Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Varulv: Race Beskrivelse (Nye ændringer LÆS!!!)

Go down

Varulv: Race Beskrivelse (Nye ændringer LÆS!!!)

Indlæg by Jay Wu on Tirs 27 jun 2017 - 18:04

Varulv
Race Beskrivelse


 

RACE: Varulv
ALIAS: Lycan
LEVETID: ca. 85 år
LOKATION: Overalt
BEFOLKNING: Normal

Personlighed

Varulve kan have en, hvilken som helst form for personlighed i deres menneskelige skikkelse. Men når de forvandles om til en varulv har de ikke længere kontrol over deres fornuft og handler udelukkende på instinkt.
Dette betyder at deres opførelse er dyrisk, og vil derfor ikke kunne blive talet til fornuft i denne tilstand, da de udelukkende handler udfra, hvad deres behov er. Dette gør dem derfor meget uforudsigelige og impulse i deres foretagelser, som også til tider kan smitte af på deres menneskelige personlighed.Udseende
Fuldblods:Fuldblods Varulve i deres menneskeskikkelse, er langt mere robust i bygning, og har større knogler. Deres vægt er oftest betydeligt større i forhold til en forvandlet varulv med overført virus. Fuldblods Varulve har ofte nogle dybe øjenhuller, med svagt skinnende øjne. Deres næser er oftes lidt lange, og deres tænder ser mere spidse og ulige ud.
I deres varulve skikkelse, er de nogle lodne bæster, med en stor hårpragt og manke i forhold til dem der er blevet varulve igennem bid. Deres bygning er større og de besidder langt større fysisk styrke i forhold til den virus ramte. Deres øjne skifter ofte til en mere mat version af deres menneskelige. Disse varulve kravler oftest på alle fire ben i deres varulve skikkelse.
Virus:Folk der er blevet varulve ved bid, er mere menneskeagtige i deres varulveform, De er generelt mindre i kropsbygning, og har en kortere snude i forhold til fuldblods varulve. Disse mennesker kan have en hvilken som helst kropstype, deres knogler bliver dog en anelse stærkere end et menneskes, og de forbeholder sig ofte på to ben i deres varulve skikkelse, hvor  fuldblods oftest er på alle fire.


Magi

Varulve har forudbestemte evner:

 

MAGI IMAGI II (400 Erfaring)
Forvandling til lycanform ved fuldmåne. Dette betyder altså, at ved hver fuldmåne, vil ens varulve karakter komme ind i en tvunget forvandling, til varulve skikkelsen.Din bruger har mulighed for at vælge en valgfri magi (magien skal helst være indenfor naturmagi), men har på dette stadie egenskaben til at kunne overfører virussen til andre.
MAGI III (1200 Erfaring)MAGI IV (2400 Erfaring)
Man kan forvandle sig til sin varulve skikkelse når end man lyster.
(eks. på højlys dag)
Mulighed for at forvandle en bestemt kropsdel. (eks. Forvandle sin hånd om til en varulve klo, eller munden om til en snude). Forvandlingen sker nu mere eller mindre smertefrit.


 
Forvandlingen


Hvis et menneske skal forvandles til en varulv, kræver det at denne bliver bidt af en. Varulves spyt er nemlig fyldt med virussen de besidder af. En Varulv kan dog kun overfører sin virus når denne er fuldt forvandlet da den i sin menneskeskikkelse er som alle andre.

Når mennesket er kommet ud for smitten, vil der gå nogle dage før denne tager fuld effekt. Der vil typisk gå to til fire døgn før man er fuldt forvandlet. De typiske symptomer på smitten er: Hedeslag, febervildelse, hallucinationer, besvimmelse, omtågethed, ondt i forskellige legmes dele og insomania.Svagheder

 • Alle varulve er svaglige overfor Aspares magi, da varulvens magi er særlig mørk natur energi, hvor Asparens er lys natur energi.

 • De er også alle sammen svaglige overfor sølv, Fuldblods mere end Virus infekterede.

 • FULDBLODS

   
  MenneskeForvandling
  En fuldblodsvarulv er på mange måder lige så svagelig som det almindelige menneske. Ligesom andre varulve er man efter forvandlingen udmattet og svagelig, og det sker, at man føler sig utilpas op til fuldmåne. Med virussen i kroppen fra fødslen reduceres ens levealder med 15 procent.
  Fuldblodsvarulven lider ofte af mareridt, da de tit kan huske det, der sker, under fuldmåneperioden og kan udvikle sig til at blive følelseskolde og kyniske eller depressive tendenser og anden form for psykisk ustabilitet.
  Siden middelalderen har man vidst at varulve var svage overfor sølv. Dette har noget at gøre med at virussen fremmaner en allergi overfor sølv. Ved berøring af sølv i længere tid og i større mængder, begynder varulven at danne bylder og brændmærker på berørte steder. Fuldblods varulve besidder af et vredes problem i deres skikkelse, og har svært ved at skelne mellem rigtigt og forkert.

  VIRUS
  MenneskeForvandling
  I menneskeskikkelse er varulven lige så svagelig som det almindelige menneske. Efter en forvandling vil man være meget udmattet og sårbar, ligesom at ens mentale tilstand op til fuldmånen ændrer sig. Man bliver mere rastløs, uoplagt, mere sulten og kan have svært ved at sove. Med virussen i kroppen mindskes ens levealder med 10 procent, hvilket betyder, at varulve tit dør af alderdom tidligere end det normale menneske.

  I varulveskikkelse er man yderst svagelig over for sølv, hvorimod sår fra andre våben heles. Under forvandlingen er man styret af aggressive dyriske instinkter, hvilket gør, at man tit gør forfærdelige ting, som man aldrig ville have gjort i sin menneskeskikkelse. Af og til glemmer man det, men i nogle tilfælde vil man huske de blodige scenarier, hvilket kan vække dårlig samvittighed hos mennesket og udvikle nærmest depressivitet oven på traumet.


  Styrker

 • Alle varulve har i begge skikkelser, bedre lugte, syn, og høresans.

 • De ser alle bedre i mørke begge skikkelser.

 • Hurtigt stofskifte
 • FULDBLODS

   
  MenneskeForvandling
  Man vil fra barnsben opleve en relativ øget styrke.
  Ens muskeldannelse sker hurtigere, og forbrændingen af fedtvæv er lettere.
  Udover avanceret nattesyn kan man også lugte tilstedeværelsen af andre varulve og animaguser samt enkelte andre racer, som efterlader karakteristiske duftspor (f.eks. aspara og vampyrer) med op til flere hundrede meter.
  Ens hørelse vil være på samme niveau som en hund og den har svært ved at få skader som eksempelvis tinnitus.  
  Fuldblodsvarulven er væsentlig stærkere end en bidt varulv og kan kæmpe ligeværdigt med de fleste racer trods deres nok høje alder. I deres varulveskikkelse er de mere intelligente og benytter sig af mere avancerede jagtmetoder – fuldblodsvarulve er for det meste en del af en større flok eller anden form for fællesskab, der vil gavne dem under fuldmåneperioden.

  VIRUS
  MenneskeForvandling
  Mange med virussen oplever, at deres hørelse i menneskeskikkelse bliver bedre, samt deres lugtesans og evnen til at se i mørke. De kan ofte lugte andre varulve eller animaguser omkring sig. Man har desuden lettere ved at forbrænde kalorier og mindsker derved dannelsen af fedtvæv.
  De har en enorm fysisk styrke og kan flænse det meste fra hinanden uden besvær. De bør bestemt ikke undervurderes af andre racer, når det kommer til fysisk kamp – selv unge vampyrer (50-200 år) vil opleve en ligeværdig kamp.  

  avatar
  Jay Wu
  Teknisk Admin

  Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

  Antal indlæg : 679


  Tilbage til toppen Go down

  Tilbage til toppen


   
  Permissions in this forum:
  Du kan ikke besvare indlæg i dette forum