Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Anastasia White

Go down

Anastasia White

Indlæg by Anastasia White on Tirs 26 sep 2017 - 20:06
Anastasia WhiteNAVN:ANASTASIA WHITEKALDT:ANAALDER:125 ÅRKROPSALDER:26 ÅR
RACE:ASPARAKØN:KVINDEFØDT:06/07/1892CIVILSTATUS:SINGLE


Personlighed

Anastasia har fra barnsben skilt sig ud i forhold til hendes medaspara'er; hun elskede at opsøge ballade, eller rettere sagt at være balladen. Derudover har hun aldrig brudt sig om at bo i skoven, eller haft den interesse inden for at give en hjælpende hånd til menneskeheden - eller nogen anden race for den sags skyld. Og dagen i dag har hun fuldstændig samme holdning; den livsglade unge aspara nyder livet i byen, og opmærksomheden hun opnår ved at skabe problemer på den ene eller anden måde. Hun er en sand spasmager, som sjældent kan se hvornår nok er nok, eller om nogen bliver såret under hele showet. Hun er en charmerende ung kvinde, som ved hvad hun vil have og hun elsker en god udfordring hvis det nu skulle ske, at nogen gik imod hende og ikke gav det til hende lige med det samme. Og så elsker hun sex; uforpligtet og gerne ude i det offentlige, da det gør det hele lidt mere spændende.

Der er ingen tvivl om at hun elsker at være social, dog skal der alligevel noget til før hun vil knytte sig til nogen, så hun ender oftest ud med meget løse relationer. Om du er menneske, vampyr eller varulv går hun ikke op i, eller om du har en fantastisk personlighed, derimod går hun op i udseendet, for ærligtalt så gider hun ikke tilbringe tid sammen med nogen der er sjusket. Derimod gider hun sjældent at tilbringe tid med sine egne, og det har nok noget at gøre med at hun forsøger at løbe væk fra det hun er; hun hader alt ved hendes artsfæller og deres naturgøgl, hvilket nok også er grunden til at hun er blevet sådan som hun er dagen i dag.


Udseende

Som den traditionelle aspara måler Anastasia omtrent 175 centimeter og har en vægt på ca. 60 kg. Den unge kvinde har nogle flotte lange og slanke ben, dertil en flot kvindelig figur med en lidt større barm end gennemsnitlig. Hendes kantede ansigtstræk gør at hun på ingen måder udstråler uskyldighed, men nok nærmere en som ikke har noget imod at lave lidt ballade. Hendes havblå øjne udstråler en vis form for mystik som gør at selv i den mest forsamling bliver nysgerrig i hvem og hvad hun er.

Anastasia er altid med på moden, og derfor vil man altid se hende klædt i det mest stilfulde af det mest stilfulde. Hun har intet imod at vise hud, men gør det med manerer, så man som nysgerrig følger også kan bruge fantasien lidt.

Magier

MAGI I:IMMUNITET
Anastasia er født med den magiske evne at hun er i stand til at modstå enhver evne som kan påvirke hende psykisk og/eller fykisk. Det er en evne som hun aldrig har kunne eller vil komme til at styre, den vil derimod for altid være på, noget som slet ikke påvirker hendes normale hverdag. Og selvom der er visse fordele, som eksempelvis at ingen trænge ind i hendes sind og dermed læse hendes tanker, se hendes minder, få hende til at føle noget eller gøre noget mærkeligt, så bringer den også ulemper med sig; hun er eksempelvis immun for healende kræfter og så har hun ikke samme forbindelse til skoven og dyrene som almindelige aspara'er normalt har.
Hendes evne påvirker ikke andre, hvilket betyder at skulle en person med super styrke komme i kontakt med hende, mister personen ikke sin super styrke og ville også snildt kunne kaste hende helt til Langbortistan hvis vedkommet ville det.
MAGI II:TELEPATI
Med denne magiske evne kan Anastasia flytte både levende væsner og døde genstande med tankens kraft. Og med de mange års træning har hun lært at kontrollere evnen ualmindeligt godt. Døde genstande er uden tvivl det nemmeste at flytte rundt på, men jo større genstande jo sværere vil det blive, da hun dermed skal fokusere endnu mere. Når det omhandler levende væsner kan hun få dem til at flyve rundt eller eksempelvis flytte bestemte kropsdele og eventuelt tvinge dem til at slå sig selv, eller noget så voldsomt at brække deres knogler. Bruger hun dog evnen alt for ofte kan hun gøre alvorligt skade på sig selv.
MAGI III:LÅST
ingen beskrivelse
MAGI IV:LÅST
Ingen beskrivelseSvagheder | Styrker

SVAGHEDERSTYRKER
Hun elsker alle former for eventyre, men Anastasia er uden tvivl mest fan af de situationer hvor alt er på et hængende hår; at få pulsen op at køre, eller et direkte adrenalin kick er noget af det bedste hun ved, og dette opnår hun nemmest og oftest fra de typer som snildt kunne knække hende som var hun en lille kvist, og i hendes verden findes der derfor intet bedre end at tilbringe en fredag aften på at være flabet og provokerende overfor sådan stor og muskuløs mand eller hidsig lille kvinde - eller noget helt tredje.
Det flotte udseende og det ellers ualmindeligt åbne sind gør, at Anastasia nemt tiltrækker beundrer; hun elsker opmærksomhed. Dertil er hun også ufatteligt snaksaglig og på ingen måder blufærdig når hun taler om sig selv eller andre. Hun er lyn hurtig på aftrækkeren og altid klar med en skarp bemærkning, og om det falder i andres smag rager hende en høstak. Og så elsker hun at udnytte hendes magiske evne og få folk til at flyve eller slå sig selv i ansigtet.
Anastasia White
Anastasia White
Novice (Rank 3)

Bosted : I en pæn lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 22


Tilbage til toppen Go down

Re: Anastasia White

Indlæg by Jay Wu on Søn 1 okt 2017 - 18:43


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum