Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Statistics
Der er i alt 671 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Brian

Vores brugere har i alt skrevet 238829 indlæg in 11998 subjects

Let's meet up! (Alina)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Nightrage on Man 4 sep 2017 - 16:22

Tid: 23:30
Sted: En undergrundscafé tæt ved gyderne
Omgivelser: Udenfor ikke så mange mennesker

'BIIIP!' Charlie vænnede sig aldrig til at bruge en mobiltelefon men han havde dog kommet så langt at han kunne bruge den når det blev nødvendigt. Og lige denne aften var det en gammel ven der havde skrevet til ham. Det var 'Mad Dog'. En ung varulv Charlie havde hjulpet ud af en kneben situation. Selvom Mad Dog var spinkel af bygning og mest af alt lignede en hjemløs så var en varulv der gik amok jo stadig farlig. Og denne aften havde Charlie fået en besked fra ham: "Hey buddy! Alt for længe siden! Har et mega sweet hangout i gyderne. Kom og tjek det ud!
Bare kig efter det skilt der ligner en irsk nisse der er blevet ødelagt! Cya!"
Charlie havde ikke andet at give sig til den aften så han kunne jo lige så godt kigge på det.
Så da han havde snuppet et bad på et herberg, havde han taget et par jeans på og sorte praktiske sko. Så havde han ligeledes taget en sort t-shirt der sad godt stramt om hans meget muskuløse overkrop. Så var det på med den slidte læderjakke og afsted.

Hver gang han kom ned i gyderne, kom han til at tænke på hvor langt byen var faldet når steder som det her fandtes. Det ene sted kunne der ligge en narkoman med en kanyle ud af armen, lidt længere nede en luder der var ved at give blowjob for alt for lave penge. Alt hvad der ikke var velkommen i midtbyen kunne man finde her ude. Charlie fik også en del tilnærmelser af de mange ludere der ikke havde fundet en endnu. Han var jo også meget stor og muskuløs. Dog takkede han nej imens han med et årvågent blik kiggede videre.

Efter en god lang søgen fandt han også den faldefærdige bygning med skiltet han var blevet fortalt om. Der var et par stykker der mindede om dørmænd men de lod Charlie fint slippe igennem da han ikke just virkede som ordensmagten. Indenfor var det næsten lige så slemt som udenfor men der var alligevel hyggeligt indrettet som en bar. Der var mange der var godt fulde og folk der havde taget noget men man gjorde det ikke åbenlyst her inde. Der kørte roligt musik og alle virkede velkomne. Så kastede Charlie blikket rundt for at finde Mad Dog
avatar
Nightrage
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvor folk lader ham

Antal indlæg : 336


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Alina on Man 4 sep 2017 - 23:22

påklædning

Alina havde mødtes med en gamle ven som hun ikke havde set i noget tid. De Havde besluttet sig at tage ud for at drikke en øl. Det var lidt underligt det hele og havde hun ikke kendt ham så godt var hun ikke taget afsted. Alina var blevet overrasket over hvordan byen havde ændret sig og hvordan gyderne var blevet til så skumlet et sted som det var nu. Det havde være Mad Dog som havde valgt stedet fordi han ville invitere en til at mødes med dem sener. Hun havde ikke så meget i mod det, en ven af hendes venner kunne blive en ny ven. Ellers ville en øl eller to også gøre det nemmer.

Hun lå sin leder jakke inde ved væggen mens han hentede øl til dem begge. Der var mange på denne kro lige i aften og det var ikke lige hende, men gensynet med en gammel ven fik det til ikke at virke så slemt. Da de ankom var der mange der allerede havde været meget fulde og flere havde væltet ind i hende. Men hun havde valgt at være ligeglad og se den anden vej eller skubbe til dem for at komme væk.  Den ene af de tre øl der blev placeret foran hende skvulpede over selv om det nu ikke gjorde det stor. Men før Alina kunne nå at sige noget til Mad Dog havde han prøve at sige noget til hende hvorefter han forsvandt igen. Hun sukkede og satte sig tilbage i båsen som de havde valgt. Efter lidt tid kiggede hun rundt for at se om hun kunne se hvad han skulle.

Det så ud som om han var gået hen mod døren og havde mødt en han kende. Hun kunne ikke se dem så godt fordi der hele tiden var en ny som spærrede for hendes udsigt. Men det hun kigge se gjorde hende lidt nervøs, hun ville bestemt ikke op og slås med ham det var sikkert. Alina var også altid bange for at sige noget dumt når hun mødte nye personer fordi hun ikke havde været god til at snakke med dem før hen. Hun var dog blevet bedre til det og prøve så vidt muligt ikke at vise at hun var nervøs. Hun viste ikke hvad de snakkede om men til sidst kom de hen mod det bord hun sad ved. Hun rejste sig op lige før de nåede der hen og rakte sin hånd frem mod den ny tilkommende mens hun smilte.

Mit Navn er Alina, Hyggeligt at møde dig. ” Hun var ikke sikker på om hun tale højt nok men i det mindste prøvede hun at være høflige og smile til ham fordi. Hun ville sætte sig ned igen efter han havde præsenteret sig og vis han havde taget hendes hånd. Vis ikke han ville give hånd ville hun bare have sat den ned i hendes ene baglomme fordi hun ikke viste hvor hun ellers skulle gøre af den.
avatar
Alina
Novice (Rank 3)

Bosted : i en lille lejlighed

Antal indlæg : 24


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Nightrage on Man 4 sep 2017 - 23:39

Charlie var en mand der var nem at genkende blandt andet fordi han var så stor som han var.
Der gik heller ikke længe inden Mad Dog næsten råbte til ham. "Charlie! Hva så buddy! Godt at se dig mand!"
Nærmest som altid hoppede Mad Dog op og forsøgte at bumpe sin brystkasse mod Charlies som en slags primitivt manderitual. Det gik aldrig godt men Charlie sagde aldrig noget til det og ganske som de andre gange greb Charlie hans hånd så Mad Dog ikke bare faldt ned på gulvet.
"Godt at se dig Mad Dog..... Hvordan har du det?"

Mad Dog rettede på sig selv og trak ham nærmest afsted imens han sagde: "Jeg har det megafedt..
Jeg tænkte bare at en god aften med gode venner ville være svedigt...."

Da de så kom hen til bordet, så Charlie den smukke unge kvinde der rakte hånden frem. Charlie måtte lige samle sig kort da hun var meget iøjenfaldende. Hans skarpe sanser afslørede hun var varulv og grundet hørelsen kunne han sagtens høre hende. Mad Dog var allerede listet af igen.
Så Charlie rakte hende den store hånd men gav et forsigtigt håndtryk. Dog var det klart hvorfor han var forsigtig. "Jeg hedder Charlie...... Hyggeligt at møde dig også.... Skal vi?...."
Han smed jakken og hængte den over stolen og musklerne blev mere tydelige i den lidt anstrengte t-shirt. Så satte han sig og tog den ene øl hvorefter han skålede med hende.

"Nå..... Hvor kender du ellers Mad Dog fra?" Han ville jo gerne starte en samtale lidt roligt
avatar
Nightrage
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvor folk lader ham

Antal indlæg : 336


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Alina on Tirs 5 sep 2017 - 0:41

Hvorfor blev hun altid så nervøs når der var nye omkring hende, det var ikke lige frem fordi hun ikke havde løst til og møde andre.  Hun kunne godt mærke at han var forsigtig da han trykkede hendes.  Hun nikkede da han spurgte om de skulle sætte sig og opdagede derefter at Mad Dog igen var væk. Det fik hende til at trække på skulderne for det var ikke første gang han havde gjort noget lignende. Hun lyttede opmærksomt til hvad han sagde og måtte fokusere på hans ansigt for ikke at stirre for meget på hans krop. Dog huskede hun nogen gang at kigge væk så det ikke blev ubehageligt for ham. Alina tog et den sidste af de øl som stod på bordet og skålede med ham.

Jeg lærte ham vis nok at kende da jeg boede på byens børnehjem til en fest i den anden ende af byen. Men det er nu nogen år siden jeg sidst så ham. Hvad med dig? ” hun håbede på at man ikke kunne høre at hun var nervøs. Hun tog en tår af sin øl men hun lå hovedet på skrå for at signaler at hun lyttede til hvad han sagde det var i hverfald hendes måde at gør det på. Alina kunne nu god lide hans navn der var et eller andet ved det hun kunne bare ikke lige sætte en finger på hvad. Hun var positivt overrasket for hun plejede at være mere nervøs og ikke rigtigt kunne få sig selv til at sige noget når hun sad med fremmede og specielt når de så godt som Charlie gjorde.

Hvor længde har du været i byen? ” hun var ikke sikker på om det var det rigtigt at spørge om men nu havde hun gjort det og så måtte hun vente og se hvordan han reagerede på det. Hun var ikke helt sikker på om Mad Dog var forsvundet med vilje eller ej.
avatar
Alina
Novice (Rank 3)

Bosted : i en lille lejlighed

Antal indlæg : 24


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Nightrage on Tirs 5 sep 2017 - 1:04

Lidt som hun selv gjorde, gjorde han alt hvad han kunne for ikke at stirre på hende så det blev ubehageligt. Hun var jo meget smuk, så han ville heller ikke ødelægge noget.
Som de sad der, kunne han godt mærke hun var nervøs så han ville gøre hvad han nu kunne for at hun fik det nemmere med hele situationen.
Charlie tog en god tår af sin øl men holdte blikket på hende for at vise han var interesseret i hvad hun sagde. Hun virkede rigtig behagelig så han ville heller ikke være uhøflig.

Da hun så spurgte om hvor han selv kendte Mad Dog fra, måtte han lige tænke sig om en ekstra gang. Charlie kunne sagtens huske det men 'Jeg skiftede form for at styre Mad Dog der var gået amok' var nok ikke den bedste måde at forklare det på. Det var jo heller ikke sikker at hun havde registreret han var varulv selv.
"Jeg lærte Mad Dog at kende ved..... Et slagsmål der var blevet for voldsomt kan man vel sige.. Og jeg synes at 6 mod 1 var snyd så jeg hjalp Mad Dog... Og så har vi ellers været venner siden da...."

Da hun spurgte hvor længe han havde været i byen, kiggede han kort ned på den lidt specielle halskæde han havde. Det lignede jo en talisman fra indianere hvilket det jo også var. Så smilede han og så lidt tænkende ud. "Hvor længe?..... Åh det er vel ved at være en 3 år siden jeg kom hher til eller noget i den stil.... Hvordan lokkede Mad Dog så dig her hen?"
avatar
Nightrage
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvor folk lader ham

Antal indlæg : 336


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Alina on Ons 6 sep 2017 - 17:06

Alina tog en beslutning så måtte det enten være den rigtigt eller ej. Hun tog en tår af øllen mens hun lyttede til hvordan han fortælle om hans møde med Mad Dog. Hun viste godt at Han var varulv det var en af grunde til de snakkede sammen til og starte med. Alina kunne godt fornemme at Charlie også luftede af varulv men Mad Dog havde også fortalt hende det. Hun var ikke sikker på om hvor vidt deres møde var fordi hun i sjov havde snakke om at være en del af en flok eller om det var et tilfælde.

Han havde en svær periode på det tidspunkt hvor jeg mistede kontakten til ham. Som så mange andre havde han svært ved at styre sin anden side når han blev vred… Men jeg giver dig ret i at det ikke var fair vis det var 6 mod 1. ” Hun smilede efter hun havde sagt det, hun ville ikke lige frem til at fortælle alle at de snakkede om varulve, nogen kunne være ude efter dem som altid. Det var først nu hun lå mærke til hans halskæde, den var virkelig flot selv om hun ikke rigtigt kunne se hvor den kom fra.

Så er du ikke helt nu her omkring. Hhmm vi blev enig om at mødes for at samle op også fik han lov at bestemme hvor, jeg fulde enlige med fordi det kunne være det ville blive en interessant aften… Hvilket jeg må sige det ser ud til at blive. ” hun bed sig i læben og satte sig tilbage mod væggen mens hun så ham ind i øjne ikke sikker på hvor længe hun kunne holde øjenkontakten mellem dem. Hun smilede igen og tog en tår mere af øllen. ”Så hvordan lokkede han dig her hen?
avatar
Alina
Novice (Rank 3)

Bosted : i en lille lejlighed

Antal indlæg : 24


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Nightrage on Ons 6 sep 2017 - 17:30

Charlie trak lidt på skuldrene og blinkede nærmest drilsk til hende hvorefter han sagde:
"6 mod 1 er ikke fair nej..... Men de lærte det på den hårde måde..... Siden da har Mad Dog en tendens til at male et lidt voldsomt billede af mig..."
Han så den korte forandring i hendes øjne der indikerede en forsigtig nysgerrighed som hun fik øje på halskæden. Det generede ham nu heller ikke at hun var nysgerrig omkring ham for han var også nysgerrig om hende.

Så tog han en tår af sin øl og kiggede rimelig intenst på hende. Charlie var jo født varulv og havde også ustråling som en stolt varulv.
"Det er ikke så tit jeg siger det om nye ideer fra Mad Dog men jeg tror han har ramt plet den her gang.... Noget siger mig at aftenen har meget at byde på..."
Langsomt satte han øllen fra sig og begyndte kort at grine.

"Som Mad Dog nu en gang gør bedst tror jeg.... Han ringede højrystet og ville have hans buddy med i byen og se det nye sted han havde fundet... Og her er jeg så...."
avatar
Nightrage
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvor folk lader ham

Antal indlæg : 336


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Alina on Lør 9 sep 2017 - 1:31

nogen gang skal man også lære det på den hårde måde for nogen forstå det. ”  Alina blinkede drilsk igen mens hun drak noget mere af hendes øl. Hun var ikke sikker på om han lå mærke til hendes nysgerrighed men det var vel heller ikke vigtigt, eller var det? Hun blev i tvivl om hvordan hun havde det for hun vil gerne have han lå mærke til hende men så alligevel ikke.

Han har sine stunder må man sige… hvor kommer den fra vis det er okay jeg spørge? ” Hun smilede lidt og så igen på hans halskæde dog var hun blevet nervøs over om hun havde spurgt om noget forkert. Hun satte sig tilbage igen, mens hun lå sin ene hånd ligge på bordet mens hun hold øjenkontakten mellem dem men dog på en behagelig måde.

Hun grinede sammen med ham, hun kunne godt lide hans latter. ” Jeg er glad for du er her Charlie ” Hun rødmede svagt da det gik op for hende hvad hun havde sagt og at hun havde sagt det uden at tøve. Alina satte håret bag det ene øre før hun så på ham igen og bid sig i læben. Det var virkeligt underligt det her og bestemt ikke noget hun var vant til men det var bestemt ikke noget hun havde noget i mod det.
avatar
Alina
Novice (Rank 3)

Bosted : i en lille lejlighed

Antal indlæg : 24


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Nightrage on Lør 9 sep 2017 - 1:53

Charlie kiggede kort ned på sin halskæde og så tilbage på hende med et intenst smil. det gav en rar fornemmelse at hun holdt øjenkontakten og han måtte indrømme at hun var rigtig charmerende selskab. Normalt set når han mødte en anden varulv, skulle de altid slås. Så det her var nyt men dejligt.
"Den her?... Jeg voksede 'op hos Sarsi-stammen i Nord-Amerika.. Da jeg nåede en vis alder, skulle jeg ud og rejse for at finde mig selv som de sagde... Shamanen i stammen gav mig den her som en gave inden han døde..... Det er faktisk den rejse der førte mig på de her kanter til at starte på.... Du skulle have set mig da jeg ankom.... Jeg vidste knapt nok hvad en bil eller telefon var...."

Han smilede tilbage til hende da hun sagde hvad hun syntes om selskabet, men han blev ikke selv forlegen eller noget som helst. I stedet tømte han sin øl og lagde selv sin hånd på bordet imens han fastholdt sit blik i hendes. Hun var meget meget smuk, og havde en meget tiltrækkende personlighed også. Det var en noget nyfunden interesse.
Så kneb han kort øjnene sammen men nikkede så en gang inden han sagde:

"Ved du hvad Alina? Jeg er faktisk også glad for du er her..... Jeg nyder dit selskab.... Og så klæder det dig med lidt farve i kinderne..."
avatar
Nightrage
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvor folk lader ham

Antal indlæg : 336


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Alina on Lør 9 sep 2017 - 2:57

Hun kunne set det intense smil og den måde han fortalte om hans fortid var meget spændende at høre på og hun lyttede meget godt efter. Det gav dog et stik et sted i Alina da han snakkede om stammer, det måtte hver en deres ord for en flok, nogen hun aldrig havde hade været en del da men gerne ville på et tidspunkt. ” Det lyder spændende men det må også have været en lang rejse… Det ville jeg gerne have er sikker på det måtte have kravet en del tilvænning for dig det måtte ikke have været nemt ” hun lå sin hånd oven på hans og så på ham igen og mærkede hvordan han fast holde hendes blik det var på igen måde ubehageligt hun kunne forsvinde i hans øjne.

Tanken fik hende til at smile, han var bestemt smuk og hun kunne tydeligt mærke at hun var tiltrukket af ham. Det havde hun ikke oplevet i nogen år og var derfor lidt usikker på det men viste det ikke udadtil. Da han sagde han også var glad for hun var der var hun glad for at høre det betød hun ikke var den eneste om at kunne lide det her og skulle lige til at svar ham da han overraskede hende ved at sige at det klæde hende med farve i kinderne hvilket fik varmen til at stige hende til hovedet så hun blev meget mere rød i hovedet. Hun slap deres øjenkontakt uden det var med vilje og skulle næsten lige til at flytte sin hånd fra hans for at skjule hendes ansigt. Vis dette ikke havde afsløret at hun var tiltrukket af ham så viste hun ikke og et eller andet sted var det lidt pinligt at sidde på en kro som denne og rødme som en anden skole pige.

Lidt tid efter tog hun sammen og så på ham igen og fik endelig sagt det hun gerne ville. ” Jeg nyder bestem også dit selskab Charlie… sådan noget må du ikke sige, rødmer jo bare mere af det. ” hun smilede drilsk til ham i håbet om han ville se det som om det ikke havde været meningen at hun ville trække sig væk fra ham og var nervøs for hans reaktion på det der lige var sket.
avatar
Alina
Novice (Rank 3)

Bosted : i en lille lejlighed

Antal indlæg : 24


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Nightrage on Lør 9 sep 2017 - 20:50

Han nikkede stille af hendes ord om tilvænning inden han besluttede sig for at blive lidt mere direkte i sin forklaring. På et sted som det her var der ingen der rynkede næse af det alligevel.
"Nej det var heller ikke specielt nemt.... Man kan vel på en måde sige jeg stadig tumler lidt med det.... At gå fra at være indianer til pludselig at være en del af deres fortællinger var også noget specielt.... Halskæden var en gave fra Shamanen da jeg blev voksen. Jeg er opvokset med hvad jeg er og stammen accepterede mig selvom det kunne ende galt..."

Først kiggede han lidt undrende på hende som hun nærmest trak sig tilbage men både farven i hendes ansigt og hendes måde at se på ham, afslørede fint hvad det handlede om. Han syntes jo kun det var rigtig dejligt hun var tiltrukket af ham, da det absolut var gengældt. Han havde ikke følt sådan en tiltrækning før og da slet ikke på den korte tid de havde snakket sammen.

Så grinede han let og blinkede en gang til hende med et varmt og intenst blik han egentlig ikke havde lyst til at fjerne fra hende. Hun var meget betagende.
"Det er vel kun et godt tegn? Og den røde farve i dine kinder, klæder dig rigtig godt faktisk.... Det klæder dig at smile"
avatar
Nightrage
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvor folk lader ham

Antal indlæg : 336


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Alina on Lør 16 sep 2017 - 2:40

Alina havde siddet og lyttet til hans fortælling, som var meget spændende at høre på men der var noget som ikke gav mening. Hun kunne godt se han var stor af bygning men hun forstod stadig ikke det med at det kunne ende galt. Hun var dog glad for at de havde accepteret ham alligevel. ”Du må sige til vis der er noget du har brug for hjælpe til så. Det er en flot gave, jeg kan godt forstille mig at det er meget underligt at gå fra at høre historierne til at være en del af dem. ” hun smilede til ham igen og havde overvundet sin tilbagetrækning ved at tage sig sammen. Det kunne ikke passe at hun skulle sidde her og opføre sig som en skolepige.

Hun lå sin hånd tilbage på hans mens hans hun blinkede tilbage til ham. Hans varme og intense blik fik hende til at smile, selv om hun ikke var rød i hele hovedet mere fik hans ord farven til at blive ved hende kinder. Det var længe siden hun havde været uden for sådan en følelse så hurtig. Det var mærkeligt at tænke på og et eller andet sted strejfede tanken hende at det var en drøm og når hun vågnede i morgen var det aldrig sket. ”Det kan være et godt tegn vis det er gengældt, ellers vil det gå hen og blive pinligt eller akavet. Mange tak Charlie det er dit smil der smitter. ” Drillede hun og gav hans hånd et klem. Alina var ikke sikker på hvor længe de havde siddet og sakket, et eller andet sted var det også lige meget men det var måske alligevel en god ide at få noget luft der var mere rent ind det der var at finde i denne kro. Hun tog ikke blikket fra ham det kunne hun ikke men alligevel undrede hun sig lidt.
avatar
Alina
Novice (Rank 3)

Bosted : i en lille lejlighed

Antal indlæg : 24


Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet up! (Alina)

Indlæg by Nightrage on Lør 16 sep 2017 - 2:55

Han tog sig selv i at komme med en kort latter som hun tilbød sin hjælp. Det var jo en god idé for ganske vist havde han været der et stykke tid men der var ikke rigtig nogen der havde taget sig tiden til at hjælpe ham med at lære civilisationen at kende. Det meste havde han fundet ud af af sig selv.
Dog følte han også for at foklare hende hvad han mente med fortællinger. "Jeg hørte en del fortællinger men jeg blev selv en slags fortælling. Når jeg.... Skiftede form.... Så var det som regel fordi jeg stoppede den hvide mand i at ødelægge reservatet. Man kan vel sige jeg blev en slags bøhmand for dem"

Han var selv ganske solbrun så det var lidt sværere at komme til at se han ligeledes fik farve i kinderne. Men det var rigtig dejligt selskab syntes han, hun var virkelig sød og tiltalende. Nu var han lige pludselig glad for at han takkede ja til at mødes med Mad Dog.
Så kiggede Charlie rundt en gang og spurgte lidt diskret:
"Mad Dog er ikke kommet tilbage endnu så han har haft bagtanker med det her.... Men hvad siger du til at komme med udenfor og få lidt frisk luft? Og så kan du forhåbentlig forklare mig hvorfor du ser undrende ud?"
Folkene var også begyndt at blive rimelig højrystet der inde. Charlie så på hende med et forventningsfuldt blik
avatar
Nightrage
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvor folk lader ham

Antal indlæg : 336


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum