Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 565 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Willow

Vores brugere har i alt skrevet 246529 indlæg in 12241 subjects

Di Morga: Samfundet

Go down

Di Morga: Samfundet

Indlæg by Thomas Darwill on Tors 6 jul 2017 - 12:39


Di Morga: Samfund


Samfundet


Di morga er et undergrunds samfund. Det betyder at det alemene menneske ikke kender til dets eksistens. Grunden til at der befinder sig mennesker i Di Morga, eller at der kommer nogle ind i det i ny og næ, skyldes at den magi som holder Di Morga skjult, ind i mellem bliver svækket. Magien som opretholder et skjold over Di Morga - som gør at der kommer en illusion op over byen og blot ligner en hvilken som helst anden fransk eller spansk by - er aspara magi der sidder i jorden omkring Di Morga. Dette skyldes at der er nogle old gamle stadigt levende asparaer som har viet deres liv til at beskytte byen. Disse asparaer er efterhånden gået i et med naturen, og man vil sikkert kunne spotte dem i ny og næ, hvis man finder et træ, eller klippe der ligner et ansigt. Men fordi byen holdes skjult, ved langt de fleste mennesker der kommer til byen, ikke noget omkring disse væsner.

Di Morga er det største undergrunds samfund der eksisterer på nuværende tidspunkt. Det fungerer lidt som midtpunktet for mange undergrunds samfund.

Andre undergrunds samfund


Ægypten, nær Alexandira

For mange tusind år siden blev animaguser tilbedt i det gamle Ægypten. Bestanden af animaguser er stadig meget høj i store dele af Ægypten og dyremagi er meget udbredt i Nord- og Vestafrika. FUN har hovedkvarter i undergrundssamfundet ved Alexandria og samfundet består derfor af mange forskellige racer, som ikke er kendt i Di Morga.

Skandinavien, ved de tre grænser

Ved det område, hvor grænserne mellem Norge, Sverige og Finland mødes, er der en stor strækning af magisk beskyttet område. Bestanden er dog ikke særlig stor i dette område og de væsener, der lever her er ofte kun dem, der er særligt tilegnet koldt vejr. Generelt er bestanden af varulve rigtig høj i skandinavien, men også Belials djævle er meget på spil her såvel som i Sibirien og Alaska.

Japan, nær Mito

Det mest befolkede undergrundssamfund i Asian findes her. Jo mere sydpå man kommer, jo flere små øer vil man opdage, hvor der også foregår magisk aktivitet. Disse mindre samfund er dog ofte meget primitive og svagt beskyttet af ukendte stammemagier frem for asparamagi.

Rusland, nær Agron Floden

Som i de fleste andre storbyer, er der magisk aktivitet i Moskva, som er beskyttet af asparamagi.
Dog er Rusland så stort og tomt for mennesker i mange områder, at væsener her kan leve i fred uden at dækker sig med asparamagi. Disse væsener er som regel særlig stammer af elvere, dværge og dæmoner, som har tradition at leve primitivt. Områderne ligger nær floden Argun, der ligger tæt på den kinesiske og mongolske grænse.

USA

Hver stat har omtrent fem mindre undergrundssamfund, der er tilknyttet statens største byer. Det er mod FUN's regler for et væsen at opholde sig i USA uden for asparamagiens beskyttelse.


avatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 635


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum