Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Best memories come from bad ideas

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Nicholas Tallon on Søn 8 okt 2017 - 12:22

Spurgte hun lige hvornår han sidst havde sat tænderne i en af hendes race, eller en engel? Det gjorde hun vidst, og at dømme efter hendes udtryk og smil, så var hun ganske tilfreds ved tanken om at sit blod kunne virke euforiserende på ham. "That would be... some weeks ago" hvorfor han svarede, var han ikke sikker på, men han sagde ikke særlig meget, eller gav i alt fald ikke mange detaljer. At hun havde lænet sig ind over bordet, dermed nærmere, gjorde ham intet. Hendes kjole var formede sådan, at han ikke havde nogen udsigt til en kavalergang, ærgerligt, han ville ikke have beklaget synet.

"It is Nicholas, and I guess I am.." svarede hun. Han brød sig ikke om kælenavne, så det kunne han ligeså godt fortælle hende. Hun gik da også efter at afprøve hans teori med alkoholen, og gjorde endnu et forsøg. Det gik ikke helt fantastisk godt. Synet morerede ham, og hun smilede underholdt. "Oh come on, you can do that way better" drillede han med et glimt i de brune øjne. De var egentlig gået hen og blevet mere gyldne, og ja.. han var da faldet til ro.

avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 217


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Anastasia White on Man 9 okt 2017 - 16:52

Det kunne meget vel være hendes søster han for nogle uger siden havde sat tænderne i. Men så igen, Anastasia tvivlede stærkt på at Ashley havde sagt ja til det - i så fald havde det været i tvang at Nicholas havde smagt hende. Anastasia vidste udmærket godt at vampyrer havde nogle særlige tiltrækningsevner, og hendes søde lille uskyldige lillesøster kunne da sikkert også snildt være faldet for hans charme, men udfra hvordan Nicholas havde troet Anastasia var Ashley, så virkede det bare ikke som en … engangsting. Men det kunne jo også være at det havde været en helt anden aspara, eller en engel. På nuværende tidspunkt gad hun heller ikke tænke mere over det, selvom hun da var nysgerrig.

Han brød sig ikke om kælenavne. Hun kunne ikke helt lade være med at fjerne smilet og lysten til at forsætte med at kalde ham Nick var da også ufatteligt stor, men… lige nu måtte hun hellere være en god pige. ,,Sure I can", svarede hun ham med et drillende glimt. ,,..But It wouldn't be fair, would it?" Spurgte hun derefter. Hun kunne allerede mærke det, hvordan alkoholen gik ind og fik det hele til at sumre lidt og bare gjorde det hele lidt sjovere. Og der sad han foran, upåvirket og det eneste der kunne gøre ham lige så påvirket var en dråbe blod fra en aspara, eller en engel.
avatar
Anastasia White
Novice (Rank 3)

Bosted : I en pæn lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 22


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Nicholas Tallon on Tirs 10 okt 2017 - 8:41

Det var hendes søster han havde sat tænderne i, men ærlig talt havde hans reaktion efterfølgende ikke været så euforiserende som det burde være. Smagen havde været skøn, det var slet ikke det, men noget var gået helt galt. Alarmklokkerne havde ringede og ja, han forstod stadig ikke hvad der var sket. Nicholas havde dog ikke i sinde at fortælle denne søster at han havde sat tænderne i den anden. Han orkede ikke at høre hendes brok over at han havde gjort det, ikke at han forventede hun reelt set ville være bekymret for Ashley. Pigebarnet her virkede nærmere som typen der kun tænkte på sig selv.

"I can drink along if that is to any help?" kunne han ikke dy sig for at spørge. Effekten vil stadig udeblive, i værste fald skulle på toilettet for at få det hele ud. At hun allerede var påvirket af alkoholen overraskede ham faktisk en smule. Han havde troede hun havde en større tolerance end det. På den anden side, mon ikke hun var vant til at drikke glas efter glas af de der tøsedrikke der var overdrevet søde og kun med en lille sjat alkohol? Sikkert.
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 217


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Anastasia White on Tirs 10 okt 2017 - 12:33

,,Any help?" Spurgte hun og hævede et bryn over ham. Det var for sjov, det vidste hun jo godt, for han havde jo trods alt lige afsløret af alkohol ikke påvirkede ham på nogen måder. ,,..If you wanna carry me home, then fine", hun sendte ham et drillende smil ved hendes ord. ,,..But I don't think you have any interest in babysitting me" - ,,or am I wrong?" Hun lagde hovedet en smule på skrå og betragtede ham samtidigt. De blå øjne undersøgte flittigt det pæne ansigt som han ejede.

,,How much blood for your ... little rush?" Spurgte hun så lettere nysgerrigt og selvom han kunne blive ved med at drikke, valgte hun alligevel med en enkelt finger at skubbe glasset over til ham, så han kunne tage en tår. Der var bare noget mere hyggeligt over det, at sidde og drikke med en, end at det kun var en selv. Og så håbede hun da ikke, at han var sart, nu hvor hun også havde drukket af det fine lille whisky glas.
avatar
Anastasia White
Novice (Rank 3)

Bosted : I en pæn lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 22


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Nicholas Tallon on Tirs 10 okt 2017 - 13:08

Nej han var ikke interesseret i at være hendes babysitter. Det var simpelthen for kedeligt. Han var også ret sikker på at hun ikke var interesseret i hans form for babysittning, så det stoppede vel der. "You are not wrong in that. If I wanted a kid, I would just have got one myself" svarede han med et skævt smil. Egentlig havde han jo haft barn dengang han havde været et menneske. Det var dog så mange år siden, at ungen sikkert var død. Ærlig talt, var det ikke noget han havde tal på efterhånden. Han foretrak slet ikke at tænke på det.

Så stillede hun et spørgsmål, og han hævede det ene bryn. "Depends of the age and the quality of the blood. Younger, and without any other races in the family, well.. Then a sip will be enough" svarede han forklarende mens hun skubbede glasset hen til ham. Han samlede det op, og tømte det igen uden at fortrække en mine. "Why? Want me to have a drink from you vein?" kunne han ikke dy sig for at spørge. Var det hvad de var ude i? Hende der så gerne ville bides?
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 217


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Anastasia White on Tirs 10 okt 2017 - 13:41

,,And I'm sure that you would had made a great daddy", kunne hun ikke dy sig og stak samtidigt tungespidsen en anelse ud mellem læberne, i et drillende grin. Hun morede sig oprindeligt i hans selskab, også selvom de var kommet meget forkert ind på hinanden til at starte med og det så ellers havde taget lidt tid at få varmet ham op.

Stadigvæk med hovedet let på skrå, lyttede hun til Nicholas' fortælle. Alder betød noget, og så havde det selvfølgelig også betydning hvorvidt om man var halv eller fuldblods, hvilket da også gav god mening. Alt i alt, så burde han få en god smagsoplevelse og et godt sus i hovedet over hendes blod og hvor mærkeligt det end lød, så var det ganske fristende at tilbyde et enkelt dråbe eller to. ,,Well.. We both want some fun, don't we?" Besvarede hun, muligvis med et spørgsmål, men det var jo bare for at føre samtalen videre. ,,But… This isn't the place for it", hun trak på skulderen, lænede sig derefter ind over bordet, fik fat i glasset og gled derefter tilbage på sin plads, med glasset og flasken i hånden. Det sidste af flasken blev tømt i glasset og så tog hun en slurk, denne gang helt perfekt, og uden at lave den der fjollede grimasse. Og at dette uden at fjerne de blå øjne fra hans flotte brune.
avatar
Anastasia White
Novice (Rank 3)

Bosted : I en pæn lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 22


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Nicholas Tallon on Tirs 10 okt 2017 - 14:07

"Mhm.. Especially if the kid could be used as my own personal snack.." svarede han og blinkede drillende. Nej, han ville være verdens værste far. Og det havde han jo allerede bevist en gang i forvejen at han var. Elendig, og slet ikke til at regne med hverken som far eller partner. I bund og grund kunne det have været værre. Han kunne have myrdet dem.

Hendes svar overraskede ham rent faktisk. Hun lagde frivilligt struben til? Hvordan i alverden kunne hun være sikker på at han ikke ville slå hende ihjel? Eller at han ikke ville efterlade hende blødende. "I would say I more into control. So, if you wanna see my kind of fun, then you will have to let me do what ever I want with you and your body without asking questions" han tvivlede ærlig talt på at hun var til den slags, eller at hun selv ville afgive kontrollen. Hun lignede sgu ikke typen. Derpå snuppede hun glasset fra ham, og han rykkede jo bare hænderne og lod hende få det. Hun tømte flasken, for derefter at drikke af glasset præcist som han havde lært hende. Det trak op i hans mundvig, især fordi der var så meget usagt i den bevægelse hun foretog sig, og det blik der ikke forlod hans. "Someone here want's to get laid.." endte han med at sige med et glimt i øjnene.
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 217


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Anastasia White on Tirs 10 okt 2017 - 16:38

Så Nicholas overrasket ud? Måske lidt. Han var ikke helt til at gennemskue, men det gjorde heller ikke noget. De mystiske typer var trods alt lidt mere spændende, og tiltrækkende, end dem der var lige til at læse, eller sådan havde Anastasia det i hvert fald. Hun kunne da heller ikke andet end at bide dig en smule overvejende i underlæben, som han fortalte at han var mere interesseret i at have kontrollen, og dertil tilføjede at hvis hun ville se hvilken slags sjov han brød sig om, så skulle hun lade ham gøre hvad end han ville med hendes krop og uden hun stillede en masse spørgsmål. At det tændte en lille flamme i hende og at hun i nogle sekunder ganske kort klemte benene sammen, var vel ikke så mærkeligt - eller var det?

,,Can you judge me?" Spurgte hun retorisk og smilede samtidigt med øjnene. Flasken og glasset var tomt, så der var ikke længere nogen grund til at blive siddende her eller i Northman for den sags skyld, medmindre Nicholas da havde tænk sig at bakke ud, hvilket hun da ærligtalt ikke håbede. Anastasia rejste sig derfor op og greb om flaskens hals og selvfølgelig også glasset med den anden hånd. Hun gik nogle enkle skridt, men stoppede da hun nåede Nicholas' side. Hun bøjede sig ned, så han til sidst ville mærke den varme ånde imod hans øre. ,,Enlighten me then" hviskede hun, og man kunne tydeligt høre smilet der formede sig på de fyldige læber som hun ejede. Ak ja, hun ville hjertens gerne se hvad han var i stand til. Derefter rettede hun sig op og begik sig hen imod baren for at aflevere den tomme flaske og glasset. Forhåbentligt derefter, ville de kunne mødes på vej imod udgangen.
avatar
Anastasia White
Novice (Rank 3)

Bosted : I en pæn lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 22


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Nicholas Tallon on Tirs 10 okt 2017 - 17:25

Nej, det var egentlig ikke så mærkeligt. Om det tændte hende? Ja tydeligvis, duften af hendes ophidselse var tydelig for ham, og det trak svagt op i hans mundvig uden at han tog blikket fra hende. De brune øjne ændrede langsomt og gradvist farve til honningfarvet, og hvis det fortsatte den vej, ville de snart ende gyldne. Han kunne i grove træk styre det skift, men normaltvist anstrengte han sig ikke når folk vidste hvad han var. Anyway, denne kvinde nød tydeligvis hvad han havde sagt, og ville vidst gerne have det på denne måde. Underholdende, så forskellige som de to søstre kunne være. På den anden side, Ashley havde været helt med på legen, indtil hun havde tænkt på sin kæreste.

Om han kunne dømme hende? Ikke rigtigt. Han var en steg, og lige noget som damerne faldt for. Hun var da heller ikke værst, og han trak gerne tøjet af hende og udforskede hende nærmere. "I am not the judging type.." svarede han med et skævt drengerøvssmil. Anastasia var da også hurtigt på benene, og som hun greb flaske og glas, og bevægede sig nærmere, kunne han mærke hendes varme ånde mod sin kølige hud. Det skulle hun da ikke sige to gange. Hans blik fulgte hendes vuggende skridt mens hun gik op mod baren, hendes perfekte røv, den blege hud som kjolen afslørede. Han endte med at rejse sig op, og bevægede sig op mod døren i roligt tempo, hvor han kort efter ventede på hende. Hvem skulle have troede deres møde endte sådan her, og det var jo slet ikke slut endnu!
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 217


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Anastasia White on Tirs 10 okt 2017 - 19:57

I baren lod hun blikket glide hen imod døren så snart flasken og glasset var afleveret og til hendes store glæde stod Nicholas der; de så hinanden fra hver deres hjørne, de blå øjne dybt ind i hans. Han ventede på hende; de havde en… aftale eller hvad man nu skulle kalde det for. Og hvad hun rodede sig ud i anede hun jo vitterligt ikke; det var trods alt et koldblodigt monster - ja sådan blev vampyrerne jo beskrevet - hun havde i sinde at forlade Northman med. Og så endda en som hun havde givet lov til at smage på hende. Det var spændende, og farligt, og derfor noget der faldt i hendes smag. Hun levede helt klart med det motto om at man skulle leve hver dag som var det den sidste. Og så skidt pyt med at Nicholas og Ashley kendte hinanden, det ville jo ikke blive en hverdagsting, eller ugentligt, bare sådan en engangsting.

Hun bevægede sig over til Nicholas og på intet tidspunkt slap hun hans blik. Han åbnede døren, de trådte udenfor og… hvor skulle de så hen? Hun havde i hvert fald ikke tænkt sig at lade hverken ham smage eller gøre noget andet ved hende i en eller anden tilfældig og klam gyde. ,,So… What would happen if I asked a question in the middle of… your funtime?" spurgte hun så lettere nysgerrigt. Hun kunne vel lige så godt lære ''reglerne'' at kende nu. Ville han spanke hende eller sådan noget? Tanken fik hende til at trække en anelse op i mundvigen - var han sådan en SM gut?
avatar
Anastasia White
Novice (Rank 3)

Bosted : I en pæn lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 22


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Nicholas Tallon on Tirs 10 okt 2017 - 20:36

Han ventede på hende henne ved døren, og som hun vendte sig rundt, mødtes deres blikke. De fastholdt øjenkontakten, og snart var hun på vej hen til ham. Han åbnede døren for hende, og de trådte sammen udenfor. Han standsede kun op et øjeblik, inden han slog ud med hånden ned ad gaden hvor han havde parkeret sin bil. Af gode grunde frygtede han ikke for at køre hjem efter en tur i byen, alkohol var jo ikke et problem, og han tog aldrig i byen med det formål at fulde sig med engle eller asparablod.

Nøglerne blev fundet frem fra lommen, mens hendes spørgsmål faldt. Et smil trak over ad hans læber, og han så mod hende inden de standsede foran en sort Aston Martin v12. Døren blev låst op med nøglen og alarmen slået fra, og han åbnede bildøren for hende. "Believe me love, you wouldn't be able to say anything.." ja han var fan af SM, men det betød ikke at han altid satte kvinderne i håndjern eller piskede løs, det hele afhang af den enkelte kvinde og hvor meget hun lystrede. Hvad angik Anastasia, havde han allerede planer med hende.

Hvad angik Ashley, tænkte han ærlig talt ikke på hende lige nu. At det her var forkert, well.. det tænkte han heller ikke på. Ikke i øjeblikket i hvert fald. Ikke at han ville have noget imod at kneppe begge søstre hvis de havde lyst.
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 217


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Anastasia White on Fre 13 okt 2017 - 18:41

Hun smilede ved hans svar, og i et forsøg på at stoppe smilet i at vokse, bed hun sig selv en smule i underlæben. Det hjalp dog ikke, overhovedet ikke faktisk og hun lignede bestemt heller ikke en som ikke brød sig om hans ord, eller tanken for den sags skyld. Og selvom hun virkelig gerne ville vide hvad han ville gøre ved hende, så spurgte hun ikke - og så havde Anastasia da også den idé om at lige meget hvor sødt hun spurgte Nicholas, så ville hun ikke få det at vide, nej han ville nok hellere demonstrere. Og derfor tøvede hun heller ikke et sekund med at sætte sig ind i bilen efter han åbnede døren for hende.

,,Nice car", kommenterede hun med blikket rettet imod Nicholas, så snart han selv satte sig ind. Anastasia havde ingen viden omkring biler, eller interesse for den sags skyld, men hun kunne nu alligevel snildt se når der var tale om en dyr bil og en knap så dyr, og i dette tilfælde var der tale om noget dyrt - men så igen, det var jo Nicholas Tallon hun befandt sig sammen med, så det kom jo egentligt ikke som en direkte overraskelse.

Hvor de skulle hen, anede hun ikke, og selvom tanken strejfede hende om hvor dumt det var at tage med en fremmede, og så endda en blodsuger, så elskede hun den lige; alt i alt så var det utænkelige og det farlige en god cocktail.
avatar
Anastasia White
Novice (Rank 3)

Bosted : I en pæn lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 22


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Nicholas Tallon on Fre 13 okt 2017 - 20:15

"Thank you.." svarede han bare da hun komplementeret hans bil. Han trak sikkerhedsselen på, ikke af frygt for sit liv eller for sikkerhedens skyld, men han orkede ikke at blive stoppede af politiet for noget så latterligt. Han havde trods alt rå til bøden. Bilen blev tændt, og snart drønede han ud på vejen. Hvad han havde i tankerne? Simpelt, de skulle hjem til ham, hvor han havde alt sit legetøj.

Hun havde haft ganske ret i sine tanker, han ville ikke fortælle hende om sine planer. Det ville være alt for kedeligt, desuden.. hun skulle have lov til at glæde sig, mærke spændingen. Hun var tydeligvis en tøs der godt kunne klare lidt af hvert, så nu måtte de se hvornår hun sagde stop, eller om det overhoved ville ske. Naturligvis havde han ikke tænkt sig at give hende hele armen, men.. hygge sig, skulle de nok komme til, begge to.

"So.. we need a stop-word.." ikke ham, men hende, så han rent faktisk kunne stoppe hvis hun blev skræmt eller ikke gad mere. Han gad trods alt ikke lege den leg, hvis det betød at hun begyndte at græde og kalde ham alt muligt. Han kunne være hård og brutal, men pointen er at de begge skal have det sjovt.
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 217


Tilbage til toppen Go down

Re: Best memories come from bad ideas

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum