Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 565 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Willow

Vores brugere har i alt skrevet 246529 indlæg in 12241 subjects

Læs inden I Poster!

Go down

Læs inden I Poster!

Indlæg by Thomas Darwill on Ons 5 jul 2017 - 20:40


Inden I poster!Når i starter en post herinde, så skrive i starten af jeres titel: Spørgsmål eller Idé.

På den måde har vi mere overskud over hvad der haster lige med det samme at skulle besvarer. Hvis du er i tvivl omkring om det er en Idé eller et Spørgsmål, så efter lad en bindestreg i starten.

Dette lyder måske en anelse underligt. Men det er simpelthen fordi det hurtigt kan blive overskueligt at finde frem til hvem der har brug for hjælp.

Idéer bliver selvfølgelig taget imod med kyshånd.

Inden I begynder at stille spørgsmål så vær lige sikker på, at der ikke er én der allerede har spurgt omkring dette iforvejen.

avatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 635


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum