Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Playtime - Christian

Go down

Playtime - Christian

Indlæg by Cimberlie on Lør 5 aug 2017 - 15:38

Tid:Aften ca
Sted:De Strip tease
Omgivelser:En masse folk, baren, vagter ved indgangen
Vejr:Vindstillet, dog med lidt småregn
Påklædning:En hvid lårkort hvid kjole med lidt åben ryg, nogle sorte stiletter


______________________________________________________Det var blevet aften, og der var propfyldt inde på de strip tease, der var flere folk, end man lige havde regnet med. Men der plejede altid at være så mange folk herinde, det var slet ikke noget nyt, der var tit alt for mange folk, men de kom vel også for at se på de letpåklædte damer som både gik rundt mellem bordene hvor kunder sad, eller som bare dansede tæt med andre letpåklædte damer. Det så selvfølgelig godt ud, og næsten alle der arbejdede på stedet var iklædt noget der næsten var på grænsen til nøgenhed, dog ikke helt. De var alle letpåklædte, hvilket fik flere af kunderne herinde til aften til at dryppe savl på bordene, og næsten ikke kunne styre sig, de var helt i trance næsten. Men kunne man bedømme dem, nej ikke rigtigt fordi hvem ville ikke nyde synet af letpåklædte damer der dansede op ad hinanden på scenerne, eller som bare dansede for sig selv, på de mest frække og sensuelle måder. Og denne aften var fyldt med god musik, drinks, og gæster der ikke ødelagde stemningen, der var generelt god atmosfære og stemning herinde til aften. Sjældent var der det, men det var rart når der var god stemning, så skete der tit også lidt mere, og dog...

De fleste mænd var efterhånden faldet over synet af Cimberlie, den blonde skønhed der var kommet på en af de lille platforms, hvor hun dansede både forførende, men også tiltrækkende. Det var som hvert dansetrin hun lavede kunne få selv de svageste mænd og kvinder til at ville have mere af hende, have hende her og nu. Hun kunne bevæge sin krop som ingen anden, hun vidste hvordan hun skulle gøre det, og hun vidste hvordan hun skulle få kunderne til at smide ekstra penge. Hun stod både for sig selv på platformen og dansede sensuelt, og forførende, og så dansede hun også op ad stangen der stod midt på platformen, hun var slet ikke til at undgå, havde tiltrak sig meget opmærksomhed, men det var ikke noget nyt. Dog var ejeren af stedet, også glad for at hun arbejdede der, fordi hun tit fik flere penge end de andre dansere, men det klagede hun nu heller ikke over. Der var også det at Cimberlie var djævel, hvilket bare gjorde hun var endnu mere forførende og sensuel. De dansetrin hun kunne burde næsten være forbudt, men det var det ikke, tværtimod kunne kunder lide det, og piftede af hende.  Mens hun bare dansede der, kiggede hun indimellem ud på kunderne, og de gæster der ankom til stedet, der var nu ikke nogen der sagde hende noget, der var ikke nogen der tiltrak hendes opmærksomhed.
avatar
Cimberlie
Novice (Rank 2)

Bosted : I en stor og elegant lejlighed i Terre

Antal indlæg : 18


Tilbage til toppen Go down

Re: Playtime - Christian

Indlæg by Gæst on Lør 5 aug 2017 - 21:55

Påklædning
- Tøj + Sko Han har sort t-shirt på, et par sorte bukser og en sort læderjakke på Link. Han har sorte lædersko på

Natten var ganske stille, og hvor han normalt ville være ude og dræbe folk, syntes det at virke så kedeligt. Der var ikke rigtig nogen, som havde været sjove nok, til at ville dræbe og alle virkede så villige nu om dage. Alle de mærkelige goth tøser, der fandt det ophidsende at blive bidt. Ikke der var noget galt, med at finde det ophidsende, men når han skulle indtage føde, var han mere til frygt og ikke ophidsende. Hvis de skulle være ophidset af han bed dem, ville det kun være fordi han inviterede dem til sin seng, og ikke fordi han ville have føde. Når han havde sex, tillod han ofte sine elskere at leve, hvor når han var sulten, så døde folk. Med et suk begav han sig imod De Strip tease, normalt begav han sig ikke imod stripklubber, men han vidste at Cimberlie arbejdede der, så hvorfor ikke komme og se hende arbejde. I hans lange liv var der ikke mange han direkte kunne lide, men Cimberlie var på en eller anden blevet en af de få, hvor han faktisk fandt sig selv både nyde hendes selskab, og han havde ikke en lyst til at dræbe hende.
Med et skævt smil begav han sig indefor. Straks som han kom ind, syntes hans sanser at blive angrebet af en speciel lugt, netop lugten af ophidselse og begær. Det var tydeligt at Cimberlie's dans, syntes at have en effekt på folk. Men så igen det ville snarer undre ham, hvis ingen havde begær i årerne, når de så på hende. Kvinden var smuk som en gudinde, og hun ville få mænd til at begærer hende, og kvinder til at ønske de var hende. Med et skævt smil på sine læber, trådte han længere frem. Hans klarer blå øjne betragtede den smukke kvinde foran sig, som altid fik hun begæret frem i ham. Modsat mange andre af hans elskere, behøvede hun ikke at gøre meget, før han havde lysten til hende. Hun var også en af de få, som han aldrig rigtig fandt sig selv, blive alt for træt af. Hun var speciel, og det ville hun nok altid være

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Playtime - Christian

Indlæg by Cimberlie on Man 7 aug 2017 - 15:36

Med flere dansetrin, og nogle enkle luskede tricks, gik det hurtigt op for hende at en velkendt duft nærmede sig den platform hun stod på. Hun smilte for sig selv, da hun fik øje på hvem det var, se det var interessant, gad vide hvad han lavede herinde, og hvad han ville. Hun dansede videre, og da hendes dans så sluttede bukkede hun lokkende, og trådte ned fra scenen. Hun gik så hen mod Christian, som var ankommet, ham havde hun ikke set i alt for lang tid, og det var rart at se ham igen, så hun vandrede elegant hen mod ham, forbi de mænd der sad og savlede og næsten lignede små hundehvalpe. Det var ret sjovt og underholdende at se, og hende som kun havde blikket på Christian, og generelt havde hendes opmærksomhed på ham. En djævel som hende, og vampyr som ham, det var ret morsomt at de kendte til hinanden. Da Cimberlie så nærmede sig, fik hun vinket en af bartenderne hen til sig, hvis de nu nu skulle have noget at drikke"Lang tid siden Christian...Hvad laver du her"spurgte hun og greb fat rundt om bartenderen kort, hvorefter hun slikkede hende op ad halsen, og fik snuppet to drinks til dem, derefter sendte bartenderne Cimberlie et blink, og hun gengældte det. Så rettede hun hendes opmærksomhed på Christian igen, og hun rækte drinken hen mod ham"Tørstig"spurgte hun så, hvorefter hun tog en slurk af hendes egen drink.Hendes øjne var rettet på ham, og hun betragtede ham en smule, han så godt ud, hun kunne sagtens finde på at lave lidt ting og sager med ham, desuden havde steder private shows, og lokaler man kunne bruge til lidt af hvert. "Jeg gætter på du er kommet for at se på damerne har jeg ret"spurgte hun så mens hun lod tungen glide rundt på kanten af glasset hun havde i hænderne. De fleste mænd var kommet for at se på de letpåklædte damer, og det generede ikke hende, hvis de ville det måtte de da gerne gøre det.
avatar
Cimberlie
Novice (Rank 2)

Bosted : I en stor og elegant lejlighed i Terre

Antal indlæg : 18


Tilbage til toppen Go down

Re: Playtime - Christian

Indlæg by Gæst on Ons 16 aug 2017 - 23:44

Han var en mand der normalt, aldrig nogensinde bandt sig til folk. Det ville være kedeligt, og i sidste ende var de fleste bare ikke det værd. Cimberlie havde dog fanget hans opmærksomhed, og denne skønhed havde fastholdt den gennem de sidste 50 år, og hvor mange ting han dog ikke havde gjort for hende. Normalt ville de fleste kategoriseret ham som værende et monster, typen der ikke gjorde noget for andre end sig selv, og selvfølgelig udelukkende sig selv. Dog var å hun på en eller ande måde anderledes, alle de nætter de dog havde tilbragt sammen, alle de folk de havde slået ihjel, det hele kom tilbage til ham, som han betragtede hende. Han blev mindet om deres nat i Paris, hvordan hun havde ligget nøgen i sengen, og han ikke havde kunne holde fingrene fra hende, dengang han havde reddet hende, fra de som havde bortført hende.
Han blev bragt tilbage til virkeligheden, da hun begav sig imod ham og med et stod foran hende. De fleste mænd ville være i hans sted, hvor, hvor kvinderne ville være i hendes. De var begge smukke, ham på grund af hans art og hende fordi hun trods alt var rørt af guddommelig kræft. Han klukkede over hendes valg af ord. Han tog imod glasset, og tog en tår, hvorpå han skar en grimasse. Han var en vampyr, og ville alle dage foretrække at drikke blod, fremfor dette mærkelig væske "Well I just moved to town, and while killing people is usually funny, those I found was simply boring, and then I thought why not come see my beautiful goddess" han havde et charmerende smil på sine læber. Nok var han i bund og grund et monster, men han havde da sine øjeblik, hvor han kunne være nåde så sød og charmerende, hvilket Cimberlie havde været heldig, at se ekstremt meget af.
Han kastede glasset væk, og gik om bag hende. Han lod sin hånd glide op under hendes kjole, alt i mens han kyssede han op langs halsen "While they are beautiful, no one can compare to your beauty" han vendte hende om, og med sine nærmest elektriske blå øjne, betragtede han hende legende "So to be honest, I did come for them...I came for you" han tog hendes hånd op til sin mund, hvor han med en overraskende blidhed, kyssede hendes kno "I missed you" hun var en af de få, hvor når han sagde det, så var der en sandhed i hans ord. Ved så mange andre, sagde han det blot for at manipulerer med dem, men med hende var der det hele sandt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Playtime - Christian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum