Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Shoud I beg? - Angelique Dümont

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Ons 18 okt 2017 - 15:06

Hun havde for længst slået røven i sædet, og nu hvor han tilbød at hente hende en drink, rystede hun bare på hovedet. "No thank you. I am not thirsty, and I can't drink at work.." svarede hun. Samtidigt lod hun aldrig en fremmede hente hende en drink. Hun havde været udsat for tilstrækkelig overgreb i sit liv til at vide at hun ikke skulle lade folk købe hende noget, og slet ikke når hun ikke kunne være sikker på at de ikke proppede sjove ting i glassene. Det var hun simpelthen ikke interesseret i. "Come join me instead.." hun klappede på sædet ved siden af sig, og tilbød ham derfor at sidde ret tæt på. Så ville de komme til at se hvor det her bar hen af.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Tors 19 okt 2017 - 0:55

Alias stod stadig klar til at forlade deres lille værelse, hvis man nu kunne kalde det det, indtil hun sagde hun ikke ville have noget. "Let me do something nice.. Just this one.. To prove I'm not just a douchebag.." Sagde han roligt, han var måske en idiot langt hen af vejen, men han kunne også være andet, hvis han ville, og lige nu ville han, for hende. Han rakte en finger i vejret, der indikerede at hun skulle vente et øjeblik, "Just.. Give one moment" sagde han og så var han ude af døren. Der gik ikke meget mere end 5 minutter før han var tilbage igen, han havde en mappe under den ene arm, og i højre hånd en vandflaske, i den anden en drink. Han lagde alle tingene fra sig på bordet og satte sig ned ved siden af hende som hun havde bedt ham om før han gik. "So.. This is for you" sagde han og satte drinken og vandet foran hende, han vidste ikke noget om hendes regel, men måske hun ville tage imod vandet, da det var i en flaske med et forseglet låg, måske ikke. "And, form now on.. You are allowed to drink at work, when you are drinking with your boss.." sagde han stille og åbnede mappen, så hun klart kunne se det dokument der lå der i, hvor Alias tydeligt havde sat sin underskrift nederest på papiret, "And how about a nice raise?" spurgte han blidt, da dokumenter tydeligt viste hende, at Alias nu ejede klubben, og dermed var han hendes chef.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 1:11

Han ville gerne gøre noget godt for hende, netop for at bevise han ikke var et røvhul. Well, der skulle mere til end vand for at bevise det.. eller en drink for den sags skyld. Hun var trods alt ikke paranoid for ingenting! Pigenavnet havde været igennem helvede, mildest talt. Hun nåede dog ikke et svare, før han var ude af døren. Med et suk endte hun med et glide hånden gennem sit lange mørke hår. Benene endte overkors. Hun tænkte ham selvfølgelig som en idiot mens han var væk, og han var væk i hele fem minutter. Det føltes som længere tid mens hun sad og ventede.
En flaske vand, en drink og en mappe blev sat på bordet mens han tog plads ved siden af hende. Hun så spørgende mod ham. Hvad gik det her ude på? "Thanks ..." svarede hun bare, undlod at sige hun allerede havde sagt hun ikke kunne drikke mens hun arbejdet, og selvom flasken var plumberet, turde hun ikke røre ved den. Han fortsatte dog snart, og som det blev tydeligt for hende hvad han netop havde gjort, stirrede hun chokeret mod ham. "What the actual fuck dude!" udbrød hun. Hvordan det var lykkedes ham at opkøbe stedet på fem minutter, var ude for hendes fatteevne. Han må have truet eller sindsmanipuleret fjolset. Manden havde trods alt ikke været andet end et menneske. "You can't be serious! What do you know about having a club like this one? You can't just buy a club?! Mortgage important.. why the heck did you buy it?!" Hun var tydeligvis ikke begejstret. Fuck.... Hendes chef var vampyr.. det kunne kun gå galt.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Tors 19 okt 2017 - 1:43

Den reaktion der kom fra Angelique var ikke det han ventede. Han kunne måske have sagt sig selv, at hun ikke bare ville falde ham i armene, men stadig? Hvorfor var hun ikke glad, han havde gjort dette for hendes skyld? Han kunne gøre hendes liv så meget lettere nu, forstod hun ikke det? "Excuse me.. But a Thank you, would be nice" sagde han stille og kiggede på hende, imens hun flippede ud. "Well of cause I'm serious, look at the papers, The club is mine.." forklarede han, og betragtede hende imens, hvad han ikke ville give for at læse hendes tanker lige nu.. Men det var desværre ikke en evne han havde lært.. Endnu. "Yes I can.. I made the former owner a proposal that he could not refuse.. So.." sagde han roligt og sukkede igen. "To make you like me, i guess? You should be glad.. Now I can give you a raise" sagde han roligt og sendte hende et forsigtigt smil, ikke helt sikker på hvad han skulle stille op med hende lige nu, hun lignede virkelig en der havde lyst til at slå ham, og han ville egentlig hellere bare have et kram, og et tak.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 6:59

Han ville have at hun takkede ham, og hun stirrede på ham som om han havde fået to hoveder eller at der drak noget ud af øjet på ham som han ikke havde opdagede. Hvad skulle hun takkede ham for? At han var så creepy så det halve kunne være nok? Nej vel. Hvad prøvede han dog på? At være creepy stalker? For I do fald, så lykkedes det. Han var læge for fanden, hvordan havde han tænkt sig at drive en stripklub ved siden af?! "I really hope you are serious about this. Serious about the club! That this isn't something you just did for the fun and then I will lose my job" hvis det her var en spontan handling og han ville ende med at lukke klubben fordi han ikke orkede ansvaret eller det var for kedeligt for ham, var hun virkelig på røven. Han lignede ikke en der forstod hendes bekymring, netop derfor prøvede hun at sætte ord på den. "I don't wanna lose my job, so I hope this isn't a discussion you are going to regret. Congratulations on your new club, sir." for pokker da også. Papirerne var tydeligvis ægte, eller af hvad hun kunne se så var de, og hun kunne ikke flippe ud på sin nye chef. At blive fyret var hun trods alt ikke interesseret i.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Tors 19 okt 2017 - 15:18

Alias overvejede i et øjeblik om han havde gjort noget forkert, da Angelique ikke virkede synderligt begejstrede over hans valg om at opkøbe klubben. Hvilket havde været nemt nok, den tideligere ejer havde haft gæld, så han havde ikke haft andre muligheder end at lade Alias købe den. Og hvis han havde kunne Alias vel bare have taget ham med uden for og ladet syn kniv glide over hans strube, og så ville klubben var til salg, og han kunne have købt den.. Det var selvfølgelig en lidt mere besværlig tilgang, så han var glad for at det var endt sådan her i stedet, desuden havde han jo også lovet Angelique at opføre sig ordenligt, bevise at han kunne være mere end en barbarisk vampyr, og det kunne han godt. "I am, dead serious.." sagde han og nikkede til hende "You will not lose your job Miss. Dümont, I assure you" sagde han roligt, det var der ingen grund til at være bange for. "Well tank you Miss. Dümont.. And now, please tell me, is there anything.. Anything at all.. That I can do for you, know that I'm the owner? Anything about the club you want to change? I'm all ears!" sagde han roligt og sendte hende et venligt smil.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 15:33

Det var stadig helt surrealistisk for hende at manden her lige havde købt klubben. Forhåbentlig ville stedet her ikke ende som et tilflugtsted for blodsuger der kom for at få sig en drink. Tanken om hvordan det ville ende, gjorde hende oprigtigt bekymrede. Hun prøvede dog ikke at gå helt i panik, og som han rent faktisk spurgte om der var ting der kunne forbedres, trak hun på skuldrene men tænkte sig om. "Each of us could use our own closet in the changing room, that would make it easier to find our stuff, and difficult for the girls to steal from each other.." det havde de haft en del drama omkring, så hvis han virkelig mente det, kunne det jo være fedt med den slags forbedringer. "We could also use a new bouncer, you know.. make the place more safe for the girls. Probably some security cameras as well.. you know, all that stuff.." fortsatte hun alvorligt. Det var ting de havde snakkede med den gamle ejer om, men som han bare havde grint af.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Tors 19 okt 2017 - 15:50

Alias lyttede roligt til hendes forslag, og nikkede bare en gang imellem. Hans alvorlige mine gled over i endnu et smil, "Yes of cause.. I will get you that" sagde han og rejste sig langsomt, "Would you like to give me a tour?" sagde han så og rakte en hånd frem mod hende. Hvis han ejede stedet var det nok meget godt at han fik en rundvisning, og så kunne hun bedre forklare ham hvad hun ville have, når de stod i omklædningen f.eks. "It's already done" sagde han så bare, og fandt sin telefon frem, hvormed han hurtigt tastede en sms' ind og sendte den afsted. Et øjeblik efter lød en lille tone, og han læste hurtigt beskeden og sendte hende et smil, "The electrician is on his way to put up surveillance cameras.. Should we go an fire the bouncer then?" sagde han, stadig med en hånd rakt frem mod hende, og et venligt smil om læberne.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 16:16

Han var da en mand af handling, og om han virkelig var sådan eller om han bare prøvede at imponer hende, var hun faktisk i tvivl om. Hun lod dog tvivlen komme ham til gode, og nikkede. "Let's go.." svarede hun. Hvorfor han vil holde hende i hånden undervejs, var hun dog ikke sikker på. "You should tell people you are the new boss. You know, meet the girls and stuff.." tilføjede hun kort efter. De bevægede sig ud igen, og her viste hun ham som det første hen til omklædningsrummet for at forklare ham hvad hun mente. Det var heldigvis skjult for gæsterne, men det var noget værre rod derinde. Folk havde deres ting i hver sin taske, og man kunne uden problemer gå i hinandens ting og stjæle ikke bare tøj, men telefoner, make-up, nøgler til hjem eller bil og lignende. Generelt var det noget rod. Så de havde brug for nogle skabe til deres ting, gerne en til hver med deres navne på, ellers.. så i hvert fald nok til de antal personale der nu var på arbejde af gangen.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Tors 19 okt 2017 - 17:19

Alias greb hendes hånd, og lod sin tommeltot stryge blidt hen over hendes håndryg, inden han gav hendes hånd et klem, og lod hende gå først og dermed vise ham vejen. Han kendte selvfølgelig godt klubben i forvejen, det var ikke hans første besøg der, men han lod hende alligevel vise ham rundt, og han var egentlig ret stolt over sin egen tålmodighed, og mest af alt.. Stemmen var helt stille. Han kunne ikke lade være med at undre sig over hvorfor, men det behagede ham, måske han ville få bare en aftens ro? Det kunne han ikke huske hvornår han sidst havde haft. "Not yet.. Let the former owner get his stuff.. Do his thing.. And when he is all gone, I will, I promise" sagde han roligt, han ville lige lade den forhåndværende chef få lidt plads til at samle sig, og komme ud.. han skulle have pakket sine ting, og han skulle have sendt nogen papier videre til Alias.. Åh alt det papir arbejde, han måtte hyre en til at ordne det for ham, det havde han virkelig ikke tid til.. Måske Angelique ville synes om en forfremelse? Han kunne godt bruge hende når han ikke selv kunne være her, bare til at holde lidt øje med tingene osv.
Han fulgte hende ind i omklædnings rummet og så sig omkring, han kunne godt se hvad hun mente. "Yes.. We should go shop for some lockers, sometime.. And other stuff, This place could really use some fretting up.." mumlede han og stoppede bag hende, han gik roligt rundt om hende og stoppede foran hende, han fangede hendes øjne og sendte hende et smil, "I know that you properly hear this all the time, but I can't stop myself from saying it anyway.. You are truly beautiful, and I'm sorry for how we met, I was never my intention to scare you, or hurt you.. Just.. Get to know you" sagde han roligt og rakte forsigtigt ud igen og kørte et par fingre gennem hendes hår, inden han trak sin hånd til sig igen og mumlede et "Sorry".
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 18:03

"Fair enough" svarede hun, det skulle hun jo ikke blande sig i. Det her var hans sted, hun foreslog meget noget for ham fordi han selv havde spurgt.
At han tænkte nogen skulle have styr på papirarbejdet, anede hun naturligvis ikke. Hvad en forfremmelse angik, ville hun næppe klage. Grunden til hun havde det her job, var jo fordi hun ikke kunne finde bedre for ligeså gode penge. Hun var ikke just rig, men for en ufaglært at være, så klarede hun sig nogenlunde.
I omklædningsrummet så han det hele med egne øjne, og han gav hende ret. Hun nikkede blot, så måtte de vel bare føre det ud i livet. "I agree" svarede hun. Stedet havde virkelig brug for en kærlig hånd. En stripklub havde også brug for at blive shinede op engang i mellem, i det mindste for at holde på sine kunder. Snart kom han op foran hende, og ved hans komplement så hun blot på ham. Hendes blik i hans, hun var ikke sikker på om han var ærlig eller om han spillede et eller andet spil lige nu. Igen lod hun tvivlen komme ham til gode. "It is alright. Nothing happened, and I am fine.." svarede hun roligt og forsikrende, han fik tilmed et skævt smil fra hendes side. At han rørte ved hende var hun ikke sikker på hvad hun skulle tænke om.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Tors 19 okt 2017 - 22:41

Alias tog et skridt tilbage og lod hende få lidt plads. Han stod dog stadig forholdvis tæt på hende, der i det dunkle lys, og indåndede hendes ånde, lyttede til hendes hjerte slå. "Fine, let's make a date out of it, how about monday? I will have some time off, we can go shopping?" sagde han stille og sendte hende et smil. Han nikkede roligt, og kunne ikke lade være med at smile endnu mere da hun endelig gengældte hans smil, selv om det ikke var meget, så var det da noget. "Okay, maybe you could tell me why you are so shy about what you are? It's no secret to me, I can smell you just fine.. And you don't have to be afried, I will not tell anyone, you can trust me.." sagde han stille. Det var jo kun dem to lige nu, der var ingen andre i omklædningsrummet, og han higede virkelig efter at vide hvorfor hun gik gennem så stort besvær med at skjule sin race for ham, når han tydeligvis allerede vidste hvad hun var, hvorfor ville hun ikke tale om det? Det var ikke noget at skamme sig over.. At være elver, elver var nogen utrolige væsner, han var dybt fascinerede af disse.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 23:11

En date? Vent vent vent.. han var hendes chef nu, chancen for at der nogensinde skete noget mellem dem var sgu da lige blevet mindre! Hun kunne ikke date sin chef, det var bare forkert og ville bare skabe problemer. "Sir. I cannot go on a date with you, you are my boss.. It is not right, nor appropriate" understregede hun for ham. Blikket veg dog ikke fra hans, og snart stillede han et andet spørgsmål, et mere personligt et. Hun gled hånden gennem håret, de spidse ører dukkede kortvarigt op, inden de blev skjult af det lange fyldige hår igen. Hvorfor hun skjulte det? Well, hun skjulte det jo ikke for ham, bare resten af verden. Det var ikke noget hun var så glad for at tale om generelt. "I cannot tell you the Whole story, but I can tell you this. I am an outcast. My Family and race turned their back on me.. and throw me out.." behøvede hun sige mere? Hun afslørede i forvejen ret meget, at hun var alene og på egen hånd. Sådan mere eller mindre. Hun havde det jo med at tiltrække sig det forkerte selskab.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Tors 19 okt 2017 - 23:27

Alias hævede øjenbrynet da hun igen begyndte og flippe ud.. Og så over ingen ting, han grinede bare og rystede på hovedet af hende, "Not like that.. I just meant we would go out and bye.. Stuff.. Together.. I could really use some help with that.. Please?" sagde han stille og ventede på hendes svar. Hvis hun ikke havde tænkt sig at hjælpe ham, ville han måske sælge klubben videre, han havde jo købt den for hendes skyld? "Maybe some day you will.." sagde han stille og sendte hende et blidt smil, "I would tell you that I am sorry, but I cannot.. I don't do pity.. But I will tell you this.. I myself is also an outcast. So I know.. How you feel.. And you don't have to be alone with it, if you don't want to? Maybe we can help each other.." sagde han stille og sendte hende et smil, inden han igen tog hendes hånd og trak hende med sig igennem omklædningsrummet, for at se sig lidt bedre omkring.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 19 okt 2017 - 23:36

Det var ikke fordi hun flippede, hun understregede bare for ham hvordan landet lå, og hvorfor de ikke skulle tage på en date sammen. At hun måske havde misforstået det, tænkte hun ikke just over, for han havde jo sagt 'date'. "Well, if that is the case, then fine, I can help you out" det skadede jo ikke, så det kunne hun vel godt gøre. Desuden, var det jo til hendes egen fordel hvis de fik styr på de ting de gerne ville have på klubben.

At han ikke havde ondt af hende, var kun godt, hun ønskede ikke at folk skulle have ondt af hende. "I am fine with it, really.. it is alot of years ago. But I am an outcast, and I try to forget what i am. It doesn't matter to me anyway.." svarede hun. At han selv var en udstødt, forstod hun ikke. Vampyrer var ikke flokvæsner, ikke som varulve eller elverer var det, eksempelvis. "But.. why are you an outcast?" spurgte hun nysgerrigt og fulgte med ham ud.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Fre 20 okt 2017 - 21:58

Alias smilede blidt til hende og nikkede, han havde ikke ment date på den måde, han gik ikke på date.. Det var noget der hørte det romantiske til.. Og han var ikke romantisk, ikke det fjerneste. Han havde ment det som det var, en date, den dag hvor de mødtes og kiggede på inventar til den nye og forberede strip klub, måske han også skulle få der malet nu han var i gang, og bygge lidt til? Han havde penge nok, han havde bare ikke tid, men han overvejede stadig at spørge Angelique om hjælp til denne del. Han var dog ikke helt sikker endnu, han skulle kunne stole på hende, og den del arbejde han stadig på. "If you say so, I will not ask again, but just so you know, I have nothing against you being Elvish, I quite like it actually.." sagde han blidt. Ved hendes næste spørgsmål, tøvede han kort, men så valgte han alligevel at række op, han løsnede slipset en smule og knappede det øvereste af sin skjorte op, så kæden med korset kom til syne, han trak det lidt frem for at hun bedre kunne se. "Because.. I find myself superior to all others of my kind.. Because I still believe in God.." sagde han stille og pakkede så igen korset væk og knappede skjorte, og fik slipset på plads igen.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 20 okt 2017 - 22:28

At han intet havde imod hendes race kunne være en god ting, og en dårlig, hvad det helt præcist var, anede hun i mellemtiden ikke. Hun nikkede dog, og smilede endnu engang skævt. "Why? I mean, it is good, I am just wondering. What is it that is so special about my kind?" siden han kunne lide elverer, måtte der jo være en grund til det, og det var en grund hun gerne ville vide. Det var noget hun var nysgerrig omkring.
Derpå endte han med at fortælle hende noget der virkelig overraskede hende. Hvor troende vampyrer normalt var, anede hun ikke, men de færreste gik med et kors rundt om halsen. Og.. var der ikke noget med religiøse ting og den slags? Måske var det bare hende, hvad vidste hun. "I see.. well, a cross, that is indeed special.." gav hun ham ret.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Fre 20 okt 2017 - 22:49

Alias ansigtsudtryk gled over i et eftertænksomt et af slagsen. "Well for starts.. I like the scent.. And I like the way you are close to the nature.. And the power it gives you.. The few elfs I've met has always been good hearted, peaceful, helpful.. Just really nice.." sagde han stille og kiggede på hende. En svag brumme nåede hans øre, og han tjekkede igen sin telefon, "The surveillance guy is here, can you help me, tell him where you would like the cameras?" spurgte han hende og tog hendes hånd igen og førte hende ud fra omklædningen og hen til klubbens bagdør, hvor han lukkede en mand ind. Han hilste pænt på manden, "And this is Miss. Dümont, she will help you with whatever you need.. I'll be in my office, come find me when you are done" sagde han og nikkede til dem begge, han slap hendes hånd og gik så afsted for at finde frem til sit nye kontor, hvor han kunne få et overblik over klubbens papirer, han startede ud med regnskabet.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 20 okt 2017 - 23:21

Hans forklaring på hvad han syntes om hendes race, gav god mening.. men foruden duften, havde hun intet tilfælles med dem. Hun boede i byen og ikke ude i naturen, hendes forhold til naturen var generelt ikke så godt fordi hun havde haft de oplevelser hun nu engang havde haft derude, hun var ikke tæt eller forbundet med naturen på nogen måde fordi hendes evne viste sig at være komplet ude af normalen. En elver .. en lyselver endda med sortelver magi.. det var total unormalt og havde freakede hele hendes slægt ud.. nej.. ikke kun slægten, men hele racen! "Well.. that's how we are made.." svarede hun blot med et skævt smil og træk på skuldrene. Hun sagde intet om at hun ikke var sådan, til hvad nytte skulle det også være.

Han fik snart en besked om at overvågningskamera fyren var dukkede op. De gik sammen derhen, og til hendes overraskelse, overlod han det til hende at tage sig af det. "Ehm.. alright.. lets start here.." svarede hun og så kort efter Alias inden hun viste manden rundt og forklarede ham hvor det ville være praktisk med overvågningskameraer. Det var nogle stykker der skulle op, men ifølge manden var det ikke umuligt. Så en halvtime senere, fandt de hen til Alias' kontor, hun bankede på.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Søn 22 okt 2017 - 0:38

Alias lod sig fordybe i det regnskab han sad med, han prøvede at finde ud af hvordan den tideligere ejer var endt i så meget gæld som han var, og hvad Alias måtte gøre bedre for at ikke ende i samme sitation. Han havde selvfølgelig nok penge at tage af, men han ville ikke køre stedet, hvis det på forhånd var dømt til at gå i vasken. Han ville dog gerne lave en del ændringer, og nu da klubben var hans, kunne han også gøre det uden besvær. Han ville måske give klubben en anelse mere burlesque tema.. Bare fordi, det var fandens flot, og meget frækkere end.. Hvad end det var pigerne gik rundt i nu, det gjorde ikke så meget for ham.. Men nu var han jo også fra en anden tid, hvor noget helt andet var frækt.
Han blev dog revet ud af tankerne da der blev banket på døren, og han lukkede mappen foran sig på bordet i. "Enter please" sagde han blidt og ventede til Angelique havde åbnet døren, for så at sende hende et stort smil, "Everthings okay?" spurgte han roligt.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Søn 22 okt 2017 - 8:52

Hvordan det stod til med klubbens regnskaber anede hun af gode grunde ikke. Hun var ikke just blevet inddraget i den slags så hun vidste intet. At den tidligere klubejer havde meget gæld var intet chok, manden havde altid spillet piller eller oddset.. og det var sjældent at han havde vundet noget.
Anyway var hun nu på vej mod den kontor der nu tilhørte Alias. I tankerne kunne hun ikke lade være med at tænke at det alt sammen var skørt. Hvad fanden der foregik omkring hende, anede hun ikke. Pludselig dukkede den her vampyr op, og så blev klubben opkøbt og nu viste hun en fyr rundt der skulle sørge for ordentlig sikkerhedskamera til klubben. Skørt, fuldstændig tosset.
Snart bankede hun på og fik besked på at komme ind, hvad hun naturligvis gjorde. "Yeah, everything is fine. We talked and I showed him around and stuff. He will take care of it" svarede hun. "anything else you want of me?" endte hun med at spørge.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Ons 25 okt 2017 - 1:19

Alias drejede rundt på i kontorstolen så han nu vendte front mod hende. Han så stadig på hende og smilet blev en anelse bredere da hun svarede ham. Han nikkede. En dyb følelse af lyst brændte lige under hans hus, da hun spurgte ham om der var andet hun kunne gøre for ham.. Han kunne godt komme på et par ting, hun kunne vel starte med at knæle mellem hans ben, åbne hans bukser.. Hun kunne sætte sig på skrivebordet, læne sig lidt tilbage, sprede sine ben for ham.. Hun kunne sætte sig overskrævs på ham, her i stolen.. Hun kunne.. Der var mange ting han ønskede fra hende, men ikke en af tingene sagde han højt. Han havde lovet, vel og mærke.. Ind til videre ville han holdte det.. Han skulle forsøge. Selv om lysten pressede på. "Yes, please.. Close the door, come sit down.." sagde han og pegede på en stole på den anden side af skrivebordet, hvor Angelique satte sig. Han lænede sig lidt frem, ind over bordet og kiggede hende i øjnene, "There is something I would like to ask of you.. You know, I already have a job, and not just any job, I'm a Doctor, It takes a lot of my time.. So I will not be abel to be here, all the time.." sagde han roligt, "And therefor, I could really use some help, how about when I'm not here.. You can be my eyes and ears? Second in command?" spurgte han hende.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 26 okt 2017 - 7:45

Hans nik fik hende til at se afventende mod ham, for hun forventede jo han ville fortælle hende hvad han nu ville sætte hende i gang med. I stedet for, sad han og stirrede på hende et øjeblik. Hun var hverken dum eller blank, havde set det blik utallige gange før, og netop derfor tog det hende ikke mere end et øjeblik at lægge armene overkors. Han bød hende i mellemtiden et sæde, og hun tog plads uden et ord, men klar til at svine ham til hvis han krævede sex. Det kunne han fandme glemme alt om! Hun var ikke nogen luder, og at knalde chefen var udelukket! Døren havde hun skubbede i bag sig, men heldigvis var den ikke låst.
Han gik igang med en forklaring, og hun blev overrasket over at høre at han var læge. Alligevel lyttede hun uden at kommentere, han havde nok en pointe bag at fortælle hende det her. Da hans anmodning omsider kom frem, sad hun og stirrede på ham. "Only if I get more in salary.." det var egentlig ikke et svært valg når det kom til stykket.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Alias on Fre 27 okt 2017 - 13:29

Alias skulede kort til hende da hun lagde armene over kors, efter flere århundrede havde han efterhånden lært at læse kropssprog rimelig godt. Han syntes dog ikke han havde givet hende nogen grund til den at genoptage den fjendtlige attitude, ud over hvis hun selvfølgelig kunne læse tanker, men så burde hun være løbet fra ham fra længst, hun ville ikke have tøvet. Men ind til videre havde hun virkelig fået lov til at se en  meget eksemplarisk side af Alias. Han opførte sig aldrig så godt som nu. Det var noget helt nyt. 
Men nu handlede det også om forretning, og hvis der var en ting i verden han tog seriøst så var det hans arbejde, og nu havde han jo erhvervet sig endnu et, endnu mere ansvar. Et eller andet sted burde han vel snart indse at det her var.. En rigtig dårlig beslutning.. Men han tænkte bare ikke logisk nok til den slags. Desuden kunne han hverken tænke logisk eller se klart når den smukke kvinde hele tiden distraherede hans blik. 
Han nikkede roligt "Yes of cause you will, you will get a promotion" sagde han og sendte hende et ikke helt så tålmodigt smil, han var ved at mist sin tålmodighed lidt, hvilket var et mindre godt tegn. "We should really do something about thoes outfits.. I don't like the style..  Who pick the dress code for det girls?" spurgte han.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 27 okt 2017 - 22:40

Af gode grunde anede hun ikke at han læste hende som en åben bog, men de kendte jo heller ikke hinanden så godt, så det hele gik begge veje. Hun var ikke ud på at provokere ham, men prøvede bare at passe på sig selv, og overlevede det her, for hendes liv på det sidste havde sgu heller ikke været let. At have blodsugere i sit liv var virkelig besværligt.
At hendes udseende så kom til hendes fordel her, var kun skønt, for normalt gik det altid den anden vej. Folk overfaldt og voldtog fordi de troede hun var en luder bare fordi hun havde det arbejde hun nu engang havde. Nuvel, det var ikke fordi det var noget der skete på daglig basis, men det var sket flere gange end hun egentlig brød sig om at tænke eller tale om.
Nuvel, lønforhøjelsen var på plads, og hun mærkede tydeligt at hun ikke skulle diskutere det for meget. Som han nævnte at han ikke var glad for deres påklædning, og ville vide hvem der bestemte var hun klar med sit svar "The former owner did, but we have a leading stripper in the crew, she decide the theme for the day or week and we dress after that.." svarede hun forklarende. "Her name is Stella, the blond girl with the big fake tits.." måske en knap så sød beskrivelse, men Stella var heller ikke et sødt menneske, så det passede fint at være passiv aggressiv lige der.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Shoud I beg? - Angelique Dümont

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum