Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Well hello handsome, it has been long...and maybe I missed you, maybe I didn't

Go down

Well hello handsome, it has been long...and maybe I missed you, maybe I didn't

Indlæg by Seelie on Ons 16 aug 2017 - 22:47

Tid Klokken er 9, så solen er gået ned
Sted Tallon Enterprises, mere specifikt Nicholas kontor
Omgivelser Der er hvad men normalt finder på et kontor
Vejr Solen er gået ned, så det er lettere køligt, ellers er det en smuk aften
Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en lang kjole på, den har en fin udskæring, der fremviser hendes brystfrem, dog uden at vise hendes bryster. Åbningen går ned til over hendes navle Link. Hun har ingen trusser på, hofteholdere og meget lange strømper på. Hun har et par højhælede sko på, der gør hende 5 cm højere (1,75 til 1,80) Link
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår hænger løst, og går hende til midten af låret. Hun har en ret simpel make-up på, med røde læber Link. Hun har ingen smykker på
- Andet Takket være hendes evne, besidder hun en overnaturlig skønhed

Emnet er tilegnet Nicholas Tallon

Det havde været tid siden, at hun sidst havde set hans skønne ansigt. Selvfølgelig havde hun ringet til ham, i den tid som hun havde tilbragt på Island, og enkelte gange forsøgte hun sig med facetime, for at vise ham den skønhed, som var nordlyset. Charles havde været kedelig, det som hendes kære elsker i øjeblikket hed. Han havde inviteret hende til sin villa i Island, hvor han havde håbet på at kunne få hende, i flere måder end blot sex. Han havde selvfølgelig fået sine drømme knust, som hun for 4. gang sagde nej, til hans forsøg på at frie til hende. Det var idiotisk, og som om hun nogensinde ville gifte sig med ham, nok havde han en hel masse penge, men hun band sig ikke til folk. Så i sidste ende, var det ligegyldig hvor mange penge han havde, hun ville aldrig binde sig til et menneske.
Som hun sad i bilen på vej imod hans firma, havde hun irriteret udtrykke i sine øjne. Hendes kære chauffør, kunne ikke køre hurtig nok, og selvom hun var glad for at have en chauffør, så hun ikke skulle løbe derhen selv, så gik det for langsomt "You may drive faster, unless you wish to lose your life" der var en åbenlys trussel i hendes ordvalg, og som ønsket begyndte han at køre hurtigere. Det de fleste ofte lagde mærke til ved hende, foruden hendes åbenlyse overnaturlige skønhed, og meget genkendelige lange røde hår, var hendes accent.
Hun kom fra landet, som man i dag kaldte Skotland, og derfor besad hun en accent, som bar mange forskellige lande i sig, herunder britisk og skotsk.
Da de endelig kom frem, kørte hendes chauffør op til indgangen, hvorpå han steg ud og åbnede døren for hende. Som altid rakte han sin hånd frem imod hende, og hun tog imod den, alt i mens han hjalp hende ud. Hendes tidligere chauffør havde glemt det, hvilket havde resulteret i hans meget smertefulde død. Hun hævede øjenbrynet og betragtede ham koldt, og som hun gik indenfor, så hun for sit indre, hvordan hun ville dræbe ham. Han var dog god, og dette forklarede hvorfor, han efter 3 år som hendes chauffør endnu var i live. Han gjorde trods alt hvad hun sagde, og var i mange tilfælde tilfredsstillende. Hun kastede idioten ud af sine tanker, som hun gik forbi de mange folk og imod elevatoren. Hvordan mon han ville tage imod hende? Hun hævede let øjenbrynet, som hun blev mindet om hans fantastiske krop.
Det var som om elevatoren fortsatte i en evighed, men da hun endelig kom op, stod der to kvinder ved indgangen. Det havde vist sig, at hun havde taget Nicholas elevator, hvilket nok også forklarede hvorfor, at folk havde forsøgt at stoppe hende. Hun betragtede kvinderne med en ligegyldighed, de var selvfølgelig smukke, hvilket var typisk Nicholas, der jo elskede at kigge på smukke ting. De forsøgte at stoppe hende, men efter hun satte sin evne igang, og lod sine feromoner glide hen over dem. Hun strøg dem blidt over kinden, og straks syntes de at se på hende, som var hun en gudinde. Hun klappede dem på skulderne og gik direkte forbi dem og ind til Nicholas "Well hello handsome" hun lukkede døren bag sig, og før hun gik imod ham, låste hun døren, så de ikke ville blive forstyrret "Must admit, I might have missed you, I might have not" hun trak på skulderne og gik imod ham. Som hun bevægede sig imod ham, fremstod det tydeligt, at hun ikke havde en bh på, specielt ved den måde, som hendes bryster svagt bevægede sig.
Seelie
Seelie
ShadowSun - Medlem

Bosted : Hun bor i en luksuriøs lejlighed i terre

Antal indlæg : 73


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello handsome, it has been long...and maybe I missed you, maybe I didn't

Indlæg by Nicholas Tallon on Ons 16 aug 2017 - 23:22

For Nicholas havde dagen været et lettere mareridt, primært for alle andre end ham selv. Han havde kostede rundt med folk, råbt, skældt ud, hvæsset og .. skræmt livet af det halve personale mens de resterende holdt sig på god afstand af ham. Hvorfor? Fordi han kunne, og fordi disse pokkers mennesker ikke arbejdet hurtigt nok, til gengæld var de langt mere troværdige end hans egen art, eller dæmoner og djævle for den sags skyld.

Dagen var derfor forløbet som så mange andre, dybt begravet i arbejde: Møder, skemaer, telefonopkald, rapporter der skulle læses og alt den slags. Han var en travl mand, men en der havde kontrol over situationen. Alting var skematisk planlagt, og intet kunne nogensinde ryste manden. Noget der dog ikke var på hans skema denne aften, var det besøg han snart ville få.

Seelie, det var længe siden han sidst havde set hende ansigt til ansigt. Deres kommunikation havde på det seneste været bestående af opkald, mails og facetime, et fænomen som han egentlig ikke var glad for, men som var nødvendig. Under alle omstændigheder var vampyren godt optaget af sit arbejde, da døren til hans kontor brat blev åbnet. Havde duften af hende ikke ramt ham, ville han have hvæsset af vedkommende for at komme brasende ind. I stedet for, stivnede manden et øjeblik, og de gyldne øjne løftede sig fra papiretret han havde siddet og studeret.

Han lignede egentlig sig selv med den lange næse, den kantet ansigt med kraftig kæbe og høje kindben, de fyldige læber og ikke mindst hans fængslende øjne der havde det med at skifte nuance afhængig af hans humør. Påklædningen var formel, men elegant og skræddersyet til ham, i form af et jakkesæt. Habitjakken var dog ikke på hans krop, men han på en knage et stykke fra det store skrivebord han sad bag. Den store stol med det høje ryglæn var af sort læder, og han sad nu ganske behageligt der.

Overraskelsen over at se hende forduftede et splitsekund efter at han havde spottede hende, og i stedet lagde han kuglepennen fra sig og lænede sig tilbage mens det skæve smil trak hen over hendes læber i et charmerende udtryk. "I am sure you have missed me, or my money. Why else would you be here, love" den britiske accent havde han beholdt selvom det efterhånden var år og dage siden han havde boede der, og han talte fransk til perfektion, men.. engelsk ville alle dage være hans modersmål. Hans blik gled fra hendes kønne ansigt og ned over hende, og som sædvanligt var alt ved hende ekstraordinært. Denne kvinde var et blikfang, og selv for en der normalt gik efter helt andre træk eller kropsidealer. Hendes magi afvæbnede alt og alle, og sådan var det. Netop derfor bebrejdede han ikke sine sekretærer hun var sluppet forbi dem, de havde ikke haft en chance. Hvad angik hendes påklædning, foretrak han hende alle dage nøgen, og hendes manglende bh, ville gøre mange ting lettere hvis han valgte at gå den retning.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello handsome, it has been long...and maybe I missed you, maybe I didn't

Indlæg by Seelie on Tors 17 aug 2017 - 1:01

Hun nød at se den måde, han fjernede sit blik fra papirerne, og i stedet valgte at give hende opmærksomheden, og hvor hun dog elskede det. Hendes kære skaber havde været en forfærdelig mand, men han havde givet hende ideen om, at hun var en smuk kvinde og at hun derfor altid fortjente, at være i centrum af enhver samtale. Dette betød selvfølgelig ikke, at hun ikke fandt skønheden i andre, og hvor hun dog fandt skønhed i ham. Han havde selvfølgelig alt for meget tøj på, og hun foretræk hellere at føle hans hud imod sin egen, fremfor at se det flotte tøj på ham. Det gav dog det perfekt udskæring af hans krop, den måde det nærmest var malet på ham, blot synet gjorde hende glad for, at hun ikke havde valgt, at bære nogen form for undertøj, skulle de gå i den retning "your torturing me with that suit of yours, it's perfectly made for that body of yours" hun bed sig i læben, og gik imod ham.
Hun gik om bag ham, hvor hun lagde sine hænder imod hans skuldre "your right I have missed you, but not your money" hun fik nok penge fra sine elskere, der nærmest altid overøste hende med gaver, i formen af enten penge, rejser eller andre storslået ting. Som hun snakkede, begyndte hun at massere hans skuldre "you so tense my love, is the girls not treading you well" spurgte hun, som hun samtidig lod sine hænder glide under hans tøj, og ned over hans bryst. Let bøjede hun sig tættere imod ham, og bed ham drillende i øreflippen. Hun lod sin anden hånd, som endnu var udenfor hans tøj, glide ned over hans skjorte og ned imod hans bukser, hvor hun lagde den hen over hans mere private dele, som hun her gav et klem "Have you missed me?" hun hviskede ham i øret, og hendes stemme gav et løfte om fremtidig nydelse. På grund af hendes nymfomani, var hun altid klar på at have sex, noget hun i bund og grund, faktisk ikke havde kontrol over.
Hun trådte væk fra ham igen, og valgte i stedet at gå om foran ham, hvor hun fjernede nogle af hans ting, blot for at sætte sig på hans bord.
Seelie havde altid levet for nydelses skyld, ganske vist havde hun som Aspara været mere uskyldig, men som vampyr var hun en kvinde, som tog hvad hun ville have, og hun sagde aldrig undskyld for det. Hun kunne derfor godt være en dominerene kvinde, det var trods alt det hun havde lært, det var den eneste måde, hvorpå hun i sandhed kunne få, hvad hun ville. Man fik jo ikke hvad man ønskede, hvis man rendte rundt og spurgte efter det, man skulle snarer blot tage det. Som hun satte sig på bordet, lagde hun sin ene sko mellem hans ben "I dressed up for you, do you like the dress...or my lack of something else" hun støttede sig imod sine hænder, som hun skød sit bryst frem, og et forførende smil kom frem på hendes læber
Seelie
Seelie
ShadowSun - Medlem

Bosted : Hun bor i en luksuriøs lejlighed i terre

Antal indlæg : 73


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello handsome, it has been long...and maybe I missed you, maybe I didn't

Indlæg by Nicholas Tallon on Tors 17 aug 2017 - 1:19

Mange ting kunne siges om Seelie, men hun forstod at tænde op under en mand og tage kontrollen. Til trods for det, havde det sjældent lykkedes hende at fratage denne mand kontrollen. Allerede inden hans forvandling havde han været en kontrolfreak, og forvandlingen havde vitterligt ikke ændrede på noget i den retning, derimod gjort det værre! Netop derfor fulgte han hende med blikket mens hun kom imod sig, og snart havde hun stillede sig om bag ham og gav sig til at massere hans skuldre.

Well, rart at vide at hendes tilstedeværelse skyldtes andet end penge. Måske hans gode evner i sengen? Sikkert, for ærlig talt, var hun næppe blevet hængende i alle disse år havde han været elendig i sengen, og manden forstod at se til og tilfredsstille en kvinde, når det lige stak ham altså.
I starten havde det været ret svært ikke at falde for hendes tricks, især når hendes evner var som de var. Hun var dog ikke ene om at have fordele i den retning, og hans berøringer kunne også få hende op i det røde felt. Det var noget af et forhold de to havde kørende.

"I wish i could say i have dressed up for you, but that would be a lie" svarede han. Han havde trods alt ikke vidst hun ville komme, og han havde trods alt bare arbejdstøj på. At hun så elskede hans krop, well.. det var vel gengældt.
At hun nævnte kvinderne omkring ham, fik det til at trække op i hans mundvig. "Non of them, have your touch" blev svaret, at smigre hende elskede hun jo, så hvorfor ikke, især hvis det betød han fik hendes glæde og tilfredshed at mærke. Og ja, det gjorde han. Hendes hænder vandrede over ham, og han smilede nydende. Hvad angik hans skrift, well.. hun ville ikke være i tvivl om at han var hård, men hvornår var han ikke det? Det her var en god afslutning på en lang arbejdsdag.

"As I have been missing sunlight" svarede han ved hendes sensuelle hvisken. Romantisk? Well, han var en gentleman helt ind til benet, og kunne sige en masse fine ting når det passede ham. Men han var vampyr, og hans natur bød ham at myrde, forråde og skabe kaos, sådan var det vel bare.

Hun rykkede sig nok engang, og snart havde hun skubbede hans ting væk og placeret sig på hans skrivebord lige foran ham. Som hendes fod endte mellem hans ben, greb han om hendes ankel og rykkede den væk. Derpå rejste han sig op, og lænede sig faretruende tæt på, deres kroppe og ansigter få milimeter fra hinandens. "You should have waited for me at my aparment" svarede han i stedet for. Hendes kjole var flot, men han måtte bevare kontrollen for ikke at rive den af hende. Derpå gled han ansigtet tæt ved hendes øre, og trykkede læberne mod hendes hals i et dybt og sensuelt kys, læberne skiltes kort for at stryge tungen hen over hende, nærmest for at minde hende om hvad hun gik glip af.

Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello handsome, it has been long...and maybe I missed you, maybe I didn't

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum