Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Ashley White

Go down

Ashley White

Indlæg by Ashley White on Man 14 aug 2017 - 11:57


Ashley WhiteNAVN:ASHLEY WHITEKALDT:ASHALDER:101 ÅRKROPSALDER:21 ÅR
RACE:ASPARAKØN:KVINDEFØDT:03/05/1916CIVILSTATUS:SINGLE


Personlighed

Denne unge og skønne brunette vil stort set altid gå dig i møde med et smil på læberne og dette gælder næsten ligemeget hvilken relation man har til hende; ven eller fjende, så behandler hun alle væsner, magiske eller ej, ens. Ashley er en meget kærlig og udadvendt type og har derfor heller ingen problemer når det gælder at snakke med fremmede; det er hverken umuligt eller svært at blive venner med hende da der ikke skal så ikke meget til, men der skal selvfølgelig noget til. Hun har sine små mærkværdigheder, men det er noget man vænner sig til, hvis ikke ender med at synes er en smule charmerende; eksempelvis er hun uskyldigheden selv og selv det mindste hint af frækhed i en joke kan gøre hende knaldhamrende rød i ansigtet og gøre tom for ord.

Som en ægte aspara så er Ashley det som man vil beskrive som godheden selv; alle får en ekstra chance, også selvom de allerede har haft fået en, to, hvis ikke tre chancer forinden. Hun tror på, at der er noget godt i alle og hvis de får tilstrækkelig med hjælp, opmærksomhed og kærlighed, så skal det hele nok gå godt i sidste ende. Men der hvor det bliver anderledes er, at hun ikke har det had som så mange andre asparaer har, specielt til menneskerne - eller andre magiske væsner for den sags skyld. Derudover er hun er ufattelig nysgerrig og vil gerne lære alt om alverdens væsner, magiske eller ej og netop denne nysgerrighed kan også let bringe hende i fare, da hun aldrig helt kan se hvornår nok er nok.


Udseende

En slank bygget kvinde med flotte lange ben og med en højde på 170 centimeter. Trods den slanke figur, så formår hun at have pæne kvindelige former hvor der er tilpas fylde i både barm og bagdel. Hun har en ca. vægt på 55 kg, hvilket ikke ligefrem gør hende specielt frygtindgydende. Hun har et meget uskyldig ansigt, hvoraf det man først lægger mærke til er de flotte grønne øjne med det blå skær og derefter de pæne fyldige læber som har en pæn pink farve året rundt.

Hun ses oftest med det lange brune hår hængende frit og ellers i noget ikke vildt moderigtigt, men stadigvæk pænt tøj som viser hendes kvindelige former.

Magier

MAGI I:HEALING
Som den stærkeste og mest styrbar evne, har Ashley muligheden for at heale både sig selv og andre, og dette gælder lige meget hvor slem en skade der er tale om; dog kan healingen af andre kun foregår igennem berøring, dog er det ligemeget hvor henne hun rører personen.
MAGI II:PLANTEKONTROL
Med tankens kraft kan Ashley få alle former for planter omkring sig til at vokse sig større på sekunder og få dem til at bevæge sig i alverdens retninger og strække sig til næsten det umulige. Samtidigt kan hun også føle både planternes "glæde og smerte", hvilket betyder at har en plante eksempelvis brug for vand, så kan hun mærke det og har den det helt tilpas, så ved hun også dette. Ashley bruger oftest denne evne til at hjælpe planterne omkring sig og aldrig i forsvar.
MAGI III:LÅST
ingen beskrivelse
MAGI IV:LÅST
Ingen beskrivelseSvagheder | Styrker

SVAGHEDERSTYRKER
I og med at Ashley er så lille og både ikke har lyst, men heller aldrig rigtigt har udnyttet sine plantekontrols kræfter til hjælp i værste tilfælde, gør det hende til et nemt offer. Hun er også ufattelig naiv og nem at manipulere med, så selv de sødeste ord eller mindste trussel kan skræmme hende og få hende til at gøre hvad end man ønsker.

I pressede situationer kan hun have svært ved at skelne mellem hvilke beslutninger der er rigtige eller forkerte og kan ofte ende ud med slet ikke at handle. Og fordi hun er så kærlig og ser det gode i alle, så har hun også en tendens til at tilgive alle som har gjort hende eller andre hun har kært ondt.
Ashleys største styrke er helt klart at hun kan kommunikere med stort set alle som hun møder på sin vej; det er nemt for hende at føre en samtale og derfra sørge for at andre føler sig tilpas i hendes tilstedeværelse. Dertil er hun ufattelig kærlig og hjælpsom og er typen der altid tænker på at redde andre før hende og dette et både ved hjælp af hendes healene kræfter, men også igennem medicin som hun har valgt at studere.

Hun går meget op i at folk omkring hende har det godt, måske lidt for meget til tider.
Ashley White
Ashley White
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : I udkanten af Di Morga, nær Søen La marécage i et flot stort træhus.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Ashley White

Indlæg by Jay Wu on Ons 16 aug 2017 - 20:27


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum