Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

Emnesøgning til Amanda <3

Go down

Emnesøgning til Amanda <3

Indlæg by Amanda Lewis on Lør 26 aug 2017 - 20:55


Emne søgning til Amanda  

Da Amanda er helt ny på siden, mangler jeg nogle nogle relationer og plots/emner til hende!

Jeg har ikke så mange regler kun:

-dine svar skal være læselige. Her ikke ment om at der slet ikke er plads til stavefejl, jeg har selv nogle af disse. Men jeg fortrækker at jeg ikke skal gætte mig frem til sætningen.
-Jeg er ikke så god til URL FC, (Anime/Animeret) og det er intet ondt ment om dem der har dette.
- Lad mig svare i mit tempo, selvfølgelig er det i orden at man spørger ind til mig efter en uge eller to, men vil gerne undgå at der bliver spurgt ind til det hver gang jeg er online, da jeg godt kan være det, uden at have overskud til at svare lige med det samme.


Lidt om Amanda:  
Amanda er en typisk populær pige! Hun har altid været det også i solen. Det er dog ikke noget hun er så stolt af! Da hun gennem sin tid i high school og collage, ikke altid har været lige sød mod folk. Hun var del af en større pigegruppe, hvor der blev sagt og gjort hårde ting mod andre.
Amanda har dog altid været den ”søde” i denne gruppe.
Efter Collage brød hun dog med denne gruppe, og valgte at være sig selv. Populariteten har holdt ved, men nu nok mere fordi hun altid er glad og klar på den værste.
Amanda er dog en pige der altid gør alt for at hjælpe alle andre, og oftest glemmer hun dog sig selv og sine egne behov i mellemtiden.
hun er en utrolig sød og blid pige. Hun har altid et smil på læben, dog også når hun ikke burde.
Hendes har er officer og Amanda har altid været fars pige, og det er sjældent hun gør noget hendes far ikke ville bryde sig om!
Hun bor stadig hjemme hos sine forældre, i en side bygning, der dog er hendes egen.


Hvad søger jeg til hende:
Egentlig søger jeg lidt af det hele, men har også nogle specifikke plots


High school/Collage: Personer der enden var en del af den gruppe hun gik i, eller ofre for deres noget hårde måde at tackle andre elever på.
Måske en der har været ulykkeligt forelsket i skolens populære pige, men hvor hun var ”uden for rækkevide” (eventuelt en der i skolen har været lidt nørdet eller på anden måde ude af de populæres ”klub”)

Folk fra byen:
Amanda fester meget, så nogle hun somme tider mødes med, drikker dig fuld, danser og har det sjovt.

Lovers/one nigth stands: Hun har indtil nu kun været sammen med mænd, men ville måske ikke være afvisende overfor en kvinde  


Hvis du har andre ideer, så skriv endeligt!

Har du nogle spørgsmål til Amanda, så skriv endeligt!
avatar
Amanda Lewis
Novice (Rank 2)

Bosted : I en side bygning til hendes forældres hus.

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: Emnesøgning til Amanda <3

Indlæg by Hugo on Tirs 29 aug 2017 - 13:28

Nu så jeg lige, at vores to tråde er de eneste ingen har turde skrive i endnu, så jeg ville skyde et indlæg herind!

Nu er min kære Hugo blot et menneske, men jeg tænker han kommer vidt omkring og er involveret i mange ting, så der burde være muligheder. Som udgangspunkt kunne han både være "fra byen" eller et "one night stand" som du søger efter, selvom han nok ikke vil være skide pålidelig, hvis/når der bliver lavet aftaler om at blive fuld; men når han så faktisk gjorde alvor af det, så festede helt igennem.

Jeg ved ikke, om du har andre ting i støbeskeen end de tre ting? Måske de kommer i samme fodboldklub, skydeklub eller noget i den stil? Har været til forpremiere til den samme film?

Jeg er i hvert fald frisk på noget plottehurlumhej. Jeg skriver desuden gerne fyldestgørende svar(forhåbentligt), hvoraf i hvert fald det meste burde være læseligt

Mere om Hugo kan læses på min profil og her: http://www.vielamort.net/t15006-hugo-king - Derudover, så har han også sin egen plottråd her: http://www.vielamort.net/t15007-hugo-er-boss
avatar
Hugo
Beginner (Rank 5)

Bosted : I sin lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 72


Tilbage til toppen Go down

Re: Emnesøgning til Amanda <3

Indlæg by Jordan on Tirs 5 sep 2017 - 23:54

Hejsa. Jordan her.
Jeg kunne da godt tænke mig et emne eller to med dig hvis det skulle være noget.

Jeg har inde på @Hugos emnesøgnings post skrevet tre resumere, et for hver af mine karakterer, men herinde tænker jeg at jeg lige ville skrive hvilke ideer jeg selv har nu hvor du jo så fint har skrevet relationer du kunne tænke dig.
(( Hugos emnesøgnings post hvor mine resumere kan findes: http://www.vielamort.net/t15007-hugo-er-boss#272009 ))

Jordan - Hun ville være ret god til at udfylde en post som en Amanda kan gå i byen med. Jordan er bartender og en ekstrem festabe. Hun er også ret så drenget, og det har måske rod i at hun også er i et forhold med sin kæreste/forlovede Sasha.

Nate - Se... Den var svær. Nate ville have svært ved at udfylde hverken af de tre. Han gik ikke rigtigt i skole i Frankrig, han er ikke super ofte i byen og er homoseksuel så han ville nok have svært ved at være en one night stand med hende.
Dog er et venskab med ham ikke noget man ikke kan finde. Måske fordi han også er en Navajo. Så hvis det er kan vi jo måske finde ud af noget omkring at de kan opdage det ved hinande hvis det endeligt skal være.

Carmilla - Hun ville kunne udfylde en plads som en one night stand person hvis det skulle være. Hun ville også kunne være en person hun kunne gå i byen med, men måske ikke helt stoler på til meget andet da hun er en ret sketchy person og ejer af et Kasino.
Jeg ved hellere ikke hvor meget Amanda ved om den overnaturlige verden, men da Carmilla er en vampyr ville dags aktiviteter være udelukket for hende.

Du kan skrive over PB hvis du har nogle andre ideer eller tanker.
Og jeg er helt med på at du ikke vil svare hurtigt. Det kan jeg hellere ikke selv da jeg selv studere. Dog skal det nok hurtigt siges at jeg også er mest aktiv om natten på internettet da jeg er lidt af en natugle.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Emnesøgning til Amanda <3

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum