Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240094 indlæg in 12012 subjects

Ladia Martines

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Ladia Martines

Indlæg by Ladia Martines on Ons 2 aug 2017 - 0:38


Ladia Martines


Kaldt:M.
Køn:kvinde
Alder:400 år
KropsAlder:24 år
Fødselsdag:26 Marts 1617
Race:Aspara

Personlighed


Ladia lider af en maniodepressiv lidelse, som gør at hun får kraftige humørsvinger, black outs og depressive perioder. Hun grubler oftest længe over tingene, hvilket oftest fører til overtænkning der resulterer i depression eller ensomhed. Når hun ellers har det godt, er hun oftest glad og meget flyvsk.

Hun dagdrømmer oftest, og spankulerer rundt omkring i byen, også selvom hun ikke har et videre formål med det. Hun bruger meget af sin tid på at studere forskellige naturmedicinske midler, blandt andet en metode til at kunne ordne hendes maniodepressivtiet.

Hun har før i tiden været indlagt på psykiatrisk afdeling, grundet en længerevarende depressiv periode, der medførte selvskader. Af den grund snakker hun aldrig omkring sin psykiske lidelse, og benægter ofte også overfor sig selv omkring den.

Udover det, besidder hun ikke af den store omgangskreds, og er ofte faldet i dårligt selskab grundet dårlig dømmekraft og er temmelig naiv som også har været et af grundene til hendes indlæggelser.


Udseende


Ladia besidder af noget tykt mørkt hår, der måler sig til nærmest sort brun. Øjenbrynene er knap så kraftige med med et stort omrids, af den grund bliver de oftest optegnet for at skabe karakter til hendes ansigt. Hendes ansigt er en smule fladt, med et firkantet omrids, kindbenene er særligt høje.

Øjnene er mandelformede hvor de yderste øjenkroge er en smule nedadvendt, de besidder af en meget mørk dyb brun farve. Næsen er en smule fladtrykt med let udspillede næsebor, næseryggen er smal og lige. Hendes mund er er fyldig og en smule bred.

Af struktur besidder Ladia, af en meget spinkel krop. Hun er omtrent 175 cm, med små bryster, tynde ben, og tynde arme. Dog er hun også en smule veltrænet.


   
   
   
   

Magier


MAGI I:LYS MANIPULATION
Lys manipulation, indebærer at man kan manipulerer med lyset som man lyset. Dette kan for eksempel gøres ved at bøje solstrålerne så de peger en bestemt ønsket vej hen. Hun kan skabe små lyskilder i form af stråler. Eller der kan dannes en mindre lysstråle der kan være kraftig nok til at gøre skade. Dette er dog ikke noget Ladia har mestret fuldt ud, og kan derfor kun bøje lyset og skabe nye lyskilder.
MAGI II:HEALING
Hun er istand til at kunne heale andre menneskers kvæstelser, så længe de blot er kødlige. Hun har er i tvivl omkring hvor vidt hun kan helbrede psykiske lidelser. Hendes healing magi virker ikke på hende selv, og har nærmere den modsatte effekt når hun endelig bliver såret, da hendes krop kan tage flere uger om at læge selv en lille flænge.
MAGI IIi:INGEN MAGI ENDNU
INGEN BESKRIVELSE
MAGI IV:INGEN MAGI ENDNU
INGEN BESKRIVELSE


Svagheder | Styrker


SVAGHEDSTYRKER

Hendes maniodepressive lidelse, som gør at hun gør spontane ting, som egentlig ikke altid giver mening. Der kan derfor opstå perioder hvor hun gør noget, uden at være klar over hun gør det, eller hvorfor hun gør det. Nogle gange husker hun at hun har gjort tingene, og andre gange ikke.

Som alle andre Asparaer lider hun af Klaustrofobi.

Hun får det psykisk dårligt af at tale omkring hendes lidelse at hun største delen af tiden ender med at få stærk kvalme og opkast, da hun fornægter den så meget som muligt overfor sig selv.

Hun har ingen kontrol over hendes magi når hun får blackouts eller gør spontane ting under hendes maniodepressive perioder.

Hun er svagelig overfor al form for psykisk magi; telekinese, mind control eller lign.

Hun er højdeskræk.

Når hun har det godt, har hun nemmere ved at styrer sine evner som hun vil, men også bedre kontrol over hendes magiske kanaliseringer.

Hun er særligt god til at overtale folk, til at give hende ret, eller få sin vilje.


   
   
   
   

Fortid


Kommer på et tidspunkt senere henRelationer


Kommer på et tidspunkt senere henAndre Bruger


avatar
Ladia Martines
Novice (Rank 2)

Bosted : I udkanten af Di Morga, lige på grænsen til Forét.

Antal indlæg : 14


Tilbage til toppen Go down

Re: Ladia Martines

Indlæg by Thomas Darwill on Ons 2 aug 2017 - 21:37


GODKENDTavatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 628


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum