Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:47 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:42 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:38 by Zakaroff

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

» Hos psykologen
Søn 5 nov 2017 - 23:03 by Morgan L. Withers

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239764 indlæg in 12011 subjects

Ændringer på siden

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Ændringer på siden

Indlæg by Thomas Darwill on Tirs 4 jul 2017 - 16:51


NYE ÆNDRRINGER PÅ SIDENHen over sommeren, vil der ske nogle ændringer på siden. Disse ændringer vil berører: Racerne, layouted, jeres karakterer og spillemuligheder.

HVILKE PLANER ER DER TALE OM:


» racerne: Racerne har fået nyt layout, og mange af dem nogle nye beskrivelser, så de passer bedre til det univers der omgiver os i dette RPG.

» reglerne: Reglerne har fået nyt layout, og nogle nye krav for hvad der forventes af de enkelte bruger. Dette gælder både for de overordnede regler og emne reglerne. Reglerne er dog nogenlunde de samme som før.

» sletning af gamle emner: Gamle nyheder er blevet slettet, da disse ikke længere har relevans for sidens nuværende opsætning og ændringer. Gamle emner, hvor der ingen aktive brugere er igang bliver slettet. Disse emner er dem hvor alle deltagere er inaktive/ikke eksisterende.

» Sletning af gamle inaktive bruger: Hvis du har haft oprettet dig på siden, for et godt stykke tid siden (30+ dage), er din bruger blevet fjernet. Dette skyldes at den hverken har været online eller posted nogle indlæg overhovedet. Dette er selvfølgelig en skam, men du er mere end velkommen til at oprette dig igen, på en karakter du føler du kommer til at bruge mere.

» character sheet: indførelsen af character sheets, er så småt sat igang. Vi vil anbefale at alle aktive bruger opretter et sheet, hvor de beskriver deres karakter. Profilen vil derfor kun blive brugt til en kort fattet beskrivelse af jeres karakterer. Character sheeted kan designes som man har lyst.

» ny admin: Dermed har vi fået en ny admin: Aria, som hjælper til på siden, så hvis i har spørgsmål, kan i rådspørge jer hos hende også.

» missioner: Man har nu mulighed for at gå på diverse missioner, som man kan tage på alt efter ens erfaringspoint. Missionerne vil blive beskrevet i et kommende forum med en vejledning til hvordan det kommer til at foregå. Igennem missionerne kan man få en belønning bestående af flere erfaringspoint eller bestemte genstande givet af Admin.

» Layout: Der er kommet nogle ændringer i layouted: Der er kommet en info boks under menuen, omkring sidens plot (som sikkert bliver ændret), der er nogle shortcuts til vigtige ting på siden, og en kort beskrivelse af overordnede nyheder der sker på siden. Dermed er der nogle links til de fire admins. Der er kommet en ny Chat, samt nogle regler til, og muligheden for at blive: Månedens... som bliver afholdt, hver måned.

avatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 628


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum