Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252171 indlæg in 12744 subjects

Måndens August Afstemning!

Go down

Måndens August Afstemning!

Indlæg by Jay Wu on Ons 23 aug 2017 - 14:45


Måndens Auguster vi atter kommet til den tid på måneden, hvor vi skal afgøre nogle vindere indenfor følgende kategorier:


Most Posts, Topic Starter, The Character, The Heartbreaker.I sidste måned vandt: @Nightrage som Topic Starter, @Bailey som Most Posts, @Cara som både The Character og Heartbreaker!

Vi kan indtil videre noglunde vurdere hvem der vil blive månedens poster og topic starter.


Lige som i sidste måned, bliver der lavet en afstemning for Månedens Karakter og Heartbreaker. I skriver jeres nomineringer af forskellige bruger herinde, og derefter vil de blive lagt op som mulige kandidater. Man må kun stemme på én person per kategori. Man må ikke stemme på sig selv, husk at efter i har nomineret skal i selvfølgelig stemme.

Der må være seks nomineringer i hver kategori.

Afstemningen slutter d. 30! (:

avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 678


Tilbage til toppen Go down

Re: Måndens August Afstemning!

Indlæg by Charmeine Love on Lør 26 aug 2017 - 1:02

Jeg nominerer Khaa som månedens karakter! Karakteren er gennemtænkt, godt spillet, og personen bag er kreativ og kommer med hurtige svar. Der er altid noget at svare, og sproget er flydende og velformuleret. Generelt en fornøjelse at spille med!
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1371


Tilbage til toppen Go down

Re: Måndens August Afstemning!

Indlæg by Hugo on Fre 1 sep 2017 - 10:48

Charmeine må være månedens heartbreaker. Når hun ikke lader som om, at hun ikke ved hvad Hugo snakker om, så snurrer hun både Zachary og Khaa(og sikkert andre!) om sin lillefinger -- Igen under dække af naivitet og uskyldighed. Ja, helt sikkert! ;-)
avatar
Hugo
Beginner (Rank 5)

Bosted : I sin lille lejlighed i midtbyen af Terre.

Antal indlæg : 72


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum