Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252383 indlæg in 12753 subjects

Hello there - Raven

Go down

Hello there - Raven

Indlæg by Nicholas Tallon on Fre 8 sep 2017 - 15:09

Dato: d. 08.09
Tid: 23:45
Sted: Stripklubben
Omgivelser: En masse halvnøgne damer, liderlige mænd og kvinder
Påklædning: Outfit
Tag: @Raven

Mørket var for længst faldet på, og det havde naturligvis drevet denne vampyr ud i det frie. Det var dog ikke der han forholdt sig for kursen var blevet sat mod stripklubben. Lidt hygge med alkohol og nogle nøgne damer havde aldrig gjort nogen skade. Han havde brug for at glemme arbejdet og bare slappe af. De Strip-tease var derfor det bedste sted, og at springe over i køen og komme ind, var intet problem, heller ikke at skaffe sig et VIP-bord hvor han kunne få ordentlig service. Det tog da heller ikke en af tøserne lang tid at finde op til hans bord, og endnu mindre tid at læne sig ind over bordet og flashe sin barm for ham. Hans blik gled villigt fra hendes bryst og op til hendes ansigt, hvor han fangede hendes blik. "Whiskey... please.." lød hans dybe og let hæse stemmen gennem klubbens høje musik. Pigen smilede, og smilede voksede sig kun større da han stak en seddel i hendes trusser, så spankulerede hun væk og han kunne igen nyde showet.

En virkelig kompetent blond tøs overtog polestangen, og gav sig til at danse på scenen, og hans blik fulgte hendes smidig og elegante krop. De brune øjne rolige og kontrolleret. Han kunne mærke mobilen vibrer i lommen, trak den ud og så ned mod skærmen. Det var hans assistent, den inkompetente skøge kunne ikke gøre en skid ordentligt, og han tog irriteret telefonen. "What?" snerrede han i røret, musikken gjorde det svært for hende at høre, hans hørelse fejlede dog intet. "I will handle it, oh and Melissa.. you are fired!" svarede han spidst i røret, inden han lagde på.
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 217


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum