Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Do I know you? - Aleksei

Go down

Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Angelique Dümont on Søn 17 sep 2017 - 20:12

Tid: 14.45
Sted: Gågaden
Omgivelser: Masser af mennesker, og formentlig andre væsner!
Vejr: Skyer på himlen, en anelse overskyet, og køligt.
Påklædning: Outfit
Tag: @Aleksei

Det var nogle dage siden episoden med kidnapningen af hende og lille Liam, drengen kom sig fint indtil videre, men hun kunne ikke få sit syn ud af hovedet. Ikke desto mindre fortsatte livet, og denne eftermiddag måtte hun ud i yen og købe sig noget træningstøj og tøj hun kunne bære til sine shows, sidstnævnte fik hun da heldigvis betalt fra arbejdet, førstnævnte måtte hun selv betale for.

Hun havde gået rundt i gågaden længe, vejret var blevet koldere og koldere, og selvom hun frøs en smule, var det ikke noget hun registreret. I syvende og sidste gik hun ind i en bar, købte sig en øl, og fortsatte sin tur gennem byen. Hun tændte en smøg, og hun fortsatte gennem byen. At hun fik blikke på vejen, en masse pift, og at en enkelt fyr kom tæt forbi hende, bad om hendes nummer og gav hende en klap på røven, ignoreret hun fuldstændig. Den slags kunne ikke hyle hende ud af den længere. Desværre havde hun prøvet det der var værre.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Tirs 19 sep 2017 - 17:49

Aleksei sad på en af de mange uddør bar, der nu var på gågade, han sat for sig selv ved et lille bord, foran ham på bordet, stod der en store øl (1 liter) og i den en mundvig, sat der en smøg som han er i gang med at ryg, han var iklædt nogen sort shorts og en grå tanktop der sidder lidt tæt på ham, han tog smøg ud af mund og tog derefter en tår af sin øl end han sat smøg tilbage i mundvig, han kiggede kort rundt og fik ikke øje på noget spænde, han havde så set keder sig det mest af dag.

Derfor sad han nu her på bar, ikke lige det her sted han plejer at være, men lige i dag skulle han prøve noget nyt og det blev så bar her, han stoppe sig selv i sin tanker og kiggede kort rundt, han kun dufte en elv, det var ikke tit at han så en elv herinde i by, han smiler svagt for sig selv da han fik øje på elv, en kvinde der så godt ud, ”er du fare vild” spurgte han hende om på elviske da hun kom tæt nok på ham, hans halv lang hår gjort at hun ikke kan ser hans ører.

Så må han ser om hun tror at han er en elv eller, han tog smøg og smide den i askebære og tog derefter en tår af sin øl, hvor han rette sit blik mod hende og afventer rolig et svar fra hende mens han smiler rolig til hende.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Angelique Dümont on Tirs 19 sep 2017 - 20:50

Egentlig gik Angelique for sig selv og havde ikke lige regnet med at nogen ville henvende sig til hende på hendes modersmål, et sprog hun hverken havde hørt eller talt i flere årtier efterhånden Overrasket standset hun op og så sig omkring for at lokalisere stemmens ejermand, og havde det ikke været fordi hun mødte hans blik, havde hun ikke vidst det var ham. Han lignede ikke en elver, kroppen var mere markeret, skuldrene bredere, elver var slanke og høje og deres aura var kendt. Men, han kunne jo tale sproget? En outsider ligesom hende? Måske? Ikke desto mindre så hun sig omkring igen som om han skulle have talt til en anden. "Taler du til mig?" svarede hun blot på fransk. Hun nægtede at tale sin modersmål, og havde ikke gjort det siden hun blev smidt ud. "Nej det er jeg ikke, hvad med dig selv?" hvis han mente at hun var på forkert territorium, og han selv var elver, så kunne det samme siges om ham.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Tors 21 sep 2017 - 17:21

Det var nu ikke svært at ser at hun blev, overrasker over en snakke til hende på elviske da det nu ikke er normal at ser elver ind i by, han smiler svagt af hende eller mere det hun sagde, ”ja det er dig jeg snakke til” sagde han på fransk, nu hvor hun selv snakke på frank, han tog en tår mere af sin øl og kiggede kort rundt og rette derefter blikke på hende, da hun snakke til ham igen.

”Nej er heller ikke fare vild, det er bare ikke så tit at men ser elver herinde byen” sagde han og kiggede på hende og smiler rolig, han tog en tår mere af sin øl og løfte kort glasset med øl i mod hendes øl, for at skåle med hende, han tog en tår mere kort efter om hun var med på skåle eller ej, tog han en tår lige meget hvad hun havde tænke sig, ”tage plads hvis du vil” sagde han og hentyder til stol overfor ham, han vil ikke havde noget imod lidt selskab, det var altid sjove at drik med alene frem for alene.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 21 sep 2017 - 20:33

Okay, så tog hun da ikke fejl om at han snakkede til hende. Sjovt. Han henvendte sig bare til en fremmede. Men om han var elver eller ej, kunne hun ikke vurder. En elevers mest karakteristiske træk var ørerne, og de var skjulte for hende.

Snart løftede han sit glas som for at skåle, og hun løftede sin egen flaske mod ham per refleks og tog derefter en tår. Han inviteret hende over til sig, og fordi hun var lettere påvirket og havde røget et par joints, så gik hun uden problemer med på den. Så slog hun sig ned ved siden af ham. "Så.. sidder du bare her og hygger dig helt alene?" spurgte hun og smed sine ting fra sig på gulvet. Det var ikke fordi de gik nogle steder.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Man 25 sep 2017 - 19:21

Han tog en tår af sin øl da hun skåle med ham, så lidt høflighed at hun dog, det var bare ikke alle elver han møder som er høflighed overfor ham. Han stille glasset fra sig på bordet efter han havde skålet med hende, han smiler rolig at hun tog plads ved bordet, han havde dog regnet med at hun havde sat sig overfor ham og ikke ved side af ham, ikke at det gjort ham noget, det gjort det kun nemmer for ham at lugte til hende, og det var heller ikke svært for ham at lugte at hun havde røg noget andet end normal smøger.

”Jeg prøve da på det, dog hvis bare ikke lige så meget som dig” sagde han og smiler svagt til hende, han drak resten af sin øl og løfte derefter en hånd i vejr, så tjener kun ser at han skulle kom der ned, ”skal du have noget med” spurgte han og kiggede på hende, mens han venter på tjene skulle kom ned til bordet, han tog sin pakke med smøger op af lom og tog en ud og sat smøg i mundvig, hvorefter han rakte pakke med smøger over mod hende, så hun kun tage en smøg hvis hun vil det.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Angelique Dümont on Tirs 26 sep 2017 - 8:47

Hun tænkte sgu ikke over hvor hun slog sig ned, så hun endte bare ved siden af ham. I virkeligheden skulle han vel bare være glad for hun satte sig. At elver ikke plejede at behandle ham godt, anede hun af gode grunde ikke, hun anede stadig ikke hvad han var. Det var ikke fordi hun kunne lugte eller mærke hvad han var. Det var også lige meget. Nu sad hun der ved siden af ham, og var ganske tilfreds med ikke at være røget på næsen eller lignende.

Hans svar fik hende nu alligevel til at grine. "Man har vel kun den sjov man selv skaber, ikke?" svarede hun i et retorisk spørgsmål. Ja ja, hun lagde sgu ikke skjul på at hun havde røget eller sniffet noget andet, pt var det dog mere røget end noget andet. Hun var endnu ny på rusmidler, og havde ikke røget andet end hash. Man vidste dog aldrig hvordan tingene udviklede sig. "Endnu en øl, den her er ved at være færdig.." svarede hun bare som han vinkede tjeneren hen til dem. Og så blev hun ellers tilbudt en smøg, hun tog en med et nik "Tak, mand.." var hun alligevel høflig nok til at sige. Måske lidt for tidligt til at drikke sig stiv, men hey.. det var jo bare en øl, ikke? Hun fandt en lighter frem fra lommen og fik liv i cigaretten. Uh det var stærke sager, men okay.. han var en mand, så det var næppe de der fine skånsomme cigaretter med ekstra filter han brugte. "Så.. har du et navn eller sådan noget?" spurgte hun da hun havde pustede den første røg ud over læberne.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Tirs 26 sep 2017 - 17:51

”Det vil og kan jeg kun giv dig rart i at men kun har det man selv laver” sagde han og kiggede på hende, han venter ikke så meget længe på et svar fra hende om hun skulle havde noget med, og det skulle hun så havde, en øl mere og det sammen skulle han også havde, da tjene kom ned til dem for at være til hjælp, ”to ny øl tak” sagde han til tjene, hvorefter tjene tog det tom glasset fra bordet og gik der fra, og hvor tjene kommer tilbage lidt tid efter med to øl, hver på en liter, tjene stille glas på bordet og gik derefter.

Aleksei havde selv fået liv i sin smøg mens han havde, venter på øl, han skubbe rolig det en glas over til hende og kiggede kort på hende da hun snakke til ham, ”det var så lidt og navnet er Aleksei og deres er” spurgte han og kiggede på hende, han tog derefter en tår af sin øl og satte smøg tilbage i mundvig, nej hans smøger var ikke skånsomme, han rulle dem selv og var derfor også ude filte, men det var bare normal stærk tobak han havde i dem, ikke noget hash selvom han også røg det ind gang imellem.

Hvis hun havde hørt lidt efter da han havde sagt sit navn, vil hun kun høre at hans navn ikke kommer fra det fransk, men russisk hvis hun havde en ide om det, han løfte sit glas over mod hende for at skåle med hende, ”giver du så den næste om gang” spurgte han drille og kiggede på hende, hvorefter han tog en tår af sin øl og stille den fra sig på bordet.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 6 okt 2017 - 22:20

Deres øl kom da ikke meget lang tid efter. Han skubbede det ene hen imod hende, og som han omsider sagde sit navn og spurgte efter hendes, smilede hun og tog en tår af glasset. "Angelique" blev svaret bare roligt. At han var så høflig og omtalte hende i tredjeperson var unødvendigt, hun var ikke længere kongelig, ikke siden hendes forældre smed hende på porten.

"Hvis jeg bliver så længe, så måske.." svarede hun som han spurgte om hun gav næste omgang. Hun var ikke stinkende rig, men hun havde da råd til et par drinks eller syv hvis hun virkelig brugte hvad hun havde. Hun havde sparede op for at kunne shoppe, og selvom hun ikke var færdig, så var det her hendes anden øl, og måske ikke sidste, så det ville være begrænset hvor meget shopping hun kunne foretage sig når hun var færdig.

"Så.. hvad er du?" spurgte hun derpå ligeud. Hun var ikke sikker på hans race, hans kropsbygning tydede ikke på en elver, så... hvad var han? Hun anede ikke om det var noget han ville fortælle hende, men før eller siden skulle hun nok finde ud af det. Vampyr var udelukket, eftersom han befandt sig ude i daglyset, sortelever var det heller ikke for de var specielle af udseende også. Hmm...hvad mon han var.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Tirs 10 okt 2017 - 16:10

”Hygge at møde dig Angelique” sagde han og smiler kort til hende, end han tog en tår af sin ny ankommet øl, den var dejlig kold, efter han havde, tager en tår af sin øl begynde han rolig at ryg videre på sin smøg, det var en gammel van at tiltager folk i tredjeperson når han ikke kender dem, noget havde han lært tilbage i militær i rusland.

Han smiler svagt af det næste hun sagde, så det var kun et måske til at hun gad den næste omgang, ”dog ikke du gør det, jeg skal nok giv omgang efter” sagde han og kiggede på hende og lad resten af sin smøg i askebære og tog derefter en tår af sin øl, han havde ikke travle med noget og havde også penge til at sidder hele og drik øl og giv nogen væk, hvis det var det han havde lyst til.

Han lo kort af hendes spørgsmål, ude fra det kun han gæt sig til at hun ikke havde regnet den ud i nu, ”varrulv” sagde han som svar på hendes spørgsmål, han tog derefter en tår af sin øl og kiggede på hende kort, så må han ser hvordan hun tager det, at hun sidder og drikke øl med en varulv og ryge en varulvs smøger, det var som sagt ikke alle elver der er vild glad for varulv.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Angelique Dümont on Tirs 10 okt 2017 - 19:27

"Jamen i lige måde du.." svarede hun bare som han mente det var hyggeligt at møde hende. Ja det var vel ikke det værste møde i verdenshistorien, og hun havde fået en øl ud af det, og en smøg, så hun kunne i grunden ikke klage. Det var ikke fordi hun ikke kunne købe ham en øl, spørgsmålet var jo om hun blev siddende der eller om hun skyndte sig videre. Hun havde heller ikke tænkt sig drikke flere liter øl, hun var ikke så stor og var allerede snalret. "Mhm.. vi finder ud af det" svarede hun bare.

Hun røg videre på smøgen, og ventede på svaret. Så.. en varulv? Hun så overrasket på ham, og nikkede derpå anerkendende "Fedt.. kan du selv styre hvornår du forvandler dig?" vampyr forleden, varulv nu.. hun var skide heldig med at møde folk.

Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Ons 11 okt 2017 - 17:22

Han smiler kort af det hun sagde, at hun også synes at det var hyggelig at møde ham, om hun sagde det at ren høflighed vidste han ikke eller om hun enlig menet det, han var så set også lige glad hvad for en af mulighed det var, han sagde det selv lidt af høflighed, ”ja det gør vi” sagde han som svar på det hun sagde og smiler svagt, hvorefter han tog en tår af sin øl og fandt sine smøger frem og tog en ud af pakke, han lod pakke bliv ligger på bordet, han tændt kort efter sin smøg og begynde svagt at ryg.

”Nej, jeg kan ikke forvandle mig når jeg har lyst, har kun hørt om varulv der kan det i gammel historie” sagde han og kiggede på hende og smiler svagt og ryg rolig videre, end han tog en tår af sin øl, godt nok kun han selv styre hvornår han vil forvandle sig, men det var ikke noget han bare lige fortæl til nogle, enlig var der ikke nogen som vidste det.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 24 nov 2017 - 19:01

Det var nok primært af høflighed det var blevet sagt, der var trods alt ingen grund til at være grov. Snart drak hun videre af sin øl, det smagte af helvedes til, men det var alligevel dejligt og koldt. Hun klagede ikke. At han så varulv var ikke særlig godt, hun var ikke så glad for den race, med god grund. "Okay da..." svarede hun og betragtede ham mens hun selv røg videre på smøgen. "Kender du en varulv ved navn Rob? Eller Robert?" endte hun med at spørge. Hvorfor hun lige spurgte efter den person der engang for længe siden havde kidnappet hende og udsat hende for vold og tortur der næsten havde taget livet af hende, var ikke til at sige, men nu spurgte hun ikke desto mindre.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Fre 24 nov 2017 - 20:06

Han var enlig glad for at hun ikke spurgte mere ind til om han kun forvandle sig når han havde lyst, han havde det bedst med at holde det hemmelig, han røg rolig videre og kiggede over på hende da hun spurgte ham om noget, ”nej navnet sige mig ikke lige noget, skulle det sige mig noget” spurgte han og kiggede på hende end han tog en tår af sin øl, han tog sin mobiltelefon op fra lom og kiggede på den og skrevet hurtigt noget på den end han lad den tilbage i lom, han drak sin øl færdig og røg rolig videre på sin smøg.
Han fik kalde tjener ned til dem, hvor han betaler for det de havde drukket også hendes omgang betale han og bedt samtid efter et stykke papir og noget at skrive med, han tog mod papir og kuglepen da tjener kom ned med det, han skrevet noget ned på papir og vende det derefter om så hun kan læse det og ligger kuglepen fra sig, ”du virker til at kun lide at slå dig løs, på mere end en måde hvis jeg har læse dig rigtig” sagde han og kiggede på hende og smiler.

[b]”Hvis det er rigtig, synes jeg du skal møde op på den her adresse ned på haven og sige mit navn til en af dør mænd, så skal du nok kom ind, hvis du har tid og lyst”[b] sagde han og kiggede på hende, han havde jo forstår på hende at hun skulle videre, han vidste bare ikke lige til hvad, der var stadig noget tid til fest begynde ned i lagerbygning på haven, det hele starte kl 18, han havde skrevet adresse ned til hende og hvilke nummer lagerbygning har og hvornår det starte og hans navn, få at være sikker på at hun kan huske det.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 25 nov 2017 - 14:49

"Nope, ikke nødvendigvis" svarede hun bare med det samme. Det behøvede det ikke, og det var ikke fordi hun havde meget information om manden alligevel. Hun vidste ikke helt hvorfor hun overhoved nævnte det. Jo, fordi han var varulv, og hun var ikke stor fan af den race, og så ville hun vide om han kendte en ved det navn så hun kunne tage flugten.
Hun var allerede ved at blive påvirket af alkoholen, og var ved at sløve sine sanser godt ned. Dumt når det kom til stykket. Snart betalte han dog for hendes omgang også, hvilket passede hende fint. Hey, hun havde ikke tvunget ham til at give, heller ej til at betale omgangen. Tjeneren hentede dog noget papir, og mens han skrev noget ned, betragtede hun ham sløvt.

Snart faldt en forklaring, og hun hævede det ene bryn. "Ah, jeg er ikke så sikker på om det er en god ide. Ser du, jeg stoler ikke på varulve.." sidst var hun sgu blevet kidnappet af en, så han skulle ikke tage det personligt.. men det var det nu alligevel. Nok havde hun drukket sig lidt stiv, men så stiv var hun sgu ikke. Jo, hun kunne lide at hygge sig, men hun kunne også godt lide at overleve og leve, så hun var ikke så stor fan af at skulle rende et ukendt sted hvor hun kunne risiker at ende i en fælde.
Angelique Dümont
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Lør 25 nov 2017 - 19:18

Han griner kort at det hun sagde som svar på om det skulle være en han skulle kender, ”så er jeg nok ikke gået klip af noget, lyder det til” sagde han og smiler svagt til hende, han røg rolig videre på sin smøg som han snart var færdig med, han kun godt mærke på hende at alkohol var begynde at påvirke hende, men nu var hun heller ikke den større kvinde, han lukke kort sine øjne end han kiggede rundt end han rette sit blik tilbage på hende.

Han smiler bare svagt af hendes svar over fest, ”det kan jeg godt forstå dig i, du skulle også bare have tilbud og der kommer mange andre udover mig, men du er som sagt velkommen til at kommer, om du kommer, når det hele starte eller om du kommer senere styre du selv, hvis du kommer” sagde han og smiler til hende, han skulle med og hygge sig og sælge ud af lidt af det hele, de her fest plejer ikke at stå stille til, han røg sin smøg færdig og tog en ny fra pakke og tænde den med det sammen, lod stadig pakke lig på bordet, så hun også godt kun tage fra den.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I know you? - Aleksei

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum