Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Hello there - Raven

Go down

Hello there - Raven

Indlæg by Nicholas Tallon on Fre 8 sep 2017 - 15:09

Dato: d. 08.09
Tid: 23:45
Sted: Stripklubben
Omgivelser: En masse halvnøgne damer, liderlige mænd og kvinder
Påklædning: Outfit
Tag: @Raven

Mørket var for længst faldet på, og det havde naturligvis drevet denne vampyr ud i det frie. Det var dog ikke der han forholdt sig for kursen var blevet sat mod stripklubben. Lidt hygge med alkohol og nogle nøgne damer havde aldrig gjort nogen skade. Han havde brug for at glemme arbejdet og bare slappe af. De Strip-tease var derfor det bedste sted, og at springe over i køen og komme ind, var intet problem, heller ikke at skaffe sig et VIP-bord hvor han kunne få ordentlig service. Det tog da heller ikke en af tøserne lang tid at finde op til hans bord, og endnu mindre tid at læne sig ind over bordet og flashe sin barm for ham. Hans blik gled villigt fra hendes bryst og op til hendes ansigt, hvor han fangede hendes blik. "Whiskey... please.." lød hans dybe og let hæse stemmen gennem klubbens høje musik. Pigen smilede, og smilede voksede sig kun større da han stak en seddel i hendes trusser, så spankulerede hun væk og han kunne igen nyde showet.

En virkelig kompetent blond tøs overtog polestangen, og gav sig til at danse på scenen, og hans blik fulgte hendes smidig og elegante krop. De brune øjne rolige og kontrolleret. Han kunne mærke mobilen vibrer i lommen, trak den ud og så ned mod skærmen. Det var hans assistent, den inkompetente skøge kunne ikke gøre en skid ordentligt, og han tog irriteret telefonen. "What?" snerrede han i røret, musikken gjorde det svært for hende at høre, hans hørelse fejlede dog intet. "I will handle it, oh and Melissa.. you are fired!" svarede han spidst i røret, inden han lagde på.
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 220


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum