Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240094 indlæg in 12012 subjects

Someone Like Me

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Someone Like Me

Indlæg by Evelyn Barton on Fre 15 sep 2017 - 22:24

Metroen
Tidlig eftermiddag – Myldretid

Outfit
@Alina

Evelyn var desværre ikke længere vildt vant til metroen, så hun havde brugt en hel dag på at fare vildt i den. Det havde været så trættende at hun nu sad på en bænk uden for en subway restaurant og spiste en cookie. Det var ikke hendes dag.
Det hun fik tiden til at gå med nu, var at kigge på de mange folk der passerede hende. Der var så mange nye og sære dufte omkring hende og det var nemt at se, at mennesker ikke var dem der dominerede denne by. Det var dog helt bestemt heller ikke varulve man fandt flest af, selvom hun da havde mødt en og duftet et par stykker.

Jo, hun måtte da ærligt indrømme at hun savnede det selskab, der fulgte med at være i en varulve flok, og derfor kunne hendes blik da ikke lade være med at kigge en anelse ledende rundt.
Dog ville hun heller ikke bare springe ind i hvilken som helst flok. Hun var ikke hundrede procent klar til at binde sig til nogen endnu – hendes liv som enspænder var jo netop kun lige begyndt for et par dage siden.

Hvad savnede Evelyn ellers? Et sted at bo… Hun var ved at være godt træt af at leve som en eller anden tilfældig gadehund. Hun tog en avis frem fra sin taske og begyndte at kigge de små annoncer igennem for at se om der stod noget om lejligheder. Hun regnede dog med at hun nok ville have mere held ved en bærbar, end ved at kigge ned i en gammeldags avis.
Hendes blik gled tilfældigvis over avisens dato og hun måtte hurtigt erkende, at denne avis var fra sidste måned. Hun sukkede højlydt og lænede sig imod den kolde væg.
avatar
Evelyn Barton
Beginner (Rank 4)

Bosted : Ingen fast bopæl.

Antal indlæg : 45


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum