke stød der skete lige nu men det blev det ikke mindre intenst af. Hun blev stadig holdt så hun kunne mærke ham fuldt ud. Efter et par skridt bagud, satte han sig på sengen med hende stadig på ham. Kysset havde han ikke sluttet endnu og grunden til han var gået over til sengen var at der var mere plads at boltre sig på. Alt efter hvad hun havde tænkt sig selvfølgelig
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 22:50

Om hun bemærkede de følelser hun vakte i ham? Ikke rigtigt. Hun var opmærksom på hans begær, det var svært at ignorer, men det skyldtes også at hun selv var så bevidst om sit eget begær.
Kysset gengældte han da, og med samme mål af begær og intensitet som hun lagde for dagen, hvilket blot fik hende til at gøre kysset mere krævende.

Han løftede hende op, og hun stønnede i kysset som hun mærkede ham rykke sig i hende. Det føltes ligeså intenst, og ligeså godt.. hvis ikke bedre. Snart satte han sig på sengen, med hende over sig, og hun gav sig til at bevæge sig hen over ham. Hun var den der brød kysset, skubbede ham ned i sengen og gav sig til at ride ham det bedste hun havde lært, hårdt og intenst.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 19 okt 2017 - 23:33

Der herskede ingen tvivl om at hans begær blussede voldsomt op i takt med hendes, og når hun så gjorde noget så som at skubbe ham ned at ligge så blev det endnu mere slemt. Det at hun også 'tog' hvad hun ville have tændte ham endnu mere og han lod sig fint falde ned på sengen som hun skubbede ham.

Da hun så begyndte at ride ham, tog han godt ved hendes hofter imens han kom med en kort høj knurrelys der mest af alt lød som et mindre brøl. Han holdt godt ved så hun kunne mærke at hun ikke kom af med det samme imens han stak neglene i tilpas meget til at hans gift ville skabe en lækker brændende sitren gennem hendes hofter, bagdel og underliv. Så rullede han kun ganske let let hofterne for at følge hendes bevægelser men det var lige så meget fordi hun gik til den
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum