Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Temper control [Jacs]
Yesterday at 13:05 by Jacque Scott

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 11:30 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 jul 2018 - 17:12 by Morgan L. Withers

» Let me know what you think - [Caleb]
Ons 18 jul 2018 - 17:02 by Caleb

» Soon parents - [Khá]
Ons 18 jul 2018 - 16:58 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 jul 2018 - 16:55 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Ons 18 jul 2018 - 16:51 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Ons 18 jul 2018 - 15:51 by DuChance

» Girls night! [jacs]
Ons 18 jul 2018 - 11:54 by Jacque Scott

» Just one of those Days..... (Amy Sophia Scott)
Ons 18 jul 2018 - 9:36 by Caine Blackwell

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252399 indlæg in 12753 subjects

Missioner Guide

Go down

Missioner Guide

Indlæg by Jay Wu on Søn 6 aug 2017 - 12:54

MISSIONER GUIDE1.  Du må kun tage de missioner som er specificeret til dig, dette vil sige: Rank, race, evner eller lign. Der vil stå i missionens overskrift hvilken Rank du skal være for at tage den. Yderligere specificeret oplysninger om race, eller magi står i mission beskrivelsen. For hver Rank vil der være et emne, med forskellige missioner

2.  Når du påtager dig en mission, skal du skrive til Admin omkring det, derefter vil NPC-Master skrive start indlægget og slut indlægget når du er færdig med missionen. Du skal gøre Admin opmærksom på at du er færdig med missionen, så NPC-master kan skrive det afsluttende indlæg.

3. Du skal være opmærksom på at når missionerne belønner dig med en magisk ligende genstand, at der er en specifik tidsperiode eller antal brugsgange genstanden kan benyttes i. Du skal derfor SELV holde styr på hvor meget du bruger genstanden. Admin vil også holde øje med det ved siden af,
men da vi ikke kan holde øje med alle, forventer vi at i selv kan styre det. Husk at skrive til Admin når du har opnået det specifikke antal brugsgange. Når det kommer til udløbsdatoer holder Admin øje.

4.  Alle dine belønninger vil blive skrevet ned i et nyt indlæg i dit karakter skema, som NPC-master skriver, med beskrivelse af missionerne du har gennemført, og dine genstande.

avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 679


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum