Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

What darkness brings - Christian

Go down

What darkness brings - Christian

Indlæg by Charmeine Love on Fre 4 aug 2017 - 15:41

Mørket var forlængst faldet på over byen, og nattens væsner havde formentlig boltrede sig løs i timevis. Trods nattens mørke, og den manglende sol, var natten langt fra kold, men derimod behagelig. Netop dette gav mange af byens unge kvinder muligheden for at klæde sig frækt på, og tage i byen for at hygge, drikke og score. Charmeine var dog langt fra en af disse typer, aldrig i sit liv, havde alkohol rørt hendes læber, dels fordi hun havde levede i himlen, og dels fordi hun havde set så mange liv gå tabt på grund af alkohol. Hvad den lyshårede engel så lavede i denne del af byen? Det var et ganske godt spørgsmål, hun havde i grunden intet at fortage sig der, men fordi hun gennem de sidste par år havde søgt efter det væsen hun skulle beskytte, uden held, havde hun sat sig ned og tænkt tingene igennem. Konklusionen var tydelig, hun havde søgt det forkerte tidspunkt, derfor var hun gået over til at søge om natten frem for dagen, og hendes søgning havde bragt hende til den mest skumle del af byen. Hun brød sig ikke om det, men hendes pligtfølelse og ønsket om at finde vedkommende, havde tvunget hende herhen.

Hendes lydløse skridt havde bevægede sig længere ind i kvarteret, der var ret stille denne nat, og absolut ikke et sted for en ung forsvarsløs kvinde. En følelse af at blive iagttaget skød gennem hende, og fik hende til at gyse ganske svagt. Hun vidste det var en dårlig ide at fortsætte, men hun stoppede ikke af den grund, tværtimod. De grønne øjne blev vendt mod den skyfri himmel, og tanken om paradiset gav hende mod på at fortsætte, efter at have sendt en kort bøn mod himlen og bad om styrke, støtte og vejledning. Det var dog langt fra sådan det skulle gå, for hun havde ikke taget mere end få skridt frem, da tre mænd drejede om et hjørne og tav brat. Hun vendte sit blik mod dem, det sædvanlige varme smil om hendes læber, men opdagede alt for hurtigt at stirrede på hende med knap så venlige blikke. Inden hun havde fået set sig om, var hun blevet omringet. "De herrer, hvordan kan jeg være behjælpelig?" spurgte hun roligt og uden at lade sig skræmme. De syntes dog hun var alt for sjov, og det blev da heller ikke svært at se hvor de ville hen. Øjeblikket efter var den ene trådt frem og havde tvunget hende med ind i den nærmeste gyde, og den anden tvang hende op ad muren og slog næsten luften ud af hende i forsøget. De var alle tre større end hende, men det skulle der nu ikke så meget til for at de var, den ene ret buttet, den anden ekstrem tynd, og den tredje manglede et par tænder i munden mens resten var godt på vej væk. Det var sidstnævnte der holdt hende fast, og spillede boss. "Man er vel kæk, hva?" begyndte han, forventede tydeligvis ikke svar. "Absolut ik.." hun nåede ikke at tale færdig før manden havde givet hende en lussing der næsten fik hende til at se stjerner. "Stille! Jeg bad dig ikke om at sige noget, gjorde jeg vel?" de to andre lo, og hun sank og så blot mod ham uden at sige et ord, prøvede at bevare roen for at smide lidt af sin magi om dem, men mandens greb om hendes strube gjorde hende bekymret, og hun forsøgte derfor bare at fokuser mod ham. Han rynkede sine bryn, og strammede et øjeblik sit greb. "Hvorfor gøre vi det her drenge? Hun har jo intet gjort os?" sagde han pludselig og til sine venners store undren, den ene daskede ham over skulderen, og øjenkontakten mellem Charmy og manden blev brudt. "Tag dig nu sammen mand!" sagde fyren irriteret. "Ja kom nu..vi andre vil også hygge os med hende" fortsatte den tredje overvægtige fyr. "Ja, hvis du ikke er mand nok Marcus, så skal jeg nok tage mig af hende selv.." lederen prøvede at mande til ro, Charmy prøvede at blande sig og berolige flokken, men de vendte sig pludselig imod hende, og fyren der var blevet omtalt som Marcus, prøvede nu at hive tøjet af hende. Hun forsøgte at fange hans hænder uden held, fik nok et slag og flækkede læben ved det hvor blodet begyndte at pible frem og strøg ned over hendes hage. "Vent..nej.. vent.." hun prøvede til stadighed at få dem overtalt til at slippe hende, hvad mulighed havde hun når det kom til stykket?
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Gæst on Fre 4 aug 2017 - 23:27

Påklædning
- Tøj + Sko Han har sort t-shirt på, et par sorte bukser og en sort læderjakke på Link. Han har sorte lædersko på
- Andet Hans vampyr ansigt Link

Det var en nat ligesom alle andre, han havde begået mord efter mord, efterladt lig efter lig og bekymrede han sig om det? Ikke det der lignede. Han elskede den følelse det gav ham, det at skabe frygt i andre også derefter føle desperationen, og lysten for livet, mens han langsomt tømte dem for blod. Det bedste var dog, når han lod dem løbe væk, for så fik de ideen om, at de var sikre og at de ville overleve, dog nåede de aldrig længere end et par meter, før han indhentede dem og derpå tog deres liv. De var mærkelige væsner de mennesker, så dumme og alligevel med sådan en stærk lyst til at leve, hvilket han ikke selv forstod, de havde trods alt sådan et lille liv. I hans lange liv, var et menneskelig som at blinke med øjnene.
Som han vandrede gennem gaderne, syntes hans næse at fange duften af en engel, hvilket blot fik et sadistisk smil frem på hans læber. Hvis han skulle vælge sit yndlingsblod, så måtte det nok enten være Aspara, engel, børneblod og jomfrublod, de smagte som en del af himlen. Han stoppede op og tog en dyb indånding, blot for at finde ud af hvor pokker denne engel var, måske ville han dræbe hende eller også drive hende i fordræb...han kunne også rive hendes vinger af, det kunne også være morsomt. Det tog ham ikke lang tid, før han nåede hen til dem, hvor han opdagede den unge engel og det så ikke ud til at hun var alene, da hun var omringet af tre mænd. Han rullede med øjnene og trådte frem imod dem. At de slog hende var egentlig ligegyldigt, han havde gjort værre imod folk, så for ham var det blot svagt.
Med sin vampyriske fart, gik han fra at stå i starten af gyden, til bag de to mænd, hvor han hamrede hænderne direkte igennem brystet på dem. De nåede ikke at se hvad der skete, før deres liv var væk. At hans to mænd døde, fik opmærksomheden var den sidste mand "That is no way to treat a lady" sagde han og et modbydeligt smil kom frem på hans læber, samtidig skiftede hans øjne farve, årer dukkede op under hans øjne og hugtænder voksede frem. Med sin blodige hånd, greb han fat om mandens hals og trak ham hen til sig, hvor han gik efter halsen. Han borede sine tænder ind i halsen på ham, og med en dyrisk brutalitet, tømte han idioten for næsten alt hans blod. Da han gav slip på ham, faldt manden til jorden, og her rev han hovedet af ham "You seem a bit lightheaded" han slikkede sig om munden, men kastede dog hovedet væk, hvorpå han vendte sin opmærksomhed imod englen. Med bagsiden af sin hånd, tørrede han resterne af blodet væk "Well hello little angel" hans vampyriske træk var forsvundet, men han havde endnu blod i sin mund, som han smilede til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Charmeine Love on Lør 5 aug 2017 - 0:08

Livet var egentlig en spøjs ting, og dette ville blive endnu en af de dage hvor hun fandt ud af hvor let det var at gå fra at være i live, til en en tom skal og en sjæl på vej til helvede. Redning havde hun ikke i sin vildeste fantasi regnede med, men den kom som sendt fra himlen, om end i et helt andet ansigt end Guds eget, nok nærmere djævelen selv. Men nej, dette var ikke et af Satans børn, hellere ej Lucifers eller de to andres barn, nej.. hendes redningsmand var en vampyr, og i sandheden en brutal og sjæleløs en af slagsen. Nej! Intet var tabt før man lå livløs på jorden, det var hendes mantra, og intet skulle ændre dette!

Alt dette kom hun dog først til at tænke på senere, for inden da, havde hun set til mens denne fremmede havde taget livet af tre mennesker, og endda uden at blinke. Brutaliteten hvormed han hev hjerterne ud på de to første, og hvormed han sugede blodet af den sidste og adskilte hoved fra krop, efterlod hende mildest talt mundlam. En ting var det at observer ting fra himlen, en anden var det at stå få centimeter fra sådan et scenarie. De fyldige læber skiltes, og hun smagte sit eget blod på tungen, og sank. Hun blødte ikke meget, men nok til at det ikke stoppede lige med det samme.

Vampyrens ansigt, øjnene der skiftede farve, årerne der viste sig omkring øjnene, og de fremskudte hugtænder kunne jage en frygt i livet på alle, for ikke at tale om mordene der lige var forgået. Det mest normale ville være at tænke at hun var den næste i den række, men i stedet kunne hun ikke tage blikket fra ham, og tankevirksomheden stoppede fuldstændig. Hjertet slog fast i brystet, og hun sank en klump ved ordene. "Charmeine, my name is Charmeine" svarede hun lavmælt og hæst, rømmede sig for at klare stemmen. "Thank you, sir.." huskede hun at takke ham, for han havde trods alt reddet hende, om end hun formentlig var i større fare end hun havde været. Men hvorfor var hun så ikke bange?
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Gæst on Ons 16 aug 2017 - 21:23

Han lagde let hovedet på skrå, som han betragtede den unge engel. At hun endnu ikke var løbet, fandt han underligt...men måske også fascinerende. De fleste ville havde været flygtet nu, men som et rovdyr ville det kun havde gjort ham, langt mere interesseret i at fange hende. På trods af han så menneskelig ud, så var han langt fra et menneske, og han ville nok aldrig være et menneske. Man skulle nok mere sammenligne ham med et dyr, frem for et menneske, og på mange måder reagerede ham som et dyr, selvfølgelig slog han ihjel fordi det var sjovt og en måde, hvorpå han kunne føle et eller andet, men blodet var dog også for hans overlevelse. Men hvorfor blev denne kvinde stående, var det frygten eller var der noget galt med hende?
Hende hurtige hjertebanken, fik lugten omkring hende til at dufte af en blanding af blod, men også den frygt som hun havde i sig. Hun duftede så godt, at det nærmest tog alt i ham, for ikke at flå hendes hals ud, og tømme hende fuldkommen for blod. Han fandt sig selv, lytte til hendes hjertebanken, der nærmere lød som det af en kolibri end et engels. Han blev dog taget tilbage til virkeligheden, da tøsen med et præsenterede sig, som om han havde spurgt om hendes navn, i virkeligheden var han nok mere ligeglad med det. Engle var mærkelige, specielt fordi de så ofte, udelukkende så det gode i andre, hvilket kun gjorde det så sjovt, når man fik en sød lille engel i fordærv.
Hendes tak, fik et skævt smil frem på hans læber "well you welcome" han lod sit blik glide ned over hende, dog da han duftede blodet fra hendes sår, skiftede hans øjne igen farve "you angels, you're all so intoxicating and innocent" hans øjne blev igen blå, og alle træk fra hans vampyriske side forsvandt. Han fandt et tørklæde frem fra sin lomme og rakte det frem imod hende "Unless you want to lose more blood, you should probably dry it op" der var et løfte om noget forfærdeligt, i hans ellers så isblå øjne, dog kunne man vel aldrig vide, hvorvidt han ville gøre hende ondt eller ej "So what is such a beautiful angel, such as yourself doing in the middle of the night?" spurgte han legende, og et skævt smil formede sig på hans læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Charmeine Love on Ons 16 aug 2017 - 22:03

Lugtede hun af frygt? Eller var det hendes hjertebanken der fik ham til at tro hende bange? Hun følte sig ikke bange, eller den følelse der skød gennem hendes krop var alt muligt, men hendes første tanke var i alt fald ikke frygt. Noget var underligt ved denne mand, nej.. ikke underligt, anderledes! Hun havde mødt mange mænd siden hendes ankomst til Jorden for tre måneder siden, men ingen hun havde mødt, havde vakt denne sære følelse i hende. Hun havde lige set ham myrde, så i princippet burde hun ikke alene være bange, men også forfærdet og ønske sig alle andre steder. På den anden side, havde det aldrig været hendes reaktion når døden indtraf sig, langt fra. Desuden, han havde reddet hendes liv, og.. det her var skæbnen! Det måtte det være.

Hans blik gled fra hende, og ned over hende, og afhængig af belysning, og hans syn, ville han kunne se at hendes hvide kjole var blevet en anelse snavset af overfaldet, men han ville nok kunne skelne at hun ikke havde andet på under kjolen. Hvorfor? Ingen havde fortalt hende at hun skulle, og hun havde ikke fået nogen forklaring. Men mest af alt, plejede hendes lange hvide hår at dække for brysterne, og resten hang altid løst ned over hendes ryg og skærmmede for hendes bagdel. Episoden med de tre mænd havde dog påvirket sagen, og håret var gledet væk fra hendes bryst.

Hendes fokus var dog ved noget helt andet, hun tænkte stadig på de følelser der strømmede gennem hende. *It is him, I know it.. but..* kald det magisk, kald det en sjettesans, men hun havde fundet ham! En berøring, der skulle ikke mere til end en enkel lille berøring, hendes fingre mod hans hud eller omvendt, og hun ville blive bekræftet i den tanke.

"Maybe we are, but we do not chose to be that way" svarede hun lavmælt mens han rakte hende et lommetørklæde. Hun tog imod det, og trykkede dem mod sin underlæbe. Han tøvede dog ikke med at stille hende et andet spørgsmål, og i mens havde hendes skovgrønne øjne låst sig fast i hans isblå. Hun måtte dog fjerne lommetørklædet fra læber for at kunne svare. "I was searching for someone.." svarede hun langsomt. Ville han lade hende røre sig hvis hun spurgte?
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Gæst on Tors 17 aug 2017 - 1:02

Synet er mødte ham, som han lod sit blik glide ned over ham, var i den grad ikke noget som han fandt hæsligt. Hun var en smuk kvinde, og at hun samtidig intet havde under, sin halvt om halvt gennemsigtige kjole, var skam heller ikke slemt. Det gav ham næsten lysten, til at give hende en enkel nat af nydelse, hvorvidt han ville dræbe hende bagefter eller lade hende leve, var selvfølgelig noget som kun tiden ville vise. Det var tydeligt i hans blå øjne, at han kunne lide hvad han kunne se, og mens han endnu var et monster, så var han også en mand, og hvis han så noget smukt, gav han ofte udtrykke i det. Det var en ting, som ofte ville overraske folk, som kun så monsteret i ham, at han faktisk havde en ret charmerende side til sig. Han trak sin læderjakke af "And while I don't mind the view of your beautiful body, others may find it as an opportunity to do a lot more than you may wish for" med et skævt smil, rakte han sin jakke imod hende, som et tegn på, at hun nok burde dække sig op.
Nok var han et monster, som havde slået så mange ihjel, så var han dog ikke en voldtægtsmand, og siden han selv var offeret af den slags misbrug, så gjorde han det ikke imod andre, man kunne vel sige, at han havde alt for meget erfaring med det. Han klukkede over hendes ord "If only you knew how you smelled, it's like sunshine and flowers" han trak på skulderne, engle duftede altid godt og deres blod var så meget bedre "You still standding there, and not already dead is a surprise for me. Vampires live in the darkness, and since angels is amongst the best tasting blood, you should be more carefull" der var en advarsel i hans tone, og mens han selv elskede at drikke engleblod, var der noget mærkeligt ved hende, som ikke just gav ham lyste, til at ville tage livet fra hende.
Han hævede øjenbrynet, og lagde hovedet på skrå "aha, and whom may this "someone" be?" spurgte han, hvem end hun ledte efter, så måtte vedkommende da ikke være værd, det at være så tæt på at dø. Som en engel burde hun da vide, at hun var som en slikkepind for vampyrer, og vampyrer kom gerne ud om natten, hvilket det netop var lige nu "Whom ever it may be, is he or her really worth almost dying" han lagde armene over kors

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Charmeine Love on Tors 17 aug 2017 - 1:29

Han trak pludselig jakken af, og rakte hende den, og hun tog ganske uforstående imod den. Ved hans ord, forstod hun dog at han ønskede at hun skulle tage den på, og af en eller anden grund lystrede hun bare uden at stille spørgsmålstegn ved det. Hun anede ikke hvad der var galt siden han ville have hun skulle dække sig til, for ordene gav i grunden ikke mening. Hun havde jo en kjole på? Så hun var vel ikke nøgen? "I am wearing a dress?" dum konklusion måske, men hun havde virkelig ingen viden omkring tøj og påklædning, længe havde det undrede hende at folk tog så mange forskellig lag på, men ingen havde nogensinde stoppede hende op og givet hende en forklaring på hvad det her handlede om.

Pludselig klargjorde han hvordan hun duftede, solskin og blomster? Se det kom bag på hende, men fik hende ikke desto mindre til at smile. Han advarede hende snart m betydningen af det, og hun nikkede alvorligt. Hun skulle nok passe på hvis han sagde det, men ærlig talt, var hun mere bekymrede for ham. Og.. følelsen ville ikke rigtigt forsvinde, hun måtte røre ved ham, og det skulle helst være nu. Der var en drivkraft i hende der sagde, at alting ville blive tydeligt hvis hun bare fik muligheden af at mærke ham. "I will be carefull, I promise" hvorfor hun lige lovede ham det, anede hun ikke.

Hans spørgsmål omkring den person hun søgte fik hende til at synke, og hun fugtede læberne med tungespidsen. "I.. I will answer what ever question you may have for me.. if.. if you let me touch you.." bare et lille øjeblik, et kvart sekund, hun bad ikke om mere end en simpel lille berøring. Alle hendes sanser var vakte, og hun havde allerede rakt en hånd op mod hans ansigt, blot søgende et strejf af hans kind eller hals.

Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Gæst on Tors 17 aug 2017 - 16:44

Da hun tog jakken på, formede der sig et skævt smil på hans læber. Ligesom så mange andre, så kunne han godt lide, når folk gjorde som han bad om. Selvfølgelig kunne modspil være spændende, men at få sin vilje var vel altid dejligt. Enten måtte hun være ekstremt dum, eller også havde hun ingen ide, om hvordan begrebet om tøj fungerede "I can see your private parts through the dress, I don't know how you dress were you come from, but on earth that, gives bad ideas for bad men, and many will say it's your own fault if you get raped" han trak på skulderne, selv gik han ikke ind for voldtægt, og var faktisk overrraskende meget imod det, og det kom fra en mand, som havde tømt en 12-årig for blod. En ting var at tage et liv, noget andet var at ødelægge en anden person, på den måde som voldtægt netop gjorde. I bund og grund, gjorde det ham vel egentlig ret dobbeltmoralsk, for selvom han gjorde andre forfærdelige ting, så var han vel ligeså stort et monster, som dem der voldtog andre, blot i en anden forstand.
Hvorfor han advarede hende, og endda gave hende heads up, omkring hvad hun burde gøre og ikke gøre, var meget underligt for ham, netop fordi dette normalt ikke var, noget som han ville gå ind for. Han var normal typen, der slog folk ihjel og ikke bekymrede sig om dem, eller for den sags skyld deres følelser. Dog syntes det ikke at være sådan med hende, netop fordi hun syntes at vække følelser i ham, hvilket han ikke just kunne lide. Ofte ville han slagte en person, når de skabte denne slags følelser i ham, specielt hvis han overhovede ikke kendte vedkommende. Det fjernede alt hans kontrol, og han vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv, eller ved hele situationen. Han rynkede brynet, da hun med et sagde, at hun ville besvarer alle hans spørgsmål, hvis han blot lod hende røre sig. Det blev dog værre da hun rakte ud efter ham, og havde han ikke været en vampyr, ville han nok ikke havde opdaget det, før hun faktisk rørte ham. Dog fik han grebet fat om hendes håndled, men med et suk gav han slip og lod hende røre sig. Da hendes hånd rørte ved hans hud, strømmede der mærkelige følelser gennem ham, og med sin vampyriske fart, fik han lavet et lidt større mellemrum mellem dem "what the fuck?" han rynkede brynet, og så forvirret på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Charmeine Love on Tors 17 aug 2017 - 17:32

Hun så overrasket mod ham ved det svar der faldt, og blikket gled ned over sig hvor hun kort havde rykket hans jakke for at se ned over sig. "We don't wear clothes in heaven.." faldt hendes svar bare. "I got told to wear something, but nobody told me why or how much. I honestly thought this was enough" forklarede hun. Hvorvidt han egentlig havde ønsket en forklaring eller ej, anede hun ikke, men hun ville ikke voldtages, så meget var sikkert.

Snart bad hun om tilladelse om at røre ved ham, og hun løftede hånden op. Han var dog hurtigt til at forhindre hende i et at røre. Havde hun ikke fået hans jakke på, ville deres hænder have været i berøring, og i og for sig havde det været nok for hende, men desværre kom jakken i vejen nu. Hun var forberedt på at han ikke ville give hende lov, og overvejede allerede andre alternativer, da han alligevel slap hendes håndled, og lod hendes fingre komme i berøring med hans kind. I samme øjeblik hendes varme fingre rørte hans kølige hud, skød der et elektrisk signal gennem hendes krop og et boost af varme og lys tændtes, hvor hun nærmest fik direkte adgang til hans tanker og følelser. Noget han brat afbrød da han trådte væk og ude af rækkevidde.

Udtrykket han brugte havde hun hørt før, men hun rømmede sig alligevel, og endte med at smile beroligende. Endelig! Efter tre lange måneder! "Finally.." sukkede hun blidt, dog uden at træde nærmere mod ham. "You asked for whom I was searching, the answer will be: You" sagde hun. "I was sent by God, to stand by your side, help, support and take care of you. I am your guardian angel" hun var ret sikker på at dette alt sammen var noget han ikke ville høre, og hun var forberedt på at han enten angreb eller råbte af hende.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Gæst on Fre 18 aug 2017 - 12:31

Som hun forklarede, hvordan engle ikke bar tøj i himlen, og at hun i bund og grund, blot var fortalt hun skulle have noget på, kom der et forvirret udtrykke frem i hans øjne. Det fik ham til at overveje, om de overhovede havde en form for viden, og præcis hvor dum hun var og helt præcis hvor lidt hun kendte til denne verden "why didn't you research the world, which you were to come into? I mean don't angels have common sense?" spurgte han, samtidig med han hævede sit øjenbryn. Det virkede i bund og grund, til at denne engel, ikke havde nogen ide om hvordan verden fungerede, hvilket var underligt, siden hun nu boede her og ikke i himlen. Når han kom til et nyt sted, ville han ofte undersøge hvordan tingene fungerede, det ville jo ikke være godt, hvis han kom til et sted, hvor de havde lange dage og korte nætter.
Han var blevet rørt mange gange, både i en seksuelt mening, men også med intentionerne om at gøre skade, dog havde det aldrig følt, som det da hun rørte ham. Aldrig havde han nogensinde, følt den mængde følelser, ved at blive rørt. Det var skræmmende, men det kunne samtidig også være, hvad man ville kategorisere som vanedannende. Det var en form for følelse, han ikke havde følt i så mange år, så mange at han faktisk havde troet det umuligt. Det var dog ikke noget, som han ville blive alt for vant til, så med andre ord ville han nok forsøge, at holde sig væk fra hendes berøringer, og helst ikke komme alt for tæt på. Den pludselige mængde af alle de følelser, gav ham lysten til at dræbe et eller andet, blot så han kunne slippe af med dem.
Da hun med et forklarede, at hun var hans skytsengel og hunderfor var derfor, for at hjælpe ham, det hele fik ham til at grine. Det var ikke en af de korte grin, men den af slagsen som varede noget tid "ohh sweetheart you must be joking" han rystede på hovedet "I'm a murderer, and a monster. I have killed so many people that, I lost count after 5.000. I'm not to be saved, and I never have" pointerede han. Samtidig trådte han ud af gyden, og holde hænderne op "You got the wrong guy, God sure ain't want to help me" han trak på skulderne, og lagde en fin mængde afstand mellem dem

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Charmeine Love on Lør 19 aug 2017 - 0:48

"Research..?" gentog hun og smagte på ordet, hun vidste jo godt hvad det betød, men endte med at trække på skuldrene. "I know what i need to know to do my job" svarede hun, planen var jo ikke at hun skulle forblive på Jorden i al evighed, det håbede hun i hvert fald ikke, for hun savnede allerede himlen.
I stedet for endte hun med at røre ved ham, og hans reaktion var vidst tydelig, også da han bakkede væk fra hende og bare lo af hende. Den reaktion overraskede hende ikke, ikke nu hvor hun havde et indblik i ham. Desværre for ham, valgte han at vende det blinde øje til noget så tydeligt. Han kunne mærke det, det kunne han ikke løbe fra, hvor meget afstand han end ville lægge til hende, ville hun altid kunne lokalisere ham, og altid vide hvordan han havde det både fysisk og psykisk. Det var ikke ensbetydende med at hun vidste hvad han tænkte, men blot om han var vred eller glad, såret eller i smerte, og følelser der lignende.
Da han var færdig med at le og bakkede ud af gyden, betragtede hun ham roligt. De grønne øjne fulgte ham blidt, og et svagt smil trak op i hendes mundvig. "I am not joking, and both of us know it is true. You can feel it, feel me. Putting distance between us wouldn't change a single thing, I will always be able to find you.. always" understregede hun for ham. At han ikke brød sig om det her, kunne hun forestille sig, han var ved Gud en vampyr, og hun en engel, større modsætninger kunne man nærmest ikke finde, men hun havde ikke selv valgt det her, hellere ej havde han, sådan var det. Desuden, hvad klagede han over? Han fik en der kunne redde hans pæne røv når den var ved at gå op i flammer.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Gæst on Lør 19 aug 2017 - 12:55

Alle de følelser, som strømmede gennem ham, det gav ham lysten, til at flå en eller andens hals ud. Da han var en af de få uheldige vampyrer, som led af Blood Rage, blev hans sult for blod, ofte større når han blev udsat for, en stor mængde følelser og ofte på én gang. Det hele gjorde ham så forvirret, netop fordi han var så vant, til ikke at føle noget også med at føle alle disse ting, og endda imod en han aldrig havde mødt før, det gjorde alt en hel del svære. Det virkede blot som om, hun allerede havde disse forestillinger om ham, om han kunne være god og rar, gå imod sin egen natur. Han kunne se det på, den måde som hun betragtede ham på, det var som om hun havde fundet et puslespil, og nu endelig havde chancen, for rent faktisk at ligge alt på plads. Problemet var dog, at han inderst inde vidste, at han aldrig ville kunne laves om, han var for ødelagt til at kunne være blandt de gode. Han var typen, der fandt morskab i at dræbe, så mange som han kunne.
Hendes ord fik ham til at stoppe op, og han hævede øjenbrynet "you think that you can come into my life, and just try to change everything? You don't know me, I don't know you...and that's how it's gonna be" han gik imod hende og lagde en hånd om hendes hals, hvorpå han trykkede hende imod den nærmest væk. Hans greb om hendes hals, var dog ikke så hårdt, at hun ikke ville være i stand til at trække vejret "Do you want to know what happens, who awakes feelings inside me? They die...they always die, and I can't do anything about it" hans vampyriske træk kom frem, og han blottede sine hugtænder. Han gav dog til sidst slip på hende, og fjernede sig igen fra hende. Det hele var for mærkeligt, og han vidste ikke hvordan, han helt præcis skulle håndtere det hele. Med et kom alle disse følelser op i ham, og foruden hende, var der nærmest ingen i nærheden, så han kunne ikke rigtig slå nogen ihjel.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Charmeine Love on Lør 19 aug 2017 - 13:38

Og så var han ellers tæt på hende, og greb fat om hendes hals hvor han tvang hende ind mod væggen. Hjertet slog et øjeblik hårdt mod brystet, og dog tog hun ikke blikket fra ham. Hans greb var heldigvis ikke så fast at hun ikke kunne få vejret, men nok til at hun ikke kunne komme nogle vegne medmindre han gav slip. "I didn't say anything about changing you. I am the one thing you have never had, and as I said, i ham here to protect you" om det så betød hun skulle beskytte ham for sig selv. Han havde vel en forestilling om hvilket væsen han var, hvor ondskabsfuld og brutal han var, og hvordan det aldrig ville ændre sig. Han havde været igennem en del, det kunne hun da tydeligt mærke og se i hans blik. Et blik der var så koldt og brutalt sådan som det hvilede på hende og kom med en trussel, en hvori han afslørede hun vakte nogle følelser i ham. Godt, det var da første skridt, at han faktisk indrømmede det - om end måske ubevidst. Forsigtigt løftede hun hånden, og kærtegnede hans kind "And yet, I am still alive" svarede hun, kun for at se ham rykke sig væk fra hende igen. "Don't push me away, not before you get a chance to know what I can offer you" sagde hun lavmælt. Måske var hun for naiv, men hun prøvede med de evner og den lærdom hun havde, at være rolig og give ham plads. Netop derfor gik hun ikke tættere på ham.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Gæst on Man 21 aug 2017 - 0:59

Han hævede øjenbrynet, som hun fortalte at hun var den ene ting, som han aldrig nogensinde havde haft, som var hun anderledes, blot fordi hun var hans skytsengel "protect me from what? I'm untraceable, and trust me I would know, since non of my enemies are ever ble to find me" pointerede han, takket være hans evne, var han mere eller mindre, umulig at finde. Han efterlod ingen form for lugt eller fært, og selv hvis man var en tracker, ville man ikke kunne lokalisere ham. Selvfølgelig hvis man kendte til hans adfærd, ville man sikkert kunne regne ud hvor han ville være, men ud fra fært og den slags, ville han være mere eller mindre usynlig. Det havde været den ting, som indtil videre havde holdt ham i live, Christopher kunne ikke engang finde ham, og det monster var over dobbelt så gammel, og havde endda samme udsende, som det han selv havde.
Han klukkede koldt, da hun udtrykte at hun selv var i live "You think you're special? I slaughtered my maker, I killed my parents...being my little guardian angel, does not make you special" han trak på skulderne "and why the hell would God suddenly want me to be happy?" spurgte han, for ham det slet ikke mening, det at Gud med et sendte en skytsengel ned til ham "what is that you want from me? I'm not a good person, I'm not even human" han slog armene ud til siderne, dette var nok det mest af følelser, han havde fremvist som ikke var falsk, gennem de sidste mange år. Han var forvirret, og følte sig mærkeligt tilpas, netop fordi denne tøs vækkede følelser i ham, som han ikke var vant til at have. Så nu var det blot, om han skulle jage hende væk, eller tage en bid af hende, det ville sikkert få hende til at føle frygt overfor ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Charmeine Love on Tirs 22 aug 2017 - 14:31

Hun smilede overbærende, og tog det fortsat roligt. "Maybe, but I am not your enemy, and I can sense you. This is beyond anything you know or have experienced through your long life" svarede hun roligt. Han kunne benægte det så tosset han ville, men som hans skytsengel vidste hun bedre. "And as to what i am or will protect you from, that would be an easy answer. I will protect you from everything, including yourself" om hun ville være god til det, var en helt anden ting.
Hvad angik hans evne, ville hun under normale omstændigheder heller ikke have kunnet spore ham, men det var jo hele ideen bag en skytsengel. Det var ikke fordi hun kunne høre eller dufte, men fornemme ham nærmere.. fornemme hans sindsstemning og følelser. Det var også netop hvad hun gjorde nu, og det ville ikke være noget hun kunne tænde eller slukke for.


Han fortsatte, frustrationen tydelig i hans ord, kombineret med en god portion irritation og.. måske frygt? De følelser der var vakt i ham var tydeligvis nye, og han hadede det. Hun lod ham derfor tale ud, og da han tilsyneladende var færdig, smilede hun mildt. "I don't want anything from you. I am here to protect and take care of you, in every way possible. I am not strong, and I am not special. This is not about me, it is all about you. As to God's decision for your happiness, I cannot say anything about that. I am only one of His servants" understregede hun blot roligt. Om hun burde være bange? Formentlig, men frygt var en ting hun endnu ikke havde følt. End ikke før da mændene havde prøvede at tage noget der ikke tilhørte dem, havde hun ikke decideret følt frygt.
"Noone have to find out about this, you can use me as comfort, you can ask for my company, you can call for help if you need.. those feelings you have at the moment, I can help you with that" hvis han nu bare lod hende.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Gæst on Ons 23 aug 2017 - 0:35

"That I can agree with" indrømmede han, da hun udtalte dette var noget, som han aldrig havde oplevet før. Nok havde han oplevet pludselige mængder af følelser, men der havde det ofte resulteret i nogen døde, dog kunne han virkelig ikke få sig selv, til at dræbe hende også selvom hun halvt om halvt irriterede ham. Det irriterede ham virkelig, at han et sted ikke kunne få sig selv, til at bide ned i hendes irriterende perfekte hals og der var ikke nogen i nærheden, som han kunne slagte eller tømme for blod. Han hævede øjenbrynet, da hun sagde hun var her for at beskytte ham, og tage sig af hans behov. Knap så uskyldige tanker gled gennem hans hovedet, og han lod igen sit blik glide ned over hende. Som et skævt smil formede sig på hans læber, begyndte han at gå imod hende "Take care of me? In every way?" han lagde sin arm imod muren "So if I wanted to spend a night of passionated love making, is that a no?" han hævede øjenbrynet.
Det var tydeligt i hans holdning, han havde skiftet fra lettere irriteret og måske endda tæt på mord irriteret, til hans lettere legesyge og endda charmerende persona. Disse skift kunne ske ekstremt hurtigt, og forklarede i sidste ende også, hvorfor han ofte var så uforudsigelig. Folk vidste ikke hvornår han var sur eller glad, og alt i mens han kunne smile til en, kunne han sagtens planlægge mordet på vedkommende, alt i mens hans øjne var rettet imod personen "I mean I'm not going to rape you, but I'm just asking that, if I were to want that" han holde sine hænder oppe. Han havde altid været imod voldtægt, hvilket vel nok også var på grund, af hans noget så dejlige skaber "I can use you as comfort that's cute" han klukkede, og rettede sig igen op.
Selvom han faktisk aldrig sagde det, så var han vel et eller andet sted, faktisk ret ensom, hvilket forklarede hvorfor han altid fandt en ny elsker. Han havde frygten for at komme tæt på folk, men havde også behovet for nærvær med andre, så i at få elskere kunne han få nærværet, men når de kom for tæt på, trak han sig altid væk eller slog dem ihjel "there's nothing you can help me with, I'm not a toy, and I'm not worth your precious time" for et kort sekund, kunne man se lidt af den mand, som han engang havde været, før Amanda mere eller mindre knuste hans håb. Det var en blanding af smerte, men også en lyst, til faktisk at kunne få det godt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Charmeine Love on Ons 23 aug 2017 - 11:24

Wuhu! De var da enig om et eller andet, og så gav det hende vel også en information. Han havde ikke haft en skytsengel før, hvilket betød det her var en prøvelse for hende. Ingen før hende havde fejlet, men der var ingen der havde forsøgt alligevel. Det betød da også at han ikke havde prøvet det her før, og at de havde et bånd som han ikke kunne løbe fra, det kunne hun sådan set heller ikke selv, forskellen var bare, at hun ikke prøvede hellere.
Hans behov for at skære halsen over på nogen, slå ihjel generelt, eller sætte tænderne i nogen var hende ikke langt væk. Det vil sige, hun fornemmede klart hans frustration og forvirring, men kunne ikke stille meget op hvis hun ikke rørte ved ham.
Hendes efterfølgende ord fik dog vendt hans sindsstemning på få øjeblikke, og hun fattede ikke hvad han mente før han stod foran hende, med armene mod muren, og hans ord faldt. Åh, han havde misforstået hende, eller så havde hun formuleret sig uklart. Var det virkelig hvad han ville, eller? "I.. I wouldn't know what to do, but if that brings you joy and comfort, then.." det var ikke noget hun havde prøvede før, hørt en del om, vidste selve akten foregik, men hun var virkelig ikke erfaren. Hun havde hørt det var personligt, vidste det kun burde være elskende der gjorde, men hendes samvittighed og omsorgsfulde side bød hende at efterkomme ham, hvor forkert det end måtte være i nogens øjne. Hun kendte ikke til de grænser som andre kendte til, og for hende, havde det ingen betydning så længe han var glad og tilfreds. Så rykkede han sig væk igen mens han lo, hvad der var så sjovt fangede hun ikke, men blikket fulgte ham roligt. "But, uhm.. a name first would be a good idea.." hun vidste for Guds skyld ikke hvad han hed.  

Hvad angik hans ensomhed, var hun ikke i tvivl om at han havde behov for omsorg, ellers var hun nok ikke blevet udvalgt. Der var trods alt mangle engle. "I never said you were" svarede hun langsomt som han omtalte sig selv som legetøj. Selvfølgelig var han ikke det. "As to my time, I have nothing else to do. I was sent down here to find you.." tilføjede hun blidt. Det splitsekund hans udtryk afslørede hvordan tingene kunne have været, var det der gav hende drivkraft til at fortsætte, det gav håb, og en tro på at det nok skulle gå. "I have been searching for you for three months" hviskede hun blidt, og rakte forsigtigt ud efter ham.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: What darkness brings - Christian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum