Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Edward Charleston

Go down

Edward Charleston

Indlæg by Edward Charleston on Tors 28 sep 2017 - 14:24

DET GENERELLE

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Edward Charleston


Ed


Mand


Race
Eksistens
Kropsalder
Vampyr


325


30PERSONLIGHED
Edward er en veltalende, charmerende, venlig mand, med en skarp tunge.
Han er åbensindet og imødekommende over for alle typer mennesker, han er især enormt glad for det kvindelig køn..
Edward har altid haft en gnist i at være meget målrettet, dette afspejler også hans to uddannelser, som han har arbejdet med i mange år. Psykologien kom dog relativ sent..
I sine rejser fandt Edward også ud af, at han havde et temperament, som ofte fik ham ud i problematiske stunder og kampe..


Edward elsker livets små glæder, og han er ikke bange for at drikke, ryge og nyder kvinders selskab – dog ved han også at der er nogle forpligtelser. Derfor holder han meget igen med livets glæder.
Han har rejst rundt i meget af verden, blevet undervist af lærde, trænet i diverse kampstiler fra forskellige lande. Han har mødt smukke kvinder, fantastiske folk og fået tæv, givet tæv, arbejdet og gjort som så mange andre.
Edward pryder sig af at være en mand, som foretrækker at gøre alt selv – også når det kommer til at renoverer sit palæ.

Edward livsfilosofi er at livet er kort, og man skal nyde det til fulde! På trods af hans store kærlighed for kvinder, er han utrolig loyal når det kommer til hans ”mage”, så når han finder den rette kvinde, så vil han til enhver en tid slå sig ned og forblive loyal.

UDSEENDE
Edward er en stor mand, som rager godt op i luften. Med sine 193cm var han en kæmpe dengang han blev født, i dag er han stadigvæk en stor mand. Dette skyldes også hans enorme kampvægt på 106kg, som er fordelt på en yderst muskuløs krop. På hans krop pryder nogle flotte tatoveringer ned af hans venstre underarm. Edwards bærer altid et velplejet fuldskæg, som komplimenterer hans mørke og intense øjne. Hvad angår hans tøjstil, så bærer Edward ofte det som han finder behageligt. Der er aldrig en rød tråd i hans tøjvalg, tværtimod. Et kendetegn ved hans udseende er det lille ar, som går igennem hans venstre øjenbryn.

MAGIER

Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
Telepati, Edward har muligheden for at læse tanker, og have en samtale med folk inde i deres hoved. Han kan gøre det med på afstand uden problemer.Minder, dette er en udvikling af hans telepatiske evner. Han kan rode rundt inde i folks hoveder, hvor han kan finde og se minder, som folk selv har set dem. Hvis han bruger en enorm mængde af hans kræfter, kan han endda ændre, slette eller tilføje minder. Dette svækker enormt Edward, som skal bruge en ekstra blod for at komme tilbage.MAGI LÅSTMAGI LÅST


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER
)

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Kvinder
Temperament
Frygt for at edderkopper
Ataraksi
Det har aldrig været nogle hemmelighed, at Edward har haft en svaghed for smukke kvinder. De kan ofte manipulerer ham lettere, end så mange andre.


I sig selv har Edward ikke et voldsomt temperament, men når han så endelig bliver sur, sætter han brand i alt og så har han det med at gøre lidt ekstreme ting, hvilket er relativt farligt for hans omgivelser.


En svaghed er måske så meget, men han har enormt svært ved de mange benet væsner.


Edward bliver aldrig bekymret, da han lider af den psykologiske betegnelse, dette gør at han ikke har frygt, hvilket i sig selv burde være noget at frygte.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Viljestærk
Kamp
Skydning
Intelligens
En kombination af en stærk psyke, samt en enorm stædighed - giver at Edward sjældent giver op, han presser sig altid længere, end normalt. Dette gør også han er lærenem.


Født ind i en adelig familie, blev Edward uddannet soldat, senere en kirkelig heksejæger. Derfor var kamp naturligt for ham, da man ikke skulle spøge med hekse.


Skydning, var en del af hæren dengang og det er samtidig en interesse som Edward har praktiseret.


Edward besidder en enorm intelligens, hvor han har brugt meget af sit liv på at samle viden, igennem bøger og rejse. Dette har også medført at han er enormt dygtig til sit erhverv som psykolog og tidligere læge.Edward Charleston
Edward Charleston
Beginner (Rank 5)

Bosted : En mindre palæ i det vestlige De Morga

Antal indlæg : 51


Tilbage til toppen Go down

Re: Edward Charleston

Indlæg by Jay Wu on Søn 1 okt 2017 - 18:42


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum