Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 669 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Anastasia White

Vores brugere har i alt skrevet 238047 indlæg in 11976 subjects

Overordnede Regler

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Overordnede Regler

Indlæg by Thomas Darwill on Man 3 jul 2017 - 12:22

{| flere brugere |}

Du må have lige så mange brugerer som du har lyst til, du skal blot huske at referer til disse i dit character sheet.  Din karakter er godkendt når den får farve, derfor skal du sørge for at tilmelde dig til den repræsentive gruppe som står for den race din karakter er. Når din bruger har fået farve, er den godkendt.

Når du opretter dine karakterer i et karakterskema og det er blevet godkendt, Er det vigtigt at du husker at, lave et link til dine andre character sheets, så der kan være nogenlunde styr på, hvem der er nye og hvem der er erfarne brugerer.  

Hvis du vil oprette en bruger mere, er det påkrævet at du skriver minimum 10 indlæg. Så vi er wikre på at du kommer igang med din karakter.

{| orginale brugere|}

Vi holder særligt meget af originale Karakterer, det vil sige en figur du helt selv har opfundet. Det er selvfølgelig helt iorden at du har et Face Claim, som er en kendt skuespiller, som Orlando Bloom eller Jim Carry, så længe din karakters historie, baggrund og fremtid, samt personlighed ikke er som f.eks. Orlando Bloom eller Jim Carry's historie.

Du må selvfølgelig gerne være inspireret af disse kendtes baggrunde og historier, men ikke andet.

Hvis du har problemer med at finde ud af, hvordan din karakter skal være, kan du spørge Admin, eller benytte dig nogle af udvalgte links:

SpringholeSelf Publishing
Writing Exercises

{| profil billed |}

Du må have et hvilket som helst profilbilled, reallife, tegnede, animerede osv. Du skal blot være opmærksom på at de ikke skal være for stødende, dette vil sige sensuel posering, meget let påklædning eller komplet nøgenhed.

Hvis du benytter dig af en ukendt person kan du derfor ikke sikre dig face claim. Men vil blive skrevet op under ukendte profilbilleder. Hvis du ikke selv kender til din model's rigtige navn, hjælper Admin dig gerne med at finde frem til det, hvis der er held, kommer det på claim listen.

{| respekt. |}

Du som bruger, skal selvfølgelig have respekt for andre. Det er selvfølgelig okay at have folk man ikke bryder sig om, eller har lyst til at tråde med, så længe modparten også kan respekterer at sådan er det.

Vi forventer selvfølgelig at folk er modne nok til at kunne ordne deres egne problemer, som må opstå imellem forskellige brugere, selv. Men skulle det gå overtræde den egentliges grænse, hvor man ikke længere ved hvad man skal gøre, kontakter man admin, eller blokerer brugeren.

MAN, skal under alle omstændigheder undgå sammenstød i chatten, eller på andre offentligt stående steder på siden!
Hvis man nærmer sig en aggressiv atmosfærer i en tråd, har folk ret til at sige at vedkommende skal tage den samtale over PM!
Sker det ikke har andre brugere lov til at kontakte Admin, så de kan få de to omtalte til at tage snakken privat!

{| overall plots. |}

NÅR, der nu engang imellem kommer et overall plot, som er lavet af admin, FORVENTER vi at ALLE deltager.
Netop fordi der er brugt megen tid på at gøre siden til et fedt sted at være, netop for jer.
Når man så har deltaget i den periode, hvor plottet var kørende, vil der komme en efterspørgsel på jeres mening, og om det er et plot I kunne tænke jer at deltage i igen.

På den måde får vi som admins, mere ud af, hvordan vi tilfredsstiller JERES behov.

{| sletning af bruger. |}

Hver niende måned, vil der blive slettet gamle inaktive brugerer, og ryddet op i Face Claim, og gamle character sheets vil blive slettet. Hvis du gerne vil bibeholde nogle chars, er det vigtigt at du regelmæssigt checker op på disse.

Står du på nogen måde i en situation hvor du gerne vil have slettet en char, før den planlagte periode, skal du skrive til Thomas Darwill, og så vil han sørge for det.

Næste sletning foregår d. 1 Marts 2018

 


avatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 617


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum