Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:28 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:23 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:16 by Zakaroff

» Do I know you? - Aleksei
Yesterday at 20:06 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239772 indlæg in 12011 subjects

Sort elver: Race beskrivelse (Nye ændringer, LÆS!!!)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Sort elver: Race beskrivelse (Nye ændringer, LÆS!!!)

Indlæg by Thomas Darwill on Lør 1 jul 2017 - 18:51

Sort Elver
Race Beskrivelse


 

RACE: Sort Elver
ALIAS: Drow
LEVETID: 600
LOKATION: Mest under jorden
BEFOLKNING: Normal

Personlighed

Sort elvere er et humørsvingende folk. De forstår at opretholde deres elegance, og det er særligt vigtigt for dem ikke at bære deres følelser på tøjet. Dette gør de op for med spydige og sarkastiske kommentarer til diverse ting, hvis der er noget de er uenige i, eller hvis de ganske enkelt ikke respekterer personen der er tale omkring, eller er i nærheden. Sort Elveren besidder ikke dyb loyalitet overfor højere stående, og vil gøre alt for at komme frem i deres samfund. På samme måde, vil de også gøre alt for at udrydde en hvilken som helst konkurrent eller forhindring.

Sort elveren betragter sig selv som et overlegent væsen i forhold til andre væsner. Denne holdning har været med til at gøre dem særligt upopulærer hos forskellige racer, såsom Aspararen, Lyselverne og Dværgene.


Udseende

Disse væsner, ligner meget deres artsfæller, Lys elverne. De er høje, elegante med en særlig naturlig skønhed. Deres hudfarve kan dog varierer i nogle lidt andre farvetoner end hvad lyselvernes kan. Dette skyldes den lave pigment i deres hud, grundet de mange år under jorden. Sort elverne's hud er mere grålig, og lilla eller nærmest sort i forhold til lyselverne som kan have den samme hudfarve som mennesker.
Ligesom Lys elverne kan Sort elverne have en hvilken som helst hårfarve, den kan varierer helt fra hvidt, til sortblå. Langt de fleste sortelvere har dog hvidligt eller sort hår, dette betyder altså at rødt hår er særligt sjældent i deres samfund, og bliver derfor antaget for at være vanskabninger i deres samfund, da de minder for meget om lyselveren. Disse bliver derfor udstødt eller i smug givet til menneskene der i sin tid havde lejre over sortelvernes enorme samfund.

Sortelvere er ikke særligt muskuløse, men er somregel meget slanke. De kan have særligt spidse ører, og udsmykker ofte deres ansigt med diverse piercinger, eller tattoveringer. De royale af sortelver racen, kan få lange øjenbryn, som stritter ud til siderne, og har somregel også længere ører.

Sort elverne, har store øjne, som kan have en bredvifte af forskellige farver, langt de fleste har dog helt sorte øjne. Det er dog også ret almindeligt at se lilla og mørkeblå øjne. De royale eller mere velhavende ses tit at have rødlige øjne.Magi

Sort elvere har primært magiske evner inden for mørk magi, men ellers er der nogle særligt typiske magiske evner som de besidder af:  

Vahirden (smerte):Vahirden er navnet på en særdeles effektiv, magisk formular. Hvis Vahirden bliver kastet på en modstander, vil denne føle intens smerte, men uden at tage skade. Er man begynder til Vahirden, vil ens offer kunne mærke smerten som om han eller kun blev slået hårdt i maven.
Det allerhøjeste niveau af Vahirden får offeret til at krumme sig sammen i en afsindig smerte, hvor det føles som om offerets indvolde bliver vredet, og hele dets krop bliver stukket med knive. Vahirden på højere niveau end det laveste kræver grundig træning.

(Skriv venligst et tal mellem 1 og 100 for at vurdere niveauet af denne magi)
Ild manipulation:Sort elvere kan manipulerer med ild, de kan ikke selv fremmane det, men kan manipulere med noget der er tilstede i deres nærvær. Jo mere avanceret elveren er indenfor magien, desto længere afstand kan vedkommende være fra ilden. Det længeste er hvad øjet lige umildbart kan se af ild (røg tæller ikke), dog bliver deres præcistion dårligere jo længere væk ilden er.
Is manipulation:Is manipulation har været en nødvendighed for sort elver befolkningen, da de i tidernes morgen, boede i særligt kolde steder oppe ved nordpolen. Siden har de draget sydpå og spredt sig ud over alle steder. Is manipulationen fungerer på samme måde som med ild. Der er nødt til at være noget til stede før de kan benytte sig af det. Dermed hvis de er særligt avancerede indenfor det, vil de ligesom med ild, kunne manipulere med det der er længere væk, men præcisionen bliver dårligere jo større afstand der er.
Skygge manipulation:Skyggemagi er noget, som nogle Sort elvere går meget op i. Med denne evne, kan karakteren lære at blive usynlig, rejse igennem skygger eller bruge skygger som våben.Svagheder

 • Skarpt lys: Stort set alle sort elvere, bor i under jorden, dette har resulteret i at de er overfølsomme overfor skaprt lys som f.eks. sollys om sommeren.
 • Lys magi, som er det modsatte af meget af den magi som sort elveren er i besiddelse af, dette gør at de er særligt sårbare overfor denne type magi.
 • Deres kroppe er ikke særlige robuste, hvilket betyder at stærkere væsner (vampyrer, varulve etc.) nemt kan overgå disse i styrke.

 • Styrker

 • En smule stærkere end det normale menneske
 • De kan gennemsnitligt løbe 50km/t
 • Muligt at se i mørke
 • Deres sanser er en smule bedre end det almene menneskes • avatar
  Thomas Darwill
  Teknisk Admin

  Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

  Antal indlæg : 628


  Tilbage til toppen Go down

  Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

  - Similar topics

   
  Permissions in this forum:
  Du kan ikke besvare indlæg i dette forum