Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

One year, and I'm still in love

Go down

One year, and I'm still in love

Indlæg by Adrian on Lør 23 sep 2017 - 16:40

Informationen er i emnet nedenunder.

Outfit!
Emnet er til Nathan
_____________________________

Nu hvor han tænkte over det så var der allerede gået et år siden ham og Nathan havde besluttet sig for at blive et par og det skulle der gøres noget ud af! Han kastede nærmest sig selv indover sengen og hørte hvordan den gav efter under ham, da den efterhånden var ved at have set bedre dage. Han greb mobilen og begyndte at skrive en sms " Hey dearie.. Mød mig i parken om en time, jeg har en overraskelse til dig<3" han smed igen mobilen fra sig og spænede næsten ud på badeværelset for at tage et bad, for han vidste det lange hår ville tage en evighed at få tørt. Hurtigt fik han sig tørt og mens han gloede i skabet efter noget tøj, stod han stadig med håndklædet for at tørre sit hår. Hurtigt hev han noget tøj ud og smed det på sengen inden han fik tørret håret færdig og tog tøjet på. Han greb den lille parfume han havde og smilede til sig selv, for han vidste det var den Nathan så godt kunne lide. Han lod en børste glide gennem håret inden han satte det op i en knold, blot for det ikke skulle irritere ham mere end højest nødvendigt. Han gik ud i gangen og greb den sorte skuldertaske der lagde på det lille bord og kom da i tanke om mobilen inde på værelset, som han hurtigt fik hentet før han tog sko på og kom ud af døren. Han hev sit headset og mobilen frem og satte musik i ørerne, han valgte A Perfect Circle med nummeret The Outsider. Han havde altid elsket det band, der var bare noget over det han ikke kunne sætte en finger på, men elskede det gjorde han.

Han ankom til parken og gik roligt rundt mellem folkene der også havde valgt at spendere deres kostbare timer ude i efterårs solen trods der var en smule køligt. De mørke øjne betragtede de mange par der sad på deres små picnic tæpper, han kunne ikke lade være med at smile og spejdede så efter Nathan, men han var ikke til at se nogle steder endnu. Han fandt sig en bænk og satte sig og lyttede til mere A Perfect Circle imens han ventede.
avatar
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum