Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

The shy newcommer

Go down

The shy newcommer

Indlæg by Lazarus on Ons 28 jun 2017 - 21:10

//emnet er tiltænkt Danayela - giv lige besked hvis du vil joine, eller har en god grund til at være med ;)//

En slangeørn fløg let over himlen, og landede på kanten af et torn ikke langt væk fra søen, slangeørnen var en ung herre ved navn Lazarus, en ny tilkommer til byen, som den sky person han var blev han dog kun i sin Ørne form da han ikke var sikker nok til at antage sin menneske skikkelse, han kendte ingen fra byen eller noget som helst, han havde dog hørt rygter omkring byen og at den var fyldt med alt muligt, lige fra mennesker til dæmoner, men han vidste dog ikke om disse rygter var sande, men indtil han havde set det med egne øjne blev han i denne skikkelse. Klokken var omkring en 12 stykker, eftersom han kunne se på solen, der efterhånden stod højest på himlen, den var behagelig denne dag, en varme uden lige, det mindede ham om tiden tilbage i det sydlige amerika, hvor han fløg fra, og så til Terra, for at opleve en ny kultur og leve på en frisk.

Lazarus var selv den person der elskede bare at studere folk og lade dem stille passere, det var ikke noget han tænkte vidre over at tage kontakt, men med den rette person til at vise ham ind i miljøet kunne det være det blev anderledes?
avatar
Lazarus
Novice (Rank 1)

Bosted : Gammelt torn, hvor han holder til, ellers er han en strejfer

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: The shy newcommer

Indlæg by Danayela on Ons 28 jun 2017 - 22:01

Danayela havde ikke været i Di Morga særligt længe, så derfor var det ganske nemt for hende at fare vild. Dette skete dog ikke særligt ofte, men alligevel var det lykkedes hende denne formiddag. Hun var på en eller anden måde havnet nede ved noget det lignede en sø, Men som hun ikke rigtigt kendte. havde vidst nok været nede ved den en enkelt gang eller to før, ikke noget hun havde været videre opmærksom på dog.
Hendes spinkle hænder gled op i det sorte hår og igennem det med forsigtige fingre. Hun havde helt havblå øjne og lys fin hud, var slank af natur, men havde ganske fyldige former. ikke noget der så forkert ud dog, men bare så det så ganske naturligt ud. Denne formiddag havde hun sorte ballarinaer på, en sort cardigan og en mørkeblå sommerkjole på. Som fødderne gled henover skovbunden var det ikke meget lyd hun gav fra sig. Nød egentlig bare vejret og den lette brise der også føg gennem de grønne trækroner.

Fik øje på en ørn et stykke derfra og lod hovedet glide en kende på skrå. Havde da aldrig set en ørn her før.. Det virkede meget mærkeligt at den bare sad der og kiggede. Da hun jo var dyreempath besluttede hun alligevel at gå nærmere den, og se om hun kunne komme til at snakke med den.
avatar
Danayela
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Lejlighed i lejlighedskomplekserne.

Antal indlæg : 181


Tilbage til toppen Go down

Re: The shy newcommer

Indlæg by Lazarus on Tors 29 jun 2017 - 21:24

Laza sad stille og nød vinden der blæste mod ham, og lod stille øjnene lukke og blot lytte, hørelsen var meget bedre end øjnene når det kom til stykket, men han ville sagtens kunne spotte det mindste på jorden derfra hvor han sad, men alligevel var hørrelsen bedre, han kunne høre alt i en meget stor radius, hvilket var en god ting, så han vidste hvis han iagtaget af en eller anden, Laza hørte nu en person komme ud mod søen et stykke væk, og åbnede så stille sine ørneøjne og lod blikket falde på den unge dame der kom mod ham, og så hun begav sig nærmere, med skævt hoved, som ville hun tæt på ham, han lod vingerne brede sig, og blafre en gang i vinden, og strak sig en smule, som varsel for at hun ikke skulle komme for tæt på, han lod sig virke som en normal ørn, og ikke som menneske, da det lidt ville give ham væk til at vare formstifter eller hvad de nu kaldte det her, og om overhovedet det var en ting herude, han vidste der var en del der hvor han kom fra, men han havde ikke spottet andre, men mange var også gode til at skjule deres sande indetitet, når de var i sin Morphis form.
avatar
Lazarus
Novice (Rank 1)

Bosted : Gammelt torn, hvor han holder til, ellers er han en strejfer

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: The shy newcommer

Indlæg by Danayela on Tors 29 jun 2017 - 21:34

Danayela bevægede sig meget forsigtigt henover skovbunden som hun gik nærmere ørnen. Havde aldrig set en så tæt på før, og slet ikke her omkring. Men måske der alligevel fandtes ørne her? Det måtte der jo gøre siden at der sad en og kiggede på hende lige nu.
Den bredte vingerne ud og hun forstod udemærket advarslen. Tog sig selv i at blive lidt fascineret af den. Den var virkelig flot, og det at hun kunne se den så tydeligr gjorde det bare så meget mere spændende for hende. Selvfølgelig skulle hun ikke overskride dens grænser, det vidste hun da efterhånden om de fleste dyr. de havde bare en form for grænse man ikke skulle krydse.
Så istedet for at komme tættere på den, satte hun sig stille på skovbunden og betragtede den. "Det okay.. jeg forstår.. Jeg bliver her til du vil snakke" Sagde hun smilende. Havde aldrig rigtigt haft de største problemer med dyr, de fleste blev tiltrukket af hende fordi hun kunne det hun nu engang kunne. Der var nu noget anderledes ved den.. noget hun endnu ikke kunne sætte fingeren på. "Bare rolig.. jeg gør dig ikke noget.."
avatar
Danayela
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Lejlighed i lejlighedskomplekserne.

Antal indlæg : 181


Tilbage til toppen Go down

Re: The shy newcommer

Indlæg by Lazarus on Fre 30 jun 2017 - 15:37

Laza undrede sig over at hun begyndte at stå og snakke til ham, det var ikke normalt at en person ville stå og snakke til en fugl, så han prøvede med et kort ørnehyl som skulle betyde "kan du forstå mig?" og lagde let hans ørne hoved på skrå, og holdte stift øje med hende, han ville ikke lade hende komme for tæt på, eller prøve at angribe ham med et eller andet. Han var klar til at lætte hvis der skulle ske noget, han havde erfaret at man ikke burde stole på for mange, først få et fodfæste omkring hvem personen var man stod overfor, Laza lod vingerne spræde sig igen, for at vise han ikke var bange for hende og hylede igen "hvem er du?" og lod stille vingerne folde sig indtil ham igen, og kløede sig let i siden med næbet, og lod igen øjnene falde på hende der stod nede på jorden, han fortsat ikke vidste hvem var, og hvorfor hun var her, eller om hun ville angribe eller hvad hun ville, han var meget forsigtig, med hvad han gjorde, han ville helst ikke rode sig ud i nogle problemer, han kunne have undværet, men angreb hun ville han også angribe, hans skarbe klør ville sagtens kunne efterlade nogle fine mærker, som ikke just ville føles rare.
avatar
Lazarus
Novice (Rank 1)

Bosted : Gammelt torn, hvor han holder til, ellers er han en strejfer

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum