Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

What the hell - Zakaroff

Side 1 af 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 12 okt 2017 - 7:11

Tid: 10.30
Sted: Zakaroff's lejlighed
Omgivelser: Ingen .. måske folk der går forbi engang i mellem
Påklædning: Outfit
Tag: @Zakaroff

Natten havde været lang, men den var slut for adskillige timer siden. Alligevel havde Angelique fortsat drikkeriet med sine veninder og var til sidst gået kold på græsset i en park. Hvor de andre var henne, anede hun virkelig ikke.
Perioden efter oplevelsen med Sanchos død havde været hård for hende, særdeles hård. Men det var ikke mandens død der havde tæret mest på hende, det var hendes forvirrende tanker og følelser omkring vampyren der stod bag det hele. At drikke sig hen i hegnet var derfor blevet gjort flere gange, og hun havde heller ikke været så forsigtig med stofferne hellere. Det var generelt en god måde at glemme alting på.

Nu vågnede hun endnu engang, forvirret og desorienteret, og ikke helt ædru. Vaklende kom hun på benene, tøjet i uorden og håret mere pjusket end sexet som det havde været tidligere på natten. Solen havde ganske enkelt vækkede hende, og eftersom det var formiddag, begyndte folk også at dukke op i parken. Hun vaklede hen imod stien, tankerne fyldte hovedet, og nok engang endte de på Zakaroff. Uden at tænke to gange over sin plan, satte hun kursen mod hans bolig.

Hvordan det helt præcist lykkedes hende at komme derud, anede hun ikke, men det gjorde det, og nu stod hun altså og bankede på hans dør. At det var dag, og dermed umuligt for ham at bevæge sig udenfor, skænkede hun selvfølgelig ikke en tanke. "Zakaroff?! Let me in your shity vampire!" råbte hun mens hun bankede løs. Hun stod lænede op ad hans dør, ikke helt i balance.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 12 okt 2017 - 11:05

Zakaroff havde været længe ude på en opgave så han havde heller ikke lagt sig til hvile da hun begyndte at banke.
I stedet havde han valgt at bruge tiden på at træne. En ting man kunne fokusere på og samtidig med skadede det jo heller ikke at holde evnerne ved lige.

Det at han trænede betød også at han kun havde meget løse bukser på som det eneste da hun bankede. At hun stod og råbte omkring han var vampyr, måtte han handle lidt hurtigt og åbnede døren imens han gjorde hvad han kunne for at gemme sig bag døren. Ganske kort gennem en sprække ramte lidt sollys hans arm hvilket efterlod et 10 cm lang og 1 cm bredt brændemærke på hans overarm.
Lige så snart hun var kommet indenfor, lukkede han døren igen og stod nu foran hende.

"Yes Angelique?...... Rough night i see"
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 12 okt 2017 - 11:37

Hun tænkte slet ikke over at hun stod og råbte hans race ud til hele verden, og de få folk der gik forbi var heldigvis mennesker der gloede underligt på hende og troede hende rablende gal. Ikke at det stoppede hende fra at råbe op igen. Hun løftede hånden for at banke på igen, da døren blev åbnet. Hun havde stået og lænede sig halvt op ad døren, da han åbnede den, og hun vaklede derfor ind og nåede lige at genvinde balancen inden hun dratede om. At han var blevet ramt af sollys opdagede hun slet ikke. Hun var alt for beruset til at opdage noget som helst.

"You are such an asshole, you know that right?" sagde hun, ikke rigtigt spørgende men nærmere informerende. "I hate you.." tilføjede hun mens hun tydeligvis havde svært ved at holde balancen. Hun endte da også med at glide hånden mod hans nøgne bryst, og støttede sig op ad ham. Med den anden hånd pegede hun på ham. "More than anything in this world.. You are so.
."
hun afbrød sit svineri da det gik op for hende at han ikke var fuldt påklædt. Hun gled blikket ned over ham ".
.. Hot.."
afsluttede hun mumlende.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 12 okt 2017 - 14:40

Han blev selvfølgelig lidt overrasket over hun besøgte ham igen men minded på at hun var så fuld og sikkert på mere, så tænkte han ikke særlig meget over det.
Da hun så lagde hånden mod hans brystkasse, smilede han roligt og lyttede til hvad hun sagde. Så hjalp han hende hen i sofaen hvor han selv satte sig ved siden af hende.
"So why am i an asshole?..... And thank you for the compliment...."

Han regnede egentlig ikke med at hun var i stand til at svare på hans spørgsmål men det skadede jo ikke at spørge. Der udover havde han altid haft den overbevisning at folk kun sagde hvad de gik og gemte på når de var så påvirkede af alkohol. Så på den måde ville han måske få et indtryk af hvad hun rent faktisk mente om ham
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 12 okt 2017 - 16:31

Han hjalp hende over i sofaen, og selvom hun var taknemlig for støtten så var hun alligevel utilfreds med at han rørte ved hende. Hun forsøgte endda at skubbe hans hænder væk, meget lidt elegant og virkelig ude af balance. Hun endte dig på sofaen uden at gøre skade på sig selv eller ham.. Utroligt nok!

Derpå sad de ved siden af hinanden og hun skulede af ham med læberne formet I en utilfreds barnlig trutmund. "It wasn't a complement!" svarede hun afvisende og skulede bare igen. Jo det var, hun gad bare ikke indrømme det. "But yes.. An asshole and I hate you.. You know why? Because you are so irritating...you make me feel things I don't want to and you are so annoyingly sexy.. I mean come on! Give me a break!" rablede hun videre, snublede over ordene og snakkede godt utydelig, men der var ingen tvivl om at hun mente hvert et ord.. Eller det gjorde hun i sin beruset tilstand. Hendes frustration var også tydelig.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Tors 12 okt 2017 - 19:10

Han sad stille og sagde ikke noget som hun snakkede selvom han ganske vist smilede let. Det var tydeligt hvor frustreret hun var men det lod egentlig ikke til at være af negative følelser. Mere fordi hun rent faktisk mente og følte de ting hun sagde.
Selvfølgelig var det fordi hun var meget meget fuld men når hun var sådan, ville det ikke nytte noget at han sagde det til hende.

"Well i am very sorry that i look sexy to you.... And what is it you feel since it frustrates you that much?"
Igen regnede han egentlig ikke med et konstruktivt svar men alligevel regnede han med der kom en reaktion han kunne forholde sig til. Mest af alt fordi indtil nu virkede hun mest til at foretrække han forsvandt. Eller sådan virkede det for ham i hvertfald
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 12 okt 2017 - 19:27

Han tog det alt sammen med ro, at det måske morerede ham opfattede hun slet ikke. I stedet for var hun helt oppe at køre over alle de følelser hun ikke kunne placere. ærlig talt, mente hun selv at have levet et ganske dødsygt - men perfekt liv - indtil han var kommet ind og havde gjort hendes dødsyge og skrækkelig liv, endnu værre! Okay, perfekt havde det jo ikke været, hun skyldte ham en del. Problemet var jo netop det hun sagde, at han fik hende til at føle ting hun ikke fattede. Nu spillede han så psykolog og ville få hende til at tale om det.

Hun var ikke færdig med hverken at skule af ham, eller bruge flere skældsord, ikke at det så ud til at genere ham. Hvordan hun skulle forklare ham hvad hun følte, fattede hun slet ikke. "I feel warm..
a bit happy.. very angry.. confussed.. and I wanna punsh you in the face.. and scream.."
rablede hun videre. "But you know what?
It doesn't matter! Nothing matters! You know why? Because you are a vampire, and I am something nobody ever wants.. and .. I am dangerous! Cursed.. you should kill me right away.."
hun var helt ustoppelig nu hvor hun var kommet igang, og hun grinte da også tørt og rystede på hovedet hvilket gjorde hende en anelse svimmel så hun lige måtte lukke øjnene et lille øjeblik. "So.. do it! Kill me..
or I will kill you.. not with my own hands.. I could never do that.."
blev hun ved og så atter mod ham. Så holdt hun omsider kæft "You smell funny.." kom det ud af det blå hvorpå hun stak næsen op til hans hals og snussede. Han duftede godt, for godt..
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Fre 13 okt 2017 - 0:26

Han sad med et ganske let smil, men ikke så meget at det så ud til at more ham. For selvfølgelig var det dejligt at hun kunne se positivt på ham men samtidig kunne han ikke forstå hvordan.
Så han lod hende snakke lige så voldsomt hun overhovedet ville og gjorde det klart at han lyttede til hvert et ord.
Da hun så snakkede om at dræbe hende, rystede han lidt på hovedet og sagde:
"If you think it helps you to punch me, then do so.... I will not move...... I want you.... And i cannot kill You.... I will n...."

Mere nåede han ikke at sige før hun satte næsen mod hans hals og sagde hvordan han duftede. Han sad stille mest af alt fordi han ikke havde været i sådan en situation før.
"I.... Smell funny?..... Is that a good or a bad thing?....."
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 13 okt 2017 - 1:08

Hun hørte knap hvad han sagde, og formåede da også at afbryde ham ret så effektivt med sin handling. Hans spørgsmål fik hende til at trække vejret dybt ind, og dermed få hans duft med sig. Hvordan det for andre duftede, anede hun ikke, men for hende, duftede det i alt fald lækkert, krydret, maskulint. "Shut up.." mumlede hun bare og endte med glide tungen hen over hans hud. Hvad hun havde gang i? Det skulle man ikke spørge om.

Hun sukkede mod hans hud, og så op mod ham igen, og i løbet af to sekunder havde hun rykkede sig, og svang sig op over ham så hun sad med benene på hver side af ham.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Fre 13 okt 2017 - 12:24

Af en eller andet grund han ikke selv var klar over valgte han at gøre som hun sagde og sagde ikke et ord.
Kort tillod han sig selv at nyde det som hun kørte tungen over hans hud selvom han dybest set godt vidste det var forkert.

Og det skete hele ikke særlig tit at han ikke vidste hvordan han skulle håndtere en situation men det her var en af de meget få gange. Det at hun satte sig op på ham, gjorde ham på en gang glad men også forvirret. Mest af alt fordi han egentlig troede hun så på ham som et monster.
"I......."
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 13 okt 2017 - 13:04

Hun bad ham tie stille, og det gjorde han minsandten! Han overraskede hende dog yderligere ved rent faktisk ikke at sige noget selv da hun gled tungen over ham. Hurtigt var den overraskelse dog glemt, og hun tog hans manglende reaktion som tegn på at han kunne lide det. At det var forkert, tænkte hun sgu ikke over! Hun gjorde hvad hun ville, og så længe man var enige.. hvorfor fanden skulle det så være forkert?!

Kort efter endte hun på skødet af ham, og heller ikke her stoppede han hende. "Stop talking.." svarede hun med det samme da han åbnede munden for at sige noget. Hendes læber var endda lige ude for hans, hendes ånde ramte hans læber. De violette øjne gled fra hans læber og mod hans øjne, hendes eget blik lettere sløret af alkohollen og pupillerne en anelse udvidet af de stoffer hun havde taget nogle timer forinden. Hænderne gled op over hans bryst, viklede sig rundt om hans nakke og ind i hans hår. Uden at sige et ord, endte hun med at trykke sine læber mod hans.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Fre 13 okt 2017 - 13:32

Han havde altid været en mand der havde en nærmest stoisk og urokkelig ro, han var så sikker på sig selv. I en situation som denne, ville han normalt have sat hende ned og stoppet hende da hun var så påvirket.
Men for en gangs skyld lod han sig selv slippe tøjlerne og lod hende gøre som hun ville. Han ville jo gerne have det og det lod jo til hun også ville. Ganske vist havde stoffer og alkohol nok hjulpet hende på vej men ikke desto mindre så han det som noget hun følte stadigvæk. Han var heller ikke kendt for at følge en ordre men alligevel sagde han ikke et ord.

Så da hun så trykkede sine læber mod hans, satte han hænderne lavt på hendes ryg og hev hende tættere på så kysset blev mere intenst
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 13 okt 2017 - 13:45

I hendes beruset og påvirket tilstand, skulle der egentlig ikke mere til end den reaktion hun fik, før hun blev tændt og ville have mere! Hun tænkte sgu ikke over konsekvenserne, og selvom hun måske gerne ville det her selvom hun ikke havde været påvirket, så ville hun have det vildt underligt når hun engang vågnede op med fuld bevidsthed. Ikke desto mindre tænkte hun slet ikke i de banner i øjeblikket, men ville bare have mere.

Kysset var intenst, og hendes begær blussede helt op. Deres læber var låst fast mod hinanden, og hun ønskede ikke at det skulle stoppe. Hun trykkede sit bryst mod hans, og sit underliv mod hans. Øjeblikket efter havde hun brudt kysset, lod sine læber glide ned over hans kind, ned langs kæben og videre ned over hans hals. "What are you waiting for? Take me!" krævede hun, at det måske var en ordre tænkte hun virkelig ikke over, hun ville have ham, og det skulle være nu.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Fre 13 okt 2017 - 14:07

Da hun så nærmest beordrede ham til at tage hende, fastlåste han nærmest sit blik i hendes på en måde der var ildevarslende men alligevel meget dragende. Han var ikke helt sikker på hvornår eller hvordan det var triggered men han ville også have hende, og der virkede ikke til at være nogen intention om at stoppe igen.
"Giving orders now?...... I better obey then...."

Uden at sige mere, holdt han fast i hendes hår og trak hovedet tilbage så han bedre kunne kysse og nappe hende ved halsen imens den ledige hånd blev ført fast op under den sparsommelige kjole så hendes bagdel var blotlagt
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 13 okt 2017 - 16:37

Hun tænkte slet ikke over om hvorvidt han overhoved ville have hende eller ej. Ærlig talt var hun aldrig blevet afvist, og havde derimod stået model til mænd der troede de kunne få hende bare fordi hun var stripper. Hun tegnede derfor slet ikke med en afvisning, og som hans blik ændrede sig til ildevarslende.. Dukkede den velkendte følelse op. Pulsen steg omgående og hjertet slog hastigt I brystet. Nu måtte han tage hende.. Ingen vej tilbage!

Manden havde allerede fortalt hende en gang hun ikke skulle give ham ordre, men.. Det tændte hende at gøre ham vred.. Og hun fik det også som hun ville! Han havde grebet hendes hår, tvunget hendes hoved til den ene side og blottede hendes hals. Et nydende støn slap hendes læber ved hans kys og nap, og hendes greb om hans hår blev strammere. Hans hånd fandt under kjolen, og greb om hendes røv. Hun gled selv den ene hånd ned mellem dem, for at få hans bukser af ham. Hun ejede meget lidt tålmodighed, og ville bare gerne mærke ham ham inde i sig. "Come on, I am not made of porcelain!" udbrød hun frustreret.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Fre 13 okt 2017 - 17:46

Hendes iltre temperament kom mere markant til syne i kraft af hvordan hun ytrede sin lyst. Og det at hun gjorde det så markant gjorde kun at han selv fik endnu mere lyst til det. Så det at hun var fuld og på stoffer var ligemeget. Hun ville jo.

Så holdt han hårdt ved hendes kæbe med den ene hånd så hun ikke kunne kigge væk hvorefter han nærmest slikkede sig om munden.
"Neither am i......"
Så fjernede han hånden for at tage fat i kjolen og klemte med den hånd der stadig havde fat i hende. Sådan noget stof var der ingen modstand i så med et enkelt ryk var kjolen flået op foran og med et mere var den flået helt op så den nærmest bare hang på hendes skuldre og havde blotlagt hvad kjolen ellers ville gemme.

Så besluttede han sig for at udfordre hende lidt efter at have blottet hendes bryster. "Try me..... "
Så bed han hendes ene bryst som et lille tegn på havd der kom til at ske. For han havde heller ingen intention om at stoppe
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 13 okt 2017 - 18:32

Normalt var hun heller ikke til det blide og bløde, men hun bad ikke ligefrem om at manden skulle ændre på sin procedure eller opførsel, hun tog bare hvad man gav hende, og så længe hun blev tilfredsstillet, var det det vigtigste. Med Zakaroff, og stofferne og alkoholen, var der ingen grund til at holde sig tilbage.. eller jo, men stofferne og alkoholen fik hende til at tænke mindre på det end normalt.

Hans greb om hendes kæbe fik et lille udbrud af smerte over hendes læber, men det tændte hende egentlig bare endnu mere. Han slikkede sig om munden, og hjertet slog hårdt i hendes bryst. Lyden af stof der blev revet i stykker brød derpå stilheden, og hun skyndte sig at ryste stoffet af sig. G-strengen hun havde på skjulte ikke særlig meget, men det var stadig tøj, og en bh havde hun slet ikke havde på, kjolen var ikke lavet til det.

Der gik heller ikke lang tid før han havde sat tænderne i hendes bryst, og hun stønnede højt og begærligt. Han forhindrede hende samtidigt i at få bukserne af ham, og hun rev i hans hård, ikke for blidt endda. Den anden hånd gled ned over hans skulder, og neglene pressede sig ned i hans hud.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Fre 13 okt 2017 - 19:10

Han lænede kort hovedet tilbage med et nydende smil som hun rev ham og satte neglene i hans skulder.
Så fastholdt han sit blik i hendes med et smil der afslørede et par hugtænder.
Den ene hånd placerede han ved hendes hofte så den ene finger var meget tæt på hendes underliv. Den anden trak han ned af hendes ryg på en måde så kun neglene rørte hende, netop for en ganske særlig effekt. Hans gift inducerede en voldsom smerten men når han gjorde det på denne måde ville det give en varm og let smertefuld sitren i huden for at pirre yderligere.

Der ville ikke komme hul i hendes ryg men giften ville være mere end rigeligt. Han vidste jo fuldt ud hvordan han skulle bruge den. Hånden ved hendes hofte holdt hende godt fast inden han kort rykkede på sig så hun kunne mærke hvad der ventede
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 13 okt 2017 - 19:47

Han kunne tydeligvis også godt lide det hårdt, og det passede hende jo ganske fint. Hun havde ingen planer om at det skulle blive blidt, og som han skød tænderne frem på denne vis, reagerede hendes krop med en hvis ærefrygt i form af et lille gys. Det var dog frækt, og i hendes beruselse, ville hun slet ikke klage over at blive bidt. Så fik han blod, og hun kunne.. ja, nyde det! Eller hvad? Hun anede intet om vampyrbid.

Den ene af hans hænder var dog endt ved hendes hofte, tæt ved hendes underliv, men ikke tæt nok til at røre eller tilfredsstille hende, noget hun inden længe ville ende med at klage over. Han formåede dog at få hende godt og grundigt distraheret da hans negle strøg ned over hendes ryg, og den var en sødmefuld smerte der strøg ned over hende, og som fik hende til at skælve, lægge hovedet tilbage og stønne. Neglene havde samtidigt boret sig ned i hans hud, og hun bed tænderne hårdt sammen - men var ude af stand til at kvæle smerten. Nydelsen strøg direkte ned i mellem benene på hende, og hun var end ikke i stand til at presse lårene sammen for at dulme følelsen eller sit stadigt voksende begær. Prikken over i'et var dog som han rykkede sig, og hun mærkede ham mod sig. Han var hård, og hun var så bevidst om hvad det ville betyde, at hun var et øjeblik ved at skrige. "Come on! What are you afraid of..?" hvorvidt det var godt at presse eller udfordre ham, anede hun ikke, med nogle mænd virkede det, med andre trak det pinen ud.. pointen var bare, hun kunne ikke vente særlig meget længere.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Fre 13 okt 2017 - 21:03

Det lod til at de begge to havde en tendens til at tirre hinanden for at gøre det hele mere intenst, så det passede ham mere end fint.
Så i en flydende men bestemt bevægelse rejste han sig imens han holdt hende hvorefter han satte hende på spisebordet. Tydeligt ligeglad med at ting væltede eller gik i stykker.
Så flåede han hendes g-streng af imens han trykkede hende fast ned mod bordet imens han knurrede lystent:
"Fear?..... Oh you are mistaken.... I call it playing.... Join in....."
Så stillede han sig godt mellem hendes ben og lod de giftige negle kærtegne mellem hendes bryster hvorefter hånden gled op ved hendes hals uden at klemme. Selvfølgelig ville giften sitre men det var også meningen. For at pirre hende endnu mere, lod han bukserne falde så hun fuldt kunne se hans nøgne krop
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 13 okt 2017 - 23:13

Pludselig var han på benene, og hun svang benene tæt om ham. Så blev hun ellers sat på bordet uden at tage hensyn til hvad end der fløj ned på gulvet. Ikke at det betød særlig meget, lige nu, tænkte hun ikke på andet end ham og sig selv. Det skulle være dem.. deres kroppe, tæt viklet sammen. Alt andet var pisse ligegyldigt!

Han rev hendes g-streng af, og smed den til side, for derefter at tvinge hende ned på bordet i en fast bevægelse og ord der var fyldte af det begær der flød rundt i hendes krop. Hun skilte læberne for at komme med en flabet bemærkning tilbage, da hans negle strøg over hendes hud, mellem hendes bryster og fik hendes krop til at spændtes som en fjeder under ham. Øjnene blev spærret op, og et skrig af nydelse kombineret med nydelse brød hendes læber. Snart standsede hans hånd ved hendes hals, og hans gift gik lige i systemet på hende, og miksede sig sammen med alkohol og stoffer, og slørede hendes dømmekraft endnu mere. At få styr på sig selv var så godt som umuligt, og hun skælvede mens hun tvang blikket mod ham. Som blikket faldt mod ham, opdagede hun at han havde smidt bukserne. Nok et støn slap hendes læber. "Come on for fuck sake!" udbrød hun frustreret. Ærlig talt, hun kunne ikke vente længere.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 0:28

Han holdt hende stadig nede for at tirre hende endnu mere og han kunne godt se hvordan det frustrerede hende. Det blev gjort på den måde for at hun ville vise endnu mere at hun rent faktisk ville og så tændte det ham selvfølgelig mere at hun nærmest tiggede om det.
Da hun så udbrød sådan lænede han sig ned over hende så hans lem trykkede mod hendes underliv men uden at glide op i hende. Imens fastholdt han hendes kæbe og kærtegnede nærmest hendes kind med den ene negl.
Så fastholdt han ligeledes hendes blik og knurrede dybt af nydelse:
"Oh we will.... No one.... Gives me... Orders....."

Så rettede han sig lidt op igen og holdt sin ene hånd ved hendes hofte og den anden på hendes ene bryst. Der ventede han ellers til hun skulle til at sige noget, og lige i det hun ville sige noget, stødte han til så hans lem nærmest hamrede op i hende
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 0:59

Han holdt hende nede, og hun forsøgte rent faktisk at kæmpede imod det greb.. uden meget held dog. Han lænede sig ind over hende, og hun mærkede ham mod sig, svang benene rundt om ham for at trække ham nærmere men han havde stadig fuld kontrol og lod hende ikke bare få sin vilje. Så tæt på, men ikke tæt nok! Hun var tæt på at skrige af frustration, og forsøgte at række ud efter ham. Han greb dog om hendes kæbe, og hendes hånd endte rundt om hans håndled mens hans negl strøg over hendes hud og sendte nye smertefulde rystelser gennem hende, så hun spændte i hele kroppen. Han ville slet ikke være i tvivl om hvor tændt hun var, hendes krop sagde det hele. Det var svært at fokuser, men han tiltvang sig hendes blik, og som hendes violette øjne låste sig fast i hans, understregede han for hende at hun ikke skulle give ham ordre. Det var ikke første gang, næppe sidste gang hellere.

Han rettede sig hurtigt op igen, og havde et fast tag i hendes hofte og bryst. "You better..." hendes svar blev afbrudt som han forenede deres kroppe, og resten af ordene drukkende i det overrasket udbrud der forlod hendes læber ved foreningen. En landing af et skrig og et støn, og hun skælvede under ham som han fyldte hende ud. Nok en smerte spredte sig i hendes underliv, og hun bordet neglene ned i bordpladen. "Oh God.." stønnede hun hviskende.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Zakaroff on Lør 14 okt 2017 - 1:47

Han holdt det først stød dybt i hende imens han holdt hendes hofter nede så hun ikke kunne komme væk fra fornemmelsen, hvilket kun ville øge nydelsen også for ham.
Som hun skælvede, begyndte han først at trække tilbage imens han lod hånden glide hen over hendes fyldige bryster og ned over hendes mave. Nærmest som om han ville have fornemmelsen at hun skælvede ud i hans fingre også.

"No..... Only us......."
Så begyndte han først en bølge ved at trække langsomt ud og meget hårdt ind igen imens begge hænder blev plantet solidt på hendes bryster imens neglenes gift lige nøjagtigt fik huden til at sitre yderligere. Det havde et eller andet sted altid handlet om smerte for ham men hun skulle ud hvor nydelsen nærmest blev for meget
Zakaroff
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1307


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 14 okt 2017 - 2:21

Han drev hende halvt til vanvid, med sine berøringer og dine negle. Hans hænder lukkede sig om hendes bryster, og hun stønnede og gled hænderne op langs hans arme. Landende sine negle trække mærker over hans hud. Ærgerligt hun ikke kunne komme til at røre mere, men sådan var det vel bare.

Han trak sig tilbage, mod hende mærke sig, og trykkede sig derpå i bund i hende med hårde stød. Ved hvert stød skød en ild ad begær og nydelse gennem hende, og som hans negle igen gav sig til at torturere hende på en måde hun ikke ønskede skulle stoppe, slap at højlydt støn hendes læber. Hun sitrede som på kommando, og hans gift gik lige i systemet på hende. Hun måtte have mere, kunne simpelthen ikke få nok. Han stoppede dog heller ikke, og nydelsen nåede nye højder. For pokker hvor føltes det godt.. For godt, og hendes krop krampede nærmest.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 957


Tilbage til toppen Go down

Re: What the hell - Zakaroff

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum