Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:09 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:03 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 0:59 by Zakaroff

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

» Hos psykologen
Søn 5 nov 2017 - 23:03 by Morgan L. Withers

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239752 indlæg in 12011 subjects

Di Morga: Samfundet

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Di Morga: Samfundet

Indlæg by Thomas Darwill on Tors 6 jul 2017 - 12:39


Di Morga: Samfund


Samfundet


Di morga er et undergrunds samfund. Det betyder at det alemene menneske ikke kender til dets eksistens. Grunden til at der befinder sig mennesker i Di Morga, eller at der kommer nogle ind i det i ny og næ, skyldes at den magi som holder Di Morga skjult, ind i mellem bliver svækket. Magien som opretholder et skjold over Di Morga - som gør at der kommer en illusion op over byen og blot ligner en hvilken som helst anden fransk eller spansk by - er aspara magi der sidder i jorden omkring Di Morga. Dette skyldes at der er nogle old gamle stadigt levende asparaer som har viet deres liv til at beskytte byen. Disse asparaer er efterhånden gået i et med naturen, og man vil sikkert kunne spotte dem i ny og næ, hvis man finder et træ, eller klippe der ligner et ansigt. Men fordi byen holdes skjult, ved langt de fleste mennesker der kommer til byen, ikke noget omkring disse væsner.

Di Morga er det største undergrunds samfund der eksisterer på nuværende tidspunkt. Det fungerer lidt som midtpunktet for mange undergrunds samfund.

Andre undergrunds samfund


Ægypten, nær Alexandira

For mange tusind år siden blev animaguser tilbedt i det gamle Ægypten. Bestanden af animaguser er stadig meget høj i store dele af Ægypten og dyremagi er meget udbredt i Nord- og Vestafrika. FUN har hovedkvarter i undergrundssamfundet ved Alexandria og samfundet består derfor af mange forskellige racer, som ikke er kendt i Di Morga.

Skandinavien, ved de tre grænser

Ved det område, hvor grænserne mellem Norge, Sverige og Finland mødes, er der en stor strækning af magisk beskyttet område. Bestanden er dog ikke særlig stor i dette område og de væsener, der lever her er ofte kun dem, der er særligt tilegnet koldt vejr. Generelt er bestanden af varulve rigtig høj i skandinavien, men også Belials djævle er meget på spil her såvel som i Sibirien og Alaska.

Japan, nær Mito

Det mest befolkede undergrundssamfund i Asian findes her. Jo mere sydpå man kommer, jo flere små øer vil man opdage, hvor der også foregår magisk aktivitet. Disse mindre samfund er dog ofte meget primitive og svagt beskyttet af ukendte stammemagier frem for asparamagi.

Rusland, nær Agron Floden

Som i de fleste andre storbyer, er der magisk aktivitet i Moskva, som er beskyttet af asparamagi.
Dog er Rusland så stort og tomt for mennesker i mange områder, at væsener her kan leve i fred uden at dækker sig med asparamagi. Disse væsener er som regel særlig stammer af elvere, dværge og dæmoner, som har tradition at leve primitivt. Områderne ligger nær floden Argun, der ligger tæt på den kinesiske og mongolske grænse.

USA

Hver stat har omtrent fem mindre undergrundssamfund, der er tilknyttet statens største byer. Det er mod FUN's regler for et væsen at opholde sig i USA uden for asparamagiens beskyttelse.


avatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 628


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum