Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Someone Like Me

Go down

Someone Like Me

Indlæg by Evelyn Barton on Fre 15 sep 2017 - 22:24

Metroen
Tidlig eftermiddag – Myldretid

Outfit
@Alina

Evelyn var desværre ikke længere vildt vant til metroen, så hun havde brugt en hel dag på at fare vildt i den. Det havde været så trættende at hun nu sad på en bænk uden for en subway restaurant og spiste en cookie. Det var ikke hendes dag.
Det hun fik tiden til at gå med nu, var at kigge på de mange folk der passerede hende. Der var så mange nye og sære dufte omkring hende og det var nemt at se, at mennesker ikke var dem der dominerede denne by. Det var dog helt bestemt heller ikke varulve man fandt flest af, selvom hun da havde mødt en og duftet et par stykker.

Jo, hun måtte da ærligt indrømme at hun savnede det selskab, der fulgte med at være i en varulve flok, og derfor kunne hendes blik da ikke lade være med at kigge en anelse ledende rundt.
Dog ville hun heller ikke bare springe ind i hvilken som helst flok. Hun var ikke hundrede procent klar til at binde sig til nogen endnu – hendes liv som enspænder var jo netop kun lige begyndt for et par dage siden.

Hvad savnede Evelyn ellers? Et sted at bo… Hun var ved at være godt træt af at leve som en eller anden tilfældig gadehund. Hun tog en avis frem fra sin taske og begyndte at kigge de små annoncer igennem for at se om der stod noget om lejligheder. Hun regnede dog med at hun nok ville have mere held ved en bærbar, end ved at kigge ned i en gammeldags avis.
Hendes blik gled tilfældigvis over avisens dato og hun måtte hurtigt erkende, at denne avis var fra sidste måned. Hun sukkede højlydt og lænede sig imod den kolde væg.
avatar
Evelyn Barton
Beginner (Rank 4)

Bosted : Ingen fast bopæl.

Antal indlæg : 45


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum