Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Evelyn Barton

Go down

Evelyn Barton

Indlæg by Evelyn Barton on Tirs 5 sep 2017 - 20:32
Evelyn Barton
Navn:Evelyn BartonAlder:25 årKøn:Kvinde
Kaldt:Evelyn BartonKropsalder:25 årRace:Fuldblods VarulvPersonlighed

Evelyn er et egensindigt individ – nogen vil kalde det en svaghed at være så stædig, som hun kan være til tider, men hun mener selv at det er en styrke. Hendes stædighed gør hende også ekstremt beslutsom, for hun ved hurtigt hvad hun vil have og hun vil gøre alt hvad der er i hendes magt for at få dét. Evelyn er også et utroligt empatisk menneske, hvilket gør det rigtig nemt for hende at sætte sig i andre folks sted og forstå hvorfor de handler og føler som de gør. Hun vil selv mene at hun er en rimelig menneskekender.

Livet som en varulv er ikke en dans på roser - til tider har hun  mareridt, der er så slemme, at de vækker hende op om natten kold af sved. Hun kan ofte virke meget depressiv og kan lukke sig helt inde i sig selv og hendes egne tanker – dette kan betyde at hun til tider slet ikke er til stede og at hun isolerer sig i flere dage, pga manglende lyst og energi til at være omkring andre. Hun kan derudover også godt have en tendens til at miste fatning, hvis hun bliver udsat for en yderst presset situation. Den dyriske side viser sig mest af alt, når hun er under et stort pres og udsat for stressende situationer.
Evelyn leder konstant efter HENDES hobby. Hun har aldrig kunne blive ved én ting og har ikke fundet ud af hvad der fanger hende mest endnu. Hun er dog rigtig glad for at læse og elsker at danne sig, så derfor prøver hun altid at komme ind på forskellige skoler, så hun kan lære noget mere… Dog er dette en lidt dyr hobby.
Udseende

Hun er med sine 1.70m lidt højere end den gennemsnitlige kvinde. Hun er atletisk bygget og med sine 67kg ligner hun klart en der bruger mere tid i et fitnesscenter, end hun rent faktisk gør. Hun har nemt ved at holde formen – måske pga det høje stofskifte hun har.  

Hun har fra sin mor arvet sine blå øjne, som sommetider reflekterer et grønt skær, og som nærmest smiler til dig når du møder hendes blik. Hendes hår er en mørkeblonde farve og er langt, blødt og lettere bølget.

Evelyn er ikke den fregnede type, men hun har en del skønhedspletter fordelt på hendes mælkehvide krop. Dem der mest står ud, er de tre modermærker hun har på en vertikal linje omme i nakken – og et hjerteformet modermærke, som hun har på sit inderlår.  

Magier

Magi I:Lycan forvandling
Hun kan forvandle sig til sin varulveskikkelse.
Magi II:Ingen magi
Ingen beskrivelse
Magi III:Ingen magi
Ingen beskrivelse
Magi IV:Ingen magi
Ingen beskrivelseSvagheder

Svaghed I:Depressiv
Evelyn går ikke og er deprimeret hele tiden, men det dukker op i perioder. Når hun er deprimeret, så trækker hun sig meget ind i sig selv og isolerer sig.
Svaghed II:Vredesudbrud
Det sker ikke så tit, men hvis du presser hende nok og hun føler sig trængt op i et hjørne, så kan hun godt reagere en anelse aggressivt.
Svaghed III:Søvn Paralyse
Oftere end sjældent vågner Evelyn op, ude af stand til at røre sig, men ved følelsen af at noget er i rummet sammen med hende.

Ofte føles det som om noget presser på hendes bryst og som om noget vil kvæle hende, hvilket kan skabe en stor panik i hende. Dette kaldes søvnparalyse og er noget der bidrager til Evelyns meget dårlige nattesøvn.
Svaghed IV:Løse relationer
Evelyn er ikke god til tætte forhold. Hun har meget få tætte venner og er ikke så god til at skabe dybe og vedvarende relationer til andre mennesker. Det sker dog, at hun møder nogen, som får en evig plads i hendes hjerte.  Styrker

Styrke I:Egensindig
Stædig.... nej, hun vil kalde sig selv egensindig. Evelyn synes ordet stædig har sådan en dårlig klang, for hun ser det som værende noget rigtig positivt, at være egensindig. Når hun har taget en beslutning - og hun har fulgt sin mavefornemmelse - så er det sjældent at hun ændrer mening.
Styrke II:Empatisk
Evelyn har en god empatisk evne, hvor hun forstår at stille sig i andres sko og se tingene fra deres perspektiv. Hun forstår at spørge sig selv: Hvad gør de? Hvorfor gør de som de gør? og hun gør alt for at bruge sin forståelse til at komme tættere på det individ, hun står over for.
Styrke III:Intuitiv
Hun har en god intuition - altså en god mavefornemmelse.

Hun regner ikke på ting og prøver ikke at planlægge ud fra fornuft, men handler i stedet meget på sit intuitive instinkt - og det plejer at gå.
Styrke IV:Fredsmæglende
Er der en konflikt mellem nogen hun kender? Eller er der en konflikt mellem hende og et andet individ? Så er hun virkelig typen,
der gerne vil træde ind og prøve at tale om tingene, så man gennem kommunikation kan komme frem til hvad problemet er - hvad der startede konflikten og hvordan man bedst slutter den.

Evelyn Barton
Evelyn Barton
Beginner (Rank 4)

Bosted : Ingen fast bopæl.

Antal indlæg : 45


Tilbage til toppen Go down

Re: Evelyn Barton

Indlæg by Jay Wu on Ons 6 sep 2017 - 21:09


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum