Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Yesterday at 11:50 am by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Søn mar 24, 2019 2:02 am by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Fre mar 22, 2019 6:47 am by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Fre mar 22, 2019 1:46 am by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Fre mar 22, 2019 12:45 am by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Tors mar 21, 2019 10:40 am by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Tors mar 21, 2019 10:24 am by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Ons mar 20, 2019 10:48 am by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Ons mar 20, 2019 10:42 am by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Ons mar 20, 2019 10:28 am by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

How do you want me to paint you? - Nikolay

Go down

How do you want me to paint you? - Nikolay

Indlæg by Aaron on Lør aug 19, 2017 12:49 am

Tid: 14:50
Sted: I hans lejlighed på hans kontor, hvor han maler.
Vejr: Dejligt vejr, vindstille.
Omgivelser: En masse malergrej og lærreder.
Påklædning: Outfit

My Queen <3 - @Nikolay

Aaron stod inde på sit kontor og satte de sidste ting i stand. Han havde fået en tilmelding til at blive malet, af en der hed Nikolay. Det var noget tid siden at der var nogen som havde ville blive malet, for det meste solgte han bare sine malerier inde på sin hjemmeside.
Han samlede, imens han var igang med at sætte det hele på plads, energi til at skulle være i samme rum med denne mand der nu kom. Hans social angst gjorde at han var meget nervøs og gik egentlig bare rundt til sidst, for at få tankerne hen på noget andet, så han ikke blev al for nervøs. Det nyttede ikke noget, han havde en kunde, han skulle tjene penge, det skulle hans angst ikke stå i vejen for, selvom den... gjorde.
Han havde taget noget afslappet tøj på, noget tøj der godt måtte blive beskidt, noget tøj der godt måtte komme maling på. Han ville helst ikke have maling på noget tøj han faktisk gik med. Det var bare en normal grå tshirt med et par sorte bukser. Så havde han selvfølgelig et sort forklæde på, det kunne godt være at tøjet godt måtte blive beskidt, men det var ikke ens betydning med at det skulle det.
Han gik nu bare rundt i lejligheden og ryddede lidt op. Hans studie var i hans egen lejlighed, og han ville helst gerne have at kunden fik et godt indtryk og der ikke var rodet. Han var professionel og lejligheden måtte meget gerne repræsentere det.
Han satte sin Macbook på sit skrivebord inde på sit studie, han vaskede lige hurtigt nogen glas og så spiste han en mad. Han skulle helst ikke blive sulten, imens han arbejdede.
Han tog sin IPhone op af sin lomme, for at se om han havde fået nogen beskeder eller notifikationer. Der var ikke rigtig noget, udover et par likes på Instagram, efter han havde lagt et nyt billede op af hans seneste maleri.
Han var glad for at der var nogen der kunne lide hans kunst, det betød meget for ham, siden at det var al hans energi, al hans personlighed, der gik ind i de her malerier. Det var hans drømme og tanker han tegnede for det meste, når der ikke kom nogen han skulle tegne eller der kom forskellige requests fra andre.
Han kunne selvfølgelig godt lide at tegne andre eller hvad ander vil have han skulle tegne, men det var ikke fordi han havde en speciel forbindelse til det maleri, fordi det ikke er hans følelser, tanker eller drømme, som han plejer at male, som har en ret stor betydning for ham, som gør at det skaber en forbindelse.
Han sad nu i sin sofa og ventede på at denne mand ville komme, der var alligevel 10 minutter til at han skulle være der, så Aaron var i god tid, så han kunne nå at slappe af og forberede sig.
Aaron
Aaron
Novice (Rank 1)

Bosted : Han bor i en stor lejlighed, som er betalt af hans mor og far.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Re: How do you want me to paint you? - Nikolay

Indlæg by Nikolay on Lør aug 19, 2017 5:38 am

Påklædning
- Tøj + Sko Han har en sweater på, et par mørke bukser og en en mørkegrå jakke på Link
- Andet Han har et par sorte briller på, og en smule skæg Link

Normalt gjorde han slet ikke denne slags ting, ikke at han havde noget imod kunst, for han elskede det..det var mere det at blive malet selv. For ham var det ekstremt akavet, specielt fordi en person, skulle sidde og kigge på ham i op til flere timer, og ganske vist havde han da en vis charme over sit udseende, men han var dog ikke den kønneste mand, og derfor måtte det vel være trættende for vedkommende. Ikke desto mindre, så det ud til at hans kære venner, havde placeret ham i den akavet situation, hvor han nu skulle males, og han havde ikke så meget at sige imod det, netop fordi det hele var betalt for. Derudover så var der en ting han hade, og det var at spilde andres tid, så nu hvor han var smidt ud i det, så måtte han vel fortsætte det, også gå imod sine indre meninger, og derved males.
Han sukkede, og satte sig til rette i bilen, som taxaen kørte ham af sted. Ganske vist havde han en pil, men han havde haft så travlt, at han ikke havde haft tid til at hente den, da en af hans venner lånte hans ellers så dyre bil. Derudover havde han heller ikke noget imod, det at bruge en Taxa, han var fra England, og havde derfor oplevet mange gange, det at køre i de sorte Taxaer, som egentlig var ganske hyggeligt. Derudover behøvede han ikke bekymre sig omkring parkeringspladser, når man kørte i en Taxa, satte de jo blot en af også kunne man fortsætte med hvad end man skulle. Det tog ikke lang tid, før de var fremme, og derpå betalte han og forsvandt ud af bilen.
Stedet så ikke forfærdeligt, han havde set værre ting. Han rettede på sin jakke, og kørte en hånd gennem sit hår, hvorpå han begav sig inde for. Hvorfor havde de dog gjort dette imod ham? De vidste jo hvad hans holdning, var omkring det at blive malet. Han rystede på hovedet, og som han gik imod døren, gled alle mulige tanker gennem hans hovedet. Han fik dog samlet sig selv, og kigget på uret, før han bankede på. Heldigvis var han tidligt på den, så han behøvede ikke bekymre sig om det at komme for sent, hvilket var en anden ting, som han i bund og grund hadede.

//Håber det er okay my king <3
Nikolay
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: How do you want me to paint you? - Nikolay

Indlæg by Aaron on Lør aug 19, 2017 6:33 am

Aaron rejste sig hurtigt fra sin sofa og lagde mobil tilbage i sin baglomme, da det bankede på døren. Det måtte være hans kunde. Han rettede lidt på sit tøj og tog en dyb indånding, før han gik hen til døren og lukkede den op. Hans øjne mødte et kønt syn, fyren der stod foran ham, hans kunde, var jo et syn for guderne. Han var umådelige lækker, men det var ikke noget han ville vise, han syntes, foran fyren. Aaron var godt nok til mænd, men det var jo ikke alle der var det og det var heller ikke alle der syntes særlig meget om det. Så han holdt sit blik for sig selv og hans tjekken ud til et minimum. Han skulle være professionel og ikke creepy.
Smil bredte sig på hans læber, et venligt velkommende smil. Hello, you must be Nikolay, welcome, come in sagde han og gav plads for manden til at komme ind i hans lejlighed, som nærmest var pinligren.
My studio, where I paint, is over here, just follow me sagde han, en anelse nervøs. Han fulgte Nikolay hen mod hans studie, hvor han havde stillet alt op, så det var klar. Han havde forskellige ting klar, som stole eller sofa, til hvad for en position han nu gerne ville tage. Om han ville stå op, eller sidde ned. Det ville nok tage nogle timer for Aaron, egentlig at male ham, så det ville være mere behageligt at sidde ned, men hvis han valgte at stå op, ville han selvfølgelig holde en pause for ham.
Da de kom ind i studiet, lukkede han døren efter dem og satte sig på sin stol, foran sit lærred.
Han kiggede hen på Nikolay med et venligt smil. Well, now how do you want to pose, I can draw every pose you might choose. sagde han og så afventende på Nikolay.
Aaron tog et par enkelte farver frem, han så på Nikolay for ligesom at vurdere hvad for en hudfarve han havde, for derefter at begynde at blande en almindelig lys hudfarve farve, med noget lidt mørkere, da han ikke var så lys i huden. Han regnede med at Nikolay ville beholde sit tøj på, selvom Aaron ikke ville have noget imod, hvis han valgte at tage det af, så han begyndte også at tage farver frem, som passede til det fine tøj som Nikolay havde på, mens han ventede på at Nikolay sagde hvordan han ville males.

(It's perfect My Queen <3)
Aaron
Aaron
Novice (Rank 1)

Bosted : Han bor i en stor lejlighed, som er betalt af hans mor og far.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Re: How do you want me to paint you? - Nikolay

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum