Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Blood and chocolate - Christian

Go down

Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Ashley White on Fre 18 aug 2017 - 23:19

Terre, gågaden, chokoladebutikken Socolate.
Solen har været nede i en lille halv time nu.
16°C, himlen er en smule overskyet og af og til vil man kunne mærke en lille brise hvis man færdes udenfor.

Outfit
Var der noget Ashley elskede mere end naturen, så var det helt klart smagen og følelsen af chokoladen der ved lethed smeltede så snart den kom i kontakt med hendes tungespids. Forkærligheden til det søde brune stads, både i fast og flydende form, var ubeskriveligt, ja selv duften kunne gøre hende helt kulret sommetider.  Og derfor var det vel heller ikke så mærkeligt, at hun elskede hendes arbejdsplads. Udover den ældre lille dame som ejede butikken, så var hun den eneste som var ansat; og hun både stod ved disken og betjente alverdens chokoladeelskere, men hjalp også med at kreere alt det forskellige som kunne købes i butikken. Prøvesmagning var der også rigeligt af og utroligt nok, så smagte chokoladen stadigvæk lige så godt som den dag hun startede med at arbejde der. Træt af chokolade? Nej hun tvivlede nogensinde på at hun ville blive træt af det.

,,Goodnight Mrs. Petit. See you tomorrow." At slukke og låse butikken havde Ashley ingen problemer med. Rengøringen var muligvis ikke den mest spændende tjans, men sådan var det jo. Derudover skulle hun også gøre klar til de mange bestillinger som skulle leveres imorgen, og dette kunne let gå hen og tage en lille time, hvis ikke to, eller endda hele tre timer hvis hun tog det helt stille og roligt. Og nu hvor hun intet skulle nå denne sene fredag aften, og hun heller ikke havde planer for den næste dag havde, så kunne Ashley lige så godt tage det stille og roligt med rengøringen.

Alt som havde en overflade mærkede først en våd og derefter en tør klud. Dernæst blev det gulvets tur, men denne aften fik det altså bare en tur med kosten. Døren blev åbnet da noget frisk luft ikke ville skade, og selvom Ashley vidste, at den ældre dame ikke ville værdsætte dette, så gjorde hun det alligevel. Små 5 til 10 minutter skadede ikke. Desuden, så gjorde de det på hver deres måde og selvom Ashley normalt gjorde alt hvad der blev sagt, så trodsede hun alligevel den ældre dames ord lige på dette punkt. Stadigvæk stående bag disken, og med ryggen til døren, begyndte hun at pakke nogle ting sammen.
Ashley White
Ashley White
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : I udkanten af Di Morga, nær Søen La marécage i et flot stort træhus.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Gæst on Lør 19 aug 2017 - 0:39

Påklædning
- Tøj + Sko Han har sort t-shirt på, et par sorte bukser og en sort læderjakke på Link. Han har sorte sko på

Som solen endelig forlod himlen, forlod Christian sit hotelværelse, samt liget af hans morgenmad. Heldigvis var det et vampyr hotel, som han boede på og derfor var vinduerne med UV beskyttelse, og de gav blod til deres beboere, enten som en donor eller en de ville dræbe, hvorpå hotellet ville fjerne liget. Normalt havde han intet imod, selv at fjerne liget, men det gjorde det hele så meget, at han kunne få sin mad leveret og derpå fjernet. Han gav sin morgenmad et sidste blik, før han forlod værelset og begav sig ned imod byen. Nu var det blot, om han skulle slå flere ihjel, eller finde en tilfældig person, som han ville invitere med til sin seng, eller med hjem til personens seng.
Han nåede dog ikke langt, før han fangede duften af noget vidunderligt. Det var så vidunderligt, at det ikke kunne være andet, end det fra en Aspara, den art, Engle og Albaer, var nok noget af det bedste blod, som man kunne komme i nærheden af. De var sjældne, og derfor var det ikke ofte, at man kom i nærheden af de enkelte af de tre arter. Når han selv var så heldig, ville han ofte tømme dem for blod, og i den grad nyde deres blod. Så det var duften af hendes blod, der fik ham til at bevæge sig imod chokoladebutikken, noget han ellers aldrig ville gå imod. Da han trods alt var en vampyr, levede han som regel kun af blod, og forsøgte derfor ikke at spise andet end dette. Som han kom tættere imod butikken, syntes færten af Asparaen, at virke bekendt, som havde han mødt den før.
Da han kom ind i butikken, blev hans sanser angrebet af lugten fra chokoladen, og havde han ikke været en vampyr, ville han sikkert havde elsket det...dog gjorde han det ikke. Et charmerende smil kom frem imod hans læber, som han gik imod den unge kvinde "Well hello there beautiful" han syntes ikke at kunne genkende hende, han havde trods alt mødt så mange folk, og slået så mange ihjel, at på trods af hendes fært var bekendt, kunne han ikke sætte et ansigt på færten. Med andre ord behandlede han hende, som enhver anden smuk ung kvinde, hvis blot han gerne ville have "I'm sorry, I must sound so cheasy, but you are extremely beautiful, gods must be jaloux by the sight of you" han sendte hende et skævt smil, et der både kunne tale for den charmerende side af ham.

//Håber det er okay :)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Ashley White on Lør 19 aug 2017 - 1:13

// Det er helt perfekt! Min blev dog ikke så lang, hvilket jeg beklager ^^'

Forsat stående med ryggen til, og i fuld gang med at pakke diverse mærkværdige sager ned, skænkede Ashley på ingen måder tanken om at forbipasserende sagtens kunne finde på at bevæge sig ind i butikken, nu hvor døren stod åben. Ja Ashley havde endda glemt at hænge et ''closed''-skilt op, så det var vel udelukket hendes egen skyld, hvis nogen kom forbi og troede de kunne købe noget chokolade.
Dørens klokke afslørede dog tydeligt, da en sjæl bevægede sig en i butikken.

~Ding~

Hun hørte hans ord og inderst inde der sukkede hun, både af ham, men også hende selv, for havde hun bare hængt det skilt op, eller lyttet til den gamle dame om at døren skulle forblive lukket, så var manden ikke trådt ind i butikken. Desuden så var klokken i hvert fald over 10 PM og alle burde da vide, at ingen butikker rigtigt har åben på dette tidspunkt. Han forsætte, og selvom de smirgerende ord fik hende til at smile, hvis ikke rødme en smule, så måtte hun forsøge at være standhaftig og få ham ud. ,,Listen..", sagde hun og besluttede sig samtidigt med at vende sig om. ,,..Mister I …" Hun stoppede sig selv, nej hun nok nærmere stivnede da hun så ansigtet på manden. Hjertet sprang et slag over, eller, det føltes i hvert fald sådan - og endnu et. Hun havde set det ansigt, hvis ikke de blå øjne før. Selvom han intet havde gjort hende dengang, så sad det alligevel ufatteligt dybt og billederne om manden klædt i sort og indsmurt i blod fyldte hendes tanker. De grønne øjne stirrede ind i hans knald blå øjne og hun vidste ærligtalt ikke hvordan hun skulle reagerer. Flygte, skrige, bede om noget? Hun ville pokkers gerne stikke af, men bare det at trække vejret virkede umuligt.
Ashley White
Ashley White
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : I udkanten af Di Morga, nær Søen La marécage i et flot stort træhus.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Gæst on Lør 19 aug 2017 - 19:10

Det virkede til hans ord, havde en eller anden form for effekt på hende, for med et begyndte blodet at koge under hendes kinder, hvilket gav effekten af en rødmen. Havde han haft mindre selvkontrol, ville han nok havde tømt hende for blod, lige der og uden den mindste smule skam, butikejeren ville næppe blive glad, for at se liget af den unge kvinde, men det var ham ligegyldigt. Han hævede øjenbrynet, da hun vendte sig om og med et stivnede. I første omgang, var hans egocentriske side fremme, og han troede halvt om halvt, hun var blevet overrasket af hans halvt om halvt gode ydre. Dog bemærkede han duften af frygt omkring hende, og det faktum hun nærmest lignede en, som forsøgte at planlægge sin egen flugt. Han lagde legende hovedet på skrå, mens han forsøgte at vide hvorfra han kendte hende, for hun så i hvert fald ud til at genkende ham.
Havde han slået hendes familie ihjel? Slagtet folk hun holde af? Eller var hun en tidligere sengepartner, han blot havde efterladt morgnen efter? Efter noget tid syntes han dog at kunne genkende de grønne øjne, sidst han havde set så blå øjne, havde været mange år siden, og han havde været dækket af blod. Det i sig selv forklarede, hvorfor hun så ud som om, hun egentlig hellere ville være begravet under jorden, end foran ham "My my you have grown up quite a bit, I didn't even recognize you at the beginning" et skævt smil formede sig på hans læber "before you think about it, if you scream...I will make you stop, you cannot outrun me and I'm not here to hurt you" han holde sine hænder oppe, som fremviste det at han ikke var en farer, hvilket han selvfølgelig var. Hvis han ikke havde slået hende ihjel, da hun blot var et lille barn, så ville han jo nok ikke gøre det nu. For modsat mange andre vampyrer, havde han intet imod at slå børn ihjel "if I had wanted to kill you...you would have been dead, for more than a minut ago"

//Det skal du skam ikke undskylde for

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Ashley White on Søn 20 aug 2017 - 3:42

Stadigvæk forstenet, lyttede hun til hans mange ord. Han genkendte hende, og helt præcist hvad hun skulle tænke om dette, det var hun ikke sikker på. Der var alligevel gået en del år siden hun havde set ham og i med at han stadigvæk lignede den samme person, gjorde det ganske tydeligt for Ashley; han var en vampyr. Som barn havde hun ikke været sikker, for hun havde tvivlet på om det havde været virkelighed eller bare et grimt mareridt. Men nuvel, han sagde hun ikke skulle skrige, så det gjorde hun ikke. ,,If you're not here to kill me.. Or hurt me, then why are you here?" Spurgte hun, selvfølgelig lettere nysgerrigt, men stadigvæk også med en vis frygt i hendes stemme. Stolede hun på ham? Hendes hjerne sagde nej, men hendes godtroende hjerte sagde ja; han havde ''givet hans ord'' på det, så selvfølgelig troede hun på ham, også selvom det måske ikke helt virkede sådan. Og selvom hun for nogle dage siden også havde været tæt på at blive buffet for to andre vampyrer, troede hun på.
Derudover begyndte diverse spørgsmål at dukke op, såsom; hvem havde han slået ihjel den dag hvor hun havde set ham og havde han flygtet fra nogen eller bare spankuleret rundt som intet var hændt? ,,.. Who are you?",,And could you please close the door?" Det var måske et mærkeligt spørgsmål, men et eller andet sted havde hun bare lyst til at den blev lukket, så kunne andre måske forstå at selvom der var lys i butikken, så betød det ikke at man var velkommen.
I forsøget på at tvinge sig selv til at slappe mere af, to hun også til sidst skridtet frem og stod dermed heller ikke lænet op af væggen. Hun lod dog på intet tidspunkt de grønne øjne flakke væk fra vampyren foran hende og grunden til dette var vel en blanding af, at hun ikke turde, men samtidigt heller ikke havde lyst, for skulle sandheden frem, så var han jo (desværre) en pokkers flot mand at kikke på.
Ashley White
Ashley White
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : I udkanten af Di Morga, nær Søen La marécage i et flot stort træhus.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Gæst on Søn 20 aug 2017 - 14:17

Et tilfreds smil formede sig på hans læber, da hun ikke begyndte at skrige. For at være ærlig var det mere irriterende at hører på, og siden hans sanser var bedre end hendes, hørte han det jo ti gange højere. Derudover elskede han, når folk gjorde som han ønskede. Selvfølgelig var modspil sjovt, men det kunne også blive irriterende i længden, og når folk var irriterende, slog han dem oftest ihjel. Han hævede let øjenbrynet, da hun spurgte ind til hvad han ville, nu hvor han ikke skulle dræbe hende eller gøre hende ondt. Han gik imod skranken, og hev en pose chokolade op "well chocolate, which I have never tasted before...and then you" han lagde posen ned igen, og vendte sin opmærksomhed imod hende "you're a beautiful young woman, and I am a simple man, true I am a vampire and therefore not human, but I do feel the same things as humans do" han trak på skulderne "so I thought, why not talk to a beautiful woman?" ganske vist var det ikke hele sandheden, men det at snakke til hende og at hun var en smuk kvinde, var skam sandt
Som endnu flere spørgsmål kom frem, var han først i fremmest, venlig nok til at lukke døren, det ville også afholde andre fra at komme ind. Derpå vendte han sig imod hende "Who am I? That's a really good question" han klukkede kort "How much do you want to know? Because asking someone who they are, can be a huge one. Do you want to know my name? My age were i'm from? What I am?" der var et legende smil på hans læber, selvom der var en sandhed til hans ord, så var det måske også en leg for ham. Han havde bemærket, at hendes blik ikke flakkede væk fra ham, men det hele krævede kun at hun blinkede, også ville han kunne stå foran hende "The way your staring at me, I would almost believe you found me attractive" han vrikkede drillende med øjenbrynene.

//Sorry for det korte svar

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Ashley White on Søn 20 aug 2017 - 23:51

Et bryn blev skudt i brynet, som han afslørede hvorfor han stod foran hende ,,You've never tasted chocolate before?" Spurgte hun, tydeligvis overrasket. Ignorerede hun det andet han sagde? At han var kommet efter hende? Egentligt ikke, men i og med at det lød som om, at denne mand foran hende aldrig havde smagt chokolade, så var alt anden irrelevant. Et eller andet sted så troede hun vel ikke helt på ham, men taget i betragtning af, at han var en vampyr og i hvert fald havde levet langt længere end hende, så gav det måske meget god mening. Desuden var han en vampyr og udfra alle de fim og serier hun havde set, samt alverdens bøger, både fiktive og faktive, så levede vampyrer kun af blod. ,,..Shame on you", mumlede hun derefter og mente det vel et eller andet sted. Ashley elskede chokolade og sagde oftest at hun aldrig ville kunne havde levet i en verden uden chokolade.
Dog ændrede det hele sig, da han pludselig var lige overfor hende og tanken om, at hun måske havde været flabet over at spørge, om han aldrig havde smagt chokolade, strejfede hende. En smule nervøst kikkede hun ned i bordpladen og efter en indre kamp, fik hun modet til at sige hvad hun tænkte;,,..Are you gonna bite me?"
Han sagde, at hun var en smuk kvinde og selvom hun følte at hjertet næsten ikke kunne være i brystet på hende af bare skræk over ''boogiemanden'' stod foran hende, så var der alligevel noget over hans kommentar, som fik den indre kvinde til at reagere, netop ved at sende en lille følelse af varme rundt i hendes krop. Hun var ikke god til komplimenter, eller, ligesom enhver anden person havde hun intet imod at få dem, men hvordan hun skulle reagere var nok nærmere problemet - skulle hun sige tak og i lige måde?

,,A name would be nice", afslørede hun og valgte atter at kikke op på den pæne vampyr foran hende. Det var umuligt at tænke andet, ikke at finde ham charmerende, og Ashley var 110% sikker på, at han også vidste det - og det omhandlede ikke kun hende, men alle alverdens kvinder som han stødte på og kaldte for smukke. Derudover, så ville hun heller ikke forlange for meget, for tænk hvis han blev træt af hendes mange spørgsmål? Hun havde set ham fuld af blod og tankerne om hvad han var i stand til, var ufatteligt skræmmende.
Hun spærrede øjne lidt op, ved han næste ord. ,,W-what?" De grønne øjne kikkede på ham, og rødmen tog endnu en gang over det feminine ansigt. Hvad kunne hun gøre? Hun kunne trods alt bare være ærlig, men tanken om, at hun misforstod og troede hun ville et eller andet, overtog hende og det var nok også derfor hun ikke gjorde. Derfor gjorde hun noget andet, noget som nogle måske ville beskrive som værende dumt: hun vendte sig om og begyndte at pille ved nogle andre ting. Så hun ham ikke, så så han måske ikke hende.
Ashley White
Ashley White
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : I udkanten af Di Morga, nær Søen La marécage i et flot stort træhus.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Gæst on Man 21 aug 2017 - 1:46

Han nikkede "When my heart was still beating, chocolate wasn't invented or even found, and since I don't really need food as a vampire, I never really tried it" han trak på skulderne, hvor han havde været fra, i sine elver dage havde de ikke noget, som lignede chokolade. Da chokolade endelig kom frem, havde han været en vampyr i mange mange år, og havde derfor aldrig fundet interessen, i at spise noget som mennesker normalt spiste "How does it taste?" spurgte han nysgerrigt, det var ikke just normalt for ham, det at spørge om en andens mening, specielt i forhold til at han normalt var ligeglad med den slags. Dog havde kvinden her styr på hvad hun lavede, og siden hun arbejde med chokolade, burde hun have en fin mening, om hvordan det normalt smagte.
Han hævede øjenbrynet, da hun spurgte om han ville bide hende "Do you want me to bite you?" spurgte han drillende "I mean some people like it, I personally don't mind it, but I think it's a bit inappropriate, at least buy me dinner first" det så ud til, at hun havde vagt hans mere drillende, legesyge og måske endda charmerende side til live, fremfor den side de fleste omtalte som værende et monster. Han havde øjeblikke, hvor hans blodtørstige side gik til ro, og han i bund og grund, måske ikke var så forfærdelig en person igen. Da hun spurgte ind til hans navn, smilede han skævt til hende "The name is Christian" oprindeligt var det egentlig ikke hans navn, men han havde sagt farvel til Antonios personaet for mange år siden, og han tiltalte sig derfor aldrig som det, medmindre folk rent faktisk havde kendt ham fra den tid.
Han nød at se rødmen glide op i hendes kinder, det også når folk bed sig i læben, var vist nok en af hans få svagheder. Det gav en uskyld og ynde til de som gjorde det, og ofte fik han ikke så fine tanker, når han så den slags "Such beauty you seem to possess" han lagde hovedet på skrå, og uden rigtig at gemme det, lod han sit blik glide ned over hende "But is it that you do not find me attractive" der formede sig en rynke mellem hans øjenbryn, og et udtryk der kun kunne minde, om en hundehvalp der var blevet sparket, kom frem i hans blå øjne "I am hurt" ved hjælp af sin vampyriske fart, gik han fra at stå omme bag hende, til igen at stå foran hende "I'm being honest with you, at least you could be honest with me" et smil formede sig på hans læber, og han rakte frem, hvorpå han kørte en tot af hendes hår, om bag hendes øre. Som han gjorde dette, var der et kort øjeblik, hvor hans kolde hånd ramte imod hendes kind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Ashley White on Man 21 aug 2017 - 4:35

Hvor gammel var manden foran hende? Ashley kunne ikke tro sine egne øre og det gjorde hende da også kun mere nysgerrig på ham, idet han afslørede at dengang han levede, der var chokolade stadigvæk ikke fundet. Det var utroligt, ja næsten surrealistisk. Hun trak op i mundvigen og det der var et lille smil begyndte så småt at tegne sig på de fyldige læber. Hun huskede et monster smurt ind i blod, og nu spurgte han hvordan chokolade smagte - var det her overhovedet virkeligt? ,,It is sweet. And the best feeling is, when you place a piece on your tongue and don't chew it, but wait for it to melt." Forklarede hun, med en vis form for varme og glæde i sin stemme. Ak ja, hun elskede chokolade! Og det var ikke blot mælkechokolade, men også hvid og mørk, med knas, nødder og hvad der ellers fandtes. Men der var også noget chokolade hun ikke kunne fordrage, såsom chokolade med lakrids, mint og andre mærkværdige ting. ,,Chocolate is... as thick as blood, but a lot sweeter." Måske var det en passende måde, at beskrive det for en vampyr?
Han besvarede derefter hendes spørgsmål med et andet spørgsmål. Dog nåede hun ikke at besvare, før han foklarede at nogen endda spurgte om at blive bidt, og dertil fyrede han en ikke helt dårlig ''joke'' af. Derfor dukkede der heller ikke en skræmt udtryk op i hendes ansigt, nej nok nærmere det man ville beskrive som et lille grin. Han var fuld af det hele; ikke blot charme, men også drilskhed. Og hvor mærkeligt det end lød, så gjorde det det svært for Ashley at hade ham, at frastøde ham. ,,Thanks, but no thanks; I'm gonna skip this time", svarede hun så dæmpet, hvilket også var ganske rigtigt, for hun ønskede bestemt ikke at mærke et sæt hugtænder i nakken, eller et andet sted på kroppen. Kort tid efter, præsenterede han sig selv. ,,Christian", gentog hun og lagde samtidigt hovedet en smule på skrå for at betragte ham lidt. Han lignede lidt en Christian, det måtte hun indrømme. Frygten var ikke væk, men han havde alligevel varmet hende godt op, ja hvis ikke vundet hendes tillid på en eller anden mærkelig måde. Dog ændrede dette sig lige så snart han kom med den tilståelse, at det lignede at hun fandt ham tiltrækkende - hvilket jo bestemt ikke var løgn, men det behøvede han da ikke at vide?
Som hun stod med ryggen til at pillede ved den ene ting efter den anden, og forsøgte at ligne en, som faktisk lavede hun noget produktivt, hørte hun samtidigt også hans ord. Hvad skulle hun dog sige? Hun prøvede virkeligt at finde på noget, et eller andet, ja lige nu var det næsten ligemeget om det passede ind i den samtale de havde kørende, men intet dukkede op. Dog, stoppede hun med hvad hun havde gang i, så snart han sagde at hans følelser var såret. Mente han det? Selvom det måske ikke var helt sandt, så gik det alligevel ind og påvirkede asparaens hjerte. Men hun nåede hverken at sige eller gøre noget, for pludselig stod han foran hende, grænseoverskridende tæt. Hendes hjerte sprang et slag over og havde det ikke været fordi hun var forstenet, så var hun nok trådt nogle skridt tilbage. Ud af øjenkrogen lagde hun mærke til den løftede hånd, og som den nærmede hendes ansigt, gled øjnene i. Endnu en gang føltes det, som om at hjertet sprang et slag over, som hun mærkede den kolde hånd strejfe hendes kind. Sekunder efter, blev øjnene slået op og de fandt ret hurtigt frem til hans krystalblå øjne og samtidigt blev en lille lydløs klump sunket. Nicholas og ham de virkede uhyggeligt ens på nogle punkter - og som den tanke strejfede hende, fugtede hun læberne helt per automatik. ,,How can I find a man attractive, when I've seen him soaked in blood?" Spørgsmålet var skam helt seriøst, og et eller andet sted så afslørede hun vel også at hun fandt ham tiltrækkende, men samtidigt ikke forstod hvordan det var muligt. ,,I can't be the first one who falls for your charm, can I?" Spurgte hun og kunne samtidigt ikke helt skjule det generte smil.
Ashley White
Ashley White
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : I udkanten af Di Morga, nær Søen La marécage i et flot stort træhus.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Gæst on Tirs 22 aug 2017 - 23:29

Han lagde hovedet på skrå, alt i mens hun forklarede hvordan chokolade smagte. Det var egentlig en ganske fin forklaring, dog da hun sammenlignede det med blod, kunne han ikke holde sin latter tilbage. For vampyrer var blod deres mad, det var det bedste de kunne smage, selvfølgelig var smagen ofte varierende, ud fra hvilken race det var. Blodet fra jomfruer, Engle, Asparaer, Feer og Albaer bedst, det var som at spise sin favorit ret, det var noget af det bedste, som man overhovedet kunne komme i nærheden af "It's a fine explanation" han trak på skulderne, og et smil formede sig på hans læber "However blood taste different, each species has unique blood, and it taste different from each other" pointerede han med et skævt smil "it's like when you're eating, you like some food over other, and that's how blood is" medmindre man var et blodsugende væsen, så ville man næppe forstå hvordan blod smagte. For mange var det en metallisk smag, men for vampyrer var det alt.
Han klukkede, da hun sagde nej tak til at blive bidt "maybe another time" lød det drillende fra ham, han blinkede samtidig med det ene øje. Man kunne vel tro ud fra hvordan han så på hende, at han faktisk mente det som i sjov, men hvem vidste, måske var han seriøs om det, eller også kunne han finde på, at bide fat i hendes hals, næste gang han så hende. Han nikkede, i det hun gentog hans navn "Precisely, and what may I call you? I mean I could give you a nickname" han hævede øjenbrynet, og igen formede det skæve smil sig på hans læber. Han havde mange kælenavne i tankerne, dog ville et rigtigt navn være fantastisk, for selvom han havde genkendt hende fra hun var lille, så havde han aldrig fået hendes navn, og han var ikke just en stalker, som havde tænkt sig at forfølge hende, så hellere charmere hende.
Han nød lyden af, hvordan hendes hjerte begyndte at banke hurtigere, da hun opdagede han foran sig. Der var også en uskyld til hende, da hun lukkede sine øjne i, netop som hans hånd havde været tæt på at røre hende. Selvom han var en fan af noget farer, og måske endda en ekstrem mængde selvsikkerhed, så var der noget ved det uskyldige han kunne lide, det mindede ham om hans tid, fra da hans hjerte endnu havde banket, og ikke var så koldt som nu. Mange ville nok blive fornærmet, ved det hun sagde til ham, dog tog han det aldrig hårdt "Am I a bad person or unattractive, because I eat? Do you find a lion ugly, because it eats a gazelle? I know that when I eat I kill someone, but you eat too, and when you eat you kill something too. Animals are in some ways people, they dream and is proved to have emotions, as well as feelings. Animals are born, they have kids and they die"
Han lagde hovedet på skrå "Plants are the same, it has been shown that, when you pluck a flower, you’re actually decapitating it, and they slowly die. and plants have them too, they live a life and die." nok var han ikke en god person, men dum kunne man ikke just kalde ham "And I know that, being covered in blood may not be the best, but your covered in things, which also hurt others, make-up for instance is both tested on animals, and deprived from animals. Should that make you less attractive, because the things you have on you, your clothes for instance, is made from animals or child labour?" han smilede til hende "but to answer you question, you find me attractive because you're human, and even though your species is not human, you still have the same needs as other humans, and while you may not want to enjoy a night with me, you cannot control who you find attractive" han strøg hende hen over kinden. Han klukkede let "no you're not, but that doesn't make your like others" han trak på skulderne

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Ashley White on Ons 23 aug 2017 - 10:58

Det var måske lidt mærkeligt, at sammenligne blod og chokolade med hinanden, men set og hørt udfra den uskyldige aspara og den flotte vampyrs forklaring, så fik de to ting til at lyde temmelig ens, eller det syntes Ashley i hvert fald. Det var måske også derfor hun endte med at stå og smile en smule, som han forklarede hvordan blod smagte anderledes og hvordan hver races blod også var anderledes. ,,It sounds a lot more alike than we both think", konstaterede hun, velvidende om at han måske ikke var helt enig, men sådan så forskelligt på tingene. Chokolade kunne spises døgnet rundt, og var det ikke fordi det var så usundt, så gjorde Ashley det nok også. Dertil var det selvfølgelig anderledes med vampyrerne, for tja, de havde brug for det for at overleve; blod var ikke bare mad, nej det var alt.
Måske en anden gang sagde han. Hun vidste ikke hvorvidt om det var et tilbud eller ej, men på nuværende tidspunkt var det et stort N-E-J. Ashley havde prøvet det, at blive bidt, og endda ikke for så mange nætter siden. Og selvom hun havde grædt tåre under og efter oplevelsen, så var hun ufatteligt nok ikke sur på Nicholas - nej hun havde tilgivet ham. Men hun havde bestemt ikke brudt sig om oplevelsen og ønskede bestemt heller ikke at opleve noget lignende igen - hvordan kunne nogen overhovedet synes om den slags oplevelse og følelse? Deres samtale forsatte, og da han spurgte hvad han måtte kalde hende, fik hun et lille flashback, ikke at de mindede om den samme aften, men hvordan hun følte, at hun havde været uhøflig over at glemme og præsentere sig selv. Stadigvæk med et lille smil på læberne, og med øjnene rettet imod ham, tænkte hun over, hvilke kælenavne han kunne komme op med, siden han sagde som han gjorde. ,,You can call me Ashley."
Det måtte næsten være en ting, at vampyrer skulle være nærgående, grænseoverskridende, for indtil videre havde Ashley kun oplevet dem sådan - og så havde de åbenbart også en eller anden udstråling der gjorde, som gjorde det svært at finde dem utiltrækkende.
Overrasket blev hun, da han gav hende hele smøren. Han var på ingen måder dum, nej det havde hun aldrig tænkt, men vampyren foran hende talte jo sandt. Hun fandt ikke en løve frastødende, når den dræbte en gazelle, nej den gjorde jo bare sit for at overleve. Christian havde muligvis gjort som han havde gjort på grund af overlevelse, men alligevel havde det bare virket mere brutalt. ,,I never said you were bad.. I just asked how it's possible", svarede hun, kort, men stille og roligt, ærligt, og trods hans lange besvarelse, som jo havde en fair pointe, stadigvæk en smule forvirret, også selvom hun frostod. ,,You have haunted my dreams since I was a little girl. What should I expect now?" Skøre sexfantasier? Muligvis var hun uskyldig og havde ingen erfaring inden for dét emne, men selvfølgelig havde hun drømt ting, følt ting, ja begæret var der, men det skulle være med den rette og ikke bare en tilfældig gut hun fandt attraktiv.

Christian var stadigvæk forbandet tæt på hende, og selvom Ashley var nervøs for hvad han kunne finde på at gøre, da han trods alt var superstærk- og hurtig, så var hun alligevel mere rolig end hvad hun havde været i begyndelsen. At han var tæt på, gav hende også bare rig mulighed for at betragte ham; de små detaljer som smilerynkerne ved øjnene og smilehulerne gjorde ham helt klart mere menneskelig end hvad han nok ville indrømme. Generelt så var hans ansigt bare markant og det var ærligtalt svært at stå for. Og som hun tænkte dette, kunne hun ikke lade være med at bide sig selv en smule i underlæben. En dårlig vane, kunne man vel kalde det.
Ashley White
Ashley White
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : I udkanten af Di Morga, nær Søen La marécage i et flot stort træhus.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Blood and chocolate - Christian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum