Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Plotsøgning Anastasia White

Go down

Plotsøgning Anastasia White

Indlæg by Anastasia White on Ons 27 sep 2017 - 1:07


Min søde, men knap så uskyldige aspara Anastasia søger legekammerater! Og da jeg ingen specifikke planer har med hende er jeg på nuværende tidspunkt meget åben for diverse ting; intet behøver at være planlagt, så længe vi bare kommer til at have det sjovt!

Jeg vil dog være ærlig fra begyndelsen og sige, at jeg har nogle enkle, men simple krav til dem af jer som allerede viser interesse;
Læselige svar - og her er det ikke ment som; ingen grammatiske fejl tilladt! det sker nemlig for selv de bedste. Bare jeg ikke skal gætte mig frem til hvad der står i hver sætning, så er jeg tilfreds.
Vi svarer begge i vores tempo, men jeg ser helst ikke at der går en uge før jeg får mit fix
Sidst men ikke mindst; jeg foretrækker engelsk dialog. Jeg kan simpelthen ikke leve mig ind i min karakter når de taler dansk til hinanden, så dette undgår jeg helst.


Anastasia White er en typisk aspara, eller det er hun i hvert fald udseendes mæssigt. Personlighedsmæssigt skiller hun sig ud og det er noget hun har gjort fra barnsben af; hun er hverken hjælpsom eller interesseret i at verden bliver et bedre sted. Hun forsøger vel i bund og grund at være noget andet end hvad hun er, og det er nok også hendes største svaghed. Hun elsker opmærksomhed og har ingen problemer med at være den der er i fokus. Fester, alkohol, penge, sex, ja alt det en ung kvinde normalt interesserer sig for, interesserer hun sig selvfølgelig også for.

Jeg søger...

  • en eller to bedste veninder. Her ville jeg foretrække at vi sprang læringsporcessen over, hvilket betyder at de kender hinanden og har gjort det i x antal år.
  • bedste vennen, hvor der er mulighed for ''venner med fordele''. Og her er der tale om samme princip som foroven.
  • de der lidt mere løse relationer, som kan være alt fra bekendtskaber hun har dannet gennem arbejdet, byen, fester, og one night stands.
  • problemer, drama, fjender, alt det der gøgl kunne også være spændende at få med ind! Da hun er en kvinde med ben i næsen ville hun nok snildt kunne rode sig ud i problemer. Jeg er ikke ligefrem interesseret i voldelige tråde, men hvis du har en god idé til noget, så vil jeg da gerne lytte.


Lad mig endelig høre fra jer!
Anastasia White
Anastasia White
Novice (Rank 3)

Bosted : I en pæn lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 22


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum