Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

What the hell - Zakaroff

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 3:08

Hendes højlydte støn og nærmest krampelignende bevægelser var som en hypnotisk musik og han kunne mærke at han ville have mere af hende. Det lignede ham slet ikke både fordi det var dag udenfor men også fordi hun påvirkede ham som hun gjorde.
Uden at komme med advarsel af nogen art, kom han med en meget hurtig serie af stød imens han holdt hende ned så der ikke var nogen mulighed for at komme væk.

Lige efter det sidste stød, lagde han hænderne på hendes hofter og løftede hende op som han nærmest lod sig falde tilbage i sofaen. Selvfølgelig holdt han hende så hans lem blev hvor det skulle være så da de landede i sofaen, stødte han op i hende med en kraft målt af hendes egen kropsvægt. Derefter sukkede han selv dybt af nydelsen og kom med en knurren der mildest talt var forførende
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 10:12

At han var med hende hele vejen var kun skønt, hun mærkede ham, følte ham, og hans brutalitet og bestemthed var præcist som hun kunne lide det. Det var næsten for godt til at være sandt.
Pludselig ændrede mønsteret bag hans stød, og hun både gispede og stønnede højlydt mens hun spændte op omkring ham, at rykke sig væk var umuligt! Han holdt hende hårdt fast!

Øjeblikket efter stoppede det, pausen varede dog ikke længe, før han løftede hende op fra bordet. omtumlet gled hun armene rundt om hans nakke, men før hun fik set dig om, faldt han tilbage i sofaen. Fordi de stadig var forenet og han faldt på denne måde, endte stødet hårdere end de foregående og hun nåede ikke at kvæle skriget af smerte der forlod hendes læber. Kæft det havde gjort ondt, og hun ville uden tvivl ende med at være øm efter det her. Men trods smerten der fik hendes ben til at skælve, fandt hun desperat hans læber. Hans knurren havde været prikken over i'et, så råt og dyrisk. Hun pressede tungen ind mellem hans læber, gjorde kysset dybt, intenst, begærligt og hårdt. Hendes hjerte hamrede stadig hårdt af sted, og hun måtte bryde kysset for at få luft og stønne samtidigt. Hun havde selv påbegyndt en række stød, rytmiske bevægelser der betød hun rykkede sig op ad ham og mærkede hele ham, for så at støde dybt og hårdt. Hun rykkede læberne med til hans hals, sukkede mod hans hud og bed han svagt.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 11:27

Hendes smerteskrig blev for ham tolket som nydelse og hun gjorde heller ikke noget for at forhindre det, så det måtte igen tolkes som hun ville have mere. Og det skulle hun da også få!
Så gav han sig hen i deres intense kys og samtidig trak han neglene forsigtigt ned af hendes ryg. Det var tydeligt at der ikke skulle for meget gift til for så ville det ikke ende heldigt.
Som hun lænede sig ned og sukkede mod hans hals, rullede han selv med hofterne i perfekt harmoni med hendes bevægelser. Dog holdt han ved hendes hofter og stødte ekstra til en gang imellem så hun ikke kunne nå at vænne sig til det så nydelsen nærmest overraskede hele tiden.
Imens han øgede styrken i stødene lidt, trak han bestemt hendes hoved tilbage hvorefter han kørte tungen over hendes bryster og bed ganske kort inden han fastholdt hendes blik. Den knurren der kom fra ham og det smil, fortalte om hvordan han langt fra var færdig
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 12:19

Hun nød det skam, det gjorde ondt og hun skulle nok komme til at mærke det, men hun ønskede ikke at det skulle stoppe alligevel. Kysset hun trykkede mod hans læber blev gengældt mindst ligeså intenst og begærligt. Atter strøg hans negle ned over hendes ryg, og en ny bølge af smerte og nydelse skød gennem hende. Det sitrede igen i hendes slanke krop, og hun stønnede dybt nede fra halsen. Han rullede med hofterne, og hun troede et øjeblik hun ville nå sit klimaks, hvor hendes støn endda endte højere, men så stoppede han og stødte i stedet op i hende. Det var frustrerende, men hvad fanden kunne hun stille op. Styrken bad stødende endte hårdere, og han trak hendes hoved bagud og blottede hendes hals og bryst som hans læber gled ned til. Hans tunge mod hendes hud pirrerede hende, og så bed han hende kort. Deres blikke i hinanden gjorde blot nydelsen større, og både blik, smil og den maskuline dyriske lyd.. fortalte hende at det her ikke var slut. 'Oh fuck' det forblev en tanke, og hun stønnede. "Bite me.." endte hun med at sige, og det var vel klart og tydeligt hvad hun tilbød ham. Om hendes blod var nåede at råbe hurra for, var så spørgsmålet, for i øjeblikket var den inficeret af stoffer, alkohol og hans egen gift.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 14:55

Efter et dragende og dyrisk blik, smilede han kort af hendes ord hvorefter han lavede en voldsom men elegant bevægelse så hun nu lå under ham.
Lige nu holdt han en meget langsomt rytme i sine stød og havde heller ikke alt for meget styrke på dem. Så lod han blikket hvile i hendes imens han knurrede dyrisk og lystent imens tungen blev kørt hen over hans hugtænder.
I samme nu som han stødte til, satte han tænderne i hendes hals og begyndte at drikke. Dog drak han meget langsomt så de begge to kunne nyde det i endnu længere tid.

Nærmest som i rytme af hendes hjerteslag, begyndte han at støde med en hård men rullende bevægelse så deres kroppe var så tætte som muligt imens han drak. Det han han gjorde sådan imens han bed, ville kun øge nydelsen da kroppen ikke ville være i stand til at kæmpe imod fornemmelsen
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 15:27

Karakteren af hans blik gjorde hende om muligt vildere i varmen. Hun kunne ikke tage blikket fra ham, ønskede det heller ikke. Det var et blik der kunne tænde hende til hver en tid.
Snart besluttede han sig at vende den rundt, igen lå hun nederst, med hans store krop tæt ind mod sig. Rytmen var faldet, hendes begær kun vokset. Deres blikke endte i hinandens igen, de syleskarpe hjørnetænder var skudt frem og fik hendes hjerte til at slå et ekstra slag over.
Hun var helt hypontiseret af synet da hans stød faldt og øjenkontakten blev brudt for i stedet at sætte tænderne ved hendes strube. Hun spændte omgående op i hele kroppen, stønnede og lukkede hånden om hans hår i et stramt greb. Den anden hånd gennemborede hans hud og neglene blev presset hårdt i hans ryg. "Oh my..shit..oh God ...fuck.." de intense følelser tog livet af hende. Hans rytmiske stød kombineret med de sug. Hun var helt væk i nydelsen. Hendes negle borerede dig stadig ned i hans hud, og hun holdt krampagtigt om ham. Rystelserne begyndte igen i hendes slanke krop, og hun kunne snart ikke holde til mere.. hvad han formentlig kunne fornemme på hendes krop.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 18:29

Ganske rigtigt kunne han mærke hvordan nydelsen tog over og hendes tydelige krampagtige bevægelser samt støn, gav ham kun mere blod på tanden. Der herskede dog inden tvivl om at han selv var helt væk i nydelsen og gav sig hen i det de havde sammen der.
Hendes ord der nærmest også rystede vidnede om hun kom tættere og tættere på hvor meget hun kunne holde til.
Hendes negle havde for længst trukket blod på hans ryg men det var ikke noget der generede ham. Tvært imod.

Da rystelserne tog til, ville han virkelig overvælde hende med nydelsen. Så da det virkede til at være lige ved, rev han nærmest sit hoved tilbage og udstødte hvad der bedst beskrives som et brøl af nydelse som han stødte ekstra hårdt til og holdt sit lem i hende. Hans røde og dyriske blik hvilede ned på hende
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 19:06

Aldrig i sit Liv havde hun været igennem sådan en omgang. Aldrig i sit liv ville noget sex kunne overgå denne oplevelse.
Hans stød endte dybere og som hendes krop skælvede og rystede, var det signaler han opfangede. Hans tænder forlod hendes strube, og et gisp brød hendes læber.

Hans brøl af nydelse fik armene til at snige sig tæt om ham i et fast greb. Klimakset nærmede sig, stødende så dybe og hårde og smerten blandede sig i klimakset da hun blev skubbet over kanten. Hun krampede om ham og et skrig forlod hendes læber. Hendes tænder borerede sig i hendes skulder, mens orgasmen ikke syntes at få en ende. Hun blødte stadig fra såret ved struben, men hvem tænkte dog over det.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 20:44

Hans brøl blev reduceret til en varm og lysten knurren ledsaget af et dragende smil.
Som hendes orgasme bølgede, lagde han en arm om hende og holdt hende tæt nærmest som om han ville hjælpe med at holde til det. Det at hun bed ham, gjorde kun han smilede mere for han kunne egentlig godt lide det.

I takt som orgasmen fortog sig lidt, lænede han sig ned og kørte tungen hen over såret ved hendes strube så det lukkede sig. Den lave knurren var der stadig hvorefter han så hende i øjnene såfremt han fik muligheden for det.
Der var stadig kramper at mærke dog men det gjorde ham kun glad for det var sket
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 21:16

I disse øjeblikke tænkte hun sig selv som verdens heldigste kvinde. Eller.. alt var stadig kaotisk, men den tilfredsstillende følelse var noget hun aldrig havde oplevet magen til før. Alt i hende skreg efter mere, men hun var så brugt, og hendes krop kunne stadig ikke finde rundt i det hele. Følelserne var overvældende, hun havde ondt, og hans lyde.. de drev hende stadig halvt til vanvid. Hans krop var tæt mod hendes, holdt om hende og han lod hende nærmest falde til ro mod sig.

Hans tunge strøg noget tid senere mod hendes hud, og langsomt lukkede såret sig. Hans blik blev vendt mod hende, og hendes blik der var vendt mod loftet blev nu rettet mod ham. Hvad skulle hun sige? Hun havde slet ingen ord, faktisk.. kunne hun slet ikke samle sine tanker.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 21:33

Når han tænkte tilbage, var der ingen erindring om at have oplevet noget så intenst som med hende. Aldrig havde nogen givet sådan udtryk for at han gjorde noget der var behageligt og slet ikke i den grad.
Det var tydeligt at hun manglede ord men i den situation var der heller ikke nogen ord nødvendige. I stedet rejste han sig langsomt og holdt hende i sin favn og imens han gik ovenpå med hende, nussede han hende på ryggen.

Som de kom ovenpå, gik han ud på badeværelset og satte hende ned i det store badekar og sikrede sig lige at hun sad ordentligt inden han tændte langsomt for noget dejligt behageligt varmt vand. Så satte han sig roligt på kanten af karret
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 21:48

Han satte sig op med hende i favnen, og hun sukkede. Derpå løftede han hende op, og hun puttede sig ind til ham. Stadig omtumlet lod hun ham sætte sig ned i badekarret. Hun var smadret, havde end ikke kræfter til at løfte armene.

Vandet flød snart i karret, og hun så op mod ham. Hendes blik var stadig sløret, men hun var mere ædru end da hun havde bankede på hans hoveddør. "I let you drink my blood.." mumlede hun og endte med at løfte hænderne og vaske ansigtet med noget af vandet i håb om at blive mere frisk. Shit.. hvad fuck havde hun lige gjort! De havde knaldet, og hun anede ikke engang hvorfor hun havde givet efter! Hun havde bekæmpede det begær han havde vakt i hende.. og så.. var hun endt der alligevel. Shit...
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 21:56

Zakaroff fandt først en lækker afslappende og velduftende sæbe og kom ned i vandet til hende og smilede med et roligt nik.
"Yes you did.....Is that a concern?...."
På hans ene arm var der stadig et voldsomt brændsår fra da han måtte lukke hende ind. Ganske vist helede vampyrer godt men solen var nu en gang ens værste fjende.

Det var tydeligt hun var ved at vågne af sin rus, så han sad stille og lod hende vende det hele i hendes hoved uden at sige et ord. Det var ikke til at sige hvordan hun ville reagere på hvad end han sagde
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 22:02

"You are the bloodsucker, you tell me.." hun anede ikke hvad det ville betyde at han havde drukket hendes blod. Formentlig ingenting, bare næring for ham for nu, og et ekstra lækkert touch når man knaldede.

Ganske rigtigt var hun netop ved at vågne af sin rus, duften af sæben vækkede hende yderligere, og hun indså rent faktisk at han havde sat hende i et badekar og sikrede sig at hun blev vasket. Sødt og sært, men hun tænkte egentlig at det ikke var så underligt han havde jo behandlet hende godt.

Blikket gled over ham igen, og hun gned fraværende det område han havde bidt. "You are hurt.." konkluderede hun forvirret som blikket faldt på hans arm hvor han havde et stort brandsår. At hun var skyld i det, anede hun faktisk ikke.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 23:08

Han rystede lidt på hovedet og trak på skuldrene inden han sagde:
"Not really..... It would be a greater problem if you drank mine....
Vampire blood can be...... Addictive.... It can form a bond to the vampire you got it from..... But you haven't..... So nothing happens by it....."


Ved hendes næste konstatering, nikkede han en gang og strøg meget forsigtigt hvor brandsåret var.
"Yes.... The sun burns badly..... But i could not just let you stand out there...."
Han så ingen grund til at fortælle hende hvad hun egentlig havde stået og råbt. Hvis det var meningen hun skulle huske det, skulle det nok ske af sig selv
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 23:54

Hun havde ikke drukket hans blod, og det betød det ikke var helt galt. Ikke? "Perfect.. I am addicted to a lot of other things.. I don't need to be addicted to you too.." svarede hun ikke helt bevidst om hvad hun lige sagde. Det var dog ikke desto mindre sandheden. At komme rendende for hans blod lød ulækkert.. og hun gad sgu ikke drikke blod! Shit.. så lavt kunne hun ikke synke!

At solen var årsagen til den skade, burde egentlig ikke chokere hende. Det hun dog hæftede sig ved, var at hun var årsagen til det. "Oh damn.. you.." hun rynkede brynene, og det vendte langsomt tilbage. Igen endte hænderne for ansigtet. "Shit.. I called you a vampire.. or.. I actually screamed it in public... wonderful.. I am sorry.." hun var skyld i hans skader, men forhåbentlig var han ikke i større problemer end det. Det virkede ikke til at have hæmmet ham gennem akten trods alt.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Søn 15 okt 2017 - 0:01

Han kom med hvad der bedst beskrives som et diskret smil inden han så nikkede stille og sagde:
"It is okay..... It will heal in a couple of days or so...."
Som hun gemte ansigtet i hænderne, satte han sig selv ned på gulvet ved karret og lænede nakken tilbage. Det var aldrig sjovt når minderne vendte tilbage fra sådan en rustur.

"Yes you did..... Loudly... It's perfectly fine.... No one out here cares for others, one of the reasons i live here i guess... They would just blame it on you being drunk.... It would not be the first drunk person to come to my door...."
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Søn 15 okt 2017 - 0:57

Hun stønnede opgivende, og pænt flov over sin opførsel. Det gik ikke så godt det der. Nok var han monsteret, men hendes opførsel var den der skulle sættes spørgsmålstegn ved. Og nu hvor hun faktisk var ved at blive ædru, begyndte tømmermændene og kvalmen at melde sig.

Pludselig stivnede hun, og løftede hovedet. Blikket blev vendt mod ham. "Did you even come..?" spurgte hun. Det var ikke så ofte hun knaldede vampyrer, så hun var ikke vant til proceduren med dem. Men nu hvor hun tænkte over det, troede hun sgu ikke han selv havde nåede sit klimaks.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Søn 15 okt 2017 - 1:07

Han nikkede til hende imens han smilede og rettede sig så han nemmere kunne kigge på hende.
"Yes i did.... In a sense a vampires body is dead so it doesnt show climax in the same way.... But yes i came... I think we hit it at the same time.... Just about....."

Han ville jo heller ikke have at hun følte sig dårlig eller noget, lige nu lod hun til at fortryde forløbet alligevel. Eller også var det bare sådan det virkede for ham
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Søn 15 okt 2017 - 1:53

Nåh, så havde hun bare ikke været opmærksom nok. Om hun fortrød? Hun anede det end ikke, hun havde svært ved at tyde sine følelser og var bare forvirret. Derfor gav hun sig til at vaske sig tavst og tænksomt.

Efter noget tid rejste hun sig op, skar en grimasse over sin ømme krop og gled et blik ned over sig. Hans negle havde efterladt mærker, men det var ingenting i forhold til de ar hun havde på kroppen trods alt. "Do you have a towel?" spurgte hun.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Søn 15 okt 2017 - 2:24

Da hun rejste sig kunne han ikke lade være med alligevel at trække lidt på smilebåndet over hendes ømhed. For et eller andet sted var det jo bare et tegn på det havde været voldsomt nok til de begge to havde givet sig hen i det.

Så nikkede han og rejste sig hurtigt hvorefter han tog en sort badekåbe og et sort håndklæde til hende. "There you go.... "
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Søn 15 okt 2017 - 11:41

Voldsomt nok, havde det skam været.. og utroligt intenst. Hun kunne mærke sin krop, og det var en følelse hun elskede. De havde givet sig hen til hinanden på en måde der betød, at alt andet var blevet glemt, eller det havde i hvert fald været tilfældet for hende.

Han fandt en badekåbe og et håndklæde, og hun takkede ha og trådte ud af badekaret. Hun tog imod håndklædet som det første og viklede håret ind i det, inden hun tog imod badekåben. "Thank you" sagde hun dæmpede. Et øjeblik tænkte hun på tøj.. og indså at han havde ødelagt det.. formentlig fordi hun nærmest havde bedt om det. Frækt.. men upraktisk nu. Det blev dog skubbede væk da hovedpinen tog til og hun begyndte at føle sig svimmel. "I am dizzy.." hun blinkede nogle gange for ligesom at klare blikket, det hjalp dog ikke rigtigt.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Søn 15 okt 2017 - 20:51

Zakaroff smilede roligt som hun takkede, og lagde meget hurtigt mærke til hun virkede svimmel.
Så tog han selv hurtigt et par lette sorte bukser på som det eneste og støttede hende så.
"The narcotics and alcohol must be wearing off..... Come.... Let's give you a place to rest....."

Selvfølgelig kunne han ikke bare følge hende hjem nu men han kunne dog give hende et sted at hvile sig så hun kunne få det bedre. Såfremt hun takkede ja, ledte han hende ind til en stor og lækker dobbeltseng
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Søn 15 okt 2017 - 21:28

Hun nikkede som han tilbød hende et sted at hvile sig, og støttede sig faktisk bare til ham. Alt andet virkede uoverskueligt. Noget tid senere blev hun vist ind i et værelse med en stor dobbeltseng. Hun lod sig synke sammen i sengen, og i næste øjeblik var hun væk.

Hun vendte og drejede sig en del i søvne, og endte med at skubbe håndklædet af håret så det lange mørke hår gled ned over puden. Håret var fugtigt, og de lange spidse elverører der sagde mere om hendes race og stilling i sin race, end hvad hun var stolt af. Flere gange havde hun overvejet at få opereret dem væk, men det var simpelthen for dyrt.. og så kunne hun ikke få sig selv til det.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Søn 15 okt 2017 - 22:25

Efter hun var gået kold, sørgede han for at hun lå ordentligt hvorefter han satte sig hen ved skrivebordet der ligeledes stod i hans soveværelse.
Så gav han sig til at kigge på lidt forskellige papirer i forbindelse med en opgave han var blevet tilbudt. Men efterhånden som han kiggede papirerne igennem, blev det klart hvor triviel en opgave det var. Og det gav da slet ingen mening at bestille en som ham til det. Det var jo bare et bandemedlem der prøvede at komme fremad i 'karrieren'

Selvom han sad og kiggede papirer, så sad han der mest for at sikre sig hun havde det godt
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum