Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Charmeine Love

Go down

Charmeine Love

Indlæg by Charmeine Love on Fre 4 aug 2017 - 0:40

DET GENERELLE

Fuldenavn
Kaldenavn
Køn
Charmeine Love


Charmy


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Engel


60


25PERSONLIGHED
Charmy er en ganske uskyldig og godtroende ung kvinde. Hun tror på det bedste i alle, giver folk chancer igen og igen, og mister ikke troen på menneskeheden. Hun hjælper hvor hun kan, elsker alt og alle, og ses altid smilende. Livet på Jorden er underlig for hende, men hun nyder at kunne gøre en forskel alligevel. I øjeblikket føler hun dog en indre uro fordi hun mangler at finde den person hun er blevet sendt ned for at beskytte, og indtil det sker, vil hun gå og være småbekymret for at der skal ske vedkommende noget. Hun er kærlig, omsorgsfuld, moderlig, og varm af natur. Hvor end hun går spreder hun varme og kærlighed, samt harmoni omkring sig. Harmoni og ro i sindet er det første man tænker på når ens blik falder på hende, efterfulgt af en indre uforklarlig boblende glæde som automatisk får de fleste til at gengælde hendes varme smil. Hun bruger udelukkende sine kræfter for det gode, for at hjælpe og for at glæde andre. Hun glemmer ofte sig selv, sit ve og vel, og fokuser udelukkende på andre. Dette betyder at hun af og til bringer sig selv i fare uden end at opdage det før det er ved at gå galt, men hun fortryder det nu alligevel aldrig.
MAGIER

Magi I
Magi II
MOOD-CHANGEHEALING
Med denne evne kan hun sprede harmoni (en følelse af ro), og dermed ændre folks følelser. Dette betyder eksempelvis at vrede kan sive ud af folk, og de indser der ikke er nogen grund til at bære denne følelse. Evnen fungerer bedst den indledes via øjenkontakt, i så fald kan denne følelse bevares i et par timer, hvis den startes uden at have øjenkontakt, holder det højst en halvtime hvorefter det skal "genstartes". Jo flere mennesker der skal påvirkes, jo mindre effektiv vil evnen være.


Healende evner


FERTILITYUNCONDITIONAL LOVE
en evne der gøre hende i stand til at gøre en infertil kvinde fertil. Denne evne gøre hende også i stand til automatisk at vide når en kvinde er infertil. evnen aktiveres når hendes mand eller barn/børn er i fare og lægger sig som et skjold omkring dem. Hun kan ikke selv styre evnen, så en aktiveres selv så snart udefrakommende fare truer dem. Hun skal være tilstede indenfor 10-15 meters radius


SVAGHEDER

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Fysisk underlegen
Naiv
Tilgiven
Hun er fysisk svag og ret lille af størrelse, hvilket betyder at hun i syvende og sidste er et let bytte.


Hun er meget naiv, og tror vitterligt på det bedste i alle.Charmy har det med at tilgive alt og alle, selv folk der sårer hende dybt.

STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Kærlig
Stædig
Magi
Med Charmy, kan man være sikker på at hun nok skal tage dig i sine arme og give dig en god omgang kærlighed! Hun er det mest kærlig væsen man kan møde.


Stædighed betyder at man kan opnå ting som andre for længst har givet op på. Og det er en fordel for denne lille engel, eftersom hun tit sætter næsen op for noget hun der er meget større end hende selv.


Hendes magiske evner er naturligvis en styrke, disse evner betyder at hun kan hjælpe folk, og foruden dem, vil hun ikke vide hvad hun skal gøre af sig selv.Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Charmeine Love

Indlæg by Jay Wu on Fre 4 aug 2017 - 11:08


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum