Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Visit from a friend - [Aleksei]
Søn 12 aug 2018 - 19:00 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 12 aug 2018 - 13:48 by DuChance

» What is going on?!
Søn 12 aug 2018 - 13:39 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 12 aug 2018 - 13:32 by Nightrage

» Odd feeling - Amy S. Scott
Søn 12 aug 2018 - 10:03 by Jay Wu

» Try and tame this Demon (Emnesøgning)
Tors 9 aug 2018 - 11:08 by Carver Manning

» Death is only another step (Nessa)
Ons 1 aug 2018 - 23:06 by DuChance

» Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux
Ons 1 aug 2018 - 20:59 by Nessa

» Soon parents - [Khá]
Fre 27 jul 2018 - 17:11 by Charmeine Love

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Fre 20 jul 2018 - 21:55 by Nicholas Tallon

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Es

Vores brugere har i alt skrevet 252492 indlæg in 12756 subjects

Silent doesnt mean empty (Angelique V)

Go down

Silent doesnt mean empty (Angelique V)

Indlæg by Khaa on Lør 27 maj 2017 - 23:35

Tid: 23:30 ca
Sted: Khá's slot
Omgivelser: Ildevarslende stille og med en meget stille kølig vind

I et rigtig godt stykke tid havde der var rigtig stille i området, ikke mere end en ung dæmon der måtte håndteres. Det var nærmest for stille for hans smag. Der var ikke en gang tjenere på slottet mere andet end dem der kom og gjorde rent for ham.
Selvom han var det han var så mindede han stadig om almindelige dødelige på mange måder på trods af det var længe siden han havde været en.
Ganske vist havde der været folk der var endt med at betyde meget for ham på den ene eller anden måde, men alle havde forladt ham. Som tiden var gået, havde han affundet sig med at det nok var sådan og han skulle være alene. Nok egentlig også en del af hans straf når man tænkte over det. Mange gange havde han tænkt over om ikke det bare havde været nemmere stadig at være den udøde Djævel. Der havde det været ligemeget at være alene for folk lod ham være grundet hvad han var.

Den lange tid alene havde også gjort han havde sværere ved at holde skjult hvad han var. Ganske vist skiftede han ikke form men stadig så var hans hår meget lyst og hans øjne havde en svag gylden glød.
Sidst han havde haft gæster var nogle skribenter fra et magasin der så på nogle af de antikviteter og malerier han havde. De leflede vanvittigt meget for ham, og prøvede også at komme steder hen de absolut ikke måtte komme. Så de fik deres billeder men det blev et ganske kort besøg der nu var meget længe siden.
Denne aften havde han valgt sig en god tyk bog og sad på altanen der vendte mod slottets have.
Egentlig var han ikke havemenneske eller noget men det gav ham nu en ro at sidde der
avatar
Khaa
Highly Proficient (Rank 20)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3079


Tilbage til toppen Go down

Re: Silent doesnt mean empty (Angelique V)

Indlæg by Angelique V on Søn 28 maj 2017 - 21:24

Hun havde for længe siden været på slottet, set diverse malerier på væggene, men der var der stadig liv på slottet, der var stadig en der havde boet der, da hun havde været der oppe første gang. Hun kunne ikke huske hvad sammenhængen var, men hun havde aldrig glemt billedet. Hun havde ladet sig høre der ikke var ret meget liv oppe på slottet, faktisk var der rygter om det stod tomt, med alle ting intakt, hvilket var derfor havde sat sig i bilen og kørt mod slottet. Hun stoppede et stykke væk, blot for at være på den sikre side at hun ikke blev opdaget, hvis rygterne nu ikke var sande og der stadig levede folk på slottet. Hun gik langsomt op mod slottet og tog i døren og åbnede den. Hendes blik gled rundt, forsikrede sig om der ikke var nogen i nærheden inden hun gik indenfor og lukkede døren bag sig. 

Med langsomme skridt begav hun sig rundt i slottet, forsøgte at finde frem til det maleri hun så længe har haft i tankerne. Hun havde en underlig frygt for der før eller siden ville dukke en eller anden op, men så var hun klar til at fordufte med det samme, hvis hun da nåede det.

// beklager længden.. Skal lige i gang :) //
avatar
Angelique V
Novice (Rank 1)

Bosted : I en flot villa i nærheden af havet.

Antal indlæg : 10


Tilbage til toppen Go down

Re: Silent doesnt mean empty (Angelique V)

Indlæg by Khaa on Søn 28 maj 2017 - 21:48

Han var lidt væk i bogen da han mærkede en eller anden tilstedeværelse på slottet. Det var kun en enkelt person så det var ikke rengøringen der var kommer og det var i hvertfald ikke et menneske. Så meget roligt lagde han bogen fra sig med bogmærket i hvorefter han rejste sig og sukkede en gang.
Det var måske ikke selskab men alligevel så skete der da et eller andet på slottet.
Jakken fra det jakkesæt han havde på lod han hænge over stolen så han var klædt i sorte sko, sorte bukser og en hvid skjorte der viste hvor veltrønet han var i den skikkelse. Dog havde han aldrig tænkt over den slags.

Efterhånden som han gik stille afsted, mærkede han skikkelsen gå mod det lille galleri så han ventede til vedkommende var der inde og kiggede lidt rundt.
Så betragtede han hende lidt inden han sagde roligt men bestemt:
"Normalt set banker mine gæster på eller melder deres ankomst..... Så du må ikke være en gæst..... Hvad laver du her?"

Med den rolige belysning der var, kombineret med mørket fra gangen, var den gyldne glød rimelig nem at se i hans øjne

//Det er helt ok//
avatar
Khaa
Highly Proficient (Rank 20)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3079


Tilbage til toppen Go down

Re: Silent doesnt mean empty (Angelique V)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum