Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Drugs and rock 'n roll

Go down

Drugs and rock 'n roll

Indlæg by Morgan on Fre 15 sep 2017 - 19:19

Informationen kommer i indlægget
Outfit

Emnet er til Angelique Dümont
____________________________________

En tyk tåge af røg undslap de blege læber som hun trådte ud på gaden og lod blikket spejde på omgivelserne. Der var ikke et eneste væsen at se, dog kunne man høre der var gang i byen, hvilket ikke var underligt, nu hvor det var tiden hvor de fleste steder åbnede. Hun sukkede for sig selv og var næsten taknemmelig over hun ikke selv skulle ud i det store mylder af mennesker der sikkert ikke ville fatte en hentydning om at lade hende være. Hun stak hånden i lommen og trak en mobil frem, klokken var lidt over 23 så hun havde stadig god tid til at komme over til Angelique, en elver hun mødte i byen for noget tid tilbage og faldt i snak med. Nu var hun så inviteret hjem til elveren på den betingelse at hun skulle have alkohol med og nogle stoffer. Hun tænkte lidt over om det var hendes første gang med stoffer? for i så fald, så skulle hun få denne elver til at holde igen så hun ikke tog lige så meget som Morgan selv gjorde, for det ville ende med at slå hende ihjel. Resterne af cigaretten hun havde røget blev smidt på jorden under hende og hun trådte hurtigt på den for at dræbe gløderne inden hun gik videre for at komme over til Angelique.

Hendes blik faldt på huset hvor Angelique boede og hun kløede sig i nakken. Hvad ville en kvinde som hende, med hendes udseende overhovedet med en person som Morgan? Morgan lignede en mand, havde arbejde som en mand, opførte sig som en og havde det som om hun teknisk set var en mand. Hun sukkede kort inden hun gik op til døren og bankede på "Angelique! I've got the booze and the other stuff you asked for! Angel?" Sagde hun og bankede på og ventede nærmest i spænding. Som hun gik forbi var der nogle yngre piger der gik forbi og sendte smil til hende. De var uden tvivl uvidende om at det var en kvinde de stod og belurede og ikke en mand. Hun morrede sig over det og spillede med og sendte dem et smil og et blink inden de smuttede fra stedet med et fnis. Hun rystede kort på hovedet og rettede blikket mod døren igen, da hun kunne høre den blev åbnet. Der stod elveren foran hende og med et kækt smil bukkede hun "My lady" sagde hun og grinede ganske kort og ventede på Angelique bød hende indenfor.
avatar
Morgan
Novice (Rank 1)

Bosted : I en lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 1


Tilbage til toppen Go down

Re: Drugs and rock 'n roll

Indlæg by Angelique Dümont on Fre 15 sep 2017 - 20:08

Påklædning: Outfit


Det var et af de sjældne aftener hvor Angelique ikke skulle arbejde, skønt, for hun havde behov for en pause. At arbejde om natten var hårdt, men nødvendigt. Der var ikke meget andet hun kunne arbejde med, hun kunne ikke læse og skrive andet end det ældgamle elversprog, og det var ikke just nyttigt i menneskenes verden. Det var et under hun havde lært sig sproget. Hun havde dog alle dage været en dygtig danser, og for år tilbage, havde hun fundet ud af at hendes smidighed og elegance var nyttige for pole danser.
Anyway, hun var hjemme i sin lille hule hvor. Lejligheden var virkelig lille, to værelser hvor den ene udgjorde hendes soveværelse, og den anden en lille stue med en tomandssofa, sofabord, og fjernsyn der hang på vægen. Fladskærmen var nok det dyreste hun ejede, og hun havde endda købt det brugt.
Denne aften havde hun en aftale med Morgan, veninden som hun havde mødt i byen noget tid siden, og de kom godt ud af det med hinanden. At Morgan var en kvinde, havde hun ikke gættet til at starte med, men det generet hende slet ikke at veninden var mere mand end kvinde, og helst ville ses som mand. I så fald, var Morgan den eneste mand som Angelique kom godt ud af det med.

Angelique havde brugt dagen på at vaske tøj og gøre rent, og havde sørget for snacks til når Morgan kom. Derfor var hun mere end klar da der blev banket på, og hun gik ud for at lukke op. Fjernsynet var tændt, og musikken kørte allerede derinde. "Come in, Jez man! Stop acting weird.." blev hendes første svar mens hun greb om venindes krave og trak hende indenfor. At hun allerede havde fået en øl eller to, kunne måske mærket, eller også.. var hun op i det hjørne som betød hun var på vej til at blive manisk. Hun smækkede døren i med røven, og gennede hende indenfor i den lille lejlighed. "This is gonna be fun!" nej, Angelique havde ikke prøvede stoffer før, men det var sjovt havde hun hørt.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 925


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum