Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Hello there - Raven

Go down

Hello there - Raven

Indlæg by Nicholas Tallon on Fre 8 sep 2017 - 15:09

Dato: d. 08.09
Tid: 23:45
Sted: Stripklubben
Omgivelser: En masse halvnøgne damer, liderlige mænd og kvinder
Påklædning: Outfit
Tag: @Raven

Mørket var for længst faldet på, og det havde naturligvis drevet denne vampyr ud i det frie. Det var dog ikke der han forholdt sig for kursen var blevet sat mod stripklubben. Lidt hygge med alkohol og nogle nøgne damer havde aldrig gjort nogen skade. Han havde brug for at glemme arbejdet og bare slappe af. De Strip-tease var derfor det bedste sted, og at springe over i køen og komme ind, var intet problem, heller ikke at skaffe sig et VIP-bord hvor han kunne få ordentlig service. Det tog da heller ikke en af tøserne lang tid at finde op til hans bord, og endnu mindre tid at læne sig ind over bordet og flashe sin barm for ham. Hans blik gled villigt fra hendes bryst og op til hendes ansigt, hvor han fangede hendes blik. "Whiskey... please.." lød hans dybe og let hæse stemmen gennem klubbens høje musik. Pigen smilede, og smilede voksede sig kun større da han stak en seddel i hendes trusser, så spankulerede hun væk og han kunne igen nyde showet.

En virkelig kompetent blond tøs overtog polestangen, og gav sig til at danse på scenen, og hans blik fulgte hendes smidig og elegante krop. De brune øjne rolige og kontrolleret. Han kunne mærke mobilen vibrer i lommen, trak den ud og så ned mod skærmen. Det var hans assistent, den inkompetente skøge kunne ikke gøre en skid ordentligt, og han tog irriteret telefonen. "What?" snerrede han i røret, musikken gjorde det svært for hende at høre, hans hørelse fejlede dog intet. "I will handle it, oh and Melissa.. you are fired!" svarede han spidst i røret, inden han lagde på.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello there - Raven

Indlæg by Raven on Ons 24 okt 2018 - 13:06

påklædning ( + hvide højhælede sko)

Raven havde haft lyst til at drikke sig fra sans og samling i noget tid og gør noget dumt men ikke kunne huske det dagen efter. Det var ikke så tit hun gjorde det men nogle gange havde man vel bare brug for bare at give slip og se hvad der skete. Derfor var hun taget afsted med en veninde som havde fået dem ind på stripklubbens VIP-område men nu var hun blevet væk fra Raven. Hun kunne nok finde hende vis hun gad med det var ikke lige frem fordi hun havde lyst til at have hende på slæb nu. Hun tog en tåre af hende drink mens hun så rundt mellem de andre borde, der var mange forskellige væsner tilstede men der var en som fangede hendes opmærksomhed.

Muligvis fordi det var en anden vampyr eller bare fordi hun ikke kunne undgå at høre hans samtale. Raven smilede for sig selv, det lød som om han var irriteret men det forhindrede ikke hende i at gå over mød hans bord efter han havde lagt på, stemmen havde virket bekendt men hun var ikke helt sikker på hvor hun havde hørt den før. ”Hey Handsome.” hun smilede skævt til ham for hun satte sig ned over for ham, uden at spørge om hun måtte. Dog satte hun sig ikke så han ikke kunne se kvinden der dansede, Raven var trosalt ikke ud på at gør ham mere vred. ”Having a rough night? ” hun satte hendes drink på bordet og så på ham mens hun hvilede hovedet på den ene hånd og så på ham, med et uskyldigt blik.
Raven
Raven
Novice (Rank 1)

Bosted : i ud kanten af Terre

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum