Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Visit from a friend - [Aleksei]
Søn 12 aug 2018 - 19:00 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 12 aug 2018 - 13:48 by DuChance

» What is going on?!
Søn 12 aug 2018 - 13:39 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 12 aug 2018 - 13:32 by Nightrage

» Odd feeling - Amy S. Scott
Søn 12 aug 2018 - 10:03 by Jay Wu

» Try and tame this Demon (Emnesøgning)
Tors 9 aug 2018 - 11:08 by Carver Manning

» Death is only another step (Nessa)
Ons 1 aug 2018 - 23:06 by DuChance

» Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux
Ons 1 aug 2018 - 20:59 by Nessa

» Soon parents - [Khá]
Fre 27 jul 2018 - 17:11 by Charmeine Love

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Fre 20 jul 2018 - 21:55 by Nicholas Tallon

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Es

Vores brugere har i alt skrevet 252492 indlæg in 12756 subjects

Apolline Le Blanc

Go down

Apolline Le Blanc

Indlæg by Apolline Le Blanc on Ons 27 sep 2017 - 23:58

DET GENERELLE

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Apolline Le Blanc


Lyn or Apollo


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Menneske


27 år


27 årPERSONLIGHED
Apolline er en viljestærk kvinde. Hun er ikke typen der let giver op, og ikke lader sig standse af lidt – eller meget – modgang. Apolline er en kvinde der rejser sig op når hun vakler eller falder, hun er en kvinde der vælger at fokuser på den gode i sit liv frem for det dårlige. Via sin musik prøver hun at sprede sin varme og kærlighed, og selvom hun elsker at bruge tid i studiet med at indspille nye sange, så er hun også stor fan af at rejse og opleve den store verden. Hun har en stærk retfærdighedssans, hvilket betyder at hun prøver at hjælpe alle på sin vej, men som også har sendt hende i krigsramte områder for at nedfælde sandheden. Hun er freelance fotograf og journalist, primært fordi hun ikke synes at der findes en eneste avis der er fuldstændig ærlig. Politik er ikke det der interessere hende, men mennesker gøre derimod. Apolline er en realist, hun er ikke typen der har uopnåelig drømme, men når hun har en drøm, gøre hun sit for at opnå den. Hvad angår hendes privatliv er hun blogger, så der er ikke meget privat over det.

UDSEENDE
Apolline er en høj kvinde på 175 cm. Hun er det man vil kalde køn, med langt fyldigt hår der er i en blanding af brun og blond. Hun har smalle skuldre, og er slank af bygning. Hendes bh størrelse er 32C, skostørrelse på 38 og så klæder hun sig i lige hvad der nu falder hende ind. Apolline ejer lange slanke ben, en smal talje og er ganske enkelt en veldrejet kvinde. Maven er flad, med antydning af muskler. Hun har en skønhedsplet på venstre bryst, og en anden til højre under navlen. Hvad angår ansigtstræk har Apolline et sæt blågrå øjne, omkranset af lange tætte vipper. En lang slank næse, og det mest i øjenfaldende er de naturligt fyldige læber. Apollines syn er ikke helt hundrede procent skarp derfor bruger hun enten briller eller kontaktlinser.


SVAGHEDER

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Helbred
Sin far
Kokosnødder
Apolline har alle dage kæmpet med sit helbred. I en tidlig alder – blot 6 år – fandt man ud af at hun har leukæmi. Det blev en lang, hård og dyr behandling for hende og forældrene, og efter fire år, blev hun erklæret rask. Derefter har hun været til kontroller. Som fjortenårige vendte leukæmien tilbage, voldsommere end før, og endnu engang påbegyndtes behandlingen som endte med at ruinere hendes forældre. Her startede hun sin blog som hurtigt blev kendt. Nok engang tog det nogle år, men som attenårige blev hun endnu engang erklæret rask. Med huller i kroppen, ar på krop og sjæl, kæmpede hun sig videre i livet, og tog sig en uddannelse. Det var heromkring at hendes sangkarriere startede, og efter den første sang, eskalerede salget så meget, at det vendte op og ned på både hendes og forældrenes tilværelse. Lykken varede dog ikke længe, for kort efter døde moren af en blodprop, og faren endte i en depression. Apolline kæmpede for at hjælpe sin far, uden held. Manden endte så langt nede, at han til sidst måtte indlægges på den lukket afdeling. Inderst inde render hun rundt med frygten for at leukæmien vender tilbage. For nyligt er hun begyndt at føle sig træt igen, og hun ved godt hvad det betyder, og hun gruer for de næste blodprøver hun skal tage.


Hendes far er en kæmpe svaghed. Hun savner ham, savner hans trygge favn og omsorg. Desværre er han helt umulig at komme igennem til, men hun besøger ham stadig jævnligt.


Hun er stærkt allergisk overfor kokosnødder og kan virkelig blive dårlig hvis hun spiser det.
STYRKER


Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Viljestærk
Stemme
Fotografering
Journalisme
Hun er en utrolig viljestærk kvinde og giver aldrig op! Netop derfor har hun ikke opgivet sit liv til trods for sin sygdom der gentagende gange er vendt tilbage.


Hun har en smuk sangstemme, og er også blevet ganske kendt som sangerinde. Generen hun er indenfor er pop, og hun nyder virkelig sit arbejde med musikken.


At fotografer er en skøn ting, især når man kan tage et billede og dermed forevige et øjeblik, eller fange noget skønt på et billede. Smukt og naturligt. Hun elsker at fotografer og smider mange af sine fotos op på sin blog.


Hun er en dygtig journalist, det er dog ikke det vigtigste for hende, det vigtigste er at få sandheden ud! Hun rejser verden rundt for at nedfælde verdensproblemerne, efter at have set dem med egne øjne.avatar
Apolline Le Blanc
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 468


Tilbage til toppen Go down

Re: Apolline Le Blanc

Indlæg by Jay Wu on Man 9 okt 2017 - 20:26


GODKENDT

avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 680


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum