Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Statistics
Der er i alt 671 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Brian

Vores brugere har i alt skrevet 238830 indlæg in 11998 subjects

Charmeine Love

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Charmeine Love

Indlæg by Charmeine Love on Fre 4 aug 2017 - 0:40

DET GENERELLE

Fuldenavn
Kaldenavn
Køn
Charmeine Love


Charmy


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Engel


60


25PERSONLIGHED
Charmy er en ganske uskyldig og godtroende ung kvinde. Hun tror på det bedste i alle, giver folk chancer igen og igen, og mister ikke troen på menneskeheden. Hun hjælper hvor hun kan, elsker alt og alle, og ses altid smilende. Livet på Jorden er underlig for hende, men hun nyder at kunne gøre en forskel alligevel. I øjeblikket føler hun dog en indre uro fordi hun mangler at finde den person hun er blevet sendt ned for at beskytte, og indtil det sker, vil hun gå og være småbekymret for at der skal ske vedkommende noget. Hun er kærlig, omsorgsfuld, moderlig, og varm af natur. Hvor end hun går spreder hun varme og kærlighed, samt harmoni omkring sig. Harmoni og ro i sindet er det første man tænker på når ens blik falder på hende, efterfulgt af en indre uforklarlig boblende glæde som automatisk får de fleste til at gengælde hendes varme smil. Hun bruger udelukkende sine kræfter for det gode, for at hjælpe og for at glæde andre. Hun glemmer ofte sig selv, sit ve og vel, og fokuser udelukkende på andre. Dette betyder at hun af og til bringer sig selv i fare uden end at opdage det før det er ved at gå galt, men hun fortryder det nu alligevel aldrig.
MAGIER

Magi I
Magi II
MOOD-CHANGEHEALING
Med denne evne kan hun sprede harmoni (en følelse af ro), og dermed ændre folks følelser. Dette betyder eksempelvis at vrede kan sive ud af folk, og de indser der ikke er nogen grund til at bære denne følelse. Evnen fungerer bedst den indledes via øjenkontakt, i så fald kan denne følelse bevares i et par timer, hvis den startes uden at have øjenkontakt, holder det højst en halvtime hvorefter det skal "genstartes". Jo flere mennesker der skal påvirkes, jo mindre effektiv vil evnen være.


Healende evner
SVAGHEDER

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Fysisk underlegen
Naiv
Tilgiven
Hun er fysisk svag og ret lille af størrelse, hvilket betyder at hun i syvende og sidste er et let bytte.


Hun er meget naiv, og tror vitterligt på det bedste i alle.Charmy har det med at tilgive alt og alle, selv folk der sårer hende dybt.

STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Kærlig
Stædig
Magi
Med Charmy, kan man være sikker på at hun nok skal tage dig i sine arme og give dig en god omgang kærlighed! Hun er det mest kærlig væsen man kan møde.


Stædighed betyder at man kan opnå ting som andre for længst har givet op på. Og det er en fordel for denne lille engel, eftersom hun tit sætter næsen op for noget hun der er meget større end hende selv.


Hendes magiske evner er naturligvis en styrke, disse evner betyder at hun kan hjælpe folk, og foruden dem, vil hun ikke vide hvad hun skal gøre af sig selv.avatar
Charmeine Love
Competent (Rank 11)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 500


Tilbage til toppen Go down

Re: Charmeine Love

Indlæg by Thomas Darwill on Fre 4 aug 2017 - 11:08


GODKENDTavatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 624


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum