Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Mike on Søn 22 okt 2017 - 1:39

Mike fandt sig selv i en situation han kendte bedre, da vampyren begyndte at være mere... Normal? Og virkede til at vise en interesse, som han var mere vant til. Han kunne næsten ignorere omstændighederne, og opføre sig som han plejede, hvilket beroligede hans paranoide tanker en smule. Hvad der var endnu bedre var, at vampyren sagde at han kunne lide ham, hvilket virkede positivt. Så var chancen måske større for at han slap herfra i live... Hvis planen altså ikke var at beholde ham for evigt, men det valgte han bevidst ikke at tænke for meget over. For nu, ville han bare gå med sin fornemmelse, og prøve at holde sig på den gode side af lægen, på den eneste måde han var god til; at komme i bukserne på ham.
"I don't know if I agree yet, I haven't seen enough of you to judge. But maybe you'll be willing to show me?" Som han snakkede, rykkede han sig også lidt tættere på vampyren, stadig med front imod ham, og lagde sin hånd på hans lår. Ikke specielt højt oppe, faktisk var det nok lidt tættere på hans knæ end skridt, men lige nu testede han også mest vandene. "You never really told me your name and I'd really like to know. It feels weird to call you doctor outside of a hospital, and I'm not old-fashioned enough to call you by your surname." Med vilje nævnte han ikke hvorfor de var udenfor hospitalet, men fik det egentlig til at lyde som om at det ikke var det helt store igen. Nu hvor det lod til at han var på en god side af lægen, ville han helst ikke provokere ham for meget ved at sige noget dumt.
Mike
Mike
Beginner (Rank 4)

Bosted : Sine forældres hus i Saint Jean

Antal indlæg : 42


Tilbage til toppen Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Alias on Ons 25 okt 2017 - 0:55

Alias bed tænderne hårdt sammen og lukkede øjnene et øjeblik. Han forsøgte at holdte hovedet koldt, men.. Selv om hans øjne var lukkede, kunne han stadig dufte mennesket, han kunne høre hans hjerte slå, pulsen der dunkede lige under den tyde hud, han kunne stadig mærke blodet mod sine læber, smage det på tungen. Han sukkede langsomt og rykkede lidt tilbage i sofaen og åbnede langsomt øjnene igen. "Show you?" sagde han stille og kneb øjnene lidt sammen, han rystede så langsomt på hovedet, nej. Alias fulgte Mikes bevægelse da han rakte ud mod ham, han havde hurtigt sin hånd om knivskaftet, klar til at trække den, skulle Mike prøve på noget, men han lagde bare sin hånd mod hans knæ. Alias slap kniven igen. "Mike.." brummede han stille og lod sine fingre glide rundt om hans håndled og skubbede så hans hånd væk fra sit lår. Han rejste sig op og stod nu over ved den anden mur og kiggede på Mike. "It would not be right.. Not now.." sagde han stille og sendte Mike et halvt smil. Selvfølgelig havde han lyst til ham, hvordan kunne han ikke? Men det ville være forkert hvis han gjorde noget ved det lige nu, Mike var under indflydelse af hans blod.. Han kunne ikke vide hvorvidt han rent faktisk ville have ham, eller om det bare var blodet der talte.. Det ville ikke være lige så godt. Desuden havde han lovet at han var færdig med voldtægt.. Hmm.. Måske.
Han skulle bare vente.. Den tid det nu tog for blodet at løbe gennem Mikes system, og så.. Måske.
Han kiggede op og lagde armene over kors, "Alias.." sagde han roligt, hvilket var en joke i sig selv, men den hemmelighed holdte han for sig selv.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Mike on Ons 25 okt 2017 - 22:27

Mike lod sin hånd blive fjernet uden at kæmpe imod det, men han sendte da lægen et lidt såret udtryk, med underlæben skudt en lille smule frem og rynket pande, da denne rejste sig fra sofaen. Nu hvor han ikke sad tæt op af vampyren føltes det lige pludseligt væsentligt koldere at sidde på sofaen, og ærligt talt vidste han ikke helt hvad det var der gjorde det. Det var ikke tit at han faktisk kom ud fra at blive afvist for at være helt ærlig. Ikke at han svømmede i mænd der gerne ville i seng med ham, men han havde en ret god gaydar hvis han selv skulle sige det, og var ikke så genert af sig. Men heldigvis var det ikke et endeligt nej, det lød bare som et nej for nu, så han havde stadig en chance for at komme på mandens gode side.
"But you might want to do so later?" spurgte han, en smule forhåbningsfuld. Om det var den underlige følelse, som blodet havde bragt, eller om det var muligheden for at komme under huden på manden, var Mike faktisk ikke helt sikker på... Men uanset hvad ville han næppe skifte mening senere. Jo, måske på grund af bivirkningerne når blodet var ude af hans krop, men når han var kommet sig over det? Ja. Nok var Mike hunderæd for at blive slået ihjel, men han havde efterhånden erfaret at hvis han kunne vise hvordan han kunne være værd at holde i live, så var chancen for netop at overleve væsentligt større. Derudover, så var manden jo ikke utiltrækkende. Hvis man trak detaljen om at han havde været ved at slå ham ihjel, så havde han været Mikes type. Han flirtede ikke med hvem som helst, selv når han var fuld.
"Alias..." Han smagte lidt på navnet, en smule undrende, men endte med at trække på skuldrene. Det var sikkert bare en eller anden fremmed form af navnet Elias, selvom det var lidt pudsigt. "Well, Alias, since you're not gonna keep me hot all night, can I have a blanket to cover up? I'm getting a little cold." For at understrege hvad han sagde, gned han sin ene arm en smule, hvor gåsehuden var begyndt at sprede sig.
Mike
Mike
Beginner (Rank 4)

Bosted : Sine forældres hus i Saint Jean

Antal indlæg : 42


Tilbage til toppen Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Alias on Tors 26 okt 2017 - 2:26

Alias mærkede så pludselig hvordan noget inde i ham stønnede lavt, noget var vågnet. Han kiggede tilbage på Mike, en del af ham havde lyst til at råbe til ham at han skulle løbe, for sit liv.. Men.. Han ville ikke nå langt, desuden, havde den anden del af ham lyst til at skære Mike op, voldtage hans dødekrop, imens han drak hans blod, hver en dråbe af ham. Morning.. hviskede stemmen i hans indre, den stræk sig.. Ud til hver en afkrog i hans sind.. Tog sitationen ind Alias havde sat dem i og betragtede dovent menneskedrengen. You brought me a toy.. Hviskede den silkeblødt, og Alias smil blev en anelse formørket. "Oh.. Mike.." sagde han stille og de røde øjne glimtrede nu i mørket. Han var med ét tilbage i sofaen, sad helt tæt på Mike denne gang og kiggede ham ind i øjnene. Cute one.. hviskede stemmen, og Alias nikkede og gav den ret, det var han. Shall we.. Play? spurgte stemmen Alias, og Alias nikkede roligt "Oh yes, we shall.." sagde han til svar. Han var oppe på bene igen, denne gang havde han dog lagt sin hånd om Mikes håndled og hevet ham med op og stå, han hev ham efter sig hen til væggen og skubbede ham op af den. Den væg hvor krogene hang for loftet og kæderne og rebene lå i en fin bunke, klar til det hele. Han snuppede et reb fra bunken og på ingen tid havde han bundet Mikes håndled sammen, og sat den anden ende af rebet fast i en krog i loftet, hvorved han havde trukket til så Mikes hænder nu var bundet over hans hovede. "Pretty.. Like that.." hviskede han stille, og stemmen grinede stille i hans hovede. "Cute.. And.. So.. Undressed.. " sagde han stille og tog et skridt tilbage for at betragte Mike. Han gik så en runde omkring ham, betragtede ham som et rovdyr ville have gjort det. Han fandt så kniven frem fra sin bælte igen og skar en rift i sin finger, inden han stillede sig tæt op af Mike bag fra og stak en finger ind mellem læberne på ham, endnu en gang.. men denne gang.. Skulle han have mere, denne gang skulle han.. Blive sindsyg af lyst.. Yes.. Make him.. crazy! grinede stemmen, og Alias grinede med. "Drink up babe.. drink up.." hviskede han mod Mikes øre. Den anden hånd lagde han så langsomt omkring livet på Mike og trak ham lidt bagud mod sig selv, så de nu rørte hinanden.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Mike on Tors 26 okt 2017 - 13:23

Mike rynkede lidt på panden og lagde hovedet på skrå, da Alias sagde hans navn i stedet for at svare ham, og inden han kunne nå at spørge om der var noget galt, var vampyren på sofaen igen, denne gang helt tæt op af ham. Det forvirrede ham en smule, men han nåede igen ikke at sige eller gøre noget, før han blev hevet op og stå, for derefter at blive skubbet op af en væg, med Alias foran sig. Tøvende blev han stående mens Alias fandt reb, og et øjeblik overvejede han at forsøge sig med at stikke af igen... men da han så rundt, fandt hans blik bordet som han var blevet kastet ind i, og så forsvandt tanken igen.
Nervøst sank Mike en klump i sin hals, da Alias gik i gang med at binde hans hænder sammen, men kæmpede ikke imod. Han så bare op på manden, med hvad man sagtens kunne læse som nervøsitet, og han tvivlede ikke på at man med vampyrers hørelse kunne høre hans hjerte hamre afsted. Det blev kun forværret da hans hænder pludseligt var tvunget over hans hoved og han blev hevet fremad fra væggen. Han kunne ikke andet, end at lade Alias gøre som han ønskede, hvilket viste sig at være, at gå rundt om Mike, som om at han gerne ville tage alt ind og se ham fra alle vinkler. Han vidste ikke rigtigt hvad han følte omkring situationen, det var uvant territorium, for generelt var han ikke typen der lod sig binde fast af andre... Men det lod ikke til at han fik et valg. Han følte sig sårbar og underligt kold som han stod med armene over hovedet, uden mulighed for at krybe sammen eller tildække sig på nogen måde, og i started gjorde Alias heller ikke noget. Han stod et eller andet sted bag ham, og selvom Mike var nysgerrig, turde han ikke rigtigt at vende sig for at kigge uden at have fået lov. Men han turde godt at spørge hvad vampyren lavede, for det der med at holde kæft var ikke en af Mikes talenter.

"What are you-" Mike nåede ikke engang at færdiggøre sin sætning før han fik en finger i munden, og smagen af blod, samt varmen fra tidligere fyldte hans mund. Men modsat første gang, tøvede Mike ikke med at sluge blodet, faktisk gav han sig ret hurtigt til at sutte på Alias' finger, både for ikke at pisse vampyren af, men også fordi han egentlig virkelig godt kunne lide at være høj på vampyrblod. Hvad Mike ikke havde regnet med var at varmen blev værre og værre, og noget af det begyndte at samle sig nederst i maven, på en måde der gjorde ham desperat. Og han vidste ikke om det blev bedre eller værre af da Alias arm varm om hans liv, for det bragte mere varme med sig, men på en langt mere tilfredsstillende måde... Og alligevel var det ikke helt nok.
Mike
Mike
Beginner (Rank 4)

Bosted : Sine forældres hus i Saint Jean

Antal indlæg : 42


Tilbage til toppen Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Alias on Tors 26 okt 2017 - 17:16

Alias ventede tålmodigt imens Mike drak hans blod, ind til han selvfølgelig syntes han havde fået nok. Så trak han langsomt sin finger til sig og betragtede den kort imens såret forsvandt, i det det healede af sig selv. Han havde havde igen fat om kniven men valgte dermed at hakke den ind i væggen bag Mike og lade den side der, til når han igen skulle bruge den. Han gik så roligt om foran ham og slap ham dermed om livet. I stedet løftede han en finger og lage den under Mikes hage og skubbede hans ansigt lidt op så deres øjne mødtes. Hans smil voksede sig større ved det blik Mike sendte ham, og hugtænderne blev igen synlig bag de røde læber. "I like that look on you.. What do you call that? Desperation.." hviskede han stille og slap Mikes hage igen, inden han gik et skridt tilbage og betragtede sin fangst. Han slikkede sig dovent om læber imens han betragtede Mike, lod sit blik løbe langsomt op og ned over hans krop, Such a pretty one.. However.. Would be more pretty.. With a bunch of blood all over.. grinede stemmen og Alias grinede højlydt med. "So.. Want to say something? Ask me anything? Beg maybe?" sagde han stille og vendte tilbage til sin vodka flaske, alkoholens virkning var allerede væk igen, så han måtte hurtigt hælde mere på for at holde sig selv kørende.
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Mike on Lør 28 okt 2017 - 0:00

Mike brummede utilfredst i det fingeren blev fjernet fra hans mund, og dermed også blodet. Han så hjælpeløst op på Alias, da denne stilte sig foran ham og løftede hans hoved så deres øjne mødtes. Hans øjne var mørke af lyst, hvoraf hans pupiler optog strstedelen af pladsen, og hans vejrtrækning var dybere end normalt. Han klynkede lavmedt, hvilket måtte være rigeligt svar på vampyrens spørgsmål og pressede sine ben sammen i håb om at kunne lindre den nærmest brændende fornemmelse han begyndte at mærke mellem dem. Han var ikke helt i boner-city, men det var eddermandme tæt på, og havde han været ved sine fulde fem, havde Mike nok fundet det pinligt... Men det kunne man ikke sige at han var.
Normalt var Mike nogenlunde fattet, selv når det kom til sex, men lige nu var der intet fattet omkring ham. Han var et rod af lyst og desperation, som ikke rigtigt kunne koncentrere sig om andet end den meget attraktive mand foran ham. Nytteløst prøvede han at hive sine arme til sig, så han kunne følge med Alias, men måtte hurtigt opgive, og stod blot foran manden, som nu kunne se præcist hvor desperat han var. Han havde det lidt som om at han havde en feber, og hver gang Alias havde rørt ham, havde det dulmet den feberlignedne tilstand han var i. "Please come back, I need you so bad, just- please?" Hans stemme lød en smule hæs, og lød mindst lige så desperat som han så ud, hvis ikke mere. Mike var ikke typen der tiggede om noget, men det her havde han så heller aldrig prøvet før. Han var også tæt på at sige, at Alias måtte gøre lige hvad han ville ved ham, men han formåede lige med nød og næppe at holde den del inde, med den sidste smule fonuft han havde tilbage. "It's starting to hurt, but it stops when you touch me, so please-please-please-please come back."
Mike
Mike
Beginner (Rank 4)

Bosted : Sine forældres hus i Saint Jean

Antal indlæg : 42


Tilbage til toppen Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Alias on Ons 1 nov 2017 - 0:34

Endnu en flaske tømte han på ingen tid. Han mærkede langsomt virkningen tage til, imens Mike stod et sted i baggrunden og klynkede. Et smil bredte sig over hans læber ved lyden af alle de små søde lyde det kom fra den tiggende drengs læber. "Good boy.." svarede han ham  roligt og vendte sig så langsomt om mod ham igen så han kunne se ham ordentligt. Han gjorde dog ikke så meget mere end bare at stå og betragtede ham, imens han selv langsomt blev tændt ved Mikes blik af desperation og hans ynkelige tiggen. Han vendte sig væk igen denne gang for at finde en ny flaske alkohol, han skruede låget af og tog flasken med hen til Mike. Her satte han flaskens åbning mod Mikes læber og tvang ham til at drikke af den. Ind til han havde fået et par rigtige gode mundfulde, han tog flasken og skruede låget på igen. "Hmm.. What do you want silly boy?" spurgte han Mike og lagde en hånd omkring hans hage og så ham ind i øjnene. Hans anden hånd lagde han om hans hofte og trak hans krop ind imod sig så hans arme blev strakt helt ud. "Is this, it?" spurgte han stille, slap hans hage og lagde den anden hånd mod hans hofte også, hvor efter han lænede sig slev frem og trykkede sine læber mod Mikes. Han undertrykte en trang til at bide mike i læben og drikke hans blod endnu en gang. Han skulle være forsigtigt, drengen havde allerede mistet meget blod og han ville gerne holde ham i live, lidt endnu.. Lege med ham. The voice in his head agreed. Han mærkede varmen fra Mikes læber mod sine egen og gav et mild suk af længsel fra sig, drengen havde tændt ham. Han slap hans læber igen og kiggede tilfredstillende på ham. "You are mine now.." sagde han stille og fra væggen bag Mike, trak han nu kniven ud, hvor han tideligere havde hamret den ind. Han lagde bladet flat mod Mikes bryst, og sendte ham et drillesygt smil. "This might hurt a bit.." sagde han stille, inden han vendte kniven om og skar det første bogstav ind i Mikes bryst, lige over hans hjerte, så der nu var et blodigt A skåret ind i Mikes bryst. Han stoppede dog der, for nu.. Han skulle jo ikke forbløde, det lille menneske. Han løftede kniven op til sine læber og slikkede langsomt blodet af den, inden han satte den fast i væggen igen.  
Alias
Alias
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Under your bed.

Antal indlæg : 108


Tilbage til toppen Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Mike on Ons 1 nov 2017 - 11:23

Mike klynkede lavmeldt da Alias kaldte ham en god dreng og alligevel ikke gav efter efter hvad han sagde, men i stedet betragtede ham lidt og bagefter vendte sig væk fra ham igen. Heldigvis varede det ikke alt for længe, for kort efter var vampyren foran ham igen, og havde Mike haft sine hænder frie, havde han for længst indhentet afstanden i mellem dem. Men i stedet for det, måtte han lade Alias beslutte hvad der skulle ske. Han blev en smule overrasket i det, han kunne mærke en flaskes munding imod sine læber, og så spørgende op på vampyren. Ville han have at han skulle drikke det? Tøvende skilte han sine læber ad, og smagen af alkohol lagde sig tungt på hans tunge, og efterlod endnu en brændende fornemmelse grundet den høje alkoholprocent. Han tog en slurk, som blev til to og til tre, men mere nåede han ikke før flasken blev trukket væk fra hans læber igen. Han slikkede den overskydende væske af sin overlæbe, mens varmen spredte sig i hans hals og mund, så det ikke længere bare var hans hud der føltes varm, men også hans indre.
Det var derfor utroligt behageligt at mærke Alias' kølige hånd på sin hud, selvom det gjorde området han rørte varmere og at det kun var hans hage til at starte med, og bagefter hans hofte. Egentlig begyndte Mikes skuldre at blive ret ømme, da han blev trukket længere ind imod Alias, men som deres læber mødtes, kunne han ikke rigtigt få sig selv til at klage. Han lukkede øjnene og brummede et dæmpet Mhm, som svar på Alias' spørgsmål, uden at bryde væk fra kysset, da han endelig fik noget af det han gerne ville have. Det varede dog ikke længe, og gik ikke videre på den måde han håbede på, da Alias trak sig tilbage, så Mike åbnede sine øjne igen for at se op på vampyren. Dog var det næsten alt sammen undskyldt, da han erklærede ejerskab over Mike, hvilket sendte et sug af varme direkte ned mellem hans ben. Altså ind til der blev trukket en kniv frem, hvortil Mike kunne spørge sig selv hvorfor i al verden så mange mænd, der var hans hans type viste sig at være psykopater senere hen.
Han sank nervøst en klump, da han mærkede det kolde metal blive lagt flat på sin hud, og han prøvede nervøst at bakke væk, men kunne desværre ikke komme så langt. Normalt havde den slags dræbt hans boner, men på grund af hvadend vampyrens blod havde gjort ved ham, var han stadig lige så tændt som før, og han følte sig ikke frastødt. Selv ikke da knivens skarpe kant sank ned i hans hud første gang. Det føltes lidt som med amfetaminen havde gjort tidligere. Men i stedet for ikke at mærke smerten, blev det vendt til at tænde ham mere, og han kunne mærke hvordan hans boxer blev en lille smule våde af prespærm, hvilket ærligt talt skræmte ham en smule. Han holdt ubevidst vejret indtil kniven ikke længere rørte hans hud, og åndede så lettet ud, da det ikke blev til mere end det. Små dråber af blod gled langsomt ned af hans bryst, og et kort øjeblik fangede han sig selv i at tænke at han til dels håbede at det efterlod et permanent mærke, hvilket igen var foruroligende, og måtte være på grund af det blod han havde drukket.
"Please let my hands down Alias, I promise I'll be good, I just want to make you feel good too." Han lød lige så ynkelig som han følte sig, men han kunne ikke rigtigt samle sine tanker om andet end vampyren foran sig.
Mike
Mike
Beginner (Rank 4)

Bosted : Sine forældres hus i Saint Jean

Antal indlæg : 42


Tilbage til toppen Go down

Re: I like that smell, that hospital smell. It's the smell of people dying. - Mike

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum