Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Ladia Martines

Go down

Ladia Martines

Indlæg by Gæst on Ons 2 aug 2017 - 0:38


Ladia Martines


Kaldt:M.
Køn:kvinde
Alder:400 år
KropsAlder:24 år
Fødselsdag:26 Marts 1617
Race:Aspara

Personlighed


Ladia lider af en maniodepressiv lidelse, som gør at hun får kraftige humørsvinger, black outs og depressive perioder. Hun grubler oftest længe over tingene, hvilket oftest fører til overtænkning der resulterer i depression eller ensomhed. Når hun ellers har det godt, er hun oftest glad og meget flyvsk.

Hun dagdrømmer oftest, og spankulerer rundt omkring i byen, også selvom hun ikke har et videre formål med det. Hun bruger meget af sin tid på at studere forskellige naturmedicinske midler, blandt andet en metode til at kunne ordne hendes maniodepressivtiet.

Hun har før i tiden været indlagt på psykiatrisk afdeling, grundet en længerevarende depressiv periode, der medførte selvskader. Af den grund snakker hun aldrig omkring sin psykiske lidelse, og benægter ofte også overfor sig selv omkring den.

Udover det, besidder hun ikke af den store omgangskreds, og er ofte faldet i dårligt selskab grundet dårlig dømmekraft og er temmelig naiv som også har været et af grundene til hendes indlæggelser.


Udseende


Ladia besidder af noget tykt mørkt hår, der måler sig til nærmest sort brun. Øjenbrynene er knap så kraftige med med et stort omrids, af den grund bliver de oftest optegnet for at skabe karakter til hendes ansigt. Hendes ansigt er en smule fladt, med et firkantet omrids, kindbenene er særligt høje.

Øjnene er mandelformede hvor de yderste øjenkroge er en smule nedadvendt, de besidder af en meget mørk dyb brun farve. Næsen er en smule fladtrykt med let udspillede næsebor, næseryggen er smal og lige. Hendes mund er er fyldig og en smule bred.

Af struktur besidder Ladia, af en meget spinkel krop. Hun er omtrent 175 cm, med små bryster, tynde ben, og tynde arme. Dog er hun også en smule veltrænet.


   
   
   
   

Magier


MAGI I:LYS MANIPULATION
Lys manipulation, indebærer at man kan manipulerer med lyset som man lyset. Dette kan for eksempel gøres ved at bøje solstrålerne så de peger en bestemt ønsket vej hen. Hun kan skabe små lyskilder i form af stråler. Eller der kan dannes en mindre lysstråle der kan være kraftig nok til at gøre skade. Dette er dog ikke noget Ladia har mestret fuldt ud, og kan derfor kun bøje lyset og skabe nye lyskilder.
MAGI II:HEALING
Hun er istand til at kunne heale andre menneskers kvæstelser, så længe de blot er kødlige. Hun har er i tvivl omkring hvor vidt hun kan helbrede psykiske lidelser. Hendes healing magi virker ikke på hende selv, og har nærmere den modsatte effekt når hun endelig bliver såret, da hendes krop kan tage flere uger om at læge selv en lille flænge.
MAGI IIi:INGEN MAGI ENDNU
INGEN BESKRIVELSE
MAGI IV:INGEN MAGI ENDNU
INGEN BESKRIVELSE


Svagheder | Styrker


SVAGHEDSTYRKER

Hendes maniodepressive lidelse, som gør at hun gør spontane ting, som egentlig ikke altid giver mening. Der kan derfor opstå perioder hvor hun gør noget, uden at være klar over hun gør det, eller hvorfor hun gør det. Nogle gange husker hun at hun har gjort tingene, og andre gange ikke.

Som alle andre Asparaer lider hun af Klaustrofobi.

Hun får det psykisk dårligt af at tale omkring hendes lidelse at hun største delen af tiden ender med at få stærk kvalme og opkast, da hun fornægter den så meget som muligt overfor sig selv.

Hun har ingen kontrol over hendes magi når hun får blackouts eller gør spontane ting under hendes maniodepressive perioder.

Hun er svagelig overfor al form for psykisk magi; telekinese, mind control eller lign.

Hun er højdeskræk.

Når hun har det godt, har hun nemmere ved at styrer sine evner som hun vil, men også bedre kontrol over hendes magiske kanaliseringer.

Hun er særligt god til at overtale folk, til at give hende ret, eller få sin vilje.


   
   
   
   

Fortid


Kommer på et tidspunkt senere henRelationer


Kommer på et tidspunkt senere henAndre Bruger
Sidst rettet af Ladia Martines Tors 18 jan 2018 - 0:40, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Ladia Martines

Indlæg by Jay Wu on Ons 2 aug 2017 - 21:37


GODKENDT

avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 679


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum