Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Der var engang en abe, den boede i en skov - Alina

Go down

Der var engang en abe, den boede i en skov - Alina

Indlæg by Hugo on Tors 7 sep 2017 - 13:17

Tid: 22:30
Sted: Skoven
Omgivelser: Træer, buske, tæt bevoksning.
Vejret: Næsten vindstille, med kølig brise. Koldt.
Påklædning: Ham til venstre
Tag: @Alina

Det var helt klart imod al god skik, at jage så sent. De fleste dyr sov, og se som ikke gjorde, var svære at få krammet på. Det var farligt fordi den dårlige sigtbarhed, som følge af den ufatteligt ringe belysning, gjorde det meget lettere at lave fejlskud. Hugo havde dog haft en helt overvældende trang til det alligevel, hvorfor han havde begivet sig afsted. Hugo havde iført sig sit sædvanlige jagtudstyr, taget sin riffel med, og var så cyklet ud til skoven. Det var ikke altid han skød noget, nogle gange betragtede han bare sit bytte igennem geværets sigte, og sagde så til sig selv, at han havde vundet. Andre gang, så cyklede han hjem med et dyr i favnen, og et par enkelte gange med et på bagagebæreren.

Hugo var ankommet til skoven, og var ret hurtigt begyndt at spore hvad han var overbevist om var en gravid hare. Den slags skød man ikke, men de var sjove nok at følge alligevel. Han havde sin riffel i hænderne, men stadig sikret, imens han gik afsted. Ud af det ene øje så han en uopmærksom, og åbenbart søvnløs, hjort. Hugo tænkte til sig selv, at hjorten var en nemt mål – for nemt. Den slags, som der nærmest ingen ære var i, at kaste sig over.

Skridt fulgte skridt. Hugo satte sig på knæ og betragtede noget blod på et blod. Han stak en finger på det, mærkede hvor størknet det var. Det var friskt – meget friskt. Han besluttede sig, at dét var mere interessant end haren, hvorfor han ledte efter, og fandt, spor i jorden. Lidt blod mere på et blad ikke langt derfra. Hugo var ikke helt sikker på hvad han da fulgte efter, hvor han var ved at lede sig selv hen, men han var simpelthen spændt og nysgerrig.
avatar
Hugo
Beginner (Rank 5)

Bosted : I sin lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 72


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum