Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Di Morga: Samfundet

Go down

Di Morga: Samfundet

Indlæg by Jay Wu on Tors 6 jul 2017 - 12:39


Di Morga: Samfund


Samfundet


Di morga er et undergrunds samfund. Det betyder at det alemene menneske ikke kender til dets eksistens. Grunden til at der befinder sig mennesker i Di Morga, eller at der kommer nogle ind i det i ny og næ, skyldes at den magi som holder Di Morga skjult, ind i mellem bliver svækket. Magien som opretholder et skjold over Di Morga - som gør at der kommer en illusion op over byen og blot ligner en hvilken som helst anden fransk eller spansk by - er aspara magi der sidder i jorden omkring Di Morga. Dette skyldes at der er nogle old gamle stadigt levende asparaer som har viet deres liv til at beskytte byen. Disse asparaer er efterhånden gået i et med naturen, og man vil sikkert kunne spotte dem i ny og næ, hvis man finder et træ, eller klippe der ligner et ansigt. Men fordi byen holdes skjult, ved langt de fleste mennesker der kommer til byen, ikke noget omkring disse væsner.

Di Morga er det største undergrunds samfund der eksisterer på nuværende tidspunkt. Det fungerer lidt som midtpunktet for mange undergrunds samfund.

Andre undergrunds samfund


Ægypten, nær Alexandira

For mange tusind år siden blev animaguser tilbedt i det gamle Ægypten. Bestanden af animaguser er stadig meget høj i store dele af Ægypten og dyremagi er meget udbredt i Nord- og Vestafrika. FUN har hovedkvarter i undergrundssamfundet ved Alexandria og samfundet består derfor af mange forskellige racer, som ikke er kendt i Di Morga.

Skandinavien, ved de tre grænser

Ved det område, hvor grænserne mellem Norge, Sverige og Finland mødes, er der en stor strækning af magisk beskyttet område. Bestanden er dog ikke særlig stor i dette område og de væsener, der lever her er ofte kun dem, der er særligt tilegnet koldt vejr. Generelt er bestanden af varulve rigtig høj i skandinavien, men også Belials djævle er meget på spil her såvel som i Sibirien og Alaska.

Japan, nær Mito

Det mest befolkede undergrundssamfund i Asian findes her. Jo mere sydpå man kommer, jo flere små øer vil man opdage, hvor der også foregår magisk aktivitet. Disse mindre samfund er dog ofte meget primitive og svagt beskyttet af ukendte stammemagier frem for asparamagi.

Rusland, nær Agron Floden

Som i de fleste andre storbyer, er der magisk aktivitet i Moskva, som er beskyttet af asparamagi.
Dog er Rusland så stort og tomt for mennesker i mange områder, at væsener her kan leve i fred uden at dækker sig med asparamagi. Disse væsener er som regel særlig stammer af elvere, dværge og dæmoner, som har tradition at leve primitivt. Områderne ligger nær floden Argun, der ligger tæt på den kinesiske og mongolske grænse.

USA

Hver stat har omtrent fem mindre undergrundssamfund, der er tilknyttet statens største byer. Det er mod FUN's regler for et væsen at opholde sig i USA uden for asparamagiens beskyttelse.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum