Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» År 3038 - reklame
Today at 8:51 by Adriana

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 4:10 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 4:06 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 4:02 by Zakaroff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Yesterday at 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240098 indlæg in 12012 subjects

I wanna do real bad things to you... - Chrisitan

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

I wanna do real bad things to you... - Chrisitan

Indlæg by Ladia Martines on Lør 5 aug 2017 - 14:29

Créature Magique summede af liv denne aften. Alverdens forskellige væsner, befandt sig rundt omkring. Nogle kom lang vejs fra, som var nogle racer hun ikke havde kendt til før. Andre var ganske kendte i hendes hjemland, men under et andet navn end hvad de sikkert havde her. Folk råbte hen over hovederne på hinanden, imens de prøvede at sælge den ene eksotiske ting efter den anden. Der var en der sagde at han havde magiske dværge penisser, en anden der prøvede at sælge en cyborg arm, eller nærmede det han troede der var en cyborg arm. For Ladia lignede det blot en hvilken som helst mekanisk arm som sikkert havde været fra en robot i en eller anden forlystelsespark. Et kynisk fnys kom igennem fra hendes læber og næse, imens hun spankulerede videre i undergrunds samfundets største marked, på jagt efter en nogenlunde ordentlig bar som kunne plante sine røv i. De mørkebrune øjne søgte frem og tilbage imellem de uhyrligt mange boder og mennesker der traskede frem og tilbage nonstop. Ubemærket forsvandt hun ind i mængden af dem som en kamæleon.

I ført i en sort læderjakke, nogle ødelagte bukser der havde noget jord og snavs på knæene og en smule op langs skinnebenet, og en mørkeblå tank top som sad stramt og indrammede hendes slankeformer dukker hun atter op i en pub. Det havde noget tid og massen før hun endelig noget frem, på nippet til at give op og lægge det hele overstyr. En kold øl kunne derfor gøre underværker på nuværende tidspunkt. En mand stod i vejen for hende, hvilket blot satte hendes vand endnu mere i kog. Med en irriteret rømmen for at indikerer at hun altså stod lige bag ham og ikke kunne komme forbi, grundet hans gigantiske størrelse. Ingen respons. ”undskyld mig?!” kom det snerpet fra kvinden efter flere forsøg. Endelig en respons, ikke en særlig glad en, hvilket da kun var forståeligt for alle andre end Ladia. Manden flyttede sig en anelse modvilligt, men efter nogle sekunders hed øjenkonkurrence fik hun sin vilje, og manden lod hende være. Tilfreds plantede hun røven i en barstol afsides fra alle de andre, så hun kunne passe sig selv.

Kvinden var netop lige flyttet til byen, dog kendte hun sproget efter lange hårde hjemmeundervisnings timer hos sine forældres vingård i Kina. Geografien af byen var dog en anden, men til Di Morgas fordel, rejste ordet hurtigt rundt omkring dets samfund og den enorme hurtige vækst det skabte, at det efterhånden var blevet et af de største undergrundssamfund der fandtes for magiske væsner. Selvom der var en primær race gruppe der befandt sig her. Hvor de i Kina havde mange andre forskellige racer, som man sikkert aldrig havde hørt om her.
avatar
Ladia Martines
Novice (Rank 2)

Bosted : I udkanten af Di Morga, lige på grænsen til Forét.

Antal indlæg : 14


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum