Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Visit from a friend - [Aleksei]
Søn 12 aug 2018 - 19:00 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 12 aug 2018 - 13:48 by DuChance

» What is going on?!
Søn 12 aug 2018 - 13:39 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 12 aug 2018 - 13:32 by Nightrage

» Odd feeling - Amy S. Scott
Søn 12 aug 2018 - 10:03 by Jay Wu

» Try and tame this Demon (Emnesøgning)
Tors 9 aug 2018 - 11:08 by Carver Manning

» Death is only another step (Nessa)
Ons 1 aug 2018 - 23:06 by DuChance

» Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux
Ons 1 aug 2018 - 20:59 by Nessa

» Soon parents - [Khá]
Fre 27 jul 2018 - 17:11 by Charmeine Love

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Fre 20 jul 2018 - 21:55 by Nicholas Tallon

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Es

Vores brugere har i alt skrevet 252492 indlæg in 12756 subjects

Der var engang en abe, den boede i en skov - Alina

Go down

Der var engang en abe, den boede i en skov - Alina

Indlæg by Hugo on Tors 7 sep 2017 - 13:17

Tid: 22:30
Sted: Skoven
Omgivelser: Træer, buske, tæt bevoksning.
Vejret: Næsten vindstille, med kølig brise. Koldt.
Påklædning: Ham til venstre
Tag: @Alina

Det var helt klart imod al god skik, at jage så sent. De fleste dyr sov, og se som ikke gjorde, var svære at få krammet på. Det var farligt fordi den dårlige sigtbarhed, som følge af den ufatteligt ringe belysning, gjorde det meget lettere at lave fejlskud. Hugo havde dog haft en helt overvældende trang til det alligevel, hvorfor han havde begivet sig afsted. Hugo havde iført sig sit sædvanlige jagtudstyr, taget sin riffel med, og var så cyklet ud til skoven. Det var ikke altid han skød noget, nogle gange betragtede han bare sit bytte igennem geværets sigte, og sagde så til sig selv, at han havde vundet. Andre gang, så cyklede han hjem med et dyr i favnen, og et par enkelte gange med et på bagagebæreren.

Hugo var ankommet til skoven, og var ret hurtigt begyndt at spore hvad han var overbevist om var en gravid hare. Den slags skød man ikke, men de var sjove nok at følge alligevel. Han havde sin riffel i hænderne, men stadig sikret, imens han gik afsted. Ud af det ene øje så han en uopmærksom, og åbenbart søvnløs, hjort. Hugo tænkte til sig selv, at hjorten var en nemt mål – for nemt. Den slags, som der nærmest ingen ære var i, at kaste sig over.

Skridt fulgte skridt. Hugo satte sig på knæ og betragtede noget blod på et blod. Han stak en finger på det, mærkede hvor størknet det var. Det var friskt – meget friskt. Han besluttede sig, at dét var mere interessant end haren, hvorfor han ledte efter, og fandt, spor i jorden. Lidt blod mere på et blad ikke langt derfra. Hugo var ikke helt sikker på hvad han da fulgte efter, hvor han var ved at lede sig selv hen, men han var simpelthen spændt og nysgerrig.
avatar
Hugo
Beginner (Rank 5)

Bosted : I sin lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 72


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum