Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Bagom Thomas Darwill

Go down

Bagom Thomas Darwill

Indlæg by Jay Wu on Søn 9 jul 2017 - 12:29


BAGOM THOMAS DARWILL

Mit navn er Ida. Jeg er 23 år gammel. Jeg startede siden i 2010, sammen med den anden admin: Evelyn.

Jeg er lige blevet student her i Juni 2017. Efter sommerferien starter jeg på Aarhus Tech for at uddanne mig som web-designer.

I min fritid, er jeg primært på computeren, hvor jeg er begyndt at arbejde på siden igen. Ellers spiller jeg diverse spil, eller ser film og serier. I ny og næ skriver jeg historier, digte eller tager billeder. På nuværende tidspunkt bor jeg i en by der hedder Hørning, ikke særlig langt fra Århus, sammen med min kæreste.

Jeg er altid frisk på at emne, hører om forslag til siden eller eventuelle spørgsmål.

Hvis i har nogle yderligere spørgsmål omkring mig, så efterlad en besked. (:

avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 679


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum