Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 0:48 by Cherish Radcliff

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 0:41 by Charmeine Love

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 0:28 by Angelique Dümont

» År 3038 - reklame
Fre 15 dec 2017 - 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240185 indlæg in 12012 subjects

Bailey Hoult

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Bailey Hoult

Indlæg by Bailey on Man 31 jul 2017 - 18:51


NAVN:BAILEY HOULTDÅB:DAVID ROMAN
KALDT:MONSTERKØN:TRANSKVINDE
RACE:MENNESKEALDER:24 ÅR
K.ALDER:24 ÅRFØDT:12.11.1992


UDSEENDE

PERSONLIGHED

Bailey er en slank bygget person, med en højde på 169 centimeter. Han har nogle brede hofter, og lange slanke ben. Han har stadig en drengekrop, og har ikke fået noget lavet. Han har små hænder med lange fingre, og med negle som altid er malede. Han har et par fyldige læber, og øjne som er grønne og med en skær af kobberfarve i sig.
Han er født som brunette, men kan altid blive fundet med sit lange blonde hår.

Han går altid i moderigtigt tøj, og næsten kun altid med højhælede sko på. Han går heller ikke udenfor en dør uden makeup på, selv om han bare skal ned og købe noget lige hurtigt.

Han har ingen piercinger eller tatoveringer, men har flere ar rundt omkring på kroppen fra sin fortid.

Hvis man lige møder Bailey, så virker han meget som en selvsikker og nok ret så egoistisk person. Han er ikke typen som er bange for at sige sin mening, også selv om det kan komme til at såre folk. Hvis man først får muligheden for at lære Bailey bedre at kende, så finder man hurtigt ud af at han ikke er så egoistisk og lidt af en usikker person. Han er altid bange for at se forkert ud, eller at folk opdager at han faktisk er en ”mand”.

Han er dog typen som elsker at få opmærksomhed, og han blive lidt tøssesur hvis der er nogen anden der får den.

I sin fritid så bruger han meget af tiden på at shoppe eller bare kigge efter tøj, han har nemlig en drøm om at blive mode designer.

Bailey er en meget festglad person, som elsker at drikke sig fuld og danse rundt omkring. Det er også der han får mest opmærksomhed, som han jo bare elsker.

Ellers er han en meget sød person, når man først kommer ind på livet af ham. Han har det meget svært med at stole på folk, og venter bare på at de vil dolke ham i ryggen. Det kan derfor være ret så svært at lære den rigtige Bailey at kende, som er en stille og rolig person som bare elsker at have det sjovt.

STYRKER

SVAGHEDER

Bailey er en af de personer som er ”meget selvsikker i sig selv”, eller det er hvad man ser når man kigger på det ydre. En køn kvinde kan da heller ikke være andet end selvsikker?

Bailey er en meget social person, som faktisk fortrækker at være blandt andre mennesker/væsner. En af de personer som kender til drømme, og kæmper for at få til at ske i virkeligheden. Der findes dog ikke nogle overnaturlige styrker i den krop, på nogen måde overhovedet.

Bailey er faktisk en meget usikker på person, som stiller spørgsmål på alt og alle. Man skal ligefrem have været venner med Bailey i meget langtid, før man kan være så heldig at blive stolet på.

Det hjælper dog ikke den hemmelighed som Bailey gemmer langt væk, og som ingen af hans venner kender til. Han bryder sig slet ikke om at være alene, da der springer hans usikkerhed ind. Han har et behov for at blive bekræftet, om at han er god nok.


FORTID

Bailey har holdt på en kæmpe hemmelighed, siden han blot var et lille barn. Bailey blev nemlig født som en dreng, og hed David Roman. De første år af hans liv var perfekt, med sin mor og far ved sin side. Da han var mellem 4-5 år, begynde hans liv at forandre sig. Siden der har han levet som en pige, og tog navnet Bailey Hoult til sig. Han nægtede at gå i drengetøj, nægtede at klippe sit hår og nægtede at lege med drengelegetøj. Dette tog hårdt på den lille familie, som fik hans far til at forlade hans familie. Han kunne ikke tåle at hans dreng ønskede at være en pige, og bragte skam over familien. Hans mor tog dette meget hårdt, og begynde at drikke kraftigt. Hun gav Bailey skylden for at ødelægge hendes familie, og dette blev han ofte straffet for. Han blev efterladt alene, og slået når hans mor humør gik den forkerte vej. Hun sultede ham, og han måtte ofte stjæle mad for at holde sig selv i live. Da han blev 15-16 år fik han nok, og valgte at stak af, hjemmefra, uden at se sig tilbage. Han opsøgte sin mormor, som var den eneste som elskede ham. Hun købte en flyvebillet til ham og sende nogle penge med ham, da han rejste sig Frankrig for at bo. Boet han de første par år på gaden, og arbejde i caféen på gågaden. Han fik til sidst råd til en snusket og klam lejlighed, som kan kunne kalde for hjem. Her mødte han forskellige rige mænd, som udnyttede Bailey på det groveste. De gjorde ting ved ham, som de aldrig måtte gøre ved deres koner. Bailey begynde at drikke mere og mere, som han lod de overfald ske fra mændene. Dette gjorde at han røg flere gange på hospitalet, og efterlod flere ar rundt omkring på hans krop. Det var først når han mødte Leetha, at hans liv forandrede sig og han så lyset for enden af tunnellen. Hvor bringer hans næste eventyr ham hen?


RELATIONER

textavatar
Bailey
Competent (Rank 11)

Bosted : Han bor sammen med Leetha i en lejlighed i den dyre ende.

Antal indlæg : 592


Tilbage til toppen Go down

Re: Bailey Hoult

Indlæg by Thomas Darwill on Man 31 jul 2017 - 19:05


GODKENDTavatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 628


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum