Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252383 indlæg in 12753 subjects

forsinket fravær ~ Raven

Go down

forsinket fravær ~ Raven

Indlæg by Raven on Fre 6 okt 2017 - 23:51

Dette er ikke rigtigt fravære men mere for at fortælle hvorfor jeg ikke har svar emmer og i længer tid ikke har været på.

Jeg har været utrolig glad for at i har gidet at lytte på mit brok i chatten over min skole og den behandling de har givet mig.
Jeg har desværre må erkende at den måde min skoleleder har valgt at behandle mig på ved at tage beslutninger hen over hoved på mig, samt ikke ville snakke om det bagefter har desværre taget hårdt på mig psykisk og jeg har derfor indset at jeg har fået stress og at min angst er blevet værre, min angst anfald for jeg mindst en gang om ugen nu hvor jeg før hen kunne gå flere uge uden at mærke til den.

Jeg har bruge meget af min tid på at få det bedre psykisk og for at det ikke kommer til at gå ud over nogen er jer kom jeg ikke på. Jeg er ved at have fået det bedre og begynder derfor at komme tilbage men jeg er nok meget langsom til at svar i starten hvilket jeg håber på at i kan overleve.

Mkh. Raven og Alina <3
avatar
Raven
Novice (Rank 1)

Bosted : i ud kanten af Terre

Antal indlæg : 4


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum