Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Please don't kiss me.. - Katherine

Go down

Please don't kiss me.. - Katherine

Indlæg by Ainsley on Søn 6 aug 2017 - 9:04

Sted: En snusket bar, nede i en af sidegaderne fra gågaden.

Tid: Fredag aften omkring midnat.

Vejr: Tung sommer vejrs aften. Tung varme, klar himmel og næsten fuldmåne.

Omgivelser:
Uden for baren er der nogle fulde mennesker, som snakker lidt, prøver at få nogle piger med hjem. Indenfor ville der være en frygtelig masse folk. Larm, snak og cigaretrøg som hang i luften.

Hun vidste virkelig ikke lige hvordan hun var endt herinde.. Eller.. Det var noget med at hun sad i en gyde, hvor hun lige havde fundet en kæmpe skat! En sort pose fyldt med tøj i hendes størrelse, næsten ikke brugt! Pludselig havde hun hørt nogle snakke, hvor de kom tættere og tættere på hende.. Hun var blevet skræmt og begyndt at løbe.. Det var som om stemmerne havde fuldt efter hende? Og.. Så stod hun der, ved den her bar.

Det havde været en spontan beslutning, da hun gik derind. Mange skævede lidt til hende, da hun virkelig lignede en som ikke var gammel nok.

På grund af hendes alba blod, så havde hun ikke mange former. Det med stor fedtprocent fandtes ikke i hendes race. Hun havde en flad brystkasse, lidt formede hofter og ellers et virkelig elegant udseende. Hun havde formået at gemme hendes vinger sådan.. rimeligt og hendes halefjer. Hun havde en sommerkjole på, som gik hende til hendes knæ, nogle flade sandaler, og en lange tyk cardigan, som lå over hendes vinger, der var foldet så godt som hun kunne. Hendes halefjer var inde under hendes kjole, siden der ikke var nogle andre måder at have dem på.. Hendes hår var rodet som altid, og slet ikke til at tæmme, sammen med hendes lyse hud var lidt beskidt. Hun havde fine dun rundt omkring på hendes krop, som hendes skuldre, hendes brystkasse, langs ydersiden af hendes lår, hendes underarme og hele vejen ned over hendes rygsøjle..
Lige nu, stod hun lidt og ikke helt vidste hvad hun skulle gøre af sig selv. Hun kiggede ned i den lille skulder taske hun havde.. Måske havde hun nogle penge? Hun bed sig lidt usikkert i underlæben og så op igen.. De store og fine mos grønne øjne så sig lidt omkring i selve baren.. Hun gik roligt op til det store bord, hvor mange folk sad omkring, dog.. Blev hun stoppet på vejen, da der var en kæmpe og svedig hånd der greb hendes arm. Hun peb højt da, det var et stramt greb og hendes nervesystem jo var så følsomt.. Et stort tegn på hendes race, som mange kendte til.. Hun begyndte at klynke og kæmpe imod hånden, men manden som holdte ved hende, var alt for fuld til at forstå det..

”Hej smukke.. Hov hov, ikke stikke af! Du er da en fin lille tøs, ville passe godt hjemme ved mig.. Hold nu kæft du er da flot! Lidt for tynd.. Men det kan vi da ændre! Stop nu med at kæmpe sådan, jeg vil da ikke noget ondt! Kom, giv farmand et kys!” mumlede den fulde mand, og hans kammerater bagved ham, gejlede ham kun op, ved at heppe.

Ainsley, så op med frygt i hendes øjne, da manden begyndte at hive hende imod sig. Hun vidste ikke hvad hun skulle gøre, hun kunne intet.. Og.. Tankerne om fangenskab begyndte at storme rundt i hendes hoved.

”N-nej.. G-giv slip!” Klynkede hun med hendes fine lyse stemme. Hun var lige ved at slå hendes vinger ud bagved hende selv.. De bulede allerede ud på hendes ryg, siden de havde foldet sig lidt ud.. Hun ville tydeligt ende med at afsløre hendes race.. En meget sjælden race..
Ainsley
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Re: Please don't kiss me.. - Katherine

Indlæg by Katherine on Fre 18 aug 2017 - 18:23

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har et par sorte bukser på, en lila-ish t-shirt og en sort læderjakke på Link. Hun har et par sorte højhælede sko på (hun går fra 1,70 til 1,75)
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår hænger løst og krøllet Link. Hun har en blid make-up omkring sine øjne, som får dem til at se mere gyldne ud Link. Hun har ingen smykker på

Hun var næsten lige ankommet til byen, Christian var her trods alt, så hun kunne ligeså godt selv kommer hertil. Hun havde hørt mange gode ting om byen, men aldrig havde hun selv været der. Hun vidste ikke hvad det var ved denne, men hvad end det var, så havde det vagt hendes nysgerrighed. Måske var det, faktum at der var så mange overnaturlige væsner, og hver enkel af dem, levede frit og selvom mange gemte sin sande identitet, så var skete der så mange mord, at det i sidste ende umuligt, kunne havde været fra andet end overnaturlige væsner. Så måske dette faktisk, ville være et sted hun ville syntes om, og om ikke andet kunne hun vel også have det lidt sjovt, alt i mens hun fandt information omkring denne Dahlia, og præcis hvordan de kunne dræbe hende.
Siden hun samtidig heller ikke have noget at lave, befandt hun sig på en eller anden mærkelig bar, og helt præcis hvorfor det skulle være denne, kunne hun endnu ikke svarer på. Det var dog siddende i hjørnet, hun opdagede en vidunderlig duft, en duft som kun kunne komme fra ét væsen, nemlig en Alba. De var så forbandet uskyldige, og smagte dog så vidunderligt godt. Hun hævede øjenbrynet, som hun betragtede hvordan en idiot, besluttede sig for at holde om hende, og endda forsøge at trække hende imod sig. Det havde været så længe siden, at hun havde drukket Alba blod, noget der havde den mest vidunderlige smag, så blot denne tanke, fik hende til at gå imod de to. Hun greb fat om manden "get your hands of her" både det at hun greb fat i ham, og hendes ordvalg, fik manden til at kigge imod hende. At han så på hende, gav hende rig mulighed, for at kunne bruge sin evne, hvor hun manipulerede med hans sind "let go of her, and leave this place" som hun ønskede, gav han slip på den unge kvinde og forlod baren.
Da hun gav sin opmærksomhed væk fra manden og imod kvinden, kom der et bekymret udtrykke frem i hendes brune øjne, og hun sendte hende et blidt smil "are you okay? He didn't hurt you in any way?" spurgte hun, med en bekymring i sin blide stemme. Heldigvis på grund af hendes menneskelige del, var hun ikke nær så kold, som vampyrer normalt var, så da hun lagde sin hånd imod kvindens arm, ville det føles som hvis et menneske rørte ved hende. Der var en nænsomhed til hendes berøring, en der matchede overens med det bekymrende udtrykke i hendes ansigt, og den blidhed man fandt i hendes stemme.

//Sorry for det sene svar :)
Katherine
Katherine
Novice (Rank 1)

Bosted : En villa i Terre

Antal indlæg : 4


Tilbage til toppen Go down

Re: Please don't kiss me.. - Katherine

Indlæg by Ainsley on Lør 19 aug 2017 - 9:01

Hun blev reddet! Årh heldigvis. Ainsley så denne kvinde komme til hendes redning og pludselig stod hun med kvinden, som havde en hånd på hendes arm. Hun blev lidt mundlam, da kvinden direkte rørte ved hende, lød så bekymret og generelt blid. Sproget skulle hendes hoved også lige finde frem, hun rømmede sig lidt og hendes fine franske accent før ændrede sig til en mere britisk.

”Yes, I’m fine. It was quite a shock thou.. And my arm...” Mumlede hun lidt. Hun hev hendes ærme op på den anden arm. Der var allerede printet en lettere blå håndaftryk.. Hun sukkede lidt og hadet, hvor modtagelig hendes krop var for mærker og generel smerte. Det havde gjort meget ondt, men det var jo også på grund af det specielle smertesystem alba’er havde.. tidobbelt så meget, kunne de mærke, end mennesker.

Hun så op igen med de meget store og mos grønne øjne, hvor hun puttede et blidt smil op på hendes læber.

“Thank you so much, for saving me. How can I.. Repay the favour?” Hun ville jo gerne betale denne handling tilbage. Måske en drink? Eller.. Noget mad? Hun havde dog ikke nogle penge.. Hvilket var nemt at se, da hun kiggede ned i den lille pung, som hang i et bælte, omkring livet på hende.. Der var nok 3 mønter i, som ikke engang ville kunne betale for et glas vand. Hun sukkede dybt og så op på kvinden.

”Arh! Where is my manners! I’m Ainsley, and you are?” Spurgte hun forsigtigt. Hun var allerede helt fortryllet af denne kvindes skønhed, hvilket var tydeligt at høre på hendes hjerte.. Men også hendes røde kinder, lidt bid i underlæben og hænder der ikke vidste hvor de skulle være..
Ainsley
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Re: Please don't kiss me.. - Katherine

Indlæg by Katherine on Lør 19 aug 2017 - 20:05

Hun lagde hovedet på skrå, og så bekymring på hende. Hun fjernede sin hånd, i det kvinden fremviste sin arm, efter hun sagde hun blot var blevet overrasket og at der nu var noget galt med hende. Et blidt formede sig på hendes læber "I understand" hun betragtede mærket på hendes arm "at least it doesn't look that bad, and I'm sure it's only going to stay on for a few days" normalt tog der ikke lang tid, før et blåt mærke forsvandt. Hun vidste ikke om, det helt præcis var det samme med Albaer, hun kunne se at kvinden nemt fik blå mærker, og derfor var det nok et fællesstræk for hendes art, at de fik blå mærker, uden at man overhovede behøvede gøre meget. Det var helt klart noget, som hun skulle skrive om bag øret.
"you don't have to say thank you, we girls have to stay together!" der var en venlighed til hendes stemme, og specielt som hun betragtede den unge kvinde "you're being to kind, you don't have to repay me" igen lagde hun blidt sin hånd imod kvindens arm, men modsat den lettere overvægtige mand, var der en større nænsomhed og blidhed til hendes berøringer, og hun strøg sin tommelfinger hen over hendes arm "but if you really want to repay it, would you join me for a dinner?" hun lagde hovedet på skrå, og et spørgenede udtrykke kom frem i hendes øjne "It's not in a date kind of way. I have this friend, and we planned on eating together, and we were to meet here, but it seems he has blown me of" hun skar en grimasse "and it would be cool of you would join me? You don't have to worry about money, I have more than enough"
Da hun med et præsenterede sig, smilede hun bredt til hende "you have such a beautiful name, it fits with you perfectly, but it's a pleasure meeting you" hun kørte en lok hår om bag øret, hvilket dog fik en anden op foran hendes ansigt, hvilket hun ikke havde opdaget "My name is Nadia by the way" der var ingen form for indikation på hende, at hun løj om sit navn. Hun var trods alt en fantastisk løgner, og havde brugt så mange år, på netop at lære at lyve "if you want to come with me, I have a reservation in about 15 minuts" hun trådte væk fra baren, og så spørgende på hende, og man kunne næsten se et ønske om, at Ainsley ville komme med i de brune øjne.
Katherine
Katherine
Novice (Rank 1)

Bosted : En villa i Terre

Antal indlæg : 4


Tilbage til toppen Go down

Re: Please don't kiss me.. - Katherine

Indlæg by Ainsley on Søn 20 aug 2017 - 9:23

Ainsley vidste at denne slags mærker ville forsvinde i løbet af en uge eller to. Ligesom hendes smertesystem var voldsomt, så var hendes hud og meget modtagelig. Hun så op på kvinden og kunne rigtigt godt lide hendes berøringer, der var noget over dem.. Hun fniste lidt og nikkede, jo hun ville gerne spise med hende! Kunne være sjovt at prøve!

”Nadia.. Pretty name!” grinte hun og fulgte med denne Nadia.

Ainsley ville slet ikke tænke over at denne kvinde, kunne stå og lyve direkte op i hendes ansigt. Alba’er var jo så godtroende og tænkte sjældent over om nogen ville gøre dem ondt! Hun kunne slet ikke tænke den tanke omkring Nadia der. Hun var jo så smuk, havde lige reddet hende og ville nu invitere hende på middag!

Hun små løb op til Nadia, krammede hendes arm og smilte op til hende, imens hun fulgte med hende. Den alt for store sommerkjole hang omkring hendes slanke krop og cardiganen gik hende til langt ud over hendes hænder.

Det var nemt at se på Ainsley, at hun var smuk selv, utrolig og meget magisk smuk. Men med det tøj, der blev hendes skønhed gemt, samt også at hun ikke havde muligheden for et ordentligt bad ret ofte. Hun lugtede ikke, men duftede meget af natur, skov og urter. Hvor hendes krops duft, var meget som en frisk vind, duftede ikke af meget, men frisk og af hvad den bragte med sig.
Ainsley
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Re: Please don't kiss me.. - Katherine

Indlæg by Katherine on Søn 20 aug 2017 - 18:00

Hun havde ikke forventet, at Ainsley rent faktisk ville sige ja, eller give udtryk for at ville gå med. Dog da hun lagde sine arme omkring hendes arm, og mere eller mindre krammede sig imod hendes arm, smilede hun til hende. Nu hvor de stod tættere på hinanden, kunne hun også bedre så, præcis hvor smuk denne unge kvinde var. Ikke at hun ikke havde haft opdaget det før, men hendes tanker havde været imod noget andet. Dog vidste hun at det var et fællestræk, for Albaer at de besad en form for skønhed, ofte i den mere unikke afdeling end noget andet. Hun havde mødt få Alber i sin levetid, alle var unikke i deres egen form, men alle var også godtroende, og ville helst tro det bedste i andre, hvilket ofte fik dem dræbt.
Med Ainsley ved sin side, forlod hun baren. Der var heldigvis ikke super koldt udenfor, så de behøvede ikke bekymre sig for, at blive alt for koldt. Hun vidste dog ikke, helt præcis hvor nemt Albaer blev kolde, ganske vist vidste hun en masse ting om arten, men ikke lige denne del. Der var heller ikke sindssyg lang til restauranten, som var en af de få, der havde åbent i længere tid end andre. Da hun ikke havde behov for at snakke, sagde hun ikke rigtig noget, hele vejen hen til restauranten. Da de nåede op til den, virkede det som et fint sted, og helt klart ikke just et, som man bare fandt et bord ved. Det var nok en af de steder, hvor man skulle bestille år forude, blot for at kunne få et bord en enkel aften eller nat. Hun smilede til Ainsley, hvorpå hun åbnede døren op og førte hende ind.
"Hello, do you have a reservation?" spurgte kvinden, bag en skrank. Det var hende, der skulle sørge for at alt gik som det skulle, og at folk uden reservering ikke kom ind. Et mystisk smil formede sig på hendes læber, et af de smil der ikke rigtig, kunne smides i en kategori. Hun nikkede "I have a table for two under the name Grey" kvinden kiggede kalenderen igennem, og gav et nik fra sig, hvorpå hun pegede dem imod en tjener, som viste dem hen til deres bord. Hun trak stolen ud for Ainsley, og som hun satte sig, skubbede hun blidt solen ind igen, og derpå satte hun sig foran hende. Indefra var stedet ligeså smukt, som det var udefra. Det var fint, og adskillige af bordene var optaget "Tell me about yourself, what do you like to do?" spurgte hun, og som hendes mørke øjne mødte Ainsley's kom det blide udtrykke frem igen
Katherine
Katherine
Novice (Rank 1)

Bosted : En villa i Terre

Antal indlæg : 4


Tilbage til toppen Go down

Re: Please don't kiss me.. - Katherine

Indlæg by Ainsley on Man 21 aug 2017 - 9:05

Hun gik med Nadia i de minutter det tog, at komme hen til stedet, hvor de skulle spise. Da hun så, så det sted.. Blev hun nu mere nervøs.. Det så fint ud, ville hun overhovedet passe ind? Det var hun usikker på.. Usikkerheden blev meget værre, da de så også kom indenfor.. Folk kiggede på hende. Hun var jo ret beskidt, gik i gammel genbrugs tøj og havde ikke redt hendes hår i mange dage. Ainsley satte sig ned på stolen, da Nadia hjalp hende. Hun hev lidt efter vejret og så sig om.

Hun hørte spørgsmålet og så lidt ned, gned hendes hænder og bed sig lidt nervøst i underlæben. Alt dette mindede hende om tiden som slave for en stor herre. Han havde hevet hende med til nogle selskaber, hvor hun kravlede rundt ved hans fødder, som et dyr. Der havde været andre som hende. De blev alle behandlet som kæledyr og fine objekter.. Hun rystede på hovedet og kom lidt til sig selv igen.

”I.. Uhm.. Like til draw.. Make cloth, repair things.. And just.. Creative things.” Hun trak lidt svagt på hendes skuldre. Smilte til Nadia og så på menu kortet.

Hun var vegetar, så hun overvejede om der var noget hun kunne spise. Sådan noget mad her, havde hun aldrig rigtigt fået.

”I just think.. I want a salad and some bread.” Smilte hun til Nadia, da tjeneren kom over. Han så noget skævt på Ainsley, rynkede på næsen og kiggede derefter smilende på Nadia.

”And your order?”
Spurgte han pænt og smilte til kvinden.
Ainsley
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Re: Please don't kiss me.. - Katherine

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum