Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Visit from a friend - [Aleksei]
Søn 12 aug 2018 - 19:00 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 12 aug 2018 - 13:48 by DuChance

» What is going on?!
Søn 12 aug 2018 - 13:39 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 12 aug 2018 - 13:32 by Nightrage

» Odd feeling - Amy S. Scott
Søn 12 aug 2018 - 10:03 by Jay Wu

» Try and tame this Demon (Emnesøgning)
Tors 9 aug 2018 - 11:08 by Carver Manning

» Death is only another step (Nessa)
Ons 1 aug 2018 - 23:06 by DuChance

» Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux
Ons 1 aug 2018 - 20:59 by Nessa

» Soon parents - [Khá]
Fre 27 jul 2018 - 17:11 by Charmeine Love

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Fre 20 jul 2018 - 21:55 by Nicholas Tallon

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Es

Vores brugere har i alt skrevet 252492 indlæg in 12756 subjects

One year, and I'm still in love

Go down

One year, and I'm still in love

Indlæg by Adrian on Lør 23 sep 2017 - 16:40

Informationen er i emnet nedenunder.

Outfit!
Emnet er til Nathan
_____________________________

Nu hvor han tænkte over det så var der allerede gået et år siden ham og Nathan havde besluttet sig for at blive et par og det skulle der gøres noget ud af! Han kastede nærmest sig selv indover sengen og hørte hvordan den gav efter under ham, da den efterhånden var ved at have set bedre dage. Han greb mobilen og begyndte at skrive en sms " Hey dearie.. Mød mig i parken om en time, jeg har en overraskelse til dig<3" han smed igen mobilen fra sig og spænede næsten ud på badeværelset for at tage et bad, for han vidste det lange hår ville tage en evighed at få tørt. Hurtigt fik han sig tørt og mens han gloede i skabet efter noget tøj, stod han stadig med håndklædet for at tørre sit hår. Hurtigt hev han noget tøj ud og smed det på sengen inden han fik tørret håret færdig og tog tøjet på. Han greb den lille parfume han havde og smilede til sig selv, for han vidste det var den Nathan så godt kunne lide. Han lod en børste glide gennem håret inden han satte det op i en knold, blot for det ikke skulle irritere ham mere end højest nødvendigt. Han gik ud i gangen og greb den sorte skuldertaske der lagde på det lille bord og kom da i tanke om mobilen inde på værelset, som han hurtigt fik hentet før han tog sko på og kom ud af døren. Han hev sit headset og mobilen frem og satte musik i ørerne, han valgte A Perfect Circle med nummeret The Outsider. Han havde altid elsket det band, der var bare noget over det han ikke kunne sætte en finger på, men elskede det gjorde han.

Han ankom til parken og gik roligt rundt mellem folkene der også havde valgt at spendere deres kostbare timer ude i efterårs solen trods der var en smule køligt. De mørke øjne betragtede de mange par der sad på deres små picnic tæpper, han kunne ikke lade være med at smile og spejdede så efter Nathan, men han var ikke til at se nogle steder endnu. Han fandt sig en bænk og satte sig og lyttede til mere A Perfect Circle imens han ventede.
avatar
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum