Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

night of the living dead

Go down

night of the living dead

Indlæg by Gæst on Ons 20 sep 2017 - 21:13

Poveglia øen, udenfor Venedig kyst, 1630, efterår.
Emnet er egen til Akasha


På hvilket som helst tidspunkt, kunne han have valgt at drage videre igennem det kaotiske Europa. Men Italien, virkede som det eneste sted at holde til, byerne var store. Folket var bredt, med mange afstamninger og de mange skjule stederne var praktiske. Men i det sene efterår, blot en måned efter hans bosættelse i Venedig, blev byen ramt af sygdom. Døden gik fra dør til dør, mens kroppene hoppet sig op over alt. En fæl lugt at rådneskab, medførte tit flere syge. Pestvogne blev et regulært syn, både dag og nat transportret de døde ud af byen på bedst muligvis. Folk blev optaget af adskillelse fra de fattige klasser som virkede mere ramte af sygdom, mens de adelige og rige forlod eller blev i deres hjem, væk fra andre. Da dødstalte ramte over de tusind, blev de mest syge send afvejen, han så hvordan det forgik. Dødene og døde, blev sammen send til mindre ø, hvor de blev fortalte at de ville blive behandlet for sygdom, i virkeligheden var det slet ikke hvad der forgik. Folk blev sendt afsted for dø under kontrol, i sted for blive i hjemmet. 

Da dette sket til et specifik individ, var det lige før at Dread satte byen på den anden ende. Et par dage før at pestvognen ankom, havde han nemlig udset sig en kvinde der faktisk stadig havde været sund og rask, men efter at han havde bidt hende, var hun blev set som et pest offer. Han vidste godt at hans bid have effekter på mennesker, og dette var blev med drive ham op i det røde felt. Faktisk var det slet ikke mening at hun skulle blev sendt ud på den nye ø for de syge, men før at han havde taget nok sammen til at vise sig igen, var hun på vej væk. Det var aften da hun blev sendt afsted sammen med lille gruppe af de syge, naturligvis fik han liste sig med om bord på et af de mange skibe der sejlet til øen, hvor han hurtig fandt et sted at skjule sig fra alle andre. Da han ankom på øen, var lugten så fæl, at det var svært at forstille sig at folk skulle leve her, indtil at de døde. Han genkende pestlægerne som han havde set tilbage i byen, deres sær udseende var med til gør oplevelsen værre for mange af de som skulle af båden, mens andre måtte bæres fra båden fordi at de selv var for syge til at kunne gå op til hospitalet. 

Hans egen søgen måtte vente indtil at natten var hele, det gik ikke at blev set. Med et let overnaturlig fart, var han hurtigt nok til at mennesker ikke ville kunne se ham, han fandt et sted i skoven hvor han kunne vente indtil at alle de syge sove, først da gik han ind på hospitalet. Til hans eget held, var der ingen læger om natten, folk var bare efterlad alene, mens de sove eller døde i søvn. Han kunne skiltene mellem de forskellige syge, alle havde en duft der fortalte lidt om hvor syg de var, eller om de overhoved havde den sygdom som de blev sendt ud på øen for. Han brugte sin evne til kunne dufte sig frem til kvinden som han havde bidt, hun havde en helt anden duft end de andre, og derved fandt han hende i mellem en masse sovende kvinder. Han var altid lydløs når han gik, og derfor hørt igen ham da han kom ind på sovesalen. Han fik fra den ene seng til den anden, indtil at han ankom ved hendes, det var der at han satte sig ved fodenden af seng, mens han langsomt prikket hende på knæet, for at se om det ville vække hende.         

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: night of the living dead

Indlæg by Akasha on Ons 20 sep 2017 - 21:37

Italien var et vidunderligt sted normalt, men nu var det deres tur til at få en omgang af pestens stokkeslag, for at rense ud i folkemængden. Et utal af vogne korte gennem byerne med døde mennesker og mændene samt kvinderne der trak vognene bar den samme maske. Det lange næb fyldt med urter for at kvæle stanken af død og rådenskab. Til tider ønskede borgerne i Italien sikkert også at de kunne få denne maske, hvilket desværre ikke var en mulighed og dette medførte også til der var mange flere der blev smittet med den skræklige sygdom og mange døde, mens andre kæmpede imod og overlevede.

De svagt mælkehvide øjne flakkede fra side til side som hun sad ovre i en krog for sig selv. Et tørt host undslap hende og hun greb sig til brystet i smerter og hvæsede. Hun hadede at være syg for hun vidste det ikke var pesten, men den fandens mand der havde overfaldet hende noget tid forinden hun endte her på Poveglia øen, blandt andre syge og pestofre der var sendt ud for at skulle dø. En af lægerne kom over til hende og rev hende i venstre arm for at få hende op og sagde noget på italiensk til hende. Hun skar blot tænder og satte sig på kanten af den sparsommelige undskyldning de kaldte for seng. Lægen rystede blot på hovedet af hende inden han gik og forlod uden et eneste ord.

Det blev hurtigt mørkt på øen og der var ikke ret meget lys andre steder end på den sparsommelige havn, hvor bådene ankom med de syge som også havde fået deres dødsdom. Et suk undslap hende som hun lagde i sengen og vendte og drejede sig, men faldt alligevel til sidst i søvn. Der var måske gået nogle timer og hun kunne da mærke der var nogen der prikkede til hende. Hun mumlede irriteret noget på italiensk og missede svagt med øjnene. Der sad en for enden af hendes seng og hun satte sig op. Lugten af død var gennemtrængende, mere end den plejede og da gik det op for hende hvem der sad sammen med hende. Manden der havde bidt hende.
avatar
Akasha
Novice (Rank 1)

Bosted : Her og der. Hun har intet fast.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Re: night of the living dead

Indlæg by Gæst on Man 25 sep 2017 - 21:48

Der lød en svag klik lyd fra dybet af hans stemme, som ikke rigtig var en stemme, det var mere en skinger lyd, men svag nok til at den ikke vækket andre omkring dem. Hun virkede til at være levene eller så levene som man kunne være med den sygdom som han efterlod hos folk. Han var godt klar over at der ikke skulle gå lang tid før at hun ville blive svagere og svagere. Dette var måske grunden til at han var kommet, men på samme tid var det kedsomhed. Han blev tiltrukket at sit bytte, indtil at det ikke længere var levene. 

Endelige blinkede de uklare øjne, som var svære at se i mørket. Han havde nærmest studeret hendes udseende, nær læst hendes mimik. Det var sådan han kendte følelser, ved kigge på et ansigt. Han viste at hun sikkeret var utilfreds med hans ankomst, han havde ikke lige frem været venlig da han så hende. "Can you speak Latin." sagde han, ikke at han selv var i stand til hører den underlig stemme som han havde. Ikke destromindre gjord han et forsøg på tale til hende, i sted for virke stum, trods alt kunne han mundaflæse Latin, men ikke andre sprog som sådan. "Do you know why I have come?" sagde han kort efter, hans øjne kiggede kort andre steder hen, mod de andre der sov. På den anden eller anden måde undgik han at tale for højt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: night of the living dead

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum