Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Broken wings and soda bottles - Blair

Go down

Broken wings and soda bottles - Blair

Indlæg by Luca on Tors 11 maj 2017 - 22:21

Tid: 21:30
Vejr: En stille sommer aften.
Tøj Luca har på:


Luca lod sin finger glide rundt i kanten af sit cocktailglas for at opsamle de små sukkerkrystaller der sad derpå. Derefter slikkede hun dem af sin fingerspids imens hun fik øjenkontakt med bartenderen. En ung pige hun havde talt med en gang eller to, Luca ville mene at de var venner. Pigen kom over og to glasset fra Luca med et smil og et løftet øjenbryn.
Et tavst spørgsmål der lød: En til?
Til dette kiggede Luca på hende med begge øjenbryn oppe og det samme smil:Er det et spørgsmål?
Barpigen blinkede til Luca og vendte sig om for a blande en cocktail mere. Nu lagde Luca hovedet tilbage og så lidt op i loftet. Det var virkelig en tam aften når man tænkte over det. Musikken var for poppet og computerlavet, folkene her kunne ikke danse og alle der var kommet stod mast op ad væggen frem for at give den lidt gas på midten af gulvet... Du ved... Hvor der er plads! Med et lille suk kiggede Luca ned igen og modtog en solbærcocktail i flotte nuancer af blå og lilla.
"Tak Thalia." sagde hun og barpigen, der sendte et luftkys over disken, inden hun gik videre til en anden kunde. Luca smilede og tog et lille sip af sin drink-
"Hejsa shmukke..."
Luca rettede sig op og behøvede ikke engang at vende sig om eller at høre mere. Alt hun behøvede var hænderne på hendes hofter og lugten af alkohol-ånde for at stille den simple konklusion: Manden bag hende var fuld og ikke den sjove slags.
"Vil du-Vil du mehd ud og danshe?" spurgte han i sin fuldskab idet han lod sit hoved falde ned på Lucas skulder. Luca trak vejret dybt og lagde så en hånd om på mandens hoved. Hun lod den flirtende glide ned igennem hans hår og ned til hans tinding inden hun tog et fast greb i hans øre og vred det om. Fyren gispede chokeret, men Luca holdt ham fast hvor han var så han ikke kunne flytte sig.
"Hør godt efter," sagde hun koldt. "Man rører ikke folk uden tilladelse. Hvis du ikke fjerner dine hænder fra mig lige nu, så river jeg dine arme af din krop og giver dig tæsk med de våde ender. Forstår vi hinanden?" den sidste del blev hvæset tilbage i hans hoved og den fulde mand fjernede hurtigt sine hænder. "Unds-undshyld."
"Bare gå." sagde Luca så og gav slip. Hun hørte hans fortumlede skridt da han tumlede væk derfra igen. Luca trak vejret og lænede sig ind over baren til sin cocktail igen. Tam aften, virkelig...
Luca
Luca
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre indre by.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Broken wings and soda bottles - Blair

Indlæg by Blair on Tors 11 maj 2017 - 23:05
Endnu en dag lakke imod enden? Ikke en dag at skrive hjem om, ikke ind til videre ihvertfald, han havde ikke lavet noget vildt. Faktisk havde han brugt det meste af dagen, på at tage en lang løbetur ned langs havnen, tæt ved hans hjem. Efter denne tur, var han endt i et trænings center, hvor han snuppe et par vægtløft, før han sørgede for at strække godt ud i hele kroppen og derefter tage løbeturen hjem igen. Her havde han taget en velfortjent lur på sofaen, før han var vågnet igen og havde lavet sig en protin drik og spist en banan, før han tog lidt tid ved sin computer.
Her havde han siddet og prøvet at tage sig sammen til at starte et nyt cv op, men det var dog endt med han bare stenede lidt på facebook, hvor der enlig heller ikke skete spor.
Efter alt det var tiden kommet til et bad, og en pænere påklædning, han valgte et par rimlig nye bukser, en hvid langærmet trøje med ærmerne smurt op, og udover bar han en flot ny hættetrøje.
Et par pænere sko kom på fødderne, før han ordne sit hår og sørgede for han dufte godt, og derudover gemte lidt af hans engel lugt væk, det var jo farligt at være nettop det væsen. Selvom han enlig ikke længere var en del af guds rige, men havde fået frataget sine vinger, efter at have været sammen med en hun djævel som havde lokket ham i fordærv, og derfor var han blevet forvist fra pardis.
Han stak sin pung i lommen, låste huset af før han trak sin mountainbike ind på land, og kort tid efter cyklede afsted imod byen, for at komme lidt væk, og drikke nogle af de mange tanker væk.
På halvejen stoppe han op og smed en besked til Luca, for at spørge hvor hun var henne, om hun  ville med ham i byen og slå sig løs.
Det tog ikke mange sekunder før hun svarede, at hun var på en bestemt bar, og derefter satte han kursen imod den, for at ankomme et par minutter senere.
Efter turen på cykel, rette han let på sit hår og tøj, før han smutte indenfor, for at begive sig op til baren, hvor han prøvede at få kontakt med en bartænder " en rom og cola, mest rom" bad han, da han fangede ens opmærksomhed, før han vendte sig med ryggen mod baren, for at se om han kunne se hende et sted.
Dette var dog letter sagt end gjort, så han tog plads ved baren, med drinken i hånden og ryggen imod den, så han kunne se ud over mængden, imens han drak en ordenlig slurk.
Han havde så meget brug for bare at drikke sig i hegnet denne dag, så han håbe hun snart ville finde ham, så de kunne få et bord sammen og drikke endnu mere....

Blair
Blair
Novice (Rank 1)

Bosted : Di Morga øst, ved Porten havn, i hans egen båd

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Broken wings and soda bottles - Blair

Indlæg by Luca on Fre 12 maj 2017 - 0:41

Luca lod sin mobil ligge fremme imens hun sippede sin cocktail. Blair var nok på vej nu. Hun savnede den hyggelige og lettere flirtende dialog de kørte når de var sammen og hun manglede virkelig et kram og en god snak lige nu. Hun så sig om efter ham og så ham, som forventet, ved baren på den anden ende af dansegulvet. Luca smilede skævt for sig selv og tog så sin drink op i hånden inden hun nikkede til barpigen, som godt kunne regne ud at Luca skulle møde nogen.
Med farten sat op til dobbelt tempo, mest for at være praktisk og på samme tid diskret, begyndte Luca at bevæge sig over gulvet. På dette punkt var hun ret glad for at hun ikke gad hæle, for havde hun været iført sådanne torturinstrumenter  ville det have været umuligt at komme over dette minefelt af et dansegulv uden at blive nedlagt af folk der ikke kunne holde balancen. Sneakers hver dag, all day, det var Lucas mening.
Da Luca nåede til baren på den anden side stillede hun sit glas ved siden af Blairs Rom&Coke og smilede til ham. "Hey, så kom du! Festen er tam når man er den eneste der kender forskel på fest og 3. klasses skolebal." sagde hun hen over musikken der spillede i højtalerne. Igen, ikke ligefrem musik som Luca var tilfreds med, men det var da bedre end hvis de bare havde spillet Mozart.
Lænet op ad baren tilkaldte Luca en af de andre bartendere og bestilte to shorts med jordbærsmag. Drengen bag baren var tydeligt ny, men nikkede høfligt inden han forsvandt ud bagud for at hente siruppen.
Nu så Luca på Blair igen og løftede afventede øjenbrynene med et skævt, charmerende smil. "Så? Hvad skal man betale for at få et kram og en update på livet ud af en flot fyr som dig?" spurgte hun og blinkede med det ene øje.
Luca
Luca
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre indre by.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Broken wings and soda bottles - Blair

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum