Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 12:33 by Angelique Dümont

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 12:33 by Aleksei

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253326 indlæg in 12780 subjects

Don't wanna change - Khá

Side 6 af 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 1:26

Hun nød hans nussen, og sad derfor behageligt ind mod ham. At han tænkte det der var sket som en slags tegn på tilgivelse, anede hun ikke. Spurgte man hende, ville hun nok mene noget andet, primært fordi hendes tilgang til verden var anderledes. Hvad der var sket mellem dem, var noget ærligt og rent, de havde vist hinanden vejen, men ingen havde sat begrænsninger for de før, ikke andre end dem selv.

Han fik en ide, og snart rejste han sig op. Han trak sig ud af hende, og hu blev sat på kanten af karret, som vejede hun ingenting. Hun smilede og blev siddende da han bad hende vente, og kort efter var han tilbage med en blød badekåbe som blev lagt om hende. Hun smilede og lod ham læggen den om hende, inden hun igen endte i hans favn. Kort efter befandt de sig i et stort værelse, der formentlig var hans? Hvis skulle det ellers være?
Hun blev lagt på sengen, og smilede op til ham. "Of course! I would love to!" svarede hun. Hun ville ikke være andre steder end der, sammen med ham. Det mindede hende om deres første møde, hvor hun havde inviteret ham med ind på sit værelse og han havde takkede nej. Det havde hele tiden været skæbnen, det var bare blevet udskudt. Hun smilede ved tanken, og lagde sig til rette. "So.. are we going to share beds when I stay here?" kunne hun ikke dy sig for at spørge, drilsk men kærligt.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 1:42

Han grinede let og lagde sig til rette ved siden af hende så hun selv kunne bestemme hvordan hun ville ligge sammen med ham. Det sitrede nærmest i hele kroppen, hvor rent og helt igennem vidunderligt det havde været mellem dem. Et usagt men brændende løfte mellem dem, et væld af følelser elskende kun ville opleve hvis det var skæbnen at de skulle være sammen.
"I was hoping you would say that....."

Ganske kort og med en hurtig bevægelse havde han flyttet kåben så han kunne kysse hende blidt på maven inden han lagde sig til rette ved siden af hende igen. "The only one to ever lay in this bed with me ever again will be you.... I cannot force you of course.... But it is the best bed in the entire castle..... And...." Hans toneleje havde været drilsk men kærligt og oprigtigt.
Stille strøg han hendes kind imens hans intense øjne hvilede i hendes. Han kunne blive helt væk i hendes øjne. Efter et øjebliks tavshed sagde han kærligt: "You can stay as long as you want.... I can only hope its a long time....."
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 12:08

Hun lagde sig på siden med maven ind mod ham så hun kunne se op på ham mens de lå og snakkede sammen. Smilet trak over hendes læber ved hans svar. Godt, så ville de det samme!

Pludselig rykkede han på kåben, og hun gjorde heller intet for at stoppe ham. Hans læber ramte hendes mave, og hun smilede for sig selv. Nydende hans korte kys og ømhed. Hun følte sig så heldig over at have ham i sit liv, og endte derfor med at glide en arm hen over hans mave og puttede sig ind til ham.
Hun lo ved hans svar "Dearest, you wouldn't have to force me to anything. I wouldn't want it otherwise" svarede hun kærligt og kyssede ham på brystet. "As for my stay, I would love to stay here for ever. But I have some work I have to attend to in the morning" hun var trods alt ansat som personlig assistent, og havde derfor et arbejde. Hun kunne ikke bare holde sig væk. "And.. should Christian need my help, I would have to leave.." tilføjede hun langsomt. Foruden et job som assistent havde hun jo stadig en vampyr hun skulle tage sig af, endte han i problemer, måtte hun jo straks være der.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 12:31

Han grinede kort og nussede hende på armen imens han sagde:
"I am happy to hear that my Light......"
Så lyttede han stille til hendes ord og sukkede ganske kort som hun kyssede hans brystkasse hvorefter han lod sig fortabe i hendes øjne. Efter en kort stund af tavshed, smilede han kærligt og sagde med en stemme fyldt af tillid, kærlighed og ro:
"I am well aware that you have to take care of your job.... And i would not hinder you in any way.... And of course you have to help Christian sometimes.... It comes with the position of Guardian Angel.....
It is perfectly fine.... I will cherish every single second i get to be with you.... And when we aren't together i can look forward to next time we wil be......"


Før i tiden havde han måske været nervøs for om han bare havde været hendes for en enkelt aften og hun så gik tilbage til sit liv hvor han ikke nødvendigvis var en del af det. Men den frygt var væk som dug for solen. Den måde de havde givet sig til hinanden var et løfte så helligt at en hver frygt var jaget bort. Hun var hans og han var hendes. Det var der ikke nogen der kunne tage fra dem igen
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 13:29

Hun kunne stirre ind i hans skønne beroligende øjne, og nød roen der blev udvekslede mellem dem. Hun var lige hvor hun ville være.
Han brød snart stilheden mellem dem, tonen så fuld af tillid og kærlighed, at det næsten overvældede hende. "Thank you, love" svarede hun blidt. Det betød alverdens for hende at han ikke pressede hende til noget, men samtidigt ikke så det som et problem at hun havde forpligtelser. "I will be with you as much as I can" tilføjede hun derpå, for hu ville jo gerne være sammen med ham, det skulle han slet ikke være i tvivl om.

Hvilke frygt han var gået rundt med førhen anede hun ikke, men hun havde ikke tænkt sig at blive væk, så meget var sikkert. Desuden, han kunne altid komme til hende, og hun ville overlade ham et fejr fra sin vinge ved sin næste forvandling, så ville den lede ham til hende. Meget praktisk! Nåh ja, og hun måtte hellere få købt sig en mobil også, det kunne også være nyttigt.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 13:52

Han smilede kærligt og kyssede kort hendes skulder imens han lagde sig lidt til rette og strøg hendes hånd. Der var en helt nyfunden og dog så helt rigtig ro over at ligge sammen med hende. Han havde virkelig fundet sin plads i verden.
"Love.... Coming from you it is a name i gladly accept...."

Selvfølgelig var der ting i deres hverdage der skulle passes men han havde alligevel så solid en tillid til hende at det aldrig ville blive et problem. Og hun skulle jo være fri til at vælge, hvilket gjorde det endnu mere vidunderligt at hun ligeledes havde givet sig til ham.
"I will look forward to every single time with you my love.... "
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 14:05

Betydning af det ene ord ramte hende brat ved hans svar, og hun smilede ømt. Det var jo hvad han var ikke? Hendes elskede...
"Good, I like using it" svarede hun med et skævt smil og nød hans blide strøg af hendes hånd.

"Wonderful" blev hendes svar, måske kunne hun endda lokke ud af Bach hvordan man lavede mad, så kunne han lære hende det, og hun kunne overraske Khá med det? Hun ville gerne glæde ham, og sidst havde han lavede morgenmad til hende, hvilket havde været skønt! Der var så meget hun bille gøre for ham, men heldigvis havde de endnu tid til det. Flygtigt kom hun til at tænke på hvad der ville ske den dag hendes mission på Jorden var slut, hvad skulle hun dog stille op?! Tanken om at skulle forlade ham og vende tilbage til himlen var ikke just behagelig. Hun ville ikke af sted uden ham.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 14:16

Man kunne næsten fornemme hvordam deres fremtid var blevet meget lysere nærmest som ved et trylleslag. Selvfølgelig tænkte Khá ikke over det men hun ville helt sikkert kunne lære at lave mad af Bach. Og det ville også blive taget godt imod da Khá aldrig selv havde prøvet den slags.
Men nu var de jo sammen så man kunne jo lige så godt nyde tanken.

Der gik dog meget kort tid inden han kunne fornemme hvordan hun blev nervøs over et eller andet så han strøg hende blidt på armen og smilede beroligende. "I can see you worry.... What do you worry about?...."
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 14:46

Det havde ikke været meningen at han skulle opdage hendes bekymring, men til gengæld var den også dukkede op så brat. Hans blide strøg blev nydt, men hun så op mod ham, de grønne øjne kunne ikke helt skjule den bekymring han kunne fornemme. "The future. Once I complete my task a earth, I would have to return to Heaven. I want to, but not without you..." svarede hun forklarende. Hun savnede nu stadig himlen, men himlen ville ikke være nok uden ham. Tanken om aldrig at skulle se ham igen, eller kun se ham engang i mellem når Gud tillod det, var ikke beroligende, og slet ikke nok.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 15:05

Han strakte sig kort og trak hende tættere ind til sig imens han så hende dybt i øjnene inden han sukkede en gang og sagde:
"I understand your worries..... And life here on earth would be cold and hollow without you..... But if there is one thing i have learned about God.... He is merciful to those that serve him...... And he would never allow us to feel such passionate unity only to take it away again.... Heaven is what we make it.... Heaven is in our hearts..... My heaven is right here with you.... He would never seperate us...."

Selvom Gud i den grad havde straffet Khá for sine ugerninger så vidste Khá også at med hende i sit liv, ville selv Gud ikke stoppe det. Det var meningen, skæbnen at de skulle være sammen
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 15:17

Han havde vel en pointe, og hun puttede sig ind mod ham. "You are right.." det kunne ikke være andet end sandt, hvorfor skulle de dog opleve det de netop havde gjort, følt alt det her, og knyttede et bånd som var ubrydeligt.. for så at blive revet fra hinanden igen. "I shouldn't even think about it right now! It isn't likely to happen anytime soon anyway.." understregede hun. Christian var stædig, og ret så morderisk.. udsatte andre og sig selv for fare så... det blev en kompliceret ting for hende at skulle få styr på.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 15:23

Han smilede stille og nikkede forstående til hendes ord hvorefter han rettede kort på en pude og sagde:
"Precisely..... Time will tell what happens.... But nothing will keep us apart.... I will see to it...."
Det var ikke fordi han troede han skulle bestemme over Gud eller lignende men han var sikker på Gud ville lade dem være sammen når de nu havde knyttet et bånd så specielt som de havde.

Så svingede han let armene om hende imens han lagde sig på ryggen så hun nærmest kom til at ligge ovenpå ham. "And i would never give this up anyway"
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 16:07

Hun troede ham, og følte sig sikker og beroligede ved hans ord, hvorfor hun nikkede og puttede sig mere ind til ham, armen stadig om ham, og nussede ham blidt.
Pludselig rykkede han sig om på ryggen, og hun endte halvvejes ind over ham. Et mild latter slap over hendes læber, og hun smilede mod ham, varmt og lykkeligt. "Neither would I" slog hun fast for ham, strakte sig let, og trykkede læberne mod hans kind. Derpå satte hun sig op, benene på hver side af ham, og hun havde plantede sig på hans mave. Kåben var blevet skubbede væk, og hun løsnede sit hår helt. Halvdelen af det var stadig temmelig fugtigt, men det generet hende ikke. Hænderne gled kort igennem det, inden de endte på hans brystkasse. "So.. what now?" hun ville gerne lave noget, at blive liggende var rart, men hun ville.. mere! Måske skulle de øve sig på det kampsport som hun havde nævnt for ham?
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 16:48

Han elskede lyden af hendes latter og så selvfølgelig med varmen fra hendes nøgne krop mod hans var ligeledes berusende.
Først så han lidt tænkende ud som om han havde fået en idé.
Imens han nussede den nederste halvdel af hendes ryg, kiggede han drilsk på hende og sagde:
"Here is an idea.... There is plenty to go of the day yet.... I could teach you how to fight.... Then when the time comes, we could help each other to cook a nice dinner. Then we end up here in the night with some fruit and whatever comes to mind?"

Så fik de også lavet lidt forskellige ting sammen imens de fik nydt hinanden. Hvert sekund med hende var jo dyrebart for ham
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 16:59

Han fik hurtigt stablet en plan på benene, og smilet bredte sig over hendes læber. "I like it! That sounds as a good idea" svarede hun og var helt med på den plan. Det ville betyde de kunne være tæt på hinanden, og nyde dagen sammen, ligesom de havde gjort sidste gang. "So.. how do we start?" hun havde aldrig trænet eller gjort noget lignende før, så.. han måtte virkelig guide hende igennem det her. Det ville næppe blive et problem, indtil videre havde han været den perfekte lærer for hende, så mon ikke det nok skulle gå!
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 17:16

Han kiggede drilsk på hende inden han blidt lagde hende ned på sengen, gav hende et intenst kys imens han holdt ved hendes ene balde. Så blinkede han drilsk til hende og rejste sig imens han gjorde lokkende tegn til at hun skulle komme med. "First.... Training clothes.... Or else i wont be able to keep my hands off you.."
Det var selvfølgelig mest for at drille men også så hun kunne mærke hvor meget han holdt af hende.

Først kiggede han efter noget hun ville kunne bruge. Han fandt et par løse bukser der kunne snøres ind ved fødderne og livet så hun stadig ville kunne bruge dem. Så fandt han en t-shirt der var lidt for lille til ham men stadig ville se en anelse stor ud til hende. Efter selv at have hoppet i et par løse sorte bukser, smilede han varmt til hende. "How do i look? Ha ha... When you feel ready we can go down stairs to the training room"
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 18:00

Han fik hende vippede ned ved siden af sig, og hun gengældte kysset der blev trykkede mod hendes læber, ligeså dybt og intenst. Han gav da også snart hendes balde et klem, og hun pressede let sin krop mod hans. Så slap han hende, og rejste sig op, hun smilede og bed sig i underlæben for at kvæle en latter. Han gjorde tegn til hun skulle følge med, og hun forlod da også sengen. Latteren hun havde forsøgt at kvæle, slap nu over hendes læber. Nåh virkelig? "Mhm, I like distracting you" svarede hun drilsk. Men han havde nok ret, og hun måtte få tøj på. Men.. hun havde ikke rigtigt noget, og hvordan var det lige at træningstøj så ud?

Han fandt tøj til hende, og hun tog det på. Alt for stort til hende, men bukserne kunne snøres, og det var det vigtigste. Hun vendte sig mod ham ved hans ord. "You look handesome.." svarede hun kærligt. Han var pæn uanset hvad han havde på. "And.. I am ready.. I have never had pants on.." indrømmede hun, hvis det nu var en overraskelse for ham.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 18:06

Han grinede selv og bed sig kort i læben inden han drilsk sagde:
"I like you distracting me.... And i like distracting you as well...."
Så kiggede han på hende og smilede inden han gav et enkelt kys lige nedenunder hendes øre hvor han så hviskede:
"Come on my love.... Before i am tempted to not leave the bed...."

Så lagde han armen om hende og gik så nedenunder med hende og åbnede en dobbeltdør. Inde bag ved var der et rum med lidt forskellige træningsmaskiner og et løbebånd. Midt på gulvet var der en måtte med god plads på og inde ved siden et stativ med blandede våben. Ved væggen stod der et stort lukket skab. Så kiggede han lidt rundt og smilede:

"Unarmed combat or weapons?"
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 18:26

Hun lo igen, og strakte sig for at trykke et kys mod hans læber. "I like you distracting me as well" svarede hun blidt og kærligt. Han endte med at trykke et kys lige under hendes øre, og hun smilede på ny, et smil der gik over og blev endnu en latter ved hans tilføjelse.

De fulgtes ad ud af værelset og ned i et rum der var et træningsværelse. Hun så sig omkring, der var en masse i rummet, en masse spændende. De forskellige våben havde hun set før, og var derfor ikke nye, men resten var nyt. "Unarmed combat" svarede hun uden tøven. Hun ville nok aldrig bære et våben, og skulle kunne forsvare sig selv uden et våben, så.. ubevæbnet var nok det bedste.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 18:40

Så nikkede han en gang og stillede sig ved siden af hende hvorefter han smilede og sagde:
"We will start with some basic techniques.... This is called Tai Chi....
All you have to do is copy my movements.... I will do it very slowly...."
Så begyndte han på en serie af meget langsomme men yndefulde bevægelser. Mange af dem ville hun kunne genkende lidt hen af bevægelserne nogen dyr gjorde. Efter hånden som hun fik styr på teknikkerne, satte han også farten op lidt af gangen.
Det var noget nyt at stå og undervise sådan men samtidig var hun meget lærenem. Ligeledes så det at de passede så godt sammen, gjorde det bare langt mere naturligt at følge hinandens bevægelser.
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 18:48

hun lyttede opmærksomt, og fulgte snart hans bevægelse. Han var langt mere yndefuld, men hendes fokus hvilede på at huske teknikerne og gøre det ordentligt. Elegance måtte komme når hun var blevet mere vant til bevægelser. Hun var ganske rigtigt lærenem, så det tog ikke forfærdelig lang tid før hun havde indlært bevægelserne præcist som han havde lært hende. Det var helt underligt, og hun kom til at mærke denne krop på en helt ny måde. Hvem vidste, måske ville hun ende med at blive ret dygtig til det her! Indtil videre var det da også sjovt, så måske ville hun få smag for det og lærere at bruge våben også. Se, endnu flere ting de kunne lave sammen, og endnu flere ting hun kunne lære fra ham. "This is fun!" konkluderede hun med et grin.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 18:54

Han grinede let og stoppede så op hvorefter han gav hende et lille kys. Så stillede han sig op foran hende og så hende meget intenst i øjnene. "Tell you what.... Just to make it even more fun.... This next part....
I want you to mirror my movements.... Simple movements to begin with. All the time we keep our left hand against each other while you mirror me.... And the better you do..... The bigger the kiss..... Are you ready?"


Så stillede han sig med let spredte ben og holdt venstre hånd oppe så hun kunne gør det samme. Når hun så virkede til at være klar, begyndte han på en serie af bevægelser. I starten virkede det lidt som gentagelser men det var indtil hun lige havde styr på måden at gøre det
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 19:03

Han gav hende et kys, et lille et som hun gengældte. Hans intense blik hvilede i hendes, og hun smilede skævt. Ved hans ord bed hun sig underholdt i underlæben. "Deal!" det skulle han ikke sige to gange, hun var helt med på den ide. "I am ready" svarede hun derpå og så afventende mod ham.
Hun stilede sig som han gjorde, løftede sin hånd over hans, og så fulgte hun ellers de bevægelse han foretog sig. Tog sig tid, observeret ham nøje, og gentog. Ja, de gentog sig måske, men det gjorde hende ikke noget. Langsomt blev hun mere og mere sikker i bevægelserne, hvor det til sidst føltes som om .. det var en dans! Imponerende! Hun kunne ikke lade være med at smile. De var som skabt for hinanden, sådan som alt hvad de gjorde nærmest fuldendte hinanden.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Khaa on Fre 15 sep 2017 - 19:19

Som hun virkede til at følge rigtig godt med, satte han farten lidt op og gjorde bevægelserne lidt mere intense. Selvom det var en kampkunst så kunne det sagtens sammenlignes med en dans. Det handlede om hun forstod hvor meget hun egentlig kunne, også i hendes menneskelige skikkelse.
Nogle af bevægelserne gjorde at de kom rigtig tæt på hinanden og som det skred frem, var det også som om de var et i en flydende bevægelse.

Bevægelsen de lavede, vidnede om hvor perfekte de var for hinanden. Han fastholdt deres blik og smilede til hende som hun fulgte bedre og bedre med. Hun var en fantastisk elev. Men vigtigst af alt, fuldendte hun ham
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Fre 15 sep 2017 - 19:50

Tempoet steg, og de blev bragt tættere på hinanden engang i mellem. Det var sjovt, og spændende. Hun var fokuseret på at gøre det rigtigt, og det blev efterhånden lettere og lettere jo oftere de gentog trinene.
Efterhånden behøvede hun end ikke se ned mod sine fødder - eller hans - for at kunne følge med. Derfor løftede hun blikket op mod ham, deres blikke mødtes, og hun smilede svagt. Pulsen var steget, og hun var en anelse forpustet. Om lidt ville hun behøve en pause, og hun valgte at afkræve den på en lidt.. anderledes måde. I stedet for at sige det, foretog hun en forkert bevægelse som bragte dem tættere på hinanden, og slog armene om ham med hovedet lagt bagover så hun kunne se op mod ham. "You are ...a good ...teacher. But... I need a break, love" sagde hun med et grin. Det var første gang hun nogensinde trænede, og hun behøvede lidt luft og at få vejrtrækningen under kontrol.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't wanna change - Khá

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 6 af 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum