Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

I wanna do real bad things to you... - Chrisitan

Go down

I wanna do real bad things to you... - Chrisitan

Indlæg by Gæst on Lør 5 aug 2017 - 14:29

Créature Magique summede af liv denne aften. Alverdens forskellige væsner, befandt sig rundt omkring. Nogle kom lang vejs fra, som var nogle racer hun ikke havde kendt til før. Andre var ganske kendte i hendes hjemland, men under et andet navn end hvad de sikkert havde her. Folk råbte hen over hovederne på hinanden, imens de prøvede at sælge den ene eksotiske ting efter den anden. Der var en der sagde at han havde magiske dværge penisser, en anden der prøvede at sælge en cyborg arm, eller nærmede det han troede der var en cyborg arm. For Ladia lignede det blot en hvilken som helst mekanisk arm som sikkert havde været fra en robot i en eller anden forlystelsespark. Et kynisk fnys kom igennem fra hendes læber og næse, imens hun spankulerede videre i undergrunds samfundets største marked, på jagt efter en nogenlunde ordentlig bar som kunne plante sine røv i. De mørkebrune øjne søgte frem og tilbage imellem de uhyrligt mange boder og mennesker der traskede frem og tilbage nonstop. Ubemærket forsvandt hun ind i mængden af dem som en kamæleon.

I ført i en sort læderjakke, nogle ødelagte bukser der havde noget jord og snavs på knæene og en smule op langs skinnebenet, og en mørkeblå tank top som sad stramt og indrammede hendes slankeformer dukker hun atter op i en pub. Det havde noget tid og massen før hun endelig noget frem, på nippet til at give op og lægge det hele overstyr. En kold øl kunne derfor gøre underværker på nuværende tidspunkt. En mand stod i vejen for hende, hvilket blot satte hendes vand endnu mere i kog. Med en irriteret rømmen for at indikerer at hun altså stod lige bag ham og ikke kunne komme forbi, grundet hans gigantiske størrelse. Ingen respons. ”undskyld mig?!” kom det snerpet fra kvinden efter flere forsøg. Endelig en respons, ikke en særlig glad en, hvilket da kun var forståeligt for alle andre end Ladia. Manden flyttede sig en anelse modvilligt, men efter nogle sekunders hed øjenkonkurrence fik hun sin vilje, og manden lod hende være. Tilfreds plantede hun røven i en barstol afsides fra alle de andre, så hun kunne passe sig selv.

Kvinden var netop lige flyttet til byen, dog kendte hun sproget efter lange hårde hjemmeundervisnings timer hos sine forældres vingård i Kina. Geografien af byen var dog en anden, men til Di Morgas fordel, rejste ordet hurtigt rundt omkring dets samfund og den enorme hurtige vækst det skabte, at det efterhånden var blevet et af de største undergrundssamfund der fandtes for magiske væsner. Selvom der var en primær race gruppe der befandt sig her. Hvor de i Kina havde mange andre forskellige racer, som man sikkert aldrig havde hørt om her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum