Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Plots with Apolline

Go down

Plots with Apolline

Indlæg by Apolline Le Blanc on Tors 28 sep 2017 - 8:04

Hej alle søde mennesker herinde!

Nu er jeg endt med at oprette endnu en char, og håber hun bliver taget godt imod ligesom de andre! Jeg søger plots til hende, og gerne med megen drama! Det forholder sig sådan at hun er 27 år, og har levet med leukæmi størstedelen af sit liv, on/off.. hun har så lige fundet ud af at efter endnu en periode hvor hun har været kræftfri, at kræften er vendt tilbage! Mine planer med hende er at hun på et tidspunkt skal forvandles til en anden race, om hun dør og bliver genskabt som engel, ender som spøgelse, bliver forvandlet til vampyr eller varulv er sådan set underordnet.. pointen er at jeg har den her ide om at der skal ske en masse drama inden selve forvandlingen finder sted. Lots of pain and drama, så det jeg søger til hende er:

1. Søskende, enten en storebror eller storesøster. Forholdet kan vi tale om sammen, forestiller mig de enten er ret tætte fordi de kun har hinanden og fordi storebror/søster har været overbeskyttende overfor Apolline. Eller at der er fjendskab mellem dem fordi Apolline har været syg størstedelen af sit liv og forældrene har smidt mange penge og en del opmærksomhed over på hende. + hun alligevel har klaret sig og fået succes.

2. Bedsteven/veninde, en person der har kendt hende længe og måske de er vokset op sammen? En person der har været der i medgang og modgang, og hvor de er ret tætte, enten hvor de betragter hinanden som søskende eller (hvis det er en dude) så at der er nogle små følelser ind i.

3. Fang/dog: Well.. en fyr der enten er varulv eller vamp og som kan eventuelt stå for en forvandling. Ideen her kan vi diskutere over PM, eftersom jeg har nogle ideer x3 - mit krav til den person er bare at vedkommende skal være aktiv da det er et vigtigt plot!

- ellers kommer I bare med ideer!
avatar
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 481


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum