Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Callie-Elliott Cooper

Go down

Callie-Elliott Cooper

Indlæg by Callie-Elliott on Tors 7 sep 2017 - 7:11

DET GENERELLE

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Callie-Elliott Cooper


Callie, Cal, El


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Navajo


22


22PERSONLIGHED(SELVVALGT MULIGHED)
Lidt af en særling, også ifølge egen holdning. Callie er glad for at være fysisk aktiv, men samtidig kan hun også være utrolig doven. Hun er sin race, i dette tilfælde en stor kat, og det kan ses på hende, mærkes på hende og høres på hende. Hun er meget glad for at være fri til at gøre præcis som hun lyster, bryder sig ikke om hvis folk bliver for clingy, men elsker samtidig at være tæt med dem som hun stoler på. Hun er meget selvstændig og foretrækker egentlig at have sit eget sted hvor hun kan rode som hun lyster og være sig selv som hun lyster. Så det er vidst efterhånden gjort ret tydeligt, at hun selv vil bestemme.
Hun er dog stadig et menneskeligt individ, der er for sine venner, og som vil gøre hvad der skal til for at beskytte dem hun holder af. Hun er varm, vild, lettere rebelsk - elsker at vælte ting ned fra bordene, bare for at drille - og faktisk også forholdsvist intelligent. Desværre har hun haft megen koncentrations besvær på sine uddannelser, så dette kan ikke ses på papiret, der maler hende til at være den der dumpede mest i alle de årgange hun gik på. Dette tager hun ikke så tungt, hun lever for sport og bøger er ikke sport. Med mindre man bruger dem som kasteskyts.


UDSEENDE
Selvom Callie er en lille pige på godt og vel 157 centimeter,
så har hun en sekundær form, panthera onca - i hverdagen kaldet den sorte jaguar. I sin dyreform er hun stor og stærk og naturligvis fuldkommen sort.
I menneskeform er hun lille, atletisk bygget og petit. Hun har et sæt pæne blå øjne i et rundt ansigt og på hendes ene øjenbryn er der et ar fra den eneste slåskamp hun nogensinde har taget del i - hvor hun naturligvis tabte. Hendes hår er holdt forholdsvist kortklippet, oftest i et pixie-cut og det er kulsort. Ofte roder det lidt, især når hun lige er stået op. Sjovt nok. Nogle gange går hun med briller, mest når hun skal læse og tøjmæssigt foretrækker hun sporty og smart. Praktisk tøj der er nemt at løbe rundt i.


MAGIER

Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
Dyreform - Panthera Onca (Sort Jaguar)N/AMAGI LÅSTMAGI LÅST
Hun besidder den medfødte evne til at transformere sig om til en dyreform. Denne dyreform er den sorte jaguar, og når hun er i formen kommer evnerne dertil naturligvis også.


Hun er hverken gammel nok eller har nok erfaring til at kunne bruge en sekundær evne.


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Perfektionist
ADHD
Frygt for hunde
Lidt for nysgerrig
Callie er meget perfektionistisk. Ting skal helst stå på den rigtige måde, hun kan slet ikke håndtere hvis noget er udarbejdet på en sjusket måde og selv for hende er rod den organiserede af slagsen.


Callie er diagnosticeret med ADHD. Hun har svært ved at holde fokus på den samme ting i længere tid, og har altid haft svært ved at sidde stille. Ofte, når hun skal forklare folk hvordan det er, at have diagnosen, fortæller hun hvordan hun konstant har hvid støj inden i hovedet.


Hun har en irrationel frygt for hunde. Deres logrende haler forvirrer hende og gør hende vildt utryg og selvom de bare er hunde, kan hun ikke undgå at frygte deres skarpe bid.


"Hvad mon der sker, hvis jeg trykker på denne knap?" Ja,
Callie er den type. Hun er alt for nysgerrig og det er en farlig ting at være til tider. Hun er typen der kan finde på at tage et hop ud i vandet fra et klippefremspring, blot fordi hun er nysgerrig efter at vide om det gør ondt eller ej.

STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Nær-perfekt balance
Agil & Smidig
Hurtigløber
Kickboxing
Som en navajo med sin sekundære form værende af en katterace, har Callie den heldige evne, at hun altid lander på benene og nærmest kan balancere på alt. Hun kan udøve parkour på nært mesterplan grundet denne evne, og er ikke engang nervøs omkring højder.


Igen et resultat af hendes race. Hun er ikke slangemenneske, men hun er stadig lettere hypermobil og kan nogle ting med kroppen der får folk til at se overraskede ud til tider.


Dette gælder både sprint og længerevarende løb. Callie har en fantastisk kondition og er i topform.


Hun har indset, at nogle gange er en peberspray bare ikke nok og har derfor modtaget timer i denne form for selvforsvar. Det har hun efterhånden gået til i nogle år, så hun er faktisk ret god til det.Callie-Elliott
Callie-Elliott
Novice (Rank 1)

Bosted : En større, lidt dyr lejlighed i Terre

Antal indlæg : 1


Tilbage til toppen Go down

Re: Callie-Elliott Cooper

Indlæg by Jay Wu on Tors 7 sep 2017 - 9:57


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum