Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

Hugo er boss

Go down

Hugo er boss

Indlæg by Hugo on Man 28 aug 2017 - 17:58

Hejsa!

Min karakter er undervejs (mangler lige min godkendelse, så er jeg good-to-go) og i den sammenhæng vil jeg naturligvis gerne se om jeg kan stable nogle plots eller relationer på benene.

Hugo er "bare" et menneske, og en på mange måder ret træls en af slagsen. Han indeholder en masse humor, men også en masse kynisme og frustration. Dybt inde er han en god fyr - det tror jeg i hvert fald, men i øjeblikket er han bare ret pessimistisk omkring det meste, og den ene dag flyder i et med den næste. Hvad han har opnået i hans liv bærer præg af, at han er ufatteligt dårlig til at følge noget til dørs. Han vil hellere starte en masse ting, har en masse idéer, men bryder sig ikke om at binde sig eller gøre noget færdigt. På mange måder er han nok bange for sin egen succes.

Altså ville det være fedt, hvis han kommer ud for nogle ret vilde ting, der kan få lidt gang i ham... Eller at udsætte ham for noget helt mondænt, så han kan stå og vræle over hvor latterligt kedeligt livet er, i virkeligheden. Jeg er med på den værste, i hvert fald næsten.

Uanset hvad, så håber jeg under alle omstændigheder, at nogle er jer får tanker om det ene eller andet med ham - eller at han måske kan hjælpe jer med noget i har i tankerne omkring jeres egen karakter.

Der kan læses mere om Hugo på min profil, og lige her: http://www.vielamort.net/t15006-hugo-king

Tak og vi skrives ;-)

Hugo.


Sidst rettet af Hugo Tirs 29 aug 2017 - 11:44, rettet 1 gang (Reason for editing : Hvem har skrevet det her bras? 04)
avatar
Hugo
Beginner (Rank 5)

Bosted : I sin lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 72


Tilbage til toppen Go down

Re: Hugo er boss

Indlæg by Jordan on Tirs 5 sep 2017 - 23:39

Hejsa @Hugo
Jeg er endelig herinde igen. Har haft noget knas med skolehajs og sådan lige her efter ferien. Men jeg har endelig tiden til at RP igen. Så hvis du ønsker at skrive så er jeg helt klar.

Jeg har egentligt tre karakterer, så jeg tror at istedet for at sende dig tre links og du piner dig igennem dem for at finde ud af hvem de er så kan jeg lige smide nogle små resume op herinde.

Jordan - En bartender, Vegetar og Tom Boy i et. Det er Jordan. Hun kommer godt ud af det med næsten alle folk, også selvom hun ikke faktisk er som dem. Jordan er en djævel af Lucifers, men hader alle hendes søskende.  Dette kommer af at Jordan egentligt gerne ville have været et menneske. Derfor prøver hun at holde sig fra det overnaturlige, men det virker til hele tiden bare at finde hende på tidspunkter hvor hun mindst forventer det.

Men som person elsker hun bare at sætte et smil på andres læber og tage en aften sammen med vennerne i byen, få nogle drinks og en dans på diskoteket hvor hun arbejder. Dog er hun ikke komplet uansvarlig. Hun er trænet i flere kampsport stile og har flere gange været oppe og tosse, både for selv at undgå dumme fyre, men også for at passe på andre da hun har et beskytter kompleks.
Dette har før ført hende med sin nysgerrige snude til steder og folk hun helst ikke har skulle lægge sig ud med, men desværre redder hendes forbandelse som djævel hende tit og ofte.
-
Nate - Nate, en vittig fyr med et sødt smil og et glimt i øjet. Han ser altid det bedste i folk og lukker hurtigt folk ind i hans hjerte. Hans venlige smil er derfor ikke en facade. Venlighed er ikke noget man skal fortjene som respekt, han udviser det til alle.
Han rejser tit og ofte rundt verden til folk han kender forskellige steder eller til helt nye steder han endnu ikke har været for at videre gøre hans blog hvor han beskriver sine rejser og intet problem har med dele ting om sig selv med verden.

Det skal nok noteres at Nate ikke er den skarpeste kniv i skuffen. Dette gælder både akademisk og overfor andre folk hvor han er ret så naiv og manipulerbar da han stoler på det bedste i alle.
Dog er der en lille ting han ikke deler med folk. Han er en Navajo og kan derfor skifte form til den af en axolotl. Dette deler han normalt ikke med mindre han er 110% sikker på at han kan stole på folk.
-
Carmilla - Åh Carmilla.... Jeg har smidt en emnesøgnings ting op for hende for ikke så lang tid siden, men nu vil jeg prøve på at beskrive vanviddet der er Carmilla for dig alligevel.
Carmilla er en manipulerende, sociopatiske gambler af en vampyr. Hun ejer sit eget kasino hvor det overnaturlige ikke er særligt skjult, ligesom det meste omkring hende. Hun er åben overfor alle spørgsmål og skjuler intet om hendes egen historie, personlighed eller forbrydelser.

Hun er måske lidt egoistisk, men er festlig at være i nærheden og er ikke uden sin humor som oftest er mørk og sarkastisk. Hendes generelle nærvær kan være meget betryggende som hun helst ikke ser nogen kommer noget til i nærheden af hende, også selvom det nok kun er for hendes eget bedste hun passer på folk.
Carmilla tænker dog normalt ikke på det enkelte individ med mindre det er i sengen. Hun har svært ved at binde sig følelsesmæssigt til folk og kan egentligt bedst lide blot at se folk som grupper. Dette gør at hun kun gør ting af to basale grunde der begge har rod i hendes stædige og egoistiske personlighed.
-
Sådan. Det var mine karakterer. Hvis du kunne tænke dig et emne eller to, så er jeg klar. Du kan bare sende en PB og så kan vi tale om ideer til emner og så videre hvis det lyder som noget for dig.

PS. Måske burde jeg dog sige at der er god chance for at jeg ikke svare super mange gange om dagen og nogle dage ikke er på da jeg er studerende og derfor har ting på siden. Men nogle dage hvor jeg ikke lige laver andet kan jeg være super meget aktiv.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Hugo er boss

Indlæg by Hugo on Ons 6 sep 2017 - 14:26

Jeg skriver dig en PM øjeblikkeligt, Jordan!
avatar
Hugo
Beginner (Rank 5)

Bosted : I sin lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 72


Tilbage til toppen Go down

Re: Hugo er boss

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum