Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Skal luftes

Go down

Skal luftes

Indlæg by Akasha on Ons 20 sep 2017 - 20:51

Akasha er blevet en "ny" dame, men til gengæld også ret så modbydelig. Hun er et offer for pesten i Italien og var en af de mange hundrede tusind der blev lukket ud på øen Poveglia, hvor hun var dødsdømt. Hendes udseende er uden tvivl blevet præget af sygdommen, samt hendes forvandling til hvad hun er den dag idag.

Jeg søger alt til hende.. Ofre, venskaber, ja hvad end i kan finde på. Jeg er med på alt sådan set, så længe Akasha ikke dør, så er det fint.
avatar
Akasha
Novice (Rank 1)

Bosted : Her og der. Hun har intet fast.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum