Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Hugo King

Go down

Hugo King

Indlæg by Hugo on Man 28 aug 2017 - 14:31

DET GENERELLE

Navn
Kaldenavn
Køn
Hugo King


”HK”, ”King” og ”ABC”


Mand


Race
Eksistens
Kropsalder
Menneske


28


28PERSONLIGHED
Hugo er en kynisk og på mange måder træls og opgivende person. Han har i store træk givet op på sit liv, og dagene flyder meget i et, imens han bare går og dagdrømmer om at kunne skride fra det hele, eller alternativt lave noget helt vanvittigt. Lysten til at gøre noget sindssygt og impulsivt stiger i takt med, at hans arbejdsopgaver bliver større, imens hans løn forbliver den samme. Han finder sig i det, ikke fordi han ikke tør tage konflikten eller er usikker på den ene eller anden vis, men fordi han ganske enkelt ikke gider. Med årene har Hugo affundet sig med, at han tog en uddannelse for prestige og penge, og så endte bag et skrivebord hvor lønnen ganske vist er udmærket, men prestigen halter noget så gevaldigt – ligesom han ikke får en skid respekt fra sine kolleger, efter hans mening, på trods af, at han løser mange af deres opgaver og arbejder langt ud over hvad der kunne forventes af ham. I fritiden forsøger Hugo at stimulere sig selv med computerspil, programmering, dyrker amatørteater og spiller fodbold. Han fylder sine dage så godt han kan, for når han går i seng uden at være udmattet, så kan han ikke lade være med at tænke på, hvor meget hans liv ikke har formet sig som han havde ønsket det. Hugo indeholder i virkeligheden et væld af følelser, som han dog kun i yderste nødstilfælde faktisk giver afløb. Han er en stoisk mand, som derimod sætter en ære i altid at være så fattet som muligt, hvorfor han også er besat af skuespil – da det på mange måder er den diametrale modsætning, og giver ham mulighed for at få noget afløb. Hugo er meget romantisk, men har ikke haft en kæreste i flere år. Han er blevet meget pessimistisk på det punkt, og hvor han godt han komme under dynen med en kvinde engang om måneden, hvor de begge er fulde, så regner han ikke med, at han nogensinde finder den eneste ene – på trods af, at han meget gerne vil have børn en dag, og opbygge sig en form for eftermæle.

For at sige det på godt dansk, så mangler Hugo ganske enkelt spænding i livet. Det er grunden til, at han indenfor de senere par år har kaster sig ud i nogle ting, som han ellers aldrig havde troet om sig selv. Han har prøvet forskellige narkotikum, været hos prostituerede og den sex han har er gradvist blevet mere og mere voldelig og hård.


UDSEENDE
Det mest iøjenfaldende ved Hugo, når man ser ham på afstand, er hans brede skuldre. Han er godt, tæt bygget og kan se større ud end det egentligt er tilfældet. Hugo er, under skægget som han ikke går hulens meget op i passe og trimme, i besiddelse af et stærkt, defineret kæbeparti og en fremtrædende, lettere spids, hage. Skægget er der dog imidlertid, busket, tykt og ikke skide velplejet – mest af alt fordi Hugo ikke rigtigt gider barbere sig. På samme måde, så er håret lige en anelse for langt, det meste af tiden, da Hugo ofte udskyder lidt at gå til frisøren – for hvis’ skyld skulle han klippe sig alligevel? Og han selv er jo ligeglad, i store træk. Et par lysebrune øjne skinner ud gennem de ofte halvlukkede øjne, og prydes af et par tit kritisk sænkede øjenbryn.  Under tøjet, så er der skam muskler, i hvert fald de fleste steder. Overarmene er definerende og igen er særligt skuldrene store, brystet er ikke indsunkent eller fladt, men ser derimod også lettere trænet ud. Mavsen er dog lidt anderledes, og den lille kagevom stikket en smule ud over bæltet, når Hugo bevæger sig omkring. På mange måder generer det ham ikke, men så alligevel. Det ville bare kræve for meget af ham, at lave om på, har han besluttet.

Hugo er 185cm høj og vejer 86kg.


MAGIER

Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
MAGIENS NAVN IMAGIENS NAVN IIMAGI LÅSTMAGI LÅST
BESKRIVELSE I


BESKRIVELSE II


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER
husk at for hver magi skal du kunne tilføje én svaghed mere!)

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Prokrastinering
Overdreven Selvsikkerhed
Uambitiøs
Ekstremt kynisk
Hugo har tendens til, at udsætte alt hvad han kan komme afsted med, til en anden dag – i hvert fald hvis der er tale om arbejde, aftaler eller lignende. Det eneste han forsøger, at holde ved lige og urokkelige, er sine egne hobbies.


Hugo er ikke som sådan arrogant, han har bare en fuldstændig afsindig tro på sig selv og sine egne evner. Han kan altså ikke løse alle opgaver fordi opgaverne er laver af fjolser, eller andres kompetencer fejler noget, men fordi at der ikke er noget som helst i denne verden, som Hugo forestiller sig, at han ikke kan finde ud af, hvis han bare får muligheden.


Hugo er ganske enkelt ikke interesseret i, at skulle klatre op af rangstigen, hverken socialt, arbejdsmæssigt eller i noget andet henseende. Det hele er blevet så banalt for ham, tænker han, at han har sat sig ud over det. Ganske vist ville han gerne nyde goderne af et liv højt på strå, men han magter på ingen måder, at lægge energien i, at opnå det.


Der er mange mundheld, som handler om hvordan man ser andre mennesker. ”Forklar ikke med ondskab, hvad du kan forklare med dumhed”, ”Behandl andre som du selv vil behandles”, ”Tro på det gode i mennesket”. Hugo er ramt af en voldsom kynisme i hele sit livssyn, og tror mest af alt på det rationelle og egoistiske – ikke fordi han selv er en gemen narcissist, for det er han ikke, men han mistænker alle andre mennesker for at være det. Ingen gør noget, uden at få noget ud af det – det er Hugo device. Det er ikke så meget, at han tænker alle mennesker er onde, men mere at ingen mennesker er gode. Hugo svømmer i et ocean af ligegyldighed.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Løgn og manipulation.
Fysisk styrke
Skydning
Hånd-øje koordination og reflekser
Hugo er, ganske enkelt, en fuldstændig utrolig god løgner. Han kan lyve om alt og alting, og det er noget han ofte gør, bare fordi han kan. Fra ansigtsmimik til kropssprog til selv ordene. Hugo føler sig sommetider som et helt falsk menneske, når han tryllebinder en mindre forsamling til hans ord og gerning, og de går derfra med en idé om, at han er en venlig og god gemyt, som kan lige dem ligeså godt som de kan lide ham.


Gennem sin træning i kampsport, herunder taekwondo og boksning, og sidenhen nu blot sin styrketræning, så er Hugo i besiddelse af noget af et slag (og spark, i øvrigt) – hvad han dog kun ekstremt sjældent for lov til, at demonstrere. Han er også god til at løfte tunge ting, åbne marmeladeglas og den slags.


Skydning. Med både pistol, semi-automatisk samt automatisk riffel er Hugo ganske ferm. Han sigter og rammer bedre end langt over gennemsnittet, har været til nogle skydekonkurrencer og gjort det godt.


Hugo ligger inde med en virkelig, virkelig hurtig opfattelsesevne - her altså både i forhold til forståelse, men særligt også i forhold til at opfange fysiske ting omkring sig. Hans øjne og lemmer arbejder fuldstændig synkront, og hans koordination de to imellem er fuldstændig fortrinlig. Derudover, og dertil, så er Hugo altså i stand til, at reagere på de fleste ting, der sker inde for hans 'sfære. Hans reflekser er, hvis ikke uovertrufne, så tæt på.Hugo
Hugo
Beginner (Rank 5)

Bosted : I sin lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 72


Tilbage til toppen Go down

Re: Hugo King

Indlæg by Jay Wu on Tirs 29 aug 2017 - 8:10


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum